17
sep
Seneste opdatering: 17/9-13 kl. 1815
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

List of IRI officials accused of crimes against humanity…, Firoozeh Bazrafkan: Ytringsfriheden er min religion.

“Smygislamisering – det mente vi ikke”

Norske FRP harfĂžlt sig foranlediget til at holde et pressemĂžde, fordi flere internationale medier i grove artikler koblede dem sammen med Brivik. Det starter ikke heltmodigt. Islamiseringen af Norge sker sandelig ikke i smyg, den foregĂ„r for rullende kameras. Midt i en enorm asylbĂžlge siger FRP: ” Vi er ikke et anti-innvandringsparti.”

Lad os nu se om Siv Jensen smelter sammen med Norges Lars Barfoed, Erna Solberg, hun skal jo kunne besÞge Sverige som minister. Hun er kendt for mindevÊrdige guldkorn som Erna Solberg (H) Þnsker seg et muslimsk shariarÄd i Norge og Erna Solberg mener muslimer hetses som jÞdene pÄ 30-tallet Det er godt, at det kun er the best and the brightest, der opnÄr de hÞje embeder.

Frp tar avstand fra egen bruk av begrepet «snikislamisering», og forklarte internasjonal presse at Anders Behring Breivik aldri fikk fotfeste for sine ideer i partiet. Rett etter Ä ha mÞtt internasjonal presse med mantraet «love us or hate us, but do it for the right reasons», forklarte Frp-nestleder Ketil Solvik-Olsen VG at han innser at partileder Siv Jensens famÞse bruk av begrepet «snikislamisering» i 2009 er uheldig.

NĂ„r man ser hvilken kontekst det ble satt inn, sĂ„ var det ikke det Siv mente. NĂ„ ser man at det var uheldig, og en dĂ„rlig bruk av det ordet, sier Solvik-Olsen til VG. – “Internasjonale medier er kun opphengt i vĂ„r innvandringspolitikk. Vi er ikke et anti-innvandringsparti, det er ikke vĂ„r hovedsak, men Ă©n av flere viktige saker, sier Solvik-Olsen.

– Ja, vi har hatt en terrorist som partimedlem, men det var fĂžr han ble radikalisert. Hans ideer kunne ikke vokse i Frp. En gal manns ideer kan ikke knyttes til ett parti, fortsetter han. Koblingen til Breivik er en avsluttet sak i Norge, sier Ketil Solvik-Olsen. Frp-topp angrer pĂ„ bruken av «snikislamisering»

Sverige: Not with a whimper, but with a bang

PÄ et deabtforum diskuteres regeringens seneste politik for syrere under titlen nu smÀller det till ordentligt! dramatisk ökning av massinvandringen. Der er flere scenarier for oplÞsningen af landet, der aldrig ville passere nydelighedstesten i MSM. Sveriges sociale oplÞsning er vidt fremskreden, men man skal lidt ud i krogene for at se, hvor dyb den er. Svenske medier Þnsker bestemt ikke at medvirke til at vise dens virkelige dybde. NÄr pengene til de gigantiske socialudgifter slipper op, vil det virke som fremkaldervÊske pÄ et foto, ingen kommer til at kunne lide synet af. Der findes debatter i Sverige der fÄr mediernes til at ligne netop det teater, de er. Her to indlÊg:

Vi som minns 1990-1994 minns att den ekonomiska krisen dĂ„ gjorde att stora avskedanden skedde över hela samhĂ€llet, vilket resulterade i att sjuk- och arbetslöshetsförsĂ€kring var tvungna att sĂ€nkas, karensdagar infördes osv. Bostadsmarknaden tog bom stopp – priset pĂ„ bostadsrĂ€tter i storstĂ€derna mer Ă€n halverades. Priset pĂ„ villor gick ned med i storleksordningen 40%. BostadsrĂ€tter i mindre orter sĂ„ldes för 1:-. Det var katastrof!

Jag minns dock en positiv sak och det var att samhĂ€llet höll ihop. Det fanns lite av ett jĂ€vlar anamma: “vi skall klara detta”. Idag finns det i storleksordning 1,5 miljoner fler invandrare i Sverige, varav mĂ„nga muslimer och en mycket stor andel arbetslösa. NĂ€sta kris kommer att bli MYCKET vĂ€rre. Och vi kommer INTE HÅLLA IHOP.

NĂ€r ersĂ€ttningarna i socialförsĂ€kringssystemen brakar ihop och ersĂ€ttningarna mĂ„ste sĂ€nkas med 20-30% – kommer Ahmed att sjunga “Vi shall overcome”? Skulle inte tro det. Det kommer bli drive by robberies i varenda förort: En BMW rullar ihop bredvid dig, nĂ„gon rullar ned en ruta, pekar med en pistol och sĂ€ger: -“Jag skall klippa din tung” Du sĂ€ger: -“Vilken fin pistol” och lĂ€mnar över plĂ„nboken. Det kommer inte bli vackert.

