23
aug
Seneste opdatering: 25/8-13 kl. 1851
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ta inn hele skjermen 23.08.2013 132043

Bruce Bawer og France 24 taler om svenske kvinder, der underkaster sig ørkenprofeten, men dette er jo så åbenbart svenske henner mod ‘islamofobi’, en psykologisk lidelse der ligesom uppgivenhetssyndromet næsten udelukkende forekommer i svensk praksis. Digitale, dhimmi-Stocholmsyndromer ville det hedde i dansk, klinisk sprog. “Seeing brainwashed people is always scary.” Der er stadig ikke noget bevis for, at det påståede tørklædeoverfald overhovedet er sket, som det er fremstillet af medierne. I skrivende stund er det en rigsdagsbrand i en hornlygte, men mediemæssigt har den taget kegler i Sverige og i udlandet. Journalister er i almindelighed ikke undersøgere, de er historiepushere. (Se tidligere indlæg)

Europe is awash in dhimmitude, but Sweden is a case unto itself. There’s something desperate and demented about the levels of dhimmitude on display in Ikea-land. In no other European country, moreover, is there so little pushback in the media. [..]

Now, if this actually happened, it’s repugnant. But there’s no evidence that it did happen – no eyewitnesses, no surveillance video – and it’s been suggested (although not, of course, in the Swedish media) that the woman’s story could be entirely bogus. In any case, it’s a man-bites-dog tale if there ever was one: Sweden is overrun with Muslim men who rape infidel women, not with infidels who pull headscarves off Muslim women.

The Swedish news media, notorious for the decorous silence it has long maintained about the country’s rape crisis, were all over this story. The newspapers were awash in stories about the hijab campaign and full of pictures of the famous Swedish women in Muslim headscarves. The hijab campaigners were interviewed repeatedly on TV and radio. One of them, Nabila Abdul Fattah, admitted that their goal was “to normalize the hijab.”

Sitting at my computer and looking over all the pictures of Swedish women in headscarves, I pondered, more bemused than ever, the eternal question: what is it in the Swedish character that makes such foolishness possible? The zillions of photos of stupid, self-satisfied infidel women in veils symbolizing female subordination were ridiculous, deserving of mockery, of derisive laughter. But they were also scary. Seeing brainwashed people is always scary. “What’s wrong with these people?” I said aloud as I pored over the screwy selfies. “Whatever it is,” my partner said, “it should be in the DSM.”

Even as all this nonsense was underway, Sweden, which has the world’s second highest rape statistics – thanks to nothing more or less than the army of savage Muslim men within its borders who have no respect or mercy whatsoever for unveiled infidel women – was inexorably moving up toward the title of world’s #1 rape nation. And there was no sign of anyone doing anything whatsoever about it. Frontpage Mag.

En masse tilvandrede feminister med lidt stavebesvær – foto fra en hijabdemonstration, formodentlig i Stockholm. “Han spottade på mig mitt universitet”, Ingen andre i verden belønner islams neurotiske sekundærgevinst, som svenskerne. Det hævner sig dagligt i rigelige mængder.

Sverige. Landet, hvor ekstremisme udgøres af anti-ekstremisme

“Og hvor ikke-nationalisme er den svenske nationalisme.” Stor artikel i Weekendavisen af kenderen af Sverige, Frede Vestergaard. Nogle få nedslag:

Sverige er et land, som det er svært at forbinde med politisk ekstremisme.Det er landet, hvor alting er lagom, det vil sige: passende og med måde, uden ekstremer. Alligevel optræder begrebet ekstremisme til stadighed i den politiske og kulturpolitiske debat i Sverige. Højreekstremisme – ekstremhögern – vel at mærke. Der er en række højreekstreme grupper og bevægelser i Sverige. Ikke at de reelt synes at betyde noget, men det venstredrejede tidsskrift Expo har i årevis nøje fulgt deres aktiviteter. [..]

Karl-Olov Arnstberg, der har været professor i etnologi ved Stockholms Universitet, mener ikke, at de grupper, der omtales i Expo, udgør et problem. Det er meget små organisationer.

