26
aug
Seneste opdatering: 27/8-13 kl. 0338
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er fremragende TV, hvorfor skal det være canadisk og ikke europæisk? Obama: “Freedom to wear the hajib”, det er svært med de ord… Se også Ezra Levant i Hvad siger Broderskabet på arabisk og på engelsk?. Københavnske politikere har netop barslet med en stormoske i Rovsinggade. Skal man tilgive dem, fordi de ikke ved, hvad de gør? På hat med Det Muslimske Broderskab, 2200 N
A Muhammad Cartoon Rioter Repents

Bruce Bawer er en af de ikke alt for mange, der formidler Skandinavien på engelsk. Andre er Soeren Kern og Peder Jensen (Fjordman). Det er imponerende, som Bawer kommer ud i de fjerneste hjørner af historien, det vidner om mange timers studier af danske kilder.

To me, this sounds like Islam, pure and simple. If it’s Islamism, then what, in Akkari’s view, is Islam? The answer’s not clear. He does acknowledge that the majority of Muslims are, by his definition, Islamists: Islamist thought, as he puts it, “has infected most ordinary Muslims, who…can not imagine reading texts in other ways without feeling that they’re offending against God.” Yet he is – or wants to be seen as – one of that tiny minority of Muslims who assert that their faith, although rooted in a manual of hate and in the life story of a tyrannical, murderous pedophile, can somehow be turned into something entirely different from what it’s been since its inception.

Akkari  22.08.2013, II 040

Differentiating Islam from Islamism is obviously of vital importance to Akkari. Although many Danes, he says, “have interpreted my struggle against Islamism as an attack on Islam,” he insists that they “couldn’t be farther from the truth.” He makes a point of rejecting well-known Islam critics, such as Pia Kjærsgaard, founder of the Danish People’s Party, on the grounds that “Islam is not the real problem, but Islamism is.” For while Islamism, he argues, believes in “established truths” and “demands…a monopoly on the truth,” Islam “can be interpreted in many ways and is therefore compatible with democracy.” Islam, he claims, needs to be “released from the Islamists’ power.” He even envisions an Islam that “accepts…gays and atheists.” Well, I don’t get it (if you free Islam from what he calls Islamism, what’s left?), and I’m not betting on it, but – assuming he means it – good luck to him.

One highly interesting aspect of Akkari’s apparent change of heart is this: almost everything he’s said in the last few weeks has been a powerful rebuke to the left-wing journalists, academics, politicians, and others who took to the barricades on his behalf in 2006. When then Prime Minister Anders Fogh Rasmussen stood up to Akkari and refused to apologize publicly for the Muhammed cartoons, Fogh’s political opponents and virtually the entire Danish cultural elite savaged him for offending Muslims. Now Akkari says that Fogh was right.

As I’ve often said, Denmark is by far the least naïve of Scandinavian countries when it comes to Islam. But Akkari argues that it’s still much too naïve. Islamism, he says, must be actively prevented from “infect[ing] young minds, as happened to me.” He calls for the Danish government to vigorously investigate mosques, Muslim schools, and the hermetically sealed Muslim community organizations. “I know people,” he warns, “who explicitly teach their children to view Danes as pigs.” To say these things, or any of the things Akkari is now saying, is to be relegated automatically by the Western left to the ranks of far-right Islamophobes. But they can’t dismiss Akkari so easily. Bruce Bawer i Frontpage Magazine. – Se også Lars Hedegaard: Leder:Moralisternes bitre efterår og på svensk: Ledare: Moralisternas bittra höst.

9 av 10 i Høyre vil gi Frp innflytelse
Valget i Norge den 9. september tegner til at blive rigtig interessant. Morten Uhrskov skriver om det i dag: Udlændingepolitik bliver en vigtig kampplads i valgkampen i Norge.

Frp´s innvandringspolitiske talsmann, Morten Ørsal Johansen, garanterer at innvandringen vil gå ned med Frp i regjering, og sier at partiet ikke vil sitte i regjering hvis de ikke får gjennomslag for dette. Dermed går han langt i å avlyse en firepartiregjering med Frp, Høyre, KrF og Venstre.

– “Ja, at innvandringen går ned, vil vi garantere. Hvis vi ikke får til det, blir det vanskelig å sitte i regjering. Det er så viktig for Frp og våre velgere at der må vi innfri. Men dette vil vi se når forhandlingene er ferdige. Hvis vi ikke er fornøyd, går vi ikke i regjering,” sier Johansen til Dagbladet.

