2
apr
Seneste opdatering: 2/4-14 kl. 1419
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

CAIR mener at ĂŠreforbrydelser er “domestic violence”, at de ikke er specielt muslimske, selvom over 90 % af dem forekommer i islam, og at filmen iĂžvrigt er ‘islamofobi.’ Diskussionen i video 2 afmonterer grundigt det. De ni modige muslimske kvinder,som medvirker, er ‘islamofober’, og Clarion Project er ‘jĂžder’. SĂ„ er den mishandlingsged barberet.

The film about “Honor Violence” – not the practice – has been attacked by certain Muslim civil rights groups, especially the organization known as CAIR – the Council on American-Islamic Relations. The film opened on March 8, International Women’s Day.

The backlash against the film has been so intense that some schools and other venues have already succumbed and canceled scheduled screenings. This happened at the University of Michigan at Dearborn last week.

It is hard even for an organization such as CAIR to publicly defend the abuse of women that is described in the film. Instead, CAIR vilifies the Clarion Project, which produced the film, because “Jews produced the film,” as CAIR explained in a letter to Fox News, which ran a segment about the film. CAIR Attacks ‘Honor Diaries’ Film as Anti-Muslim, CAIR Attacks Honor Diaries Movie About Abuse of Women Because it was “Produced by Jews”

Operation Trojan Horse: Dokumentet

Sunday Times mener dokumentet er forfattet af utilfredse salafist-forĂŠldre. Birmingham Mail mener det er skrevet af en jihadist i Birmingham til en sammensvoren i Bradford pĂ„ grund af sĂŠtningen: “Operation Trojan Horse has been very carefully thought through and is tried and tested within Birmingham, implementing it in Bradford will not be difficult for you.”

1-Indspilning i fuld skĂŠrm 02-04-2014 005330

The four-page document describes a strategy—dubbed Operation Trojan Horse—to oust non-Muslim head teachers and staff at state schools in Muslim neighborhoods and replace them with individuals who will run the schools according to strict Islamic principles. According to document, which can be read in full here Trojan Horse Original, the five-pronged strategy is to:

Step 1. “Identify schools based in Muslim areas that you want to target… Start with the poorest performing schools first as they will be easiest for you to influence and take over.”

Step 2. “Identify any Salafi [radical Islamists] parents within the school community. They are always the most committed to the faith and are hardliners in that regard and once charged up they keep going for longer… When the parents have been identified, we start to turn them against the head teacher and leadership team. The only way to do this is to tell each parent that the school is corrupting their children with sex education, teaching about homosexuals, making their children pray Christian prayers and [taking part in] mixed swimming and sports.”

Step 3. The next step is to “parachute in” Muslim governors “to drip-feed our ideal for a Muslim school.”

Step 4. “Identify key staff to disrupt the school from within… to eventually accuse the head of doing something wrong so that… the head resigns, or is sacked. It is also important… to ensure you have an English face amongst the group as this makes it much more believable.”

Step 5. “Instigate an anonymous… letter campaign [to be circulated to MPs, press and ministers]…. All these things will work towards wearing the head down, removing his/her resolve and weakening their mindset so they eventually just give up.”

The document adds that the tactics to be used are:

“
totally invisible to the naked eye and allow us to operate under the radar. I have detailed the plan we have in Birmingham and how well it has worked and you will see how easy the whole process is to get the head teacher out and our own person in.”

“[We have] caused a great amount of organized disruption in Birmingham and as a result we have our own academies and are on the way to getting rid of more head teachers and taking over their schools.”

“Whilst sometimes the practices we use may not seem the correct way to do things you must remember this is a ‘Jihad’ and as such using all means possible to win the war is acceptable.”

UK: Plot to ‘Islamize’ British Schools. Se ogsĂ„ Bruce Bawer Islamizing Britain’s Schools og Department for Education widens probe to include 12 Birmingham schools

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Machiavelli
Machiavelli
7 years ago

Og sÄ et tillÊg.

