27
nov
Seneste opdatering: 27/11-13 kl. 1727
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 27-11-2013 133911

Fortæller den marokkanske ateist, sækularist og forfatter Kacem El Ghazzali på sin Facebook. Omstændighederne omkring Hamed Abdel Samads forsvinden i Cairo er uklare. Islamkritiker Abdel-Samad soll leicht verletzt worden sein, Streit um Geld: Abdel-Samad wurde von Bekannten verschleppt.
Nyt mordfors√łg p√• tysk islamkritiker

Forfatteren Zahid Khan, der bor i Darmstadt, har overlevet et nyt attentatfors√łg mod sig, fort√¶ller flere medier. Khan blev angrebet tidligt tirsdag morgen af to m√¶nd uden for sit hus, hvor en af angriberne dolkede Khan. Det var ikke den f√łrste attentatfors√łg p√• ham. I slutningen af ‚Äč‚Äčjuli 2013 fors√łgte tre muslimer at dr√¶be islamkritikeren. Dengang undslap Khan ved brug af sit skydev√•ben , som han altid b√¶rer med sig for sin sikkerhed. Echo rapporter:

Natten til tirsdag blev Khan angrebet af en ukendt voldsmand uden for sit hus med en kniv. Han var lige tr√•dt ud af sin bil og skulle til at √•bne sin hovedd√łr, da en mand i arabisk kaftan stak ham med en kniv. Kun det faktum, at han bar beskyttelsesvest under jakken reddede ham fra alvorlige skader. Politiets efters√łgning var forg√¶ves, angriberne undslap.

Forfatteren der bor i Rodgau forfatter har v√¶ret hadet af fundamentalistiske muslimer p√• grund af skrifter som “Profeten Muhammeds Forbrydelser.” Overfor ECHO fortalte den muslimske aktivist Stefan Salim Nagi sidste √•r om salafistiske gruppers modplaner mod Khan. Samme Nagi er anklaget af anklagemyndigheden i Darmstadt for at v√¶re involveret i et attentatfors√łg p√• Khan i slutningen af ‚Äč‚Äčjuli i √•r. Dengang angreb to m√¶nd forfatteren med en kniv og et baseballtr√¶. Khan sk√łd en af ‚Äč‚Äčdem i benet i selvforsvar. De tre mist√¶nkte er i politiets varet√¶gt, herunder Nagi . Hans retssag er berammet ved Landgericht Darmstad. Neuer Mordanschlag auf Zahid Khan (Snaphanens overs√¶ttelse)

I marts 2013 blev et muslimsk attentat på Pro-NRW politikeren og juristen Markus Beisichts lige akkurat forhindret.

Anti-islam overgår islam i Vesten

Hvis Daniel Pipes har ret, hvad meningsm√•linger i England, Frankrig og Tyskland tyder p√•, s√• m√• DN og Henrik Arnstad l√¶ngere ud p√• landsbygden med deres luftige teorier, som de promoverer s√• flittigt: H√∂g tid att enas mot rasisterna. Ingen dansk avis ville antage s√• forvr√łvlet en kronik. Det der er mainstream i Sverige, er AFA og Modkraft i resten af Europa:

Efterh√•nden som ikke-muslimer begynder at forst√• den islamistiske udfordring, vokser de anti-islamiske f√łlelser i Vesten, formentlig i et hurtigere tempo end islamisk praktisering. N√•r anti-islam begynder at overg√• islam, (har jeg konkluderet), vil holdningerne blive “endnu mere fjendtlig(e) over for islamismen med tiden. P√• den m√•de s√łrger den islamistiske aggression for, at anti-islamismen i Vesten vinder kapl√łbet med islamismen.”

Er det en korrekt forudsigelse? For at holde √łje med udviklingen, dokumenterer denne weblog-indgang udviklingen i den vestlige, offentlige opinion inden for en r√¶kke emner forbundet med islam, herunder demokrati, immigration, jihad, shari’a og kvinder. F√łrst to meningsm√•linger……Daniel Pipes

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ole Burde
Ole Burde
7 years ago

Vil ‘anti-islam overg√• islam’ ? Symetri lader til at v√¶re en af de mest grundl√¶ggende og allestedsv√¶rende naturlove , i dagligdagen kan man sige at tingene har en tendens til at afballancere sig selv . 200 mill mennsker g√•r til valg i USA , og flere gange har det v√¶ret et par hundrede v√¶lgere som afgjorte l√łbet . Udfaldet af gigantiske krige som 2. verdenskrig har tilsynerladende ved flere lejligheder h√¶ngt i en meget tynd tr√•d , og kan siges at v√¶re blevet afgjort af enkelt-individders handlinger eller mangel p√• samme . Det kan derfor ikke overraske hvis anti-islam og… Read more »

odd. s.
odd. s.
7 years ago

Kommentar: Negativitet over for islam er langt mindre udtalt i Australien end i Frankrig og Tyskland. Vil den forblive p√• et lavt niveau eller vokse med tiden? Jeg forventer det sidste. (24. november 2013)…

Det beror vel, lige som alle andre steder, p√• m√¶ngden/st√łrrelsen af muslimsk indvandring!

Australierne skal nok blive klogere… Med tiden… ūüôĀ

Hans Und
Hans Und
7 years ago

Pipes konstatere at aussierne falder ved siden af, dvs knap så islam skeptiske.

Forklaringen er nok at der “kun” er cirka 330.000 muhammedanere i Australien, hvilket m√• v√¶re omkring 1,0 – 1,5 procent af befolkningen, jf dette link:

http://www.immi.gov.au/media/publications/multicultural/pdf_doc/Muslims_in_Australia_snapshot.pdf

Det kunne være interesant hvis vi havde nogle europæiske tal fra dengang den muhammedanske invasion var på samme niveau. Jeg gætter på europæerne var mindre skeptiske end dagens aussie. Og at forklaringen er, at aussierne er velorienterede om hvad der foregår i Europa.

trackback

[…] Nyt mordfors√łg p√• tysk islamkritiker ¬ę Snaphanen. […]