19
sep
Seneste opdatering: 19/9-13 kl. 2029
29 kommentarer - Tryk for at kommentere!

√Ėstg√∂ta Correspondentens redakt√∂r Charlotta Friborg ber√§ttar i TV4:s morgonsoffa om de maffiahot hennes tidning utsatts f√∂r efter att man rapporterat kring den organiserade kriminaliteten i Link√∂pingstrakten. Elefanten i rummet l√•tsas man dock i vanlig ordning inte om. Hotad chefredakt√∂r ber√§ttar om det nya maffia-Sverige

N√•r det drejede sig om at ignorere en kronik eller et l√¶serbrev fra en Sverigedemokrat, eller nedtone at en af dem fik en kniv i maven, s√• var det ikke s√• satans magtp√•liggende med demokratiet og ytringsfriheden. Men n√•r opl√łsningen og antidemokatismens vandstand stiger i et land, s√• stiger den for alle, og det havde de ikke lige regnet med p√• Corren. Nu piver de med al god grund, men de skulle have pebet p√• nogle andres vegne for l√¶nge siden.. Hvor mange dr√¶bte journalister mon Sverige st√•r for i Reporters without Borders √•rsrapport annno 2033? Vil det stadig v√¶re et √łnskejob? The chickens came home to roost i den lille provinsby p√• 100.000 svenskere. Det er ‘bedr√łvelige’ tilstande, men man kunne have mere ondt af dem, end man har. En √¶rligere presse havde kunnet regne med mere, end befolkningens principielle st√łtte, n√•r den er truet af de samme kriminelle, den ivrigt har skaffet ind i landet.

Ups! Syrerne er slet ikke syrere

I Sverige opdager Migrationsverket at de syrere som myldrer ind nu, slet ikke er syrere, men n√•r Ullenhag har sagt de er, s√• m√• de jo v√¶re syrere. I√łvrigt har Migrationverket har for mange sager p√• skrivebordet til at finde ud af det, s√• de skal holde deres k√¶ft eller blive opdraget. Nu giver regeringen alts√• landet v√¶k til mennesker, de ikke engang gider finde ud af hvem er (hvad der dog ikke er helt nyt).

Hidtil i √•r er der kommet 6.907 “syriske asylans√łgere”. Alene i uge 37 kom der 750 syrere i alt 1393 asyls√łgere p√• en uge. Sverige skal alts√• producere mellem 1000 og 2000 asylpladser – om ugen. Enhver der ikke er svensk politiker kan se, at dette system er p√• vej til at totalhaverere. I et normalt, vestligt demokrati ville medierne afspejle krisen, men ikke de svenske, de beskytter deres arbejdsgivere. Hvordan de sk√łdehunde t√¶nker, kan man h√łre skuespilleren Kjell Bergqvist t√¶nke h√łjt om her p√• tv.

Der har i nogen tid verseret rygter, om Reinfeldt er rigtig vel forvaret, og nu begynder jeg selv at tvivle på hgans forstand. Der er ikke noget rationale det, regeringen handler imod egne love, Migrationsverket handler ikke om asyl, men om noget andet ingen vil formulere sandheden om. På sigt og mens der endnu eksisterer et svensk folk, varmer det forhåbentlig op til en rigsretssag mod ledende, svenske politikere gennem en generation. Den burde starte med Olof Palme, men han har jo lovligt forfald.

P√• Migrationsverket har vi uppt√§ckt att de flesta syrier som idag i stort antal kommer till Sverige, inte alls har varit i Syrien och d√§rf√∂r inte √§r beh√∂riga att f√• uppeh√•llstillst√•nd h√§r. Sk√§let till detta √§r att dessa personer antingen redan har uppeh√•llstillst√•nd (PUT) ‚Äď eller rent av medborgarskap ‚Äď i EU-l√§nder, f√∂retr√§desvis i Grekland, eller att de kommer fr√•n n√•got annat land i Mellan√∂stern som exempelvis Saudiarabien eller F√∂renade Arabemiraten.