Mand drÊber kold og kynisk 13 mand pÄ en militÊrbase.

Er der noget blÞddyr der vil nÊgte, at denne mand fortjerner det han fÄr: En sprÞjte sÄ det kriminelle hjerte stopper.

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago

Af og til skinner solen: 37.000 islamistiske oprĂžrerne har i Syrien besluttet at besĂžge den store Allan og hans jomfruer i den islamiske himmel. Heriblandt en del danskere. En god tradition.

Prudentius
7 years ago
Reply to  steen

Givetvis begge dele. Plus enorme doser islamisk idealisme og fromhed.

Jihad er og forbliver en hellig pligt ordineret af Allah i koranen og praktiseret af det perfekte eksempel til efterfĂžlgelse profeten Muhammed. Paradisets porte er under svĂŠrdets skygge, som Muhammed selv sagde, og det tager troende muslimer selvfĂžlgelig dĂždsens alvorligt.

Den islamiske revivalisme er over 100 Ă„r gammel. Vi er vidnerne til dens kulmination, den globale jihad.

(Overskud af unge muslimske mÊnd + ideologisk mode + billige vÄben + billige rejser + pengemÊnd med oceaner af petrodollars = global jihad)

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  steen

Ja, mĂ„ske burde vi i stedet ligefrem stimulere nogle flere af vore mest uintegrerbare “kulturberigere” her i DK og resten af Norden til at tage derned og deltage meget aktivt i “lĂžjerne”? 😉 Og sĂ„ naturligvis ikke tillade de eventuelle overlevende nogensinde at vende tilbage til DK – & Europa generelt – igen. Der er absolut ingen grund til at give dem nogen helst chance for at vise her, hvad de har lĂŠrt nede i Syrien & Somalia mv. Hmm, nok snarere en umenneskelig opdragelse med islamisk fanatisme og hjernevask allered fra barnsben af. SĂ„ du skal nok ikke forvente… Read more »

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago
Reply to  steen

Jeg tror fuldt og fast pÄ det stammer fra barndommen, som bliver smadret. Derefter opbygges hadet sammen med indoktrioneringen til den store Allan og hadet til verden. Det hele drejer sig om psykologi. Mennesker der hader livet uden de ved det.

Jeg kan huske en amerikansk filosof for mange Ă„r siden skrev vedr. Ku Klux Klan: “Intet lykkeligt menneske hĂŠnger en neger.” Enkle og sande ord. Intet lykkeligt menneske springer en bombe pĂ„ et marked fyldt med mĂŠnd, kvinder og bĂžrn. NĂ„r man er fĂŠrdig med at hade dem, skal man have medlidenhed med dem.

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
7 years ago
Reply to  steen

BĂ„de lĂ€ngtan efter blod och vĂ„ld och almindelig klanlydnad, “submission” helt enkelt.

För de som hÄller i trÄdarna Àr sÀkert inte Syrien viktigast, utan mÄlet att fÄ en fulltrÀnad och stridserfaren Al Qaida-hÀr i Europa.

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
7 years ago
Reply to  steen

BĂ„de lĂ€ngtan efter blod och vĂ„ld och almindelig klanlydnad, “submission” helt enkelt.

För de som hÄller i trÄdarna Àr sÀkert inte Syrien viktigast, utan mÄlet att fÄ en fulltrÀnad och stridserfaren Al Qaida-hÀr i Europa.

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
7 years ago
Reply to  steen

BĂ„de lĂ€ngtan efter blod och vĂ„ld och almindelig klanlydnad, “submission” helt enkelt.

För de som hÄller i trÄdarna Àr sÀkert inte Syrien viktigast, utan mÄlet att fÄ en fulltrÀnad och stridserfaren Al Qaida-hÀr i Europa.

