22
maj
Seneste opdatering: 23/5-14 kl. 1053
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Iranian authorities yesterday arrested the six young men and women who produced the Tehran version of Pharrell Williams’ “Happy,” the song that spawned dozens of video clips from around the world in a moment of musical global connectedness. Authorities Arrest Tehran Young People Who Produced “Happy” Video Clip

UKIP-dag

A surge in support for Ukip has cost all the mainstream parties seats and control of councils, as Nigel Farage’s People’s Army marches into town halls across the country. The Tories, Labour and Lib Dems all saw their grip on local authorities eroded as dozens of seats fell to Ukip in local elections in England.

After 57 councils had declared results, Ukip had won 87 seats, with the Tories losing 100 and Labour gaining 101. Mr Farage declared that Ukip will be ‘serious players’ at next year’s general election after proving he can take votes from all the main parties. The march of Ukip’s People’s Army: Surge in support for Farage costs Tories, Labour and Lib Dems control of town halls across the country, Across Europe, support for nationalist parties makes Ukip look moderate

1-Indspilning i fuld skærm 23-05-2014 095144

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jernhesten
Jernhesten
6 years ago

Det sidste jeg har hørt er at UKIP nu er oppe på 147 pladser. Cirka dobbelt så mange som “eksperterne” havde forudsagt.

Victor
Victor
6 years ago

Sidder og ser Nos. PVV er kun gået 0,7 pct frem – exit poll. SP går heldigvis frem – så EU-kritikken holder sig.

Tim Pallis
Tim Pallis
6 years ago

Tak for et godt grin!

Bjovulf
Bjovulf
6 years ago

Får de jubelnaive radigale halal-hippier da aldrig nok af konstant at lægge sig på maven for “kulturberigerne”? 😉 Radikale vil have arabisk i folkeskolen http://www.bt.dk/danmark/radikale-vil-have-arabisk-i-folkeskolen Folkeskoleelever skal tilbydes at få undervisning i arabisk, og modersmålsundervisning skal være gratis [!] i løbet af hele skoletiden. Det mener Det Radikale Venstre i Københavns Kommune. I Københavns Kommune skal elever i folkeskolen kunne vælge arabisk, ligesom de i dag kan vælge tysk eller fransk. I hvert fald hvis de Radikale får deres vilje. [ Og hvis det stod til de radigale tosser, så kunne de ikke få Danmark og dansk kultur og værdier… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
6 years ago
Reply to  steen

Just precis 😀

Og det blev så rigeligt opvejet af en forøget eksport til de øvrige civiliserede lande, hvor befolkningerne inderst inde også ønskede sig, at deres politikere ville have mod til at stå op imod islamisterne i stedet for konstant at lægge sig på maven for dem og alle deres endeløse særkrav og konstante forurettethed og trusler over påståede fornærmelser imod koranen og deres såkaldte “profet”.

Axel
Axel
6 years ago
Reply to  steen

Hvis halvdelen af udenrigshandelen med muslimske lande udgøres af Tyrkiet, må nogen fortælle de radikale, at det tyrkiske sprog ikke er arabisk.

Bjovulf
Bjovulf
6 years ago
Reply to  Axel

😀 Ha, det minder mig om den forhenværende radigale kulturminister (!) Elsebeth Gerner Nielsen, der ghm. i ramme alvor mente, at når nu dansk ( + svensk, norsk, islansk og færøsk ) – i lighed med tysk, engelsk, hollandsk og flamsk – er GERMANSKE(!) sprog, så er vi jo i virkeligheden bare en slags tyskere (!), og vi burde naturligvise derfor på bedste radigale vis aflægge os alle vore falske forestillinger om en egentlig dansk kultur og en danskhed så hurtigt som overhovedet muligt – hvorved de eurofile radigale så uhindret kunne få deres paradisiske “4. rige” gennemført i en… Read more »

JensH
JensH
6 years ago
Reply to  Axel

“må nogen fortælle de radikale, at det tyrkiske sprog ikke er arabisk.”

Hvorfor dog det??? Som moderne og progressiv Multikulturalist behøver man ikke rent faktisk at vide noget om de ‘fremmede’ kulturer man så inderligt hylder. Det er nok bare at nære varme og inderlige følelser for disse kulturer. Det er jo netop det der gør så dejligt nemt at være en ‘hip’ Storby-Multikulturalist i vore dage.

Victor
Victor
6 years ago
Reply to  Axel

Der er simpelthen ingen huller i de Radikales uvidenhed. For et par dage siden benægtede Morten Helweg jo overfor Rina Ronja Kari – på denne her vanlige arrogante radikale måde – at EU var ude i noget snavs omkring frihandelsaftalen med USA. Uheldigvis for ham, så har Information i dag givet Kari mere end ret: http://www.information.dk/498253 Det forstemmende er jo, at den nye strategi ikke engang er synkroniseret med Connie Hedegaard. (OK – man kan godt være uenig her; men det er fandeme et enormt problem, at vi nu skal have os en ny energiplotik – UDEN en folkelig eller… Read more »

Peter Andersen
6 years ago
Reply to  Bjovulf

Først tager vi en masse af dem ind i landet og dernæst bruger vi en masse penge på dem. Til sidst ender de med at blive rigtig gode – og storforbrugende – samfundsborgere…

Jo, den arabiske indvandring har, i særklasse, været en berigelse – alle steder i verden den har forekommet.

Sådan noget ved da selv en radikal…

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x