När jag tog upp detta med en chef och undrade om det inte vore lämpligt att ställa en så kallad artikel 21-förfrågan enligt Dublinförordningen, exempelvis till Grekland, sa denne att problematiken var känd, men att det skulle bli för omfattande att ställa rutinmässiga förfrågningar. Förmodligen hade chefen i åtanke att det skulle strida mot LEAN-konceptet.

Det betyder altså oversat:

‚ÄĚOm ni, som har PUT ‚Äď dvs redan har f√•tt skydd mot ert hemland eller medborgarskap i era nya EU-heml√§nder, hellre vill komma hit till Sverige och bli f√∂rs√∂rjda av befolkningen h√§r s√• g√•r det bra. Vi har inte tid att utreda era historier s√• trots att vi inser eller starkt misst√§nker att ni inte har n√•gra som helst skydds- eller asylsk√§l mot n√•got land √∂verhuvudtaget, utan ni bara vill flytta hit utan att ha er f√∂rs√∂rjning tryggad, s√• beviljar vi er PUT‚ÄĚ. En migga: ‚ÄĚProblematiken √§r k√§nd, men det blir f√∂r omfattande att st√§lla rutinm√§ssiga f√∂rfr√•gningar.‚ÄĚ (I Danmark er tilstr√łmningen af syrere – eller hvad de nu er – ubetydelig.)

‚ÄúDu passer ikke ind‚ÄĚ Gentofte Hovedbibliotek afviser arrangement med forfatter Ole Hyltoft af UWE MAX JENSEN

For¬≠fat¬≠ter Ole Hyltoft har mere end 20 b√łger bag sig, var en af ini¬≠tia¬≠tiv¬≠ta¬≠gerne til kunst¬≠mu¬≠seet Arken i Ish√łj og sid¬≠der i Dan¬≠marks Radios besty¬≠relse. Men han er ogs√• kendt for sin islam¬≠kri¬≠tik og et mange¬≠√•rigt for¬≠hold til Dansk Folke¬≠parti, som i nogle kredse har gjort ham til en kon¬≠tro¬≠ver¬≠siel per¬≠son. Om de poli¬≠tiske kon¬≠tro¬≠ver¬≠ser i k√łl¬≠van¬≠det p√• Ole Hyltoft er √•rsa¬≠gen til Gentofte Hoved¬≠bi¬≠blio¬≠teks afvis¬≠ning af at stille √ėreg√•rds¬≠sa¬≠len p√• biblio¬≠te¬≠ket til r√•dig¬≠hed for en for¬≠fat¬≠ter¬≠af¬≠ten med Hyltoft arran¬≠ge¬≠ret af Grund¬≠lovs¬≠for¬≠enin¬≠gen Dansk Kul¬≠tur vides ikke. Men det er netop, hvad biblio¬≠te¬≠ket har afvist at g√łre.

I en mail til Dansk Kul¬≠tur skri¬≠ver kul¬≠tur¬≠di¬≠rek¬≠t√łr Lone Gladbo fra Gentofte Bibliotekerne:

‚ÄúHvis arran¬≠ge¬≠men¬≠tet pas¬≠ser ind sam¬≠men med Hoved¬≠bi¬≠blio¬≠te¬≠kets √łvrige arran¬≠ge¬≠men¬≠ter, og der vil v√¶re adgang for alle bor¬≠gere evt. mod beta¬≠ling, vil det v√¶re gra¬≠tis at l√•ne salen. I dette til¬≠f√¶lde skal du kon¬≠takte lit¬≠te¬≠ra¬≠tur¬≠kon¬≠su¬≠lent Signe Pal¬≠lis¬≠g√•rd p√• slp@gentofte.dk.‚ÄĚ

