26
jul
Seneste opdatering: 26/7-13 kl. 1713
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Jeg er ikke højreorienteret, jeg er ikke venstreorienteret, jeg er mor, min mor er sicilianer og min far er italiener, og vi arbejder og har integreret os. Jeg er en fransk patriot, og mit land er i fare.” – Vlad via Riposte Laique.

Patriot, nå ja, I er ikke i krig endnu. I topstyrede lande som Sverige og Frankrig med eliter med fødderne i den blå luft, er det velgørende at høre folkets stemme, næsten uanset hvad den siger. Masseindvandringen til Europa er et eliteprojekt, intet sted ville den have fået godkendelse ved en folkeafstemning, og det er det der begynder at hævne sig nu. Én af demokratiets fordele er, at når det evt. har besluttet forkert, er der en større vilje til at stå ved brede flertalsbeslutninger. Den overbærenhed i befolkningen kan multikulturen ikke påregne sig, derfor har man lyst til at advare indvandrere, der ikke kan opføre sig ordenligt og de skyldige, udemokratiske politikere: I har allerede fået lang snor – don’t push your luck! Nu har vi fået det værste fra to verdener: voksende problemer og udgifter parret med en lavere, folkelig tolerancetærskel. Man behøver ikke stave det ord, som skæringspunktet mellem de to tendenser hedder.

Dagens islamofob?

Jonas Gardell er Sveriges rigsbøsse. Alle ved, at der er mange ‘islamofober’ i Sverige, men rigsbøsserne ved de ikke noget om. Han er mediernes og politikernes gennem mange år kølerfigur for homo-sagen, altså som stjernen på køleren af en Mercedes. Hvis han ikke var på TV og radio, ville de miste halvdelen af programfladen. Nu skal han passe på, at Qaradawi ikke udnævner ham til dagens islamofob ligesom han gjorde med Robert Redeker, for så er det slut med at færdes offentligt resten af rigsbøssens liv og han kan flytte ind hos Lars Vilks. Foreløbig er det kun det sædvanlige moralpoliti, der er efter ham, men det kan eskalere. Gardell i blåsväder på twitter

Indspilning i fuld skærm 26-07-2013 130803

“Att häckla religösa klädnader” betyder ikke “at hækle burkaer”, men at fornærme for morskabs skyld.

USA’s mordrate er den samme som Sveriges

hvis……man må selv læse præmisserne i detaljer. (Sveriges er nu ikke imponerende, lige i denne tid er der mindst et mord om dagen, i Danmark har vi knapt et om ugen.)

So let’s do the arithmetic: of the 14,612 murders in the U.S. in 2011, about 7,656 were committed by blacks and another 4,380 were committed by illegal aliens. That leaves 2,576 committed by non-black people who are here legally.
In round numbers, there are about 250 million non-blacks in the U.S. legally. So their murder rate is about 1.0 per 100,000, or the same as Sweden’s. A murder rate of 1.0 is in the same league as the Europeans who like to call us gun-crazy cowboys. But it’s not the “cowboys” who are doing the killing. Murder Most Swedish


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

15
Deltag i debatten...

avatar
7 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Fru,FrøkenJakobP.ReinhardtOle BurdeJørgen Duus Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Ole Burde
Guest
Ole Burde

Hvis ” Patriot” er for svulstigt i fredstid , hva’ er man så ? ”Nationalist” er blevet svinet til , så den dur nok heller ikke . Tilsyneladende er det bedre at tilhøre en kategori som hedder ”Nationalkonservativ” , men det ka’ da heller ikke være så godt , hvis man blander det sammen med det konservative partis agenda eller mangel på samme . Hvis ” Patriot” er for svulstigt i fredstid , tror jeg hellere må vi må lave om på definationen af ”fredstid” …. Anyhow varer det nok ikke så længe før den asymetriske form for krig vil… Read more »

Jakob
Guest
Jakob

Fru Frøken:
Alien kan oversættes med “fremmed”, som iøvrigt er en udbredt betegnelse. Se denne video og hør teksten i omkvædet. 😉 http://www.youtube.com/watch?v=d27gTrPPAyk

Fru,Frøken
Guest
Fru,Frøken

Jacob:
Tak for linket.
Jeg er godt klar over ordets betydning.
Men det er efter min opfattelse mere brugt i nogle kredse,
end andre. 🙂

Grunden til at jeg fik latterkrampe var, at jeg læser (oversat)
“Illegale rumvæsener”,og min første tanke var: “Illegale rumvæsener”?
…jamen er alle rumvæsener da ikke Illegale . hvis de skulle befinde sig
her på planeten?
That`s it – nu er det sjove,så godt nok på tilbagetog – men det er en helt anden sag 🙂

P.Reinhardt
Guest
P.Reinhardt

Kære Snaphane

Helt OT

For et par år siden blev er her i bloggen linket til video på You Tube, der viste en hahalslagtning uden bedøvelse – vistnok fra Belgien.
Indholdet var forfærdende.
Var det ikke muligt at finde frem til den video og publicere i anledning af den nu standende halaldebet. Det ville være et relevant og vægtigt indlæg.

Mvh
PR

Ole Burde
Guest
Ole Burde

Hmmm…. Kan man kun være Patriot hvis ens land er i krig ? Houston we’ve got a problem ?

Jørgen Duus
Guest
Jørgen Duus

Jamen Jonas dog!!!

Er der nogen der ved, hvad brormand Matthias mener om den sag? Selv efter svenske forhold er Matthias Gardell en islam-apologet af helt usædvanlig kaliber.

Niklas R
Guest
Niklas R

Det kan nog mycket väl stämma angående morden.
Men å andra sidan, tar vi bort alla mord som gjorts av kulturberikare i Sverige så faller morden i Sverige också.