19
maj
Seneste opdatering: 19/5-14 kl. 2344
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

NÄr svenskerne kommmer i mindretal 

Den ret kendte speedwaykĂžrer, Alexander Edberg har, selvom han kĂžrer motorcykel og ikke lĂŠser statistik, det rigtige pĂ„ fornemmelsen, at han og hans landsmĂŠnd er pĂ„ vej i mindretal i ‘deres land.’ Det har vakt et vĂŠldigt pĂ„styr, at han har udtrykt det pĂ„ skrift, men hvordan vil man i lĂŠngden holde det skjult? NĂ„r Edberg er en ĂŠldre herre pĂ„ 65, er svenskere en folkegruppe blandt 200 andre i Sverige, den stĂžrste ganske vist, men mindre end 50 procent af befolkningen. Hvorfor mĂ„ han ikke sige det? Skal det vĂŠre en overraskelse, julegaven 2050- 2060? Selv hvis svenskerne i morgen med et flertal besluttede sig for ikke lĂŠngere at lade sig kolonisere fra fejlslagne stater som Eritrea og Somalia, vil de komme i mindretal, det vil bare ske senere. Som med sĂ„ mange andre ‘tipping-points’ var der ikke noget bump i vejen der fortalte dem, da de passerede det.

Det Ă€r katastrof i min hemstad Eskilstuna. DĂ€r Ă€r det sĂ„ hög invandringsprocent att det Ă€r helt otroligt. Jag kĂ€nner folk som inte ens vĂ„gar gĂ„ ut pĂ„ kvĂ€llarna pĂ„ grund av det. Elitföraren: “Skulle inte förvĂ„na mig om det snart Ă€r fler invandrare Ă€n svenskar i Sverige”

”Ett estimat för 2060 Ă€r att svenskar utgör 6,5 miljoner och invandrarna 6,7 miljoner. I vilken grad de senare Ă€r integrerade och om de ser sig sjĂ€lva som svenskar Ă€r frĂ„gor som inte kan besvaras i dag. Man kan fĂ„ stora interetniska problem Ă€ven om huvudgruppen i landet utgör en majoritet, men det blir likavĂ€l en speciell hĂ€ndelse nĂ€r ett folk upphör att vara majoritet i sitt land. Enligt detta scenario kommer det att hĂ€nda i Sverige om mindre Ă€n 50 Ă„r.” Jan Tullberg: Det lĂ„sta lĂ€get

Italy: Muslim Destroys Public Library

Reason: No Qurans To Be Found On The Shelves

It happened in Busalla, a small town of 5.700 inhabitants, in the province of Genes, in Liguria. Last Thursday afternoon, a 24-years-old Senegalese immigrant went to the town’s public library. He was looking in vain for the Quran and “books about Islamic culture”. He went mad and started beating the two staff members present at that time with his fists and feet: a 43-years-old woman, who was there as an unpaid librarian, and a 64-years-old man, the head of the association “Pro Loco” (the local cultural association). Then he ransacked the library by knocking over the shelves and throwing down the books before dumping them on the pavement outside while shouting ALLAHU AKHBAR!!! IVE

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
LarsS
LarsS
6 years ago

@ Bergfast. Det ved jeg, men det er da stadig latterligt! Hvorfor krĂŠver det svenske demokrati, at vĂŠlgeren offentligt skal samle valgsedler sammen inden vedkommende gĂ„r ind i valgboksen? Det eneste man opnĂ„r ved den form form offentlig skue, er at nogle vĂŠlgere ikke tĂžr samle de “forkerte” valgsedler sammen med de “korrekte”! Hvorfor er det sĂ„ svĂŠrt at forstĂ„, at det handler imod valgdeltagerens personlige og anonyme integritet?? Jeg har lige modtaget min stemmeseddel til EU. NĂ„r jeg mĂžder op pĂ„ sĂžndag vil jeg modtage en stemmeseddel med SAMTLIGE partier og politikere pĂ„ Ăšn stemmeseddel, derefter vil jeg gĂ„… Read more »

trackback

[…] Taget herfra […]

Ludvig
Ludvig
6 years ago

Pat Condell ska ha stort tack för att han tar sig tid att tala klartext om tillstÄndet i Sverige.
Klartext Àr det vÀrsta vÄra makthavare vet.

