3
maj
Seneste opdatering: 4/5-14 kl. 0350
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

An attempted takeover of Muslim-majority state schools in Bradford by a group linked to the “Trojan Horse” plotters is being opposed by teachers in the city

In video footage seen by the Telegraph, the man accused of being at the centre of the Bradford plot, Faisal Khan, describes how he and his colleagues have worked for a “number of years” to “change the head teacher” at schools in the city, adding: “We have to do that for every single school… we have to be there, on governing bodies, because that’s what it’s all about… It’s time we took these schools back.” Mr Khan, a councillor formerly for George Galloway’s Respect party, now sitting as an independent, insisted last night that his sole motive in removing head teachers was driving up standards and said he had no wish to “Islamise” schools. City fights new Trojan Horse Islamic schools plot (se video)

Ekstra Bladets sandhedvidne i Hedegaard sagen

I går havde Ekstra Bladet en artikel Ven om anholdt for Hedegaard-attentat: Det er ikke ham

Hvis politiet har fat i den rigtige mand, så har den 26-årige ændret karakter, siger god ven til den anholdte. – Han kunne aldrig finde på at tage en pistol i hånden. Hans straffeattest er helt ren, så det giver ingen mening, at han kunne finde på sådan noget. De må have den forkerte mand.- Jeg kender ham rigtig godt, og han kunne aldrig finde på at gøre sådan noget. Han er en helt normal muslim, der slet ikke færdedes i de ekstreme miljøer.

1-Farukh_Mohammed_619576m

Jeg talte med ham for cirka otte måneder siden, hvor han fortalte, at han havde det godt i Libanon. Han var flyttet derned for at være sammen med sin kone og nye datter.- Han fortalte også, at han havde været i England og Tyskland, men pludselig hører jeg, at han er anholdt og sigtet for attentatet mod Lars Hedegaard. Det kommer som et stort chok for mig, siger Faruuq Salman til Ekstra Bladet. Ven om anholdt for Hedegaard-attentat: Det er ikke ham

Farooq Mohammad Salman er lillebror til den mand, der husede JP-Politiken terroristerne i sin lejlighed i Mørhøj i 2010, hvor de blev pågrebet inden de nåede at udføre attentatet. Nogle forsvarere vil BH måske helst være foruden.

Det minder mig om, da jeg overværede appelsagen i Østre Landsret mod en af JP terroristerne, Munir Awad. Hver dag dukkede tre islamister fra Gøteborg op i samme antræk, de nægtede at rejse sig når dommeren kom ind. De fik lov til upåtalt at vise deres foragt for retten. Det tog forsvareren fire dage at henstille til dem, at deres tilstedeværelse måske ikke gavnede hans klient så meget. Til sidst daffede de tre overvægtige, langskæggede arabere i profetens antræk ned i deres svenske Ford Focus og tog hjem til Gøteborg. Munir Awad blev ikke frikendt. Han så også ud til at hygge sig i det danske fængselssystem, der ikke ligner nogle af dem han tidligere har frekventeret. Udsigten til 12 år bag tremmer, havde ikke tæret det fjerneste på hans glimrende humør.


Dine politikere har allerede givet Danmark bort

Der var aldrig noget demokratisk flertal for det. Hvad skal det nytte at protestere mod en fremtid, der ikke kan undgås?

Andelen af indvandrere og deres efterkommere i Danmark bliver ved med at vokse, oplyser Danmarks Statistik.Det fremgår af nye tal fra Danmarks Statistik. Ifølge Danmarks Statistik vil »indvandrere og efterkommeres andel af den danske befolkning fortsætte med at stige«. Således var der i begyndelsen af i år 11,1 procent indvandrere eller efterkommere. I 2050 vil denne andel ifølge en fremskrivning fra Danmarks Statistik være vokset til 17,6 procent.

»I antal personer er det de ikke-vestlige efterkommere, som stiger mest,« oplyser Danmarks Statistik.I nogle aldersgrupper udgør indvandrere og deres efterkommere dog mere end 11,1 procent af befolkningen. F.eks. udgør de mere en 15 procent blandt de 21-37-årige, og alene blandt de 29-årige udgør de hele 22,3 procent. »I dag er 13 procent af de 16-64-årige indvandrere eller efterkommere. Om 25 år vil andelen være 21 procent,« fastslår Danmarks Statistik.Hver femte 29-årige er indvandrer eller efterkommer


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.