Men Gentofte Biblio¬≠te¬≠ker¬≠nes lit¬≠te¬≠ra¬≠tur¬≠kon¬≠su¬≠lent Signe Pal¬≠lis¬≠g√•rd mener ikke, at Dansk Kul¬≠turs arran¬≠ge¬≠men¬≠tet pas¬≠ser til biblio¬≠te¬≠kets pro¬≠fil og har der¬≠for afvist at lade for¬≠enin¬≠gen l√•ne √ėreg√•rds¬≠sa¬≠len p√• Gentofte Hovedbibliotek. Geoff¬≠rey Cain, der er med¬≠lem af besty¬≠relse i Dansk Kul¬≠tur, har i en mail skri¬≠ver i en mail til Signe Pallisgaard:

‚ÄúMen arran¬≠ge¬≠men¬≠tet – en kendt for¬≠fat¬≠ter, der taler om sine b√łger – pas¬≠ser ikke til jeres pro¬≠fil, skri¬≠ver du, og det har b√•de vi og Ole Hyltoft und¬≠ret os over. Og der¬≠for vil vi gerne sp√łrge, hvad det er for en pro¬≠fil, vores pro¬≠ji¬≠ce¬≠rede arran¬≠ge¬≠ment ikke pas¬≠ser til. Man skulle jo netop tro, den havde med lit¬≠te¬≠ra¬≠tur at g√łre?‚ÄĚ

Signe Pal­lis­gaard har endnu ikke sva­ret Geoff­rey Cain.

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

29 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
S√łren Ferling
S√łren Ferling
7 years ago

Undskyld min anonymitet ovenfor – forglemmelse… ;-(

Anonymous
Anonymous
7 years ago

@ Britta Due Andersen Ja, de vil bare finde et arbejde – eller bare have et bedre liv – eller bare leve i fred og ro – eller de er n√łdt til det, for i deres kultur skal en mand have et arbejde – osv. osv. Det sl√•ende er at vi europ√¶ere helt enkelt ikke er et emne – vi m√• vel, iden venstreorienterede forestillingsverden, formodes at v√¶re en form for substrat, som andre mennesker er berettiget til at leve p√• og af. S√•vidt jeg kan se, den klassiske venstreorienterede dehumanisering, der plejer at foreg√• fl√łjens fysiske eliminering af de… Read more »

Prudentius
7 years ago
Reply to  Anonymous

Lars Trier Mogensen¬īs “white trash” kommentar, rinder mig i hu i netop denne sammenh√¶ng!

Anti-racismen er en klokkeklar anti-europæisk politisk religion, og er de vesteuropæiske magteliters foretrukne opiat.

Frænde er frænde værst som man siger.

Du har helt ret i at anti-racismen/multikulturen bygger p√• en klar dehumanisering af de indf√łdte europ√¶iske befolkninger og s√•ledes er d√łdsens farlig.

Og det er p√• ingen m√•de nogen f√łr uset historisk begivenhed, at eliter g√•r l√łs p√• deres egne befolkninger. Langtfra!

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
7 years ago

Udsendelsesr√¶kken “Fort Europa” har stort set v√¶ret en l-a-n-g historie om, at vi ikke kan v√¶re bekendt at “lukke os inde”. Det mennesker – vores medmennesker – der bare vil ind og finde et arbejde.

En dag havde de lidt samtale med S√łren Espersen, bare for at legitimere deres ensidighed. Han blev h√łrt, men ingen tog stilling til hans indvendinger. Hvis vi skulle finde p√• at brokke os til Jakob (?) dvs. “lytternes mand”, s√• kan de med sindsro henvise til dette ene pip i propagandaen for √•bne gr√¶nser!.

