31
jan
Seneste opdatering: 2/2-14 kl. 0046
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sabatina James: Moscheen-Bau im Zuge der Islamisierung (tysk, undertekstet version tilføjet søndag 2.2.) Se også Sabatina James i København: ‘Thou shalt die for your happiness’, Sabatina James – mellem islam og kristendom, Sabatina James interviewet af Elisabeth S-W

Kjeld Petersen: Det er svært at være araber

En skælm har sendt mig denne, og minder den mig ikke om andet, så det at når man har oplevet Kjeld Petersen (1920-1962), Poul Reumert, Jimi Hendrix og Steppeulvene på en scene, så er man ingen årsunge længere.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

10
Deltag i debatten...

avatar
8 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Jørgen DuusAllan HansenLudvigT. Snorrasonsteen Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Jørgen Duus
Guest
Jørgen Duus

Ørkenens Sønner af 1950’erne.
En fantastisk video med Kjeld Petersen

Allan Hansen
Guest
Allan Hansen

Forlæsning af Dr. Bill Warner:

http://www.youtube.com/watch?v=t_Qpy0mXg8Y

Ludvig
Guest
Ludvig

Det är toppen, Steen, att du aktualiserat detta tidigare material med Sabatina James, som jag inte kände till.

Hon är ytterst imponerande: en knivskarp intelligens – som det finns så lite av i världen – och därtill kombinerad med en härlig utstrålning.

Du har naturligtvis massor av andra godbitar i dina gömmor, som jag på förhand tackar för!

Mvh
Ludvig

T. Snorrason
Guest
T. Snorrason

En moske er reelt en fjendtlig kommandocentral og bør som sådan ikke tillades i vestligt demokratiske lande, idet koranen og muslimerne jo ikke lægger skjul på deres formål, at kolonisere og indføre sharia – ved vold og terror, såfremt det ikke er muligt andet. At kalde moskeerne for dialogcentre og lignende, er blot en vanlig politisk eufemisme. fra Sabatina James 02.52 – 3.52 …, i Dar-el Harb (Krigens Hus – ikke muslimske lande) hvorledes muslimer i de vantro lande skal forholde sig Som mindretal skal de tåle landets love, så længe der ikke indskrænkes i deres religionsudøvelse, i det tilfælde… Read more »

Skåning
Guest
Skåning

Jag vet att Sabatina James har något vettigt att säga. Trots att jag inte är skolad i tyska så förstår jag det mesta hon säger. Men ursäkta mig för att vara en äcklig mansgris. Jag kan inte hålla fokus på munnens rörelser. Hon är så jävla het att blicken stadigt fäster sig två decimeter nedåt och gör mig till en idiot. Förlåt. Det nyblonderade håret är förstås inte något lyft. Det får mig att tänka på dåliga polskor, eller nåt. Jag är inte mer än man. Kanske detta är bra eller dåligt. Jag vill ju inte vara den som anser… Read more »

nobody
Guest
nobody

Svensken säger “Jag vill ha en egen måne”: http://www.youtube.com/watch?v=HInYeg78sMU

Men verkligheten låter ingen svensk få en egen måne, så – “Vart jag mig i världen vänder – Den Svenska Björnstammen”: http://www.youtube.com/watch?v=IEC7sIfCtKs

P.S. När smakar en Tuborg bäst? Varje gång.

nobody
Guest
nobody

Ja, det är inte lätt att vara arab. Robert Broberg – Öken: http://www.youtube.com/watch?v=SMKqki1qPB0