8
jul
Seneste opdatering: 28/8-14 kl. 0644
27 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“There are new rules in place under this new government: You will never, ever live in Australia. This is the policy of this new government.”Operation Sovereign Borders

EuropÊere skal holde Þje med Middelhavets sÄkaldte bÄdflygtninge, og ikke vente sig alt for megen klar tale af kommissÊr Malmström. Hun har givet Sverige vÊk, nu vil hun give resten af Europa vÊk, hvis hun altsÄ fÄr lov.

Dan Park fĂŠngslet igen igen

Dan Park hÀktas, misstÀnkt för hets mot folkgrupp.I förmiddags hölls hÀktningsförhandling angÄende Dan Park, som greps i lördags i samband med hans utstÀllning pÄ ett galleri i Malmö. Han anhölls senare misstÀnkt för hets mot folkgrupp.Efter förhandlingar Àr Malmö tingsrÀtts beslut att Dan Park hÀktas, och han kommer att sitta hÀktad fram till sista Ätalsdag, den 23 juli. SR, Sydsvenskan


Danmarks röst: Lars Vilks og Henrik Rönnquist

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

27 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Nuvel, nĂ„r jeg nĂŠvner australierne, er det for at vise, hvordan de har holdt sig fri af den tĂ„repersende journalistik, men ogsĂ„ for at vise, hvilke dilemmaer deres handlemĂ„de giver dem. De har gjort menneskesmuglerne arbejdslĂžse, praler de af. Og sandt er det, at der siden december 2013 ikke er ankommet bĂ„dflygtninge til Australien. Men sandt er det ogsĂ„, at der i lejre pĂ„ to stillehavsĂžer sidder en rĂŠkke flygtninge, som har fĂ„et deres sager behandlet – med negativt resultat – men ikke er til sinds at rejse hjem. Til dem siger indenrigsminister (eller er det integrationsminister) Scott Morrison:… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago

Link med ganske aktuelt nĂŠnt- 7 juli.
http://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Sovereign_Borders

HH
HH
6 years ago

Jisses sĂ„ dum jag Ă€r! En stunds funderande efter en kopp kaffe gav mig SYNEN! Och den förmedlar jag bla till Bergfast – min broder i fördömelsen! – sĂ„ hĂ€r:

Det som hĂ€nde med Dan Parks vernissage var en INSTALLATION! “Poliserna” var naturligtvis utklĂ€dda! Och den skanderande kören var givetvis vĂ€nner som ville ge uppmĂ€rksamhet till verken och galleriet.

Absolut tror jag detta! Och f ö vill jag gÀrna ÄtervÀnda i livet, till den tid dÄ jag var ca 5 Är och fick vara I FRED!

Jag ska nu med alla goda makters hjÀlp retardera mig.

Bergfast
6 years ago
Reply to  HH

Rolig beskrivning, (fniss, skratt)

Ja, helt sĂ€ker kan man kanske inte vara…

kenneth
kenneth
6 years ago

Weekendavisen har i dag en stor artikel med overskriften: “Problemet Åkesson”. Her skriver man om racister i parlamentet og at SD har en fortid med nationaldemokrater som de ikke har kunnet lĂžsrive sig fra.

norje
norje
6 years ago

“ISIS’ Latest And Most Ambitious Plan Yet: Invade Spain”

http://www.zerohedge.com/news/2014-07-07/isis-latest-and-most-ambitious-plan-yet-invade-spain

Kim Rasmussen
Kim Rasmussen
6 years ago
Reply to  norje

“Nuke the Isis fuckers and be done with it”…..naar de nu saa gerne vil tilbage til stenalderen synes jeg,den civiliserede del af verden boer goere alt der staar i dens magt,
for at hjaelpe dem med at naa dette maal!
Hatten af for Australien,det var sgu da klar tale fra en politiker;her er der da vist noget
at laere for rigtigt mange politikere.