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Mere om emnet her: http://www.uriasposten.net/archives/51443#comments Klogt, Steen – is√¶r hvis du √łnsker at holde blodtrykket inden for det normalomr√•det ūüėÄ Man tror n√¶sten ikke sine egne √łrer, n√•r man h√łrer, hvordan P1 og de s√•kaldte “eksperterer” helt ukritisk, uh√¶mmet og uimodsagt propaganderer for indvandring, √•ben gr√¶nser og “n√łdvendig” begr√¶nsning af ytringsfriheden – og problematiserer (S√łren Jessen-Petersen) den frie, √•ben debat om dette bet√¶ndte emne. Han mener ghm., at debatten indtil for 5-6 m√•neder siden har v√¶ret l√łdig [!!!] i Sverige, men at det nu ogs√• er begyndt at skride der. Ja, klart, SJP – for der har nemlig ikke v√¶ret… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Bjovulf

Jeg pr√łver lige igen : [ Er der mon noget h√•b om, at vi nogensinde f√•r redigeringsfunktionen tilbage, Steen? ] Mere om emnet her: http://www.uriasposten.net/archives/51443#comments Klogt, Steen ‚Äď is√¶r hvis du √łnsker at holde blodtrykket inden for normalomr√•det ūüėÄ Man tror n√¶sten ikke sine egne √łrer, n√•r man h√łrer, hvordan v√¶rterne i P1-“orientering” og de s√•kaldte ‚Äúeksperter‚ÄĚ helt ukritisk, uh√¶mmet og uimodsagt propaganderer for indvandring, √•bne gr√¶nser og en ‚Äún√łdvendig‚ÄĚ begr√¶nsning af ytringsfriheden ‚Äď og problematiserer (S√łren Jessen-Petersen) den frie, √•bne debat om dette bet√¶ndte emne. INGEN med andre, kritiske holdninger og mere nuancerede synspunkter f√•r reelt lov til at… Read more »

S√łren Ferling
S√łren Ferling
7 years ago

@ Bjovulf

Jeg har ogs√• lagt m√¶rke til at P1 de sidste par uger har fyldt sendefladen, anf√łrt af Orientering’, med f√łlelsesmanipulerende udsendelser med den aldrig udtalte pr√¶mis at det er for galt at Europa ikke bare er et frit tilg√¶ngeligt bos√¶tningsomr√•de for alle i hele verden.

Aldrig et ord om europ√¶erne – vi er i deres √łjne ‘forhenv√¶rende mennesker’.

Om der mest er tale om personlighedsforstyrrelser eller religi√łs forrykthed, hos de i egne √łjne gode, er sv√¶rt at afg√łre, men menneskeligt afstumpede er de.

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Tak, rart at vide, at det ikke kun er mig, “den er helt gal med” ūüėČ

Hans Und
Hans Und
7 years ago

Det kan ikke undre at Gentofte biblioteksv√¶sen udelukker en erkl√¶ret j√łdeven. P√¶stilensinformation forefindes present et ti√•r tilbage. Foruds√¶tningen for at blive ansat i det foretagende er vidst, at man dokumentere, at man er j√łdefjendsk OG islamofil, f.eks ved et medlemskab af de Radigale. Den Danske Forening har tidligere fors√łgt sig med at l√•ne/leje lokaler, men blev selvf√łlgelig afvist. Man m√• h√•be, at DF for et godt kommunalvalg, og dermed kan facilitere et opg√łr med det st√¶rkt politiserede biblioteksv√¶sen i kommunen. —- Vedr. syriske flygtninge. RAF-regering udvidede antallet af medlemmer (der tr√¶ffer afg√łrelse) i n√¶vnet fra 3 til 5. En ekstra… Read more »

Gunnar Biering
7 years ago
Reply to  Hans Und

Hans Und, du skriver:

“RAF-regering udvidede antallet af medlemmer (der tr√¶ffer afg√łrelse) i n√¶vnet fra 3 til 5. En ekstra fra det offentlige og en ekstra fra Dansk Flygtningehj√¶lp. Det betyder, at Dansk F har √łget deres nominelle stemmev√¶gt fra 1/3 til 2/5.”

