26
aug
Seneste opdatering: 27/8-13 kl. 0413
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Islamister skyder til måls efter fotos af Khader, Akkari, Hedegaard, Westergaard. Morten Storm og Fogh.

Der er ved at være trængsel i klubben for de dødstruede, man ser at afhopperne Khader og Akkari har fået ærespladserne i midten. Mon ikke Hedegaard er ved at overhale Vilks i deres indbyrdes konkurrence om top-placering, der nu helt synes at ignorere danske jøder? “Videoen er en klar overtrædelse af straffenlovens bestemmelser om trusler,” siger oraklet Hans Jørgen Bonnichsen. Det tror jeg også, dog næppe i Syrien. Hvad skal vi tro om med dem, der gjorde disse fanatikere til danske statsborgere mod befolkningsflertallets vilje? Et andet orakel, Brian Esbensen Cand.scient.soc., journalist, redaktør og politisk kommentator mener på Facebook at

Det er ret enkelt. Selvom det er skræmmende, så er sandheden jo, at man aldrig kan gardere sig mod de få tosser. De er allevegne, indenfor alle grupper, og på en mærkelig omvendt måde er det altid et sundhedstegn.

Det lader på en mærkelig omvendt måde ikke til at have været særligt sundt for Esbensen, at gå på Ålborg Undervisitet, hvis han mener det er et ‘sundhedstegn’, at dødstrue folk.

I en ny propagandavideo, der er lavet af dansktalende yderliggående islamist Abu Khattab, bliver flere danskere udnævnt som legitime mål for jihad. Herefter tager han ladegreb på sin Kalashnikov, og sammen med andre tre andre skyder han til måls efter billeder af Anders Fogh, Naser Khader, Kurt Vestergaard, Lars Hedegaard, Morten Storm og Akhmed Akkari. Sidstnævnte spillede en aktiv del i Muhammed-krisen, hvor han dengang fordømte tegningerne. For kort tid siden gjorde han offentligt op med sin fortid, og undskyldte for sin rolle.Islamister truer kendte danskere i ny videoAhmed Akkari mener, at muslimer bør tage skarp afstand fra danske islamister i Syrien. Efter trusler: Morten Storm frygter for sin familie. Akkari afviser livvagter trods islamisters trusler.

Indspilning i fuld skærm 26-08-2013 190314

Venstre vil stoppe islamister ved grænsen

Det vil man nok gerne se, før man tror det. Der tager to ‘danskere’ til Syrien om ugen, det bliver vældig mange mennesker at tage statsborgerskaber fra. Abu Khattab har lovet, ikke at komme tilbage, men hvad med alle de andre? Hvem skal dø inden politikerne nødtvungent drives til noget så uanstændigt? Ellen Trane Nørby er nok stadig løst krudt.

Efter video kræver ordfører britiske tilstande, hvor islamister kan miste deres pas.Mændene på en omstridt video fra Syrien skal ikke tilbage til Danmark. Og det må regeringen sørge for. Det er udmeldingen fra Venstres politiske ordfører Ellen Trane Nørby, der på Facebook opfordrer regeringen til at sikre, at mændene bliver stoppet ved grænsen.
»Den danske regering må sørge for, at folk, der rejser ud til terror og jihad-krig ikke kan rejse tilbage til Danmark,« skriver Ellen Trane Nørby, der mener, at justitsminister Morten Bødskov (S) har sovet i timen i stedet for »klart« at tilkendegive, at mændene ingen plads har i Danmark. JP

Brotherhood Caught on Tape Killing Supporters to Frame Military

We have already seen in the current chaos in Egypt how the Muslim Brotherhood kills its own supporters in order to demonize the Egyptian military and win popular support. For example, in the following clip aired by Al Arabiyya News, an armored vehicle appears slowly driving by a group of pro-Morsi protesters, many easily discernible with their Salafi-style beards. A shot is heard and the man nearest the passing vehicle collapses. In real time it appears that the men in the armored vehicle shot the man.

Played again in slow motion, however, it’s apparent that the man in the gilbab (long Muslim style robe) standing directly behind the murdered man to the left who collapses is actually the one who shot him; he then walks over to another man near him, gives him the weapon, and then quickly walks off the scene, as the other Brotherhood supporters rush to the slain man, blaming the military. Raymond Ibrahim

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] guys Sverige: 1400 asylsøgere – om ugen Islam og nazisme Obama og arabverdenens nedsmeltning ‘Danskere’ dødstruer danskere Seneste […]

Breaking: Muslimer har skudt på Muhammed!
Breaking: Muslimer har skudt på Muhammed!
6 years ago

Hvis de skyder på billedet af Akkari med Muhammedtegning i hånden – så har de jo skudt på Muhammed!