HH
HH
6 years ago

Jag hĂ„ller faktiskt med Bergfast – sen Ă€r frĂ„gan hur mycket vi tĂ„l av installationer, en get som fĂ„tt ett dĂ€ck över kroppen, en urinoar… Jag vill inte förbjuda, men Dan Parks liksom Vilks provokationer kĂ€nns onödiga och som jag förstĂ„r Bergfast handlar det om ett fĂ„ uppmĂ€rksamhet. Men att polis gĂ„r in och hĂ€mtar tavlor – betalade de ingenting? – Ă€r ju rĂ€tt fantastiskt. LĂ„t Park ha sitt saying och lĂ„t det vara med detta. Det Ă€r ju uppmĂ€rksamhet han vill ha och det har han nu fĂ„tt med rĂ„ge. Och hur var det med Elisabeth Ohlson-Wallins Jesusbilder? Eller… Read more »

Nils
Nils
6 years ago

Hvordan skal vi kunne vÊre gode med alle de konventioner? Det er ikke godhed at gÞre noget, fordi man er tvunget til det af en lov, man ikke selv har vÊret med til at vedtage og som hÄndhÊves af dommere, som er hÊvet over demokratiet, sÄmegetdestomeresom denne institutionaliserede hÞjere godhed i sin virkning ofte er ren ondskab.

Ole Burde
Ole Burde
6 years ago

Det Australske eksempel viser hvordan den Juridiske Korrekthed er endnu vĂŠrre end den Politiske Korrekthed . Selv i de fĂ„ (endnu!) tilfĂŠlde hvor det er lykkedes at fĂ„ en nogenlunde fornuftig regering til magten , viser det sig sĂ„ at der BAGVED den politiske magt gemmer sig en helt anden slags magtkoncentration som det krĂŠver helt andre midler at lave om pĂ„ . Teoretisk kan den lovgivende instans lave om pĂ„ de love som dommerstanden bruger til at gĂžre sig selv til enevĂŠldig og ufejlbarlig vi-alene-vide autoritet , men i det Ăžjeblik en enkelt nationalstst pĂ„ denne mĂ„de vil forsĂžge… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
6 years ago
Reply to  Ole Burde

Just précis 😉

JensH
JensH
6 years ago
Reply to  Ole Burde

Som det fÞr er blevet sagt, sÄ er vi gÄet fra folkestyre til domstols-styre.

Hans Und
Hans Und
6 years ago
Reply to  Ole Burde

Der er en sag fra Hong Kong der er af en vis interesse her, i og med retssystemerne ligner hinanden (common law). Hvad jeg notere mig er, at konventionerne ikke blev direkte inddraget, men inddirekte og at dommerne (sagen var igennem 3 instanser) slet ikke inddrager spĂžrgsmĂ„let. Advokaten for sagsĂžger forsĂžger sig ellers. Grunden til det, gĂŠtter jeg pĂ„, er at konventionerne slet ikke ses som en relevant retskilde. Fra wiki: Argumenter i 2′ instans “David Pannick continued to represent the government. In the first day of the hearing, Pannick argued that “there is no undermining of the rule of… Read more »

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
6 years ago

Nej, jeg tror alle vestlige lande har menneskeretsdomstole som overherrer, hvor end legaliteten kommer fra – vel som medlem af FN.

Bjovulf
Bjovulf
6 years ago

Lars Wilks i Danmarks Röst pÄ Radio24syv

http://arkiv.radio24syv.dk/video/10035443/danmarks-rost-08-07-2014

KonstnĂ€ren Lars Wilks gĂ€star och det blir prat om kultur – varför Ă€r den till vĂ€nster? Vi
diskuterar konst och yttrandefrihet och har Àven med oss galleristen Henrik Rönnquist, som
stÀllde ut Wilks och Dan Park, och journalisten Elisabeth Höglund. Mikael Jalving

Bergfast
6 years ago
Reply to  Bjovulf

AngĂ„ende intervjun med Wilks pĂ„ Danmarks Röst. Tycker Ă€rligt talat inte om förklaringen om att man vill sĂ€tta benĂ€mningen konst, och konstnĂ€r pĂ„ företeelsen att se som sin uppgift att endast vara provokatör endast för provokationens egen skull, och endast för att vilja skaka om det etablerade och för att kunna uppröra och retas? Att sedan pĂ„ fullt allvar vilja mena och anse att det Ă€r att vara konstnĂ€r, det Ă€r konstens uppgift, det Ă€r konstnĂ€rens uppgift osv., Ă€r nĂ€stan nĂ„gonting drĂ„pligt. Det beteendet liknar ju mer vad som sker nĂ€r en lillebror vill retas med en storebror, eller tvĂ€rtom,… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
6 years ago
Reply to  Bjovulf