»Vi hører kun om dem via Expos omtale af dem, og Expos rapporter får altid pæn omtale i medierne. Egentlig er det en ubehagelig venstreorienteret censurorganisation, som hindrer den frie debat, for eksempel om indvandringens forskellige omkostninger,« mener professor Arnstberg, der er medforfatter til en bog med titlen Invandring och mörkläggning, der udkom tidligere i år [..]

Partiet [SD] har siden årets begyndelse ligget på omkring 10 procent i meningsmålingerne, mod som nævnt 5,7 procent ved valget i 2010, og hvis statsminister Fredrik Reinfeldt skal have en chance for at vinde en ny periode ved magten efter næste valg, skal han have partiets støtte for at få flertal. Men statsminister Fredrik Reinfeldt har stadig ikke tænkt sig at bygge sin magt på de cirka 700.000 svenskere, der ifølge meningsmålingerne vil stemme på partiet. Han sagde på folkemødet i Almedalen i begyndelsen af juli, at hvis valget næste år igen resulterer i, at Sverigedemokraterne bliver tungen på vægtskålen, vil han hellere overlade magten til de rød-grønne, hvis de har fået flere mandater end regeringspartierne.

I kulturdebatten kan man også møde en anden form for ekstremisme: I foråret har ekstremfeministiske skribenter talt meget om et udbredt »nethad« i Sverige, angiveligt især rettet mod kvindelige journalister og feminister, der har berettet om trusler og angreb. Og der har været ført en kampagne mod anonym netdebat, der ikke kun vedrørte kritikere af feminismen, men reelt også blogs, der beskæftiger sig med den store indvandring, blandt andet avpixlat. info, der er knyttet til Sverigedemokraterne. – Nethadet synes at være et særligt svensk fænomen. I hvert fald sagde generalsekretær Christophe Deloire fra Journalister Uden Grænser til det svenske blad Journalisten tidligere i år, da han under et besøg blev spurgt, om det var et almindeligt problem i andre lande: »Jeg vidste ikke, at det var sådan i Sverige. Det siger antagelig noget om Sverige. Frede Vestergaard: Landet Lagom, Weekendavisen | 23.08.2013 (ikke online)

Brain drain: 400 British citizens emigrate every day

De højtuddanede rejser fra England mere end noget andet land vestligt, ind kommer indvandrere fra hele verden. Befolkningen er vokset 11 procent siden 1992.

More than 400 British citizens are leaving the country every day in a drain on talent that is leading to the “disappearance” of skilled middle-class professionals, a senior Conservative MP has warned.

According to the Office for National Statistics, the number of British citizens who have moved abroad has risen by a fifth under the Coalition, reaching 154,000 last year. Separate figures, published by the OECD, show that almost 1.3million Britons with university-level education are living abroad, more than any other developed economy. Telegraph, Brain drain as skilled British workers leave for better life abroad (but we’re still getting bigger thanks to immigration)

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jørgen Duus
Jørgen Duus
6 years ago

Hørt på Radio24syv i programmet Ruskys roulette http://arkiv.radio24syv.dk/video/8578976/rushys-roulette-highlights-uge-34 Rushy Rashid citerer Veronica Palm, svensk tosse (undskyld! ) svensk SOSSE: ”Jeg støtter hijab-opråbet, fordi jeg synes ingen skal trues eller overfaldes på, hvordan hun vælger at klæde sig. Både pigen i stramme bukser, der blotter sin g-streng og pigen med tørklæde, der dækker håret til, har ret til respekt for deres individualitet”. Mette Frobenius, dansk komiker: ”Hvordan har Veronica Palm så tænkt sig at klæde sig den dag, det er en pige med g-streng og lårkort, der bliver overfaldet? Har hun så tænkt sig at oploade billeder af sig selv i… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
6 years ago

Set fra en operativ synsvinkel , kan man sige at den politiske korrekthed begyndte som en reaktion mod de to verdenskrige , som tog formen af en slags ”vacination ”mod ekstrem nationalisme i Europa . Problemet er at vacinationen bestod af en svækket , men LEVENDE ideologisk virus , som nu efter utallige mutationer har udviklet sig til en artstruende AIDS-agtig sygdom . Paralellen med AIDS er specielt frygtindgydende når man indser at PC-virussen også angriber organismens naturlige forsvarsmekanismer … Et af virussen’s gener er helt gennemskueligt muteret til at være et tabu mod islamkritik . Måske har den svenske… Read more »

skræp
6 years ago

Ak ja. Danmark vrimler også med naive, og verdensfjerne politikere for hvem det hele er sløret.
http://www.opgoer.dk/228177502

Træt
Træt
6 years ago

Man kan ikke bruge den svenske “voldtægts”statistik til at sammenligne med andre lande, da definitionen af voldtægt er bestemt af rabiate feminister m/k.

