14
aug
Seneste opdatering: 14/8-13 kl. 0740
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

A Conversation with Mark Steyn

In our inaugural show, we talk with Mark Steyn, author of the book After America and a favorite guest of The Milt Rosenberg Show. We talk with Mark about the host of scandals plaguing the Obama administration, the Boston Bombing suspect, and the changing cultural face of America. Hør Mark Steyn MP 3 podcast, 47:32 minutter
.

Måling: Mere end hver femte vælger vil stemme på DF

20.2 procent mod socialdemokraternes 17.8 procent. Svensk Yougov er åbenlyst politiserende.

Utilfredse S-vælgere vandrer mod højre til Dansk Folkeparti, og Socialdemokraterne er presset, lyder det. Partiformand Kristian Thulesen Dahl (DF) og co. bryder nu en magisk grænse og sender for første gang nogensinde DF over 20 procent i en vælgermåling.

I en meningsmåling, som YouGov har lavet for metroxpress, står partiet til 20,2 procent af stemmerne og konsoliderer dermed positionen som Folketingets potentielt næststørste parti foran S med 17,8 procent af stemmerne. – Det er et meget højt niveau for os. Men vi gør os ingen tanker om, at nu letter vi fra jorden. Der er to år til næste valg, og vælgerne kan flytte sig meget, siger Thulesen Dahl og tilføjer, at en del af DF’s fremgang skyldes tilgangen fra utilfredse S-vælgere. TV 2 Nyhederne

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Multikulti ist tot
Multikulti ist tot
6 years ago

Dansktalende salafist opfordrer danskere til kamp i Syrien. Se video.

http://jyllands-posten.dk/indland/ECE5824467/dansktalende-salafist-opfordrer-danskere-til-kamp-i-syrien/

T. Snorrason
T. Snorrason
6 years ago

Som han selv beretter, han fik alt gratis, uddannelse, forsørgelse osv, men kunne alligevel ikke klare sig, hvorfor han på grund af mindreværdsfølelse – og det går jo ikke, når man er bestemt til at herske – blev salafist.
Kuffar-samfundet gav ham alle muligheder, men han evnede af den ene eller anden grund ikke at udnytte dem.
Så han søgte trøst i religionen.
Man må håbe, han snart får sit ønske om martyrdom opfyldt.

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
6 years ago

OT: Först de senaste månaderna har de sekulära och “de vanliga fromma muslimerna i mittfåran” klivit fram och börjat protestera mot Brödraskapet och mot salafisterna i Egypten och Tunisien. Det har ingett hopp och den sekulära revolutionen den 3 juli ingav ännu mer hopp, men när nu armén tar till vanvettigt övervåld för att riva upp Brödraskapets tältläger i Kairo, sjunker det undan igen. Vad tvingade armén att agera. Varför kunde man inte ha låtit Brödraskapet ta första steget och låtit dem förlora propagandakriget? Det totala inbördeskriget tycks nu rycka närmare i Egypten också och armén har låtit MB börja… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
6 years ago

Dagbladet Politiken forsimpler halalkøds-debatten http://denkorteavis.dk/2013/politiken-forsimpler-halalkods-debatten 14. Aug 2013 Dagbladet Politiken forsimpler halalkøds-debatten Så er det sagt I Politikens leder d. 13. august under overskriften, ”Thorning skal ud af frikadellekrigen” – det var overskriften på dagbladet Politikens leder i går (13.8). Her lyder det blandt andet, at Helle Thorning Schmidts udmelding om, at offentlige institutioner skal fastholde dansk kultur og traditioner ved også at servere danske spisevaner såsom svinekød, er at give Dansk Folkeparti unødvendig medvind. Yderligere skriver lederskribenten, at ”Socialdemokraterne lader sig igen kujonere af den store stygge stemmestøvsuger fra højre(Dansk Folkeparti)”. Det er mig ubegribeligt, at Politiken bliver ved… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
6 years ago
Reply to  Bjovulf

Beklager, Steen – der var en html-kode, der smuttede der 😉

A. Lukas
A. Lukas
6 years ago
Reply to  Bjovulf

Ur artilkeln: “Jo flere religiøse krav i det offentlige rum, vi bukker under for, desto flere krav vil der komme.”

Det här är ju en så elementär sanning. Alla föräldrar använder sig av den, nästan varje dag i uppfostran av sina barn. När du en gång börjar ge efter, då står du svagare när nästa krav kommer. Ge därför inte efter. Stå upp för dina regler.

Som metod från angriparens sida kallas det ofta Salami-metoden: bit för bit, skiva för skiva, tills hela samhället är halal.

Bjovulf
Bjovulf
6 years ago
Reply to  A. Lukas

Just precis 😉

Anonymous
Anonymous
6 years ago

Pat Condell: Boycott halal, boycott sharia

Jeps, nemt og enkelt.
Hvis du ikke allerede fravælger alt halal og lignende varer og tjenester, så start nu.
Enkelt og effektivt.

Bjovulf
Bjovulf
6 years ago

Wow! 😀 😀 😀

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x