19
maj
Seneste opdatering: 19/5-14 kl. 2344
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Når svenskerne kommmer i mindretal 

Den ret kendte speedwaykører, Alexander Edberg har, selvom han kører motorcykel og ikke læser statistik, det rigtige på fornemmelsen, at han og hans landsmænd er på vej i mindretal i ‘deres land.’ Det har vakt et vældigt påstyr, at han har udtrykt det på skrift, men hvordan vil man i længden holde det skjult? Når Edberg er en ældre herre på 65, er svenskere en folkegruppe blandt 200 andre i Sverige, den største ganske vist, men mindre end 50 procent af befolkningen. Hvorfor må han ikke sige det? Skal det være en overraskelse, julegaven 2050- 2060? Selv hvis svenskerne i morgen med et flertal besluttede sig for ikke længere at lade sig kolonisere fra fejlslagne stater som Eritrea og Somalia, vil de komme i mindretal, det vil bare ske senere. Som med så mange andre ‘tipping-points’ var der ikke noget bump i vejen der fortalte dem, da de passerede det.

Det är katastrof i min hemstad Eskilstuna. Där är det så hög invandringsprocent att det är helt otroligt. Jag känner folk som inte ens vågar gå ut på kvällarna på grund av det. Elitföraren: “Skulle inte förvåna mig om det snart är fler invandrare än svenskar i Sverige”

”Ett estimat för 2060 är att svenskar utgör 6,5 miljoner och invandrarna 6,7 miljoner. I vilken grad de senare är integrerade och om de ser sig själva som svenskar är frågor som inte kan besvaras i dag. Man kan få stora interetniska problem även om huvudgruppen i landet utgör en majoritet, men det blir likaväl en speciell händelse när ett folk upphör att vara majoritet i sitt land. Enligt detta scenario kommer det att hända i Sverige om mindre än 50 år.” Jan Tullberg: Det låsta läget

Italy: Muslim Destroys Public Library

Reason: No Qurans To Be Found On The Shelves

It happened in Busalla, a small town of 5.700 inhabitants, in the province of Genes, in Liguria. Last Thursday afternoon, a 24-years-old Senegalese immigrant went to the town’s public library. He was looking in vain for the Quran and “books about Islamic culture”. He went mad and started beating the two staff members present at that time with his fists and feet: a 43-years-old woman, who was there as an unpaid librarian, and a 64-years-old man, the head of the association “Pro Loco” (the local cultural association). Then he ransacked the library by knocking over the shelves and throwing down the books before dumping them on the pavement outside while shouting ALLAHU AKHBAR!!! IVE

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
LarsS
LarsS
7 years ago

@ Bergfast. Det ved jeg, men det er da stadig latterligt! Hvorfor kræver det svenske demokrati, at vælgeren offentligt skal samle valgsedler sammen inden vedkommende går ind i valgboksen? Det eneste man opnår ved den form form offentlig skue, er at nogle vælgere ikke tør samle de “forkerte” valgsedler sammen med de “korrekte”! Hvorfor er det så svært at forstå, at det handler imod valgdeltagerens personlige og anonyme integritet?? Jeg har lige modtaget min stemmeseddel til EU. Når jeg møder op på søndag vil jeg modtage en stemmeseddel med SAMTLIGE partier og politikere på èn stemmeseddel, derefter vil jeg gå… Read more »

trackback

[…] Taget herfra […]

Ludvig
Ludvig
7 years ago

Pat Condell ska ha stort tack för att han tar sig tid att tala klartext om tillståndet i Sverige.
Klartext är det värsta våra makthavare vet.

Marit
Marit
7 years ago
Reply to  Ludvig

Herlige Pat Condell.

Prudentius
7 years ago
Reply to  steen

Der er nok fortsat indfødt flertal for Euro-imperium, masseindvandring og menneskerettigheds-messianisme i næsten alle vesteuropæiske lande.

Det går den rigtige vej. Meeeeen, det går langsomt.

Mere end bare politik er i spil. Multikulturen som projekt er født ud af en hel vestlig kultur og dens (umulige) idealer. Europæerne har sat sig op til at skulle forene verden med “tolerance” og “rummelighed”, og det er en ideologisk trætop som det bliver både smerteligt og pinligt at kravle ned fra.

Prudentius
7 years ago
Reply to  Prudentius

Herhjemme har vi jo faktisk en massiv blok (minus DF) af enighed om menneskerettigheds-utopien (og dens imperium EU), og dens primære konsekvens masseindvandringen. Enhedslisten er vist slet ikke EU-tilhængere, men de kan dog ikke få indvandring nok. Venstre er ikke helt uvillige til at gå lidt på kompromis med masse-tilstrømningen, men de sad givetvis helst i regering med de Radikale og Konservative og førte den politik der nødvendigvis måtte strømme fra en sådan koalition. Og det er så den slinger der er internt i blokken. Et parti imod EU, men for masseindvandring, og et parti parat til et par bitte… Read more »

LarsS
LarsS
7 years ago

Jeg holder utrolig meget af Sverige og har det ikke godt med denne massive kritik af landet, som om det var generelt gældende, at flertallet af svenske borgere er venstredrejede, naive og hjernevaskede robotter. Pat Condell smider benzin på bålet og har en tendens til at trække de vanvittige politikeres beslutninger og ageren ned over den almindelige “Svensson”. Mine mere end 25 års rejsen, kendskab, venskaber og udveksling med vores skandinaviske storesøster, siger mig noget helt andet. Der er en vulkan af svensk realitetssans og fornuft, som blot venter på at blive udløst – den svenske nationalstolthed vil blive vist… Read more »

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
7 years ago
Reply to  LarsS

Lars, ser man på meningsmålingerne for SD, skal der meget mere til for bare at ryste politikerne lidt. Ca. 10 % er alt for lidt, så langt som de er ude.

LarsS
LarsS
7 years ago

Britta, helt enig. Men ofte sker omvæltninger ganske voldsomt. Vi så det her i DK tilbage i 1973 hvor Glistrup ramte en nerve i befolkningen, mange var bare så trætte af konsensus, at de valgte rebellens uniform og stemte imod de etablerede politiske partier. Vi ser lidt det samme i år, hvor DF får enorm opbakning blandt almindelige danskere, men måske nok så meget fordi de/vi er lede og kede af den visionsløse levebrøds-politik som er blevet herskende i dagens samfund. Det samme tror jeg er ved at ske i Sverige, men to ting ville hjælpe SD enormt (i mine… Read more »

Bergfast
Bergfast
7 years ago
Reply to  LarsS

LarsS:..

.”Selve valgsystemet i Sverige …..et land der vover at kalde sig selv for et demokrati forlange, at vælgeren skal plukke en valgseddel frem fra det parti han/hun vil stemme på, inden man går ind i valgboksen – “…

– Tricket – , eller sedvänjan, vid valtider i Sverige är att alla som röstar på röstlokal kan ta emot valsedlar från alla olika partier, och sedan gå in till det privata valbåset, och där, helt privat, själv välja ut sina favoritvalsedlar och lägga i kuverten….

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  LarsS

Uanset hvad svenskerne så en dag måtte være i stand til at mande sig op til, kan man altså ikke bare lige smide en million muslimer ud af landet.

Løbet er kørt..!