11
jun
Seneste opdatering: 13/6-14 kl. 0651
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Nu troede Kanal Putin lige de kunne få Robert Spencer ombord, og så fik den lyshårede dame kam til sit hår. Spencer morer sig kosteligt, sjældent er en journalist blevet lagt ned så smilende. Samtalen falder f.eks på Gaza, der der”åbe koncentrationslejr.” Leveforholdene er bedre i Gaza end de fleste andre steder i Mellemøsten. Middellevetiden er længere, analfabetismen er lavere, BNP er højere, selv deres tænder har det bedre. Det er mentaliteten, der lader noget tilbage at ønske. Palestine problem hopeless, but not serious. RT skal dog stadig have ros for at lave ting, ingen vestlige medier gør.

Norsk ISIS-kæmper truer Stoltenberg

Norsk islamist truer Stoltenberg:, «Må Allahs slaver gi denne grisen en smertefull død.»

Mehdi Nemmouche er ikke en ‘ensom ulv’

Den franske indenrigsminister Bernard Cazeneuve mener ikke, Mehdi Nemmouche er en “ensom ulv”

Mehdi Nemmouche, mistænkt for firedobbelt mord i ​​det jødiske museum i Bruxelles, kan ikke have været en “ensom ulv”, han må have draget fordel af drage fordel af radikaliserede medskyldige, der har hjulpet ham med det logistiske førte til handlingen, sagde indenrigsminister Bernard Cazeneuve tirsdag.

“Hvad jeg mener er, at både direkte eller indirekte medvirkende er afgørende, blot for at komme i besiddelse af de våben, der blev anvendt af terroristen, hvilket uden forbehold før til den tanke, at han ikke er” en ensom ulv. “Pour le ministre français Bernard Cazeneuve, Mehdi Nemmouche n’est pas un “loup solitaire”.

Wall Street Journal stiller sig et spørgsmål, der er berettiget: Do Jews Have a Future in Europe? Jihadists are not the only threat. Nej, jihadister er ikke de eneste antisemitter i Frankrig, men de er de eneste, der har kostet nogle håndfulde jøder livet siden det muslimske, racistiske drab på Ilan Halimi i 2006.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

5
Deltag i debatten...

avatar
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Peter AndersensteenJernhestenJensHBergfast Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Jernhesten
Guest
Jernhesten

Nu har jeg ikke det store kendskab til RT, så derfor kunne det være interessant hvis nogen kunne analysere deres markedsføringsstrategi.

For mig virker det som om at kanalen på den ene side gerne vil positionere sig som langt mindre islamliderlig end resten af vestens hovedsageligt licensfinansierede propagandamaskiner. På den anden side ønsker man heller ikke at allierede sig med nogle af de ”førende” islamkritikere, som fx Spencer. I stedet ønsker de at placere sig et sted midt i mellem?

JensH
Guest
JensH
Bergfast
Guest

Mycket intressant intervju. Tack till Snaphanen.

Tuff intervjuare. Svåra frågor.