Kort fortalt er det nok hvis kvinden, også ved eftertanke, lang tid efter samlejet har fundet sted, har følt sig det mindste presset til at have sex med manden.

Tænk på Wikileak’s Julian Assange, der kræves udleveret for at prøve en “sniger” om morgenen, efter at have haft flere samlejer med kvinden i løbet af natten.

PisseNisse i Hökarängen
PisseNisse i Hökarängen
6 years ago
Reply to  steen

Helt riktigt, lagändringen har inte haft någon påverkan av bedydelse. Det ser man lätt genom att ta sig an totalstatistikens utveckling. Jag gjorde detta och la upp på (vill jag minnas) Contra och gamla Exilen när detta psuedoargument framfördes som livligast. Är detta det bästa man har att komma med, har man inget. Affe, om du läser detta skulle det vara mycket bra om du kan göra en pedagogisk post med lättintaglig grafik förklarar detta och så vi kan kväsa detta “argument” varje gång det visar sitt tryne. Assange-caset betraktar jag som rätt så atypiskt, och han är definitivt inte… Read more »

Mats (Malmo)
Mats (Malmo)
6 years ago

Nytt överfall…
Damen med slöja som ska ha blivit attackerad förra veckan har nu blivit överfallen igen!’
Av personer som vill att hon ska ta tillbaka sin polisanmälan.
Se länk: http://www.mitti.se/?p=53564

Mats (Malmo)
Mats (Malmo)
6 years ago
Reply to  steen

Ja – vad kan det inte utveckla sig till…

Det verkar vara överraskande även för

Foujan Rouzbeh ‏@Foujan 2h
Vi i #hijabuppropet har fått veta följande http://www.mitti.se/?p=53564 . Vi ber för henne, men har inga kommentarer om det hela tillsvidare.

Detaljer

Foujan Rouzbeh ‏@Foujan 3h
45 min kvar! Kl 17 samlas vi utanför kulturhuset för gemensam hijabvandring till stöd för våra beslöjade systrar. Kom! #hijabuppropet

Detaljer

PisseNisse i Hökarängen
PisseNisse i Hökarängen
6 years ago
Reply to  Mats (Malmo)

Mitti:
Skärholmsbon och debattören Nabila Abdul Fattah är en av initiativtagarna. När Mitt i Stockholm når henne ska hon precis börja gå i den hijabmarch som de anordnat med start utanför Kulturhuset klockan 17 på fredagen.

Är det för mycket begärt av avskrädet till MSM-journalister att de lär sig att stava till “hijabmarsch”, om de nu ska tvångsmata svenne med den?

Robin Shadowes
Robin Shadowes
6 years ago

Lustigt att du råkade nämna stockholmssyndromet just idag. Tydligen var det idag för exakt 40 år sedan som det ökända Norrmalmstorgsdramat inleddes. Det som något senare ledde till myntandet av uttrycket stockholmssyndromet. Det är sådant som brukar kallas för synkronicitet.

Marit
Marit
6 years ago

HVA er det som skjer i Sverige ? En gang selveste foregangslandet i Norden ?

Hvordan kan mesteparten av folket, i løpet av bare en mannsalder, bli totalt forstokket og virkelighetsfornektende ?
Man har hørt om massepsykose. Hvordan kan de reddes fra seg selv ?

Her stiller en gjeng kvinnelige politikere opp, og lar seg smilende avbilde- utkledt i hijab. Hvilken HÅN mot våre underkuede og mishandlede muslimske søstre ! For en dårskap og for en skam !

De har virkelig ikke forstått noe av verden.