Men på Flygtningenævnets hjemmeside står der:

“Ved Flygtningen√¶vnets behandling af en sag medvirker n√¶vnets formand eller en n√¶stformand, der er m√łdeleder. Desuden medvirker en advokat, et medlem fra Justitsministeriet, et medlem fra Udenrigsministeriet og et medlem indstillet af Dansk Flygtningehj√¶lp. Afg√łrelserne i n√¶vnet tr√¶ffes efter stemmeflertal. Hvert medlem har √©n stemme.”

Hvordan hænger det sammen?

Hans Und
Hans Und
7 years ago
Reply to  Gunnar Biering

R√łde Kors skrev i deres h√łrings svar af 16. april 2012 (bl.a.): “Udvidelse af antal medlemmer i Flygtningen√¶vnet: R√łde Kors finder det positivt, at der sker en udvidelse af flygtninge n√¶vnets sammens√¶tning til fem medlemmer. Med et medlem udpeget af Dansk Flygtningehj√¶lp og Udenrigsministeriet sker der en klar styrkelse af n√¶vnet, da begge parter kan bist√• med relevant baggrundsviden. Dansk Flygtninge- hj√¶lp besidder med sin store erfaring p√• omr√•det og som UNHCR‚Äôs implementerende partner i Dan- mark en s√¶rlig sagkundskab, der vil v√¶re medvirkende til at h√łjne kvaliteten i Flygtningen√¶vnets arbejde.” rodekors.dk/files/pdf/Om%20R%C3%B8de%20Kors/H%C3%B8ringssvar/2012_Udl%C3%A6ndingeloven_%20udvisningsregler_med_mere.pdf Og her et notat forfattet af en Frederik… Read more »

Hans Und
Hans Und
7 years ago
Reply to  Gunnar Biering

N√• ja… N√•r jeg nu er inde p√• Anders Ladekarl. Tilbage i 2008 blev det bragt op, at han 1) Havde v√¶ret formand for/i DKU og 2) havde svindlet mens han arbejde i Dansk Ungdoms F√¶lles R√•d. Han sendte en af sine h√•ndgangne m√¶nd i byen med et dementi: Dansk R√łde Kors‚Äô pressechef Hans Beck Gregersen kommenterer (#5): ‚Äú‚Ķ det er direkte usandt, at Anders Ladekarl i et tidligere job har misbrugt statsst√łtte ‚Äď og at han skal have v√¶ret formand for Danmarks kommunistiske Ungdom.‚ÄĚ uriasposten.net/archives/5554#comments Hans gamle studiekammrat, Mogens Langballe N√łrreg√•rd kan bl.a. berette: “Jeg kan kun komme p√•… Read more »

Hans Und
Hans Und
7 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Folketingets notat i forbindelse med lovændringen:

http://www.ft.dk/samling/20111/almdel/UUI/bilag/96/1093885/index.htm?/samling/20111/almdel/UUI/bilag/96/1093885/index.htm

Dette sp√łrgsm√•l behandles s. 53 og ned

Jakob T
Jakob T
7 years ago

Har en litteraturkonsulent ret til at afvise arrangementer af den art med en sådan begrundelse? Det lyder som en politisk beslutning.
Jeg sad i dag og l√¶ste p√• Gentofte bibliotek, hvor jeg overh√łrte to bibliotekarer tale om sagen. De kunne godt forst√•, at konsulenten ikke ville have racistiske og Dansk folkeparti-inspirerede foreninger p√• biblioteket.
Hvem tror de egentlig de er?

Jakob T
Jakob T
7 years ago
Reply to  steen

Jeg pr√łver at tale med dem i l√łbet af n√¶ste uge.

Annette O.
Annette O.
7 years ago
Reply to  Jakob T

Fik du talt med dem?

