11
jul
Seneste opdatering: 11/7-14 kl. 2107
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Nogle magthavere der tror, de kan styre det her i lĂŠngden? Jo, bla. engelske og svenske politikere, men man ser hvilke metoder, de skal gribe til i fremtiden. Held og lykke!

Et enkelt politisk mord, pÄ f.eks. Anjem Choudhary, og de engelske hÊr skal sÊttes ind for at belÊre de politikere, der ikke vil hÞre pÄ advarsler, hvor tÊt de har placeret deres land pÄ kanten af en afgrund. Altsammen fuldstÊndigt unÞdvendigt og i Danmark forudset for Ärtier siden.

NÄr man hÞrer den svenske debat, gÞr dens overvejende ubehjÊlpelighed indtryk pÄ en. I Danmark har debatten lykkeligvis vÊret hÞjnet af ubange akademikere i mange Är. Hvor meget det sÄ vil bidrage til at afvÊrge en katastrofe, er svÊrt at afgÞre endnu. NÄr man hÞrer flertallet af danske politikere, synker hjertet  brystet pÄ én.

Programmet forsĂžger at berolige med “nogle fĂ„ ekstremister,” men det har aldrig vĂŠre det store, tavse flertal, der flyttede historiens gang: Why the Peaceful Majority is Irrelevant, og det bliver det heller ikke denne gang. En blind tro pĂ„ fornuften, kan jeg ikke anbefale, der er andet der styrer et  samfunds gang, fĂžlelser, tilfĂŠlde og politikere, der er tonedĂžve overfor, hvad der bevĂŠger sig i folket.

KÀnslomÀssigt stor förlust om nÄgon tar cykeln

Det er Sveriges Radios severing af halvĂ„rsstatistikken fra BRÅ. Der blev anmeldt 693 000 forbrydelser, altsĂ„ Ă©n pr. hver 13.5 svensker – pĂ„ et halvt Ă„r.  Det er en for hver sjette svensker pĂ„ et Ă„r. Tror Fanden de litterĂŠre snyltere har kastet sig over genren “Den svenske krimi.”

Der er mange forbrydelser, der gĂ„r en fĂžlelsesmĂŠssigt mere pĂ„ end et cykeltyveri. F.eks, at “Brott mot person”, som er Ăžget med 2 procent, eller at seksualforbrydelser er Ăžget med fire procent til 8.840, eller at voldtĂŠgt er Ăžget med 9 procent til ufattelige 2.950 anmeldte voldtĂŠgter. Man kan lave en krydstjekning mellem SR’s traumatiske, svenske cykeltyverier, og sĂ„ den virkelighed, som de fĂŠrreste svenskere ser,  fordi den kunne indgive dem forkerte tanker. AnmĂ€lda brott PreliminĂ€r statistik för första halvĂ„ret 2014

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
7 years ago

Why the peaceful majority is irrelevant: “History lessons are often incredibly simple and blunt; yet, for all our powers of reason, we often miss the most basic and uncomplicated of points. Peace-loving Muslims have been made irrelevant by the fanatics. Peace-loving Muslims have been made irrelevant by their silence. Peace-loving Muslims will become our enemy if they don’t speak up, because, like my friend from Germany, they will awaken one day and find that the fanatics own them, and the end of their world will have begun.” Vad som Ă€r verkligt skrĂ€mmande Ă€r hur cyniskt den tysta majoriteten har utnyttjats… Read more »

SkÄning
SkÄning
7 years ago
Reply to  steen

Jag delar tyvĂ€rr inte din optimism nĂ€r det gĂ€ller Gaza. 75% röstade pĂ„ Hamas i det första och enda val som hölls. Jag betvivlar starkt att 75% skulle rösta emot dem om de fick chansen. Det hade inte hĂ€nt i Egypten heller och dĂ€rför fick militĂ€ren ta makten. Jag pratar med de absolut mest sekulĂ€ra muslimer som finns i Sverige, men nĂ€r det kommer till den hĂ€r frĂ„gan sĂ„ Ă€r det lojalitet mot Hamas som gĂ€ller. Befolkningen i den hĂ€r överbefolkade lilla markbiten Ă€r tyvĂ€rr hjĂ€rntvĂ€ttade religiösa idioter till största delen. Och Ă€ven muslimer vĂ€rlden runt Ă€r sĂ„ fixerade vid… Read more »

SkÄning
SkÄning
7 years ago
Reply to  SkĂ„ning

Det Ă€r inte illa ment, Steen, men du tycks ha en vĂ€ldigt personlig relation med just judar, och blir ofta besviken. Jag kĂ€nner en del judar ytligt, men har aldrig reagerat över deras existens direkt. För mig Ă€r de vĂ€sterlĂ€nningar som alla andra. Och jag delar Gellers uppfattning om att “in any conflict between the barbarian and the civilized man, choose civilization”. DĂ€rför Ă€r jag absolut mest pro-Israel. Men jag kan heller inte komma ifrĂ„n att rent för mĂ„nga synliga judar lider av en osund fixering av nazismens förbrytelser. Det mĂ„ vara förstĂ„eligt, men samtidigt inget man i alla lĂ€gen… Read more »

Bergfast
7 years ago
Reply to  SkĂ„ning

Bra skrivet av skĂ„ning. Det Ă€ r komplicerade konflikter . Det gĂ„r inte att komma frĂ„n. Ibland verkar det som om hela vĂ€rlden skall, bör och mĂ„ste, dras in i ett slags vĂ€ljande av sida, ett slags stĂ€llningstaganden som endast, till syvende och sist, skall handla om att vara för eller emot den ena eller den andra parten i ett slags maktkamp, eller ett slags stĂ€llningskrig, mellan just islam och judendom. Eller kanske mellan islamism eller sionism. Man kan ibland frĂ„ga sig varför alla jordens befolkningar mĂ„ste tvingas till att vĂ€lja mellan dessa tvĂ„, – antingen Ă€r ni med oss,… Read more »

Bergfast
7 years ago
Reply to  SkĂ„ning

FörlÄt, SkÄning, med stort S, skulle det vara förstÄs, eftersom det Àr en signatur, (vilket inte sörmlÀnning, smÄlÀnning, östgöte eller norrlÀnning, hallÀnning, södermanlÀnning, skÄning eller upplÀnning osv., osv., annars i allmÀnhet Àr, och dÀrför inte skrivs med stor bokstav.)