LarsS
LarsS
6 years ago

Når Bruce Bawer spørger: “what is it in the Swedish character that makes such foolishness possible?”, så vil jeg anbefale ham og andre med samme undren, at læse denne yderst underholdende artikel fra 2005 af Professor i antropologi, Don Kulick: FOUR HUNDRED THOUSAND SWEDISH PERVERTS: https://humdev.sites.uchicago.edu/sites/humdev.uchicago.edu/files/uploads/kulick/2005%20Kulick%20GLQ%20client%20paper%20published.pdf Findes også i en mindre dansk version, men uden forfatterens oplysende “afterword”: http://ej.lib.cbs.dk/index.php/dansksociologi/article/view/1789/1807 Selvom artiklen handler om prostitution/sexkøb, så giver forfatteren et meget morsomt og på samme tid forundrende indblik i de tanke- og handlemekanismer som træder i kraft så snart tycker-eliten har taget en beslutning i det øverste moralske råds præsidium. I den… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
6 years ago

Socialdemokraten Karen West har krævet en komplementær aktion fra de tørklædebærende, hvor de tager tørklædet AF i solidaritet med de, der er blevet udsat for overgreb, fordi de ikke bar tørklæde.

Vi forstår godt, at tørklædet sjældent er et frit valg. Og at det heller ikke er et kontroversielt valg i de menneskers øjne, som især begrænser andre menneskers frie valg med deres noksom bekendte repressalier.

Det kan give mening at aktionere for det frie valg. Men det er latterligt at gøre det for “retten til at bære tørklæde”. Eller mere præcist: Det er foragteligt.

– – –

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
6 years ago

Det borde inte förvåna någon längre. Kommunisternas allians med Brödraskapet/Al Qaida kunde lika gärna tillkännages genom en glittrig presskonferens med världspressen. Sovjet och Nazityskland hade ända sedan slutet av 20-talet ett viktigt handels- och teknikutbyte som möjliggjorde Tysklands snabba upprustning, men först en vecka före krigsutbrottet och Östeuropas delning tillkännagavs den nazi-kommunistiska axeln officiellt, på sedvanligt Pravda-nyspråk betecknad som en nonaggressions-pakt. Mycket i Sovjets agerande då, stöd till regeringssidan och diverse vänstergrupper i Spanien och offentligt fördömande av fascismen och nazismen samtidigt med råvaruleveranser till nazi-Tyskland, påminner om Irans agerande idag. Iran stödjer ju både regimen i Syrien och Hizbollah… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
6 years ago

Det forekommer mig at de rettroende nettop i denne tid tager et yderligere skridt væk fra virkeligheden . Den politiske korrektheds dogmatiske opbygning er under stadig udvikling , og et nyt ENDNU mere sygt fænomen begynder at vise sig : Det er nu muligt for de troende at lege med tankem om at indrømme KLØFTEN mellem den objektive virkelighed og den KORREKTE virkelighed . Dette har i disse dage givet sig et sindssygt udtryk i mediernes reportage om den påståede brug af giftgas i Syrien . I massemedierne er det rutinemæssigt blevet reporteret hvordan der (i den objektive virkelighed) er… Read more »

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
6 years ago
Reply to  Ole Burde

“Det forekommer mig at de rettroende nettop i denne tid tager et yderligere skridt væk fra virkeligheden ” Det handlar nog om att vara övertydlig i gester och symboler utan att ändå tala klartext, så att allmänheten förstår vad som händer och utan att NSA lyssnar och kan lämna material som kan leda till åtal. Det handlar nog om att vinka till Al Qaida/MB och säga: Här är vi. Ni kan lita på oss. Sätt igång. Att döma av den takt i vilken hysterin stegras så kommer det nog att hända något snart. Det är inte omöjligt att de har… Read more »

mjusiqtube
mjusiqtube
6 years ago

Ja – det er kvalmt hvordan Svenskene utraderer seg selv. Nærmere 2000 voldtekter I året bare I Stocholm hvis jeg husker rett. Ikke et ord om at muslimer og nord-afrikanere er problemet. En eneste gråtehistorie om en muslimsk kvinne som får sløret revet av (oppdiktet historie kanskje?) – og Svenske medier, feminister og politikere star klar til å gråpte. Det er kvalmende.

Marit
Marit
6 years ago
Reply to  mjusiqtube

Ja, la oss alle iføre oss niqab, chador og hijab. I solidaritet med de undertrykte muslimske menn.

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x