22
maj
Seneste opdatering: 23/5-14 kl. 1053
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Iranian authorities yesterday arrested the six young men and women who produced the Tehran version of Pharrell Williams’ “Happy,” the song that spawned dozens of video clips from around the world in a moment of musical global connectedness. Authorities Arrest Tehran Young People Who Produced “Happy” Video Clip

UKIP-dag

A surge in support for Ukip has cost all the mainstream parties seats and control of councils, as Nigel Farage’s People’s Army marches into town halls across the country. The Tories, Labour and Lib Dems all saw their grip on local authorities eroded as dozens of seats fell to Ukip in local elections in England.

After 57 councils had declared results, Ukip had won 87 seats, with the Tories losing 100 and Labour gaining 101. Mr Farage declared that Ukip will be ‘serious players’ at next year’s general election after proving he can take votes from all the main parties. The march of Ukip’s People’s Army: Surge in support for Farage costs Tories, Labour and Lib Dems control of town halls across the country, Across Europe, support for nationalist parties makes Ukip look moderate

1-Indspilning i fuld skærm 23-05-2014 095144


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

11
Deltag i debatten...

avatar
4 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
JernhestenPeter AndersenVictorTim PallisJensH Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Jernhesten
Guest
Jernhesten

Det sidste jeg har hørt er at UKIP nu er oppe på 147 pladser. Cirka dobbelt så mange som “eksperterne” havde forudsagt.

Victor
Guest
Victor

Sidder og ser Nos. PVV er kun gået 0,7 pct frem – exit poll. SP går heldigvis frem – så EU-kritikken holder sig.

Tim Pallis
Guest
Tim Pallis

Tak for et godt grin!

Bjovulf
Guest
Bjovulf

Får de jubelnaive radigale halal-hippier da aldrig nok af konstant at lægge sig på maven for “kulturberigerne”? 😉 Radikale vil have arabisk i folkeskolen http://www.bt.dk/danmark/radikale-vil-have-arabisk-i-folkeskolen Folkeskoleelever skal tilbydes at få undervisning i arabisk, og modersmålsundervisning skal være gratis [!] i løbet af hele skoletiden. Det mener Det Radikale Venstre i Københavns Kommune. I Københavns Kommune skal elever i folkeskolen kunne vælge arabisk, ligesom de i dag kan vælge tysk eller fransk. I hvert fald hvis de Radikale får deres vilje. [ Og hvis det stod til de radigale tosser, så kunne de ikke få Danmark og dansk kultur og værdier… Read more »

Peter Andersen
Guest

Først tager vi en masse af dem ind i landet og dernæst bruger vi en masse penge på dem. Til sidst ender de med at blive rigtig gode – og storforbrugende – samfundsborgere…

Jo, den arabiske indvandring har, i særklasse, været en berigelse – alle steder i verden den har forekommet.

Sådan noget ved da selv en radikal…