Marit
Marit
6 years ago
Reply to  Ludvig

Herlige Pat Condell.

Prudentius
6 years ago
Reply to  steen

Der er nok fortsat indfĂždt flertal for Euro-imperium, masseindvandring og menneskerettigheds-messianisme i nĂŠsten alle vesteuropĂŠiske lande.

Det gÄr den rigtige vej. Meeeeen, det gÄr langsomt.

Mere end bare politik er i spil. Multikulturen som projekt er fĂždt ud af en hel vestlig kultur og dens (umulige) idealer. EuropĂŠerne har sat sig op til at skulle forene verden med “tolerance” og “rummelighed”, og det er en ideologisk trĂŠtop som det bliver bĂ„de smerteligt og pinligt at kravle ned fra.

Prudentius
6 years ago
Reply to  Prudentius

Herhjemme har vi jo faktisk en massiv blok (minus DF) af enighed om menneskerettigheds-utopien (og dens imperium EU), og dens primĂŠre konsekvens masseindvandringen. Enhedslisten er vist slet ikke EU-tilhĂŠngere, men de kan dog ikke fĂ„ indvandring nok. Venstre er ikke helt uvillige til at gĂ„ lidt pĂ„ kompromis med masse-tilstrĂžmningen, men de sad givetvis helst i regering med de Radikale og Konservative og fĂžrte den politik der nĂždvendigvis mĂ„tte strĂžmme fra en sĂ„dan koalition. Og det er sĂ„ den slinger der er internt i blokken. Et parti imod EU, men for masseindvandring, og et parti parat til et par bitte… Read more »

LarsS
LarsS
6 years ago

Jeg holder utrolig meget af Sverige og har det ikke godt med denne massive kritik af landet, som om det var generelt gĂŠldende, at flertallet af svenske borgere er venstredrejede, naive og hjernevaskede robotter. Pat Condell smider benzin pĂ„ bĂ„let og har en tendens til at trĂŠkke de vanvittige politikeres beslutninger og ageren ned over den almindelige “Svensson”. Mine mere end 25 Ă„rs rejsen, kendskab, venskaber og udveksling med vores skandinaviske storesĂžster, siger mig noget helt andet. Der er en vulkan af svensk realitetssans og fornuft, som blot venter pĂ„ at blive udlĂžst – den svenske nationalstolthed vil blive vist… Read more »

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
6 years ago
Reply to  LarsS

Lars, ser man pÄ meningsmÄlingerne for SD, skal der meget mere til for bare at ryste politikerne lidt. Ca. 10 % er alt for lidt, sÄ langt som de er ude.

LarsS
LarsS
6 years ago

Britta, helt enig. Men ofte sker omvĂŠltninger ganske voldsomt. Vi sĂ„ det her i DK tilbage i 1973 hvor Glistrup ramte en nerve i befolkningen, mange var bare sĂ„ trĂŠtte af konsensus, at de valgte rebellens uniform og stemte imod de etablerede politiske partier. Vi ser lidt det samme i Ă„r, hvor DF fĂ„r enorm opbakning blandt almindelige danskere, men mĂ„ske nok sĂ„ meget fordi de/vi er lede og kede af den visionslĂžse levebrĂžds-politik som er blevet herskende i dagens samfund. Det samme tror jeg er ved at ske i Sverige, men to ting ville hjĂŠlpe SD enormt (i mine… Read more »

Bergfast
6 years ago
Reply to  LarsS

LarsS:..

.”Selve valgsystemet i Sverige …..et land der vover at kalde sig selv for et demokrati forlange, at vĂŠlgeren skal plukke en valgseddel frem fra det parti han/hun vil stemme pĂ„, inden man gĂ„r ind i valgboksen – “…

– Tricket – , eller sedvĂ€njan, vid valtider i Sverige Ă€r att alla som röstar pĂ„ röstlokal kan ta emot valsedlar frĂ„n alla olika partier, och sedan gĂ„ in till det privata valbĂ„set, och dĂ€r, helt privat, sjĂ€lv vĂ€lja ut sina favoritvalsedlar och lĂ€gga i kuverten….

Peter Andersen
6 years ago
Reply to  LarsS

Uanset hvad svenskerne sÄ en dag mÄtte vÊre i stand til at mande sig op til, kan man altsÄ ikke bare lige smide en million muslimer ud af landet.

LĂžbet er kĂžrt..!