11
jun
Seneste opdatering: 13/6-14 kl. 0651
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Nu troede Kanal Putin lige de kunne fĂ„ Robert Spencer ombord, og sĂ„ fik den lyshĂ„rede dame kam til sit hĂ„r. Spencer morer sig kosteligt, sjĂŠldent er en journalist blevet lagt ned sĂ„ smilende. Samtalen falder f.eks pĂ„ Gaza, der der”Ă„be koncentrationslejr.” Leveforholdene er bedre i Gaza end de fleste andre steder i MellemĂžsten. Middellevetiden er lĂŠngere, analfabetismen er lavere, BNP er hĂžjere, selv deres tĂŠnder har det bedre. Det er mentaliteten, der lader noget tilbage at Ăžnske. Palestine problem hopeless, but not serious. RT skal dog stadig have ros for at lave ting, ingen vestlige medier gĂžr.

Norsk ISIS-kĂŠmper truer Stoltenberg

Norsk islamist truer Stoltenberg:, «MÄ Allahs slaver gi denne grisen en smertefull dÞd.»

Mehdi Nemmouche er ikke en ‘ensom ulv’

Den franske indenrigsminister Bernard Cazeneuve mener ikke, Mehdi Nemmouche er en “ensom ulv”

Mehdi Nemmouche, mistĂŠnkt for firedobbelt mord i ​​det jĂždiske museum i Bruxelles, kan ikke have vĂŠret en “ensom ulv”, han mĂ„ have draget fordel af drage fordel af radikaliserede medskyldige, der har hjulpet ham med det logistiske fĂžrte til handlingen, sagde indenrigsminister Bernard Cazeneuve tirsdag.

“Hvad jeg mener er, at bĂ„de direkte eller indirekte medvirkende er afgĂžrende, blot for at komme i besiddelse af de vĂ„ben, der blev anvendt af terroristen, hvilket uden forbehold fĂžr til den tanke, at han ikke er” en ensom ulv. “Pour le ministre français Bernard Cazeneuve, Mehdi Nemmouche n’est pas un “loup solitaire”.

Wall Street Journal stiller sig et spÞrgsmÄl, der er berettiget: Do Jews Have a Future in Europe? Jihadists are not the only threat. Nej, jihadister er ikke de eneste antisemitter i Frankrig, men de er de eneste, der har kostet nogle hÄndfulde jÞder livet siden det muslimske, racistiske drab pÄ Ilan Halimi i 2006.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jernhesten
Jernhesten
9 years ago

Nu har jeg ikke det store kendskab til RT, sÄ derfor kunne det vÊre interessant hvis nogen kunne analysere deres markedsfÞringsstrategi.

For mig virker det som om at kanalen pĂ„ den ene side gerne vil positionere sig som langt mindre islamliderlig end resten af vestens hovedsageligt licensfinansierede propagandamaskiner. PĂ„ den anden side Ăžnsker man heller ikke at allierede sig med nogle af de ”fĂžrende” islamkritikere, som fx Spencer. I stedet Ăžnsker de at placere sig et sted midt i mellem?

Peter Andersen
9 years ago
Reply to  steen

Steen

Jeg tror du undervurderer den kĂŠre frĂžken Oksana Boyko fra RT en smule.

LĂŠg bl.a. mĂŠrke til hvilke billeder der vises i baggrunden samt i informationsbjĂŠlken undervejs. Der hele er fuldstĂŠndig koordineret af de smarte russere.

Alle hendes spÞrgsmÄl er totalt ledende og fÞlger fuldstÊndig den vestlige ortodoksi, samtidig med at man fÄr fuld valuta af Spencers abnorme viden. SÄdan fÄr man sat islam pÄ dagsordenen.

Det er ganske enkelt genialt, og intet vestligt mainstreammedie kan sĂŠtte en finger pĂ„ det – hvad jeg personligt tror er hele meningen med det.

Putin har for lĂŠngst regnet vesten ud.

JensH
JensH
9 years ago
Bergfast
9 years ago

Mycket intressant intervju. Tack till Snaphanen.

Tuff intervjuare. SvÄra frÄgor.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x