En undersøkelse utført av Dagbladet viser at ni av ti Høyremedlemmer og tillitsvalgte vil gi Frp innflytelse over innvandringspolitikken. Morten Ørsal Johansen har tro på at han vil få Høyre med seg. – “Det er et spørsmål om Høyre vil lytte til grasrota. Det er ingen grunn til å tro at de ikke vil være så fornuftige,” sier Frp-politikeren. Frp stiller innvandringsultimatum

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Skåning
Skåning
7 years ago

När jag läser FrP:s förslag till åtstramningar så har de en punkt som även jag anser vara lite väl radikal. “Ægteskab skal ikke give ret til ophold i Norge, en fjernelse af retten til familiesammenføring med andre ord.” Menar de verkligen att norrmänn inte längre ska kunna träffa en äktenskapspartner utanför EES-området (säg Brasilien, Ryssland eller Fillipinerna) oavsett om anhörigparten i Norge är 24+, garanterar bostad, försörjning, har ett seröst förhållande, och inte har en samlad anknytning till ett annat land som är större än till Norge. Norrmänn ska alltså inte längre kunna gifta sig med icke-EES medborgare och bosätta… Read more »

Nils
Nils
7 years ago
Reply to  Skåning

Prøv hellere at læse originalen. Ægteskab skal ikke automatisk give ret til familiesammenføring.

http://fil.nrk.no/contentfile/web/nyheter/valg/2013/pdf/baerekraftutvalgets_rapport.pdf

Jakob
Jakob
7 years ago

Medmindre han vælger, at blive dobbeltagent. 😉

Ole Burde
Ole Burde
7 years ago

Vi håber alle at Akkarai er på vej til at blive en ægte fuldblods islamkritiker …. men i mellemtiden er det måske en god idee at spørge sigselv HVILKE former for information han muligvis kan få adgang til som medlem af ”kluppen” af islaamkrittikere…. for det ku’ jo være at ekstremisterne prøver at lære af de vestlige landes informationstjenester …. han ku’ sagtens være et kluntet forsøg på indsat en ”undercover muslim” i toppen af fjendens ledelse !

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
7 years ago

“Københavnske politikere har netop barslet med en stormoske i Rovsinggade. Skal man tilgive dem, fordi de ikke ved, hvad de gør?”

Nej, det tycker jag inte. Deras uppgift är att förstå vad de gör och att bara göra sådant som gagnar köpenhamnarna. De byggde ju inget kärnkraftverk på Rådhustorget, eller hur? Det hade varit både mindre kostsamt och inneburit en mindre risk.

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago

Obama må være den ubetinget værste præsident, der nogensinde har besudlet embedet. Den mest rå, ægte kyniker er så uendeligt meget bedre og mindre farlig, end den sentimentale. Hvis Obamas fordærvethed overhovedet kan kaldes noget som helst andet end netop fordærv. Jeg er taknemmelig over, at jeg ikke hører til den slags mennesker, der lader sig narre. Så let, i hvert fald.

– – –

Svend Andersen
Svend Andersen
7 years ago
Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Halvdelen af arbejderne har forladt S siden valget [ Løn som fortjent? 😀 ] http://www.b.dk/politiko/halvdelen-af-arbejderne-har-forladt-s-siden-valget Af Søren Ploug Lilmoes, Berlingske Nyhedsbureau 26. august 2013, 12:58 2 Kommentarer Socialdemokraterne, der engang var arbejdernes foretrukne parti, ville i dag kun få opbakning fra 17 procent af arbejdervælgerne. Både Venstre og Dansk Folkeparti nyder langt større opbakning blandt arbejderne. Engang var Socialdemokraterne det største arbejderparti. Sådan er det ikke længere, viser en ny vælgeranalyse, som professor Søren Risbjerg Thomsen fra Aarhus Universitet har lavet for Altinget.dk på baggrund af tusindvis af Gallup-interviews fra det seneste folketingsvalg og frem til sommeren 2013. Ved valget… Read more »

Nils
Nils
7 years ago

Akkari er sgu ærlig talt en sær starut, som man ikke rigtig bliver klog på. Bliver han drevet af, at han nu vil tilgives og omfavnes af hele den danske nation, hvis han bare siger de rigtige ting? Tror han at der venter et stort varmt fællesskab, når han omvender sig, ligesom da han omvendte sig til islamistismen? Totalitære bevægelser fra moon over scientology til Charles Manson Cult bilder skvattede personer ind, at bevægelsen kan forvandle dem til overmennesker. Jeg er sikker på Akkari er en totalitær personlighed. Nu er det vestens værdier, der skal fylde tomrummet ud, men det… Read more »

Santor
Santor
7 years ago

Han er en gammel ræv, ham Bawer. Han kan nemlig også se det besynderlige i Akkari´s “defection” og udmeldinger. Den eneste måde det giver mening ville, som en på Uriasposten også nævnte, være hvis Akkari er på vej ud af islam og det er der tilsyneladende ikke optræk til.