NÀr Àr vi dÀr? Jag Àr personligen förvÄnad att det inte redan intrÀffat. Orsaken Àr antagligen att stat, kommun och landsting lyckas dra ned sÄ mycket pÄ vÀlfÀrden att det lyckas tÀcka de ökade kostnaderna för invandringen. Vi har inget försvar lÀngre. Brott mot person utreds i stort sett inte lÀngre av polisen. Barngrupperna i omsorgen ökar. SjukvÄrden fÄr allt lÀngre köer. Samtidigt ökar de indirekta skatterna och avgifterna, t.ex. snusskatten som höjts 5-6 gÄnger av Reinfeldt (en dosa Kronan kostade 13:- 2006 och 40:- idag), öl- och vinskatten höjs, biltullar införs osv. Samtidigt blir det allt fler som inte fÄr lönen att rÀcka till. SÀkerhetsmarginalen minskar för allt fler och dÀrmed kommer kraschen att bli allvarlig för sÄ mÄnga fler.

Naturligtvis kommer Sverige krascha alldeles av sig sjĂ€lvt om vi fortsĂ€tter att ge PUT till 100 000+ om Ă„ret. Men sĂ„ lĂ€nge omvĂ€rlden gĂ„r bra sĂ„ fortsĂ€tter exporten och skatteinkomsterna bibehĂ„lls, och det oundvikliga skjuts pĂ„ framtiden. Men en global börskrasch Ă€r i vardande. Det brukar gĂ„ 7 Ă„r mellan varje krasch och senaste började 2007 och hade sitt maximum 2009. En rejĂ€l börsnedgĂ„ng kan vara startskottet för en svensk krasch. Eller ett rejĂ€lt krig – om USA börjar bomba Syrien, Iran och Israel dras in i kriget – dĂ„ kommer oljepriset gĂ„ till mĂ„nen och hela vĂ€rlden gĂ„ i stĂ„.

Hösten 2008 (nĂ€r senaste börschkraschen tog fart efter Lehman Brothers-konkursen och oljan var i topp) raderades den svenska industrins orderböcker pĂ„ ett par dagar. Det var kusligt. Inga ordrar – ingen försĂ€ljning – inga skatteintĂ€kter – inga bidrag.

Det kan hÀnda i natt. Det kan hÀnda om 1 Är. Men innan 2016 Àr det helt sÀkert. Den koalition som har regeringsmakten nÀsta mandatperiod 2014 och framÄt fÄr det inte roligt.

**********************

AlltsÄ, ju mer jag lÀser invandringsrelaterade diskussioner pÄ nÀtet blir jag bara mer och mer övertygad: bland engagerade debattörer tycks det skilja markant i bildningsnivÄ eller ren och skÀr IQ-nivÄ mellan de tvÄ olika grupperna.

FöresprĂ„karna för vĂ€stvĂ€rldens mest omfattande invandring per capita (d.v.s. Sveriges nuvarande invandringsvolym) argumenterar fortfarande pĂ„ vad som liknar dagisnivĂ„. Det handlar om “spĂ€nnande kulturer”, “Sverige Ă€r ett (rent fysiskt) stort land”, “att bygga nya bostĂ€der för nyanlĂ€nda leder till nya jobb” etc etc.

Invandringskritiker dĂ€remot ger – med undantag av ett och annat stolpskott – i betydligt större utstrĂ€ckning argument baserade pĂ„ fakta och statistik. Man anvĂ€nder sig av Ă„tminstone grundlĂ€ggande förstĂ„else för nationalekonomi (micro och makro), relevanta siffror och vetenskapliga resonemang sĂ„som statistisk överrepresentation och kausalitet.

Detta Àr mycket intressant.
Jag tror landet Àr pÄ vÀg mot en oundviklig framtida ekonomisk kollaps, helt enkelt p.g.a. svenska folkets ointresse för dessa frÄgor, svensk medias groteska subjektivitet i invandringsrelaterade spörsmÄl samt helt enkelt lÄg IQ- och bildningsnivÄ hos det ganska stora massinvandringsföresprÄkande lÀgret bland svenska folket.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
XY
XY
7 years ago

Ja, de frĂ€lsta massinvandringsföresprĂ„karna svĂ€rmar pĂ„ dagisnivĂ„. PĂ„gĂ„ende förtvining och urlakning av Sverige och en annalkande katastrof kan förutses. Men kanske Ă€r avskaffningen och söndervittringen tillrĂ€ckligt lĂ„ngsam att grodan kokas levande utan att riktigt fatta det eller döendets process sĂ„ utdraget att det slutgiltiga steget över tröskeln ter sig som en befrielse. Vad kan man göra Ă„t saken? Rösta annorlunda 2014, men det rĂ€cker ju inte. Vad kan man amputera för att rĂ€dda sig sjĂ€lv frĂ„n att dras med i Sveriges kallbrand, om det nu inte gĂ„r att rĂ€dda landet? En överstatlig sorts tvĂ„ngsvĂ„rd för Svea eller rysk invasion och… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Skipping Ayatollah Khomeini & co.? 😉 http://en.wikipedia.org/wiki/Political_thought_and_legacy_of_Ruhollah_Khomeini He also preached of Islam’s essentially serious nature “Allah did not create man so that he could have fun. The aim of creation was for mankind to be put to the test through hardship and prayer. An Islamic regime must be serious in every field. There are no jokes in Islam. There is no humor in Islam. There is no fun in Islam. There can be no fun and joy in whatever is serious. Islam does not allow swimming in the sea and is opposed to radio and television serials. Islam, however, allows… Read more »