8
maj
Seneste opdatering: 9/5-14 kl. 0045
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

British Islamist Abu Waleed: Muslims Should Humiliate Christians to Make them Convert to Islam

Nå, ja, måske ikke lige når den nye formand for fodboldklubben i Brøndby udtaler sig.  Hvad siger danske politikere, der mod vores vilje har lukket disse nazier ind i vores land? Inger Støjberg ville i dialog med dem, ellers kunne de “fise hjem til deres taberlande.”  Det var et venligt tilbud uden nogen vægt bag. Socialdemokraterne, der er de hovedskyldige i, at vi har dette problem,  mener at HUT er okay,, men måske ikke helt okay. Dette er vores legale og mentale forvar mod religiøse nazier, hvad der betyder at politikerne i virkeligheden næsten intet vil eller kan stille op imod denne infiltration. Hvorfor udstille sin impotens, hvorfor ikke bare holde kæft? Hitler anno 1927 ville have svømmet som en fisk i vandet i Danmark. Et land bundet på hænder og fødder modent for enhver mellemøstlig mafioso, der vil ind over den grænse, der ikke findes. Venstres båthorn Martin Geertsen siger om HUT i Brøndby:

“Vores samfund bygger på demokratiske værdier, og det bedste svar til Hitzb-ut-Tahrir er, at vestligt orienterede forældre, om de har dansk baggrund eller ej, sætter sig sammen for at genvinde magten i klubben. Demokrati er og bliver svaret til disse fundamentalister,” siger Martin Geertsen. Han afviser, at svaret er mere lovgivning men mere demokratisk deltagelse fra danskerne. Samtidig siger han, at han aldrig ville sende sine børn hen i en klub, som ifølge Martin Geertsen er “styret af religiøse fanatikere.”

Hos Socialdemokraterne bliver historien om bestyrelsesmedlemmerne taget med ro. Mette Reissmann, der er udlændingeordfører i Socialdemokraterne, mener ikke som udgangspunkt, at det er et problem, at flere i klubbens ledelse er tilhængere af Hitzb-ut-Tahrir

”Hvis bestyrelsesmedlemmerne, som er medlem af Hizb ut-Tahrir, er interesserede i at udvikle klubben ud fra de almindelige foreningsværdier, så er det udmærket,” siger hun.

”Hvis Hizb ut-Tahrir mener, at det kan være en platform til at hverve medlemmer til deres bevægelse, er det ikke okay, men det er der ingen, der ved noget om. Jeg synes, at man skal holde et åbent øje på udviklingen og løbende vurdere, hvad man skal gøre, hvis klubben bliver et arnested for udemokratiske kræfter.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bergfast
7 years ago

(Fniss, roligt föredrag…) (Kanske statsminister Reinfeldt skulle bege sig ut på ett besök, och berätta, tala, upplysa och undervisa om hur viktigt det är att inte dela upp människor i ett – vi – , och ett – dem – ? Det kanske skulle göra – intryck – och sedan göra – susen – ?… Fniss…) Vem vet… Det är en märklig föreläsning. Det märkliga är det, som trots allt till största delar kan tillskrivas det manliga psykets generellt kanske exklusiva förmåga, eller risk, att kunna utveckla s.k. storhetsvansinne? Samt generellt sett betydligt större förmågor, (än vad alltså i allmänhet… Read more »

Robert R
Robert R
7 years ago

Inger Støjberg og Martin Geertsen er prototypen på venstrefolk, de kan hidse sig vældigt op som Støjberg og Komme med udtalelser, som de godt selv ved er håbløse som Geertsen. Støjberg ved godt at de ikke fiser tilbage til deres taberland og Martin Geertsen er godt klar over at ingen gider eller tør tage kampen op med Hitsb ut-Tahrir, de er påholdende, agressive og voldspararte. Venstres problem er at de godt kan se problemerne, men de kan ikke erkende dem offentligt, for gør det det, kan de ikke bare kører frihjul. De vil være pisket til at gøre noget ved… Read more »

Nils
Nils
7 years ago

Hvad er det særligt muslimske ved at køre to stoppesteder med demokratiet og så stå af, eller kravle op ved hjælp af det og så sparke stigen væk? Det er jo præcis, hvad der skete i Europa, da magten fandt på noget, der var større, bedre og mere nødvendigt end folkestyret.

Folket går til narrevalg, sporvognen skramler tom, stigen ligger på jorden…

Ole Burde
Ole Burde
7 years ago

” …det bedste svar til Hitzb-ut-Tahrir er, at vestligt orienterede forældre, om de har dansk baggrund eller ej, sætter sig sammen for at genvinde magten i klubben.” Hvis man sku’ vælge en enkelt tåbelig misforståelse , så har vi her en god kandidat . Efter 30 års muslimsk indvandring er det tåbeligt endnu ikke at have forstået et helt grundlæggende karatertræk hos indvandrerne : i det muslimske univers er det kun fanatikerne som kan være aktivister , ud over dem er der ikke nogen der som individder har motivationen til at ”genvinde” nogen magt. Den enste måde de ”vestligt orienterede… Read more »

ny kommentator
ny kommentator
7 years ago

Abu Waleed har ret… Hvad de fleste danske politikere (og en stor del af befolkningen) ikke ved.. Er at de allerede rider på et æsel med dukket hoved, to forskellige sko og med et rødt bælte om halsen…. Med andre ord.. ER TIL GRIN FOR MUHAMMEDANERNE… Og jeg forstår dem… At vi accepterer, at der er en voksende gruppe af (unge)mennesker, med de HELT åbenlyse holdninger at danske piger kan bruges til at få udløsning i, men de kan aldrig, blive accepteret, på lige fod med en muslimsk…. Er for mig UFATTELIGT bare benægte og lade den samme befolkningsgruppe.. Smadre… Read more »

Prudentius
7 years ago

“Hvorfor så udstille, at de hverken kan eller vil forsvare os?” Ja, der er virkelig dømt viljes-sklerose for alle dinarene. Det bliver til lidt dvask snak om “demokratiske værdier” og så er den visne prut slået. Vestlige politikere er tydeligvis i totalt vildrede og nedsunket i fuldstændig modløshed. Efter to astronomisk dyre nederlag i Afghanistan of Irak, plus blodig kluddermor i Libyen, Syrien og Egypten, aner de simpelthen ikke længere hvad de skal stille op. Alle deres modsvar til den globale islamiske offensiv er druknet i mudder. Islam trækker på menneskets aller dybeste kraftfulde religiøse instinkter og kanalisere dem direkte… Read more »

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago
Reply to  Prudentius

Flot sagt Prudentius. Sådan er det bare. Men disse landsforrædere til politikere kommer til at betale prisen – en dag. Hvordan vil fremtiden vise.