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
7 years ago

ApropĂ„ “lösning”:

Muslimska Brödraskapets valsprĂ„k rĂ„kar vara “Islam Ă€r lösningen” (kanske ocksĂ„ pĂ„ vĂ€nsterns problem?):

http://www.bbc.com/news/world-middle-east-12313405

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
7 years ago

Den hĂ€r artikeln frĂ„n “vanligtvis vĂ€lunderrĂ€ttade” Reuters Ă€r ocksĂ„ viktig för all förstĂ„else av islams huvudfĂ„ra. Den visar varför chansen för en fredlig lösning i Syrien Ă€r nĂ€ra noll och varför risken för ytterligare spridning Ă€r nĂ€ra hundra: http://www.reuters.com/article/2014/04/01/us-syria-crisis-prophecy-insight-idUSBREA3013420140401 Profetian om det stora avgörande slaget i Syrien Ă€r 1400-Ă„rig och ligger inbyggd i fundamentet i bĂ„de Sunni- och Shia-sekterna. MĂ„nga av de intervjuade krigarna (statistiskt urval?) pĂ„ bĂ„da sidor uttrycker nĂ€rmast extatisk glĂ€dje över att fĂ„ vara med om den sĂ„ lĂ€nge förutsedda och efterlĂ€ngtade slutstriden mellan “de rĂ€ttrogna” och “de otrogna”, den slutliga lösningen sĂ„ att sĂ€ga, som ska… Read more »

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
7 years ago

Off topic men ÀndÄ inte:

ElĂ€ndet sprider sig allt lĂ€ngre söderut i Afrika och det blir allt oroligare i Kenya och Nigeria. Boko Haram uppmanar till attacker ocksĂ„ i södra Nigeria och lovar att dra igĂ„ng slavhandeln igen, Ă„tminstone med “otrogna” kvinnor:

http://allafrica.com/stories/201403250267.html

(Judar producerade i alla fall inte den filmen)

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
7 years ago

CAIR/Trojan Horse: CAIR Ă€r Muslimska Brödraskapets organisation i USA. Det Ă€r inte sĂ€rskilt osannolikt att MB ocksĂ„ ligger bakom Trojan Horse. Kanske Ă€r det en av de utlösande faktorerna bakom att Cameron nu tillkĂ€nnager att en parlamentarisk undersökning inleds mot Muslimska Brödraskapet i England, bl.a. med anledning av att ett hemligt stormöte ska ha hĂ„llits i en lĂ€genhet ovanpĂ„ kontoret för en muslimsk “vĂ€lgörenhetsorganisation” i Cricklewood i Londons utkant: http://www.bbc.com/news/uk-politics-26830284 Även om det anses “osannolikt” att organisationen skulle förbjudas i Storbritannien kan det bidra till att Ă„ter kasta ljus över de mĂ„nga ljusskygga omrĂ„den dĂ€r organisationen Ă€r aktiv, under olika… Read more »

Robert R
Robert R
7 years ago

5 kolonne er en velkendt kampform. Det helt store problem er at vi, altsĂ„ den vestlige verden, ikke anerkender at vi er under angreb. Det vi har nu mĂ„ siges at vĂŠre den tredie semitiske folkevandring. Den fĂžrste, den arabiske kort efter muhammeds dĂžd, udvidede islams teritorium til indien, mellemĂžsten, centralasien nordafrika og helt op pĂ„ den iberske halvĂž og blev fĂžrst stoppet langt oppe i Frankrig ved Poitiers. Den anden semitiske folkevandring, den osmanniske, udvidede islams territorium til store dele af Indien der kom under Mugulernes styre, syd Østasien, Afrikas Sahel og langs den Østafrikanske kyst, Anatolien, Balkan og… Read more »

Prudentius
7 years ago

Muslimer der vil have islam og multikulturalister der er ved at falde ned af stolen af forbavselse og forargelse.

“Videnssamfund” er vist nok det de vestlige stater af ukendte Ă„rsager kalder sig selv.