Radio LĂ€nsman interviewer Henrik Rönnquist, som har udstillet L.Vilks konst & nu ogsĂ„ D. Parks http://www.exponerat.net/rlm-intervjuar-henrik-ronnquist-stallt-ut-l-vilks-konst-nu-aven-d-parks/ Idag Ă€r Dagen D inom konstens vĂ€rld. Idag stĂ€ller gatukonstnĂ€ren Dan Park ut sin (FĂ€ngslande)konst pĂ„ galleri Rönnquist & Rönnquist. Vi ville ta reda pĂ„ vem denna Ă€gare vid namn Henrik Rönnquist Ă€r. Han som vĂ„gar simma mot strömmen och stĂ€lla ut Lars Vilks och Dan Parks konst. Börja gör man ju bĂ€st frĂ„n början. SĂ„ vi börjar med att ta reda pĂ„ hur Henriks resa startade. Varför valde han att starta ett galleri? Skillnad pĂ„ konst nu frĂ„n förr? Vilka stora namn har… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
6 years ago
Reply to  Bjovulf

DEBATT: Dan Park – den ende sanne moderne konstnĂ€ren i Sverige http://www.d-intl.com/2014/07/07/debatt-dan-park-den-ende-sanne-moderne-konstnaren-i-sverige/ Sigge Söderblom. 7 juli, 2014 Gestalten Dan Park Ă€r en logisk produkt av postmodernismens konstlĂ€ra, dĂ€r credot Ă€r att provokation alltid förhöjer konstens vĂ€rde. [!!!] DĂ€rav blir Park, vare sig kultureliten eller deras pöbelsvans pĂ„ gatorna vill det eller inte, en konstnĂ€r som bara agerar enligt de riktlinjer dagens konstvĂ€rld dragit upp, skriver Sigge Söderblom. Kort resumĂ©: Uniformerad polis har i Sverige 2014 stegat in pĂ„ ett galleri och gripit en konstnĂ€r pĂ„ dennes vernissage. Man har beslagtagit nio av hans tavlor, och tavlorna Ă€r enligt kĂ€llor hos… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
6 years ago

Ja, lige bortset fra at en domstol i Australien nu har forbudt de
australske myndigheder at behandle asylsager til sĂžs og straks afvise
de ubegrundede eller sende dem til lejre i et ekstremt hot “tropeparadis” 😉

Det var i nyhederne pĂ„ TV i gĂ„r – DR eller TV2? – men jeg kan desvĂŠrre
ikke finde et link til det lige nu.

Det er jo nĂŠppe det sidste, vi har hĂžrt til den sag …

Gunnar Biering
6 years ago

Overordentligt positivt at se en ansvarlig minister opfÞre sig som en sÄdan. Ligesom i Vesteuropa fÞr 1968.
Det, han siger, svarer prĂŠcist til Dansk Folkepartis politik. VĂ„gn nu op, Venstre og Konservative!

norje
norje
6 years ago

Fordelen med Australia er at de ikke trenger forholde seg til Den europeiske menneskerettkonvensjon.

Ole Burde
Ole Burde
6 years ago

WOW ! Australia Rocks ! …Den sidste etnisk vesteuropĂŠiske nationalstat er ikke gĂ„et ned med flaget endnu !

traveler
traveler
6 years ago

Surt at denne Mal(m)strÞm skulle udnÊvnes til netop kommissÊrposten for indre anliggender, hvor hun pÄ Êgte svensk vis kunne udÞve maksimal ravage.

Det ikke bare ligner organiseret ondskab.

BE
BE
6 years ago

“Malmstrom was speaking at a news conference to release the annual report of an EU agency, the European Asylum Support Office (EASO), which said the number of people applying for asylum in the EU rose 30 percent to 435,760 in 2013, the highest figure since the EU began collecting data in 2008.”

http://english.alarabiya.net/en/News/middle-east/2014/07/07/Europe-should-accept-more-Syrian-refugees-official-says.html