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Debatten på DR2 Рd. 19/9 2013

http://www.dr.dk/tv/se/debatten/debatten-72

SYRIENS FLYGTNINGE. Flygtningen√¶vnet har besluttet at flygtninge fra de h√•rdest ramte omr√•der f√•r direkte adgang til at s√łge asyl i Danmark. Dansk Folkeparti advarer mod konsekvenserne og vil hellere bruge penge p√• at huse flygtninge i n√¶rom√•derne. F√łlg Debatten i aften, hvor Inger St√łjberg (V), Pia Kjersgaard (DF) og Johanne Schmidt-Nielsen t√łrner sammen. V√¶rt er Clement Kjersgaard.

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Helt magel√łs ensidighed & radigal / Enhedsliste – PK-propaganda p√• P1 i forbindelse med deres Fort Europa – temaserie http://www.dr.dk/P1/orientering/Temaer/2013/09/05/140715.htm http://www.dr.dk/P1/P1Dokumentar/Udsendelser/2013/09/11095445.htm Orientering – Sendt: DR P1, 19 Sep. 2013, kl. 16:10 – 18:00 http://www.dr.dk/radio/ondemand/p1/orientering-422#!/ 2.10: Introduktion af S√łren Jessen-Petersen [ http://en.wikipedia.org/wiki/S%C3%B8ren_Jessen-Petersen – lallenaiv PK-klaphat & verdensfrelser – p√• andres bekostning! ] 10.50: Migrationsdebatten bliver ofte et sp√łrgsm√•l om for eller imod Med S√łren Jessen Petersen & professor [!!!] i antropologi Henrik Erdman Vigh – to totalt virkelighedsfjerne, gloriepudsende PK-tosser, der er helt enige – helt uden mindste tanke for konsekvenserne for vore europ√¶iske samfunds sammenh√¶ngskraft, sikkerhed og stabilitet – Magel√łst!… Read more »

falke√łje
falke√łje
7 years ago

De syrere, som nu desværre lukkes ind i Danmark, de skal ad alle kanaler have at vide, at
muslimer er slet ikke velkomne i Danmark!!!

falke√łje

Voldposten
7 years ago

Det var s√•’gu da et underligt sted Ole Hyltoft havde valgt at holde foredag – midt i de skabsradigales hjerteland, Gentafte. Men mon ikke hattedamerne i Det Konservastive Fjolseparty ganske enkelt er forf√¶rdede ved udsigten til at f√• alle de nydelige og bed√•rende bougainvillea’er samt papa’s Mercedes vandaliseret, n√•r deres egne AFAtiske unger m√łder op if√łrt den obligatoriske brun,,, √łh,,, h√¶tteskjorte?

HH
HH
7 years ago

Jesses anamma!

Robin Shadowes
Robin Shadowes
7 years ago
Reply to  steen

Hörde att Mishra blev intervjuad i ert P4 för någon dag sedan. Intressant att det är lite högre i tak på DR än på SR. Kunde väl motsvaras av att någon som Gunnar Sandelin hade blivit lika frispråkigt utfrågad av vårt P4, vilket inte skulle komma på fråga innan helvetet har frusit till is. Men lite kul att få höra hur hans knepiga namn uttalas.

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  steen

“forfugtigt”? ūüėÄ – han er da forh√•benligt ikke beruset?

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Bjovulf

“forh√•bentligt” – GRRR! – jo, her g√•r det godt ūüėČ

JensH
JensH
7 years ago

“I Sverige opdager Migrationsverket at de syrere som myldrer ind nu, slet ikke er syrere” Tillad mig at henvise til min kommentar fra i g√•r aftes, (21:53), da det kom frem, at den Danske Udl√¶ndingestyrelse nu f√łlger i Sveriges fodspor mht. automatisk asyl til Syrere: “Det vil naturligvis hurtigt blive kendt i flygtninge-industrien, og mon ikke Danmark nu vil blive overrendt af Arabiske asylans√łgere, som alle h√¶vder de kommer fra et af de ‚Äúh√•rdest ramte omr√•der i Syrien‚ÄĚ. Og de Danske udl√¶ndige har ikke en jordisk chance for at tjekke om det er rigtigt, og m√• son f√łlge deraf udstede… Read more »