Frans Kr. Mikkelsen
6 years ago

»Den danske regering må sørge for, at folk, der rejser ud til terror og jihad-krig ikke kan rejse tilbage til Danmark,« skriver Ellen Trane Nørby. Men nu vil USA, England, Frankrig og måske Danmark jo sandsynligvis til at kæmpe den samme jihad-krig i Syrien mod alawitterne skulder ved skulder med Abu Khattab. Skal vi så også forbyde Obama, Cameron og Hollande og måske Thorning Schmidt at rejse ind i vort land? Måske er det det, vi burde, og så alliere os med Rusland i stedet for. Det er trods alt et land, vi aldrig har været i krig med. England… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
6 years ago

Glimrende og tankevækkende kommentar, hr. Mikkelsen.

– – –

trackback

[…] DR Snaphanen […]

Prudentius
6 years ago

Er der en grænse at stoppe dem ved?? Lever vi ikke i en den fagre nye globaliserede verden og i Europas forenede stater, hvor den slags indesluttet landsbytosseri er afskaffet?? (To om ugen??? Hold da kæft!!! Det siger lidt om hvor voldsomt godt fat islams bærende ide om hellig krig har i landets muslimske befolkning. Og vores politikere skalter og valter, som om der ingen morgendag var. Hvordan regner de med at kunne undgå, at blive fortæret af det inferno de uafbrudt kaster brænde på, ude som hjemme?? Jeg er holdt op med at fatte dem. Det er simpelthen ikke… Read more »

falkeøje
falkeøje
6 years ago

Danskere, gør gengæld så snart I kan.

falkeøje

T. Snorrason
T. Snorrason
6 years ago

Underligt, at Fogh Rasmussen nu er kommet på islamisk likvideringsliste. Han har jo ellers været ivrig medhjælper til indførelse af islamisk fundamentalisme i Nordafrika!

Svend Andersen
Svend Andersen
6 years ago

Den spiller p.t. (16:26) på ekstrabladet: http://ekstrabladet.dk/112/article2077259.ece

Bjovulf
Bjovulf
6 years ago
Reply to  Jernhesten

Jo, og den kan downloades fra Internet Explorer vha. Orbit Downloader med Grab Pro toolbaren slået til.

Charles Nielsen
Charles Nielsen
6 years ago

Denne video er fjernet fra Youtube
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YK_bK3uoH4g
Jeg nåede det: Den forglemte forpligtelse,(Trussel)Del 3.

De der gjorde dem til danske statsborgere, om de som gør det stadig er Landsforræddere af værste skuffe.
De vil altid stå i klar erindring, om end ikke for noget godt.

trackback

[…] ‘Danskere’ truer danskere « Snaphanen. […]

Bjovulf
Bjovulf
6 years ago

EU tvinger Danmark til fælles asyl- og indvandringspolitik http://denkorteavis.dk/2013/eu-tvinger-danmark-til-faelles-asyl-og-indvandringspolitik/ 26. Aug 2013 Så er det sagt Malta fik nok. Og Malta er så vidt jeg ved ikke beboet af afstumpede og hjerteløse indavlede øboere. Men den lille ø i Middelhavet og dens 420.000 indbyggere kunne ikke bære flere indvandrere fra Afghanistan, Iraq, Syrien og Somalia og andre afrikanske lande. … Schengen og de åbne grænser Da Schengen samarbejdet i sin tid blev oprettet betød det åbne grænser mellem de europæiske lande. Dem, der dengang sagde, at det ville gøre det nærmest umuligt at kontrollere den illegale indvandring, fik at vide,… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
6 years ago
Reply to  Bjovulf

Jeg vil vove den påstand, at ingen – eller kun meget få mennesker – nogensinde har troet på, at “EU” ville bevogte “sine ydre grænser”. De har bare taget imod tilbuddet fra politikerne om at slippe for at tage stilling, og dermed løbe en risiko.

– – –

Bjovulf
Bjovulf
6 years ago
Reply to  Morten - - -

Just precis, som man siger henne i Sverige 😉

Prudentius
6 years ago

Og ingen af islams kerne-tekster eller de fire islamiske lovskoler siger disse religiøse mordere imod!

Det kunne Vestens politikere jo tænke lidt over inden de sender flere våben og dollars ned til deres langskæggede venner.

Ikke at vores politikere ikke ved det, for det gør de, men de har målsætninger de mener er bedst tjent med en uændret kurs og speederen i bund.

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x