16
apr
Seneste opdatering: 16/4-14 kl. 1645
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

New Robert Spencer book, Arab Winter Comes to America, out today. MĂ„ske Pat Robertson skulle finde et retrĂŠtejob….

Vores svenske EU-fremtid

Med det tryk der kommer pĂ„ Sydeuropas grĂŠnser denne sommer, har vi en fĂŠlles EU-asylpolitik inden vi ved af det. Hvordan vil folkepartisten (Venstres svenske sĂžsterparti) Cecilia Wikström tackle at Afrikas befolkning fordobles indtil 2050? Hun vil gĂžre det nemmere for millionerne at komme til Europa, det ville ikke nytte at spĂžrge hende, hvor hendes grĂŠnse for indtag til Europa gĂ„r, for hun har ingen. Venstre er stort i Danmark, men Folkpartiet ligger og roder pĂ„ 5 %. “Hur vill du att en europeisk asylpolitik ska se ut?”

– Jag vill att mĂ€nniskor ska kunna söka asyl vid alla EU:s ambassader och att vi ska upprĂ€ttar temporĂ€ra asylkontor dĂ€r flyktingarna finns. För det första vill jag fĂ„ med mig andra partier för det, sedan fĂ„ fram ett lagförslag frĂ„n kommissionen. Och sĂ„ vill jag bli rapportör [ansvarig EU-parlamentariker] för det. Och sen vill jag baxa det hela vĂ€gen i mĂ„l.

Skulle det inte innebÀra att hela befolkningen i ett land som Syrien skulle kunna söka och fÄ asyl till EU?

– Jo, men om de sprids ut över hela EU Ă€r det möjligt. Idag Ă€r det 10 lĂ€nder som tar emot 90 procent av de asylsökande. 18 lĂ€nder gör ingenting.

Wikström kan lide ordning och reda, dvs. ikke alt det demokratiske bÞvl, hun vil have en forbundsstat:

Jag trycker inte att federalism Àr nÄgot fult, jag törs sÀga f-ordet. Jag tror inte att det blir ordning och reda förrÀn vi har genomfört federalism fullt ut. Hela den ekonomiska krisen har visat det. Men det innebÀr inte att man skjuter makt uppÄt utan att man fattar beslut dÀr de bÀst beslutas, antingen nÀra medborgarna eller gemensamt pÄ EU-nivÄ. Cecilia Wikström: Jag törs sÀga F-ordet

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
SkÄning
SkÄning
7 years ago

Varför kan inte Robert Spencer sĂ€ga det rĂ€tt ut? “We have to halt and reverse the migration of muslims into Europe and the USA!”.

norge
norge
7 years ago

Siste fra Farage i EU-parlamenten:

https://www.youtube.com/watch?v=Ah2IN5S6GOY

Prudentius
7 years ago

For Wilkstrom og alle de andre globalister er historien simpelthen forbi. Sejren over Sovjet var det sidste blip pĂ„ skĂŠrmen. For dem er Vestens hastigt smuldrende hegemoni en evighedsmaskine, der kan modstĂ„ ALT, demografi, islam, spredning af A-vĂ„ben, osv. osv. Der er kun det humanitĂŠre ingeniĂžrarbejde tilbage, at sikre millioner af ofre opfyldelsen af deres medfĂždte menneskerettigheder i et Vesten hvis ressourcer tilsyneladende er uendelige. Globalisterne lever virkelig fuldt ud i deres egen forskruede fantasi, enhver realitetssans er kastet over bord. Menneskeheden stĂ„r ved sin endelige sammenslutning, som en evigt lykkelig familie i et evigt tolerancerige. Der er ingen tvivl,… Read more »

Prudentius
7 years ago
Reply to  Prudentius

“Wilkstrom” = Wikstrom

Prudentius
7 years ago
Reply to  Prudentius

“Sejren over Sovjet var det sidste blip pĂ„ skĂŠrmen.”

Jeg tror iĂžvrigt “Blip-bĂ„t” (og Gud hvor gĂ„r det godt), vil vĂŠre den oplagte nationalsang i globalisternes kommende universelle rettighedsparadis!

😉

Morani ya Simba
Morani ya Simba
7 years ago

“Vores svenske EU-fremtid” Jeg bliver desvĂŠrre mere og mere pessimist pĂ„ Europa’s vegne. LĂŠste lige om voldtĂŠgten af en fransk pige i Frankrig “fordi hun var fransk.” Folk der ikke tror at den slags historier kan fĂ„ prĂŠcis samme effekt som mordet i Sarajevo for 100 Ă„r siden, kender ikke menneskets natur. Det var, tror jeg, ikke mordet i sig selv der udlĂžste FĂžrste Verdenskrig men at der var, lad os kalde det, “dĂ„rlig stemning” mellem Tyskland og England/Frankrig og Østrig og Rusland til den anden side og at de to “dĂ„rlige stemninger” var bundet sammen af Tysklands alliance (og… Read more »

Morani ya Simba
Morani ya Simba
7 years ago
Reply to  steen

Men EU har andre prioriteter. “Har opfordret til terror mod “hvide imperialister og jĂždiske bagmĂŠnd” og vil gerne flytte fra dit stĂžvede hul i Ăžrkenen til EU? No problem!!” CanadagĂ„sen, derimod… Den gĂ„r ikke! Modsat jihadister hĂžrer den IKKE hjemme i Europa. IfĂžlge EU… (hvad skal man sige til den slags prioritering??)

http://www.b.dk/politiko/eu-til-kamp-mod-tigermyggen-og-canadagaasen