23
jul
Seneste opdatering: 23/7-14 kl. 2203
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En baggrundsreportage om den ulovlige demonstration den 20. Det var den tredje voldelige demonstration i Paris pÄ en uge. Franske politikerer siger nogle flovser, der skal illudere kontrol over situationen. De har ingen kontrol. I morgen har de tilladt en ny antiisraelsk demonstration, da det ser sÄ dumt ud at den alligevel foregÄr, nÄr de har forbudt den. Multikulturalisterne glemte at tage hÞjde for islam i deres ligning. Hvilket hjÞrne Frankrig har malet sig op i, kan man hÞre her. Florian Philippot (FN)

De fÄ proisraelske demonstrationer har vÊret fredelige og vÊrdige, masse af antiisraelske demonstrationer har vÊret voldelige, her Ezra Levant i Calgary om én. At det ikke har vÊret voldeligt i KÞbenhavn, tilskriver jeg udelukkende at dette Hamas-angreb pÄ Israel falder midt i sommerferien. VoldsmÊndene er hjemme pÄ ferie. Hamas timing er i det hele taget denne gang maksimalt dÄrlig. Ingen venner, nyt styre i Egypten, kÞlighed i Iran,  kaos i Syrien, lede og trÊthed i Vesten.

Hamasledelsens liv i luksus

Lufkonditionerede Mercedesser, udenlandske bankkonti, bĂžrnene pĂ„ dyre skoler – surprise.

Hamas leaders are facing criticism inside and outside of Gaza for enjoying a comfortable lifestyle while Gazans suffer.”While the Hamas leadership is abroad, in Qatar and other places enjoying a comfortable life, holed up in luxury hotels and driving luxury cars, dozens of innocent Palestinians are killed every day,” the sources said. “They are bleeding and paying the price for the political and military adventures of the movement’s leadership.”

As reported recently in Ynet, Hamas has millions in assets, and it seems that the wealth extends to day-to-day life as well as investments and fat bank accounts. For them, life is about private jets and luxury, not war planes and hunger. But as the IDF’s Operation Protective Edge, triggered by Hamas rocket fire on Israel, continues, more and more voices can be heard inside and outside of Gaza attacking the movement and its leaders’ ostentatious lifestyle.‘Hamas leaders are in hotels, not on the battlefield’, Private jets, restaurants, luxury hotels: the good life of senior Hamas officials.

Khaled Mashal er stor i munden til aften pĂ„ I24. Der skal ikke vĂŠre nogen vĂ„benhvile, siger han fra sit skjul i Qatar. “Alle er lykkelige og stolte, Hvis I er parate til at dĂž, er vi ogsĂ„ parate til at dĂž”. Selvom Gaza synker i grus, klarer han sig nok. Det er som at hĂžre Hitler rable fra fĂžrerbunkeren. Khaled Mashal erklĂŠrer sejr, angriber alt og alle. “Det betyder han er parat til vĂ„benhvile, vi ER i MellemĂžsten,” siger kommentatoren. “Det er jo mafiosoer”, mente han vist, og i Sverige vil en MiljĂžpartist erklĂŠre Israel global krig. Vi har nedlagt for mange sindssygehospitaler. SĂ„ snart vĂ„bnene tier, vil nye millioner af dollars tilflyde Hamas fra Vestlige ledere, der ikke kan se et problem, de ikke kan lĂžse uden at smide penge efter det.


1-Indspilning i fuld skĂŠrm 23-07-2014 203311

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HH
HH
7 years ago

Till SkĂ„ning:det danska program som jag syftar pĂ„ heter pĂ„ svenska “Guld pĂ„ Godset” och det Ă„ttonde och sista i serien sĂ„g jag igĂ„rkvĂ€ll pĂ„ Stv 24, det finns sĂ€kert magasinerat nĂ„gonstans. Det som var sĂ„ trevligt med programmet var att det kĂ€ndes danskt avslappnat, humoristiskt och med en mycket trevlig vĂ€rdinna. Plus som sagt, en bit dansk historia som för mĂ„nga av oss svenskar kanske inte Ă€r sĂ„ kĂ€nd. IgĂ„r gick jag ut pĂ„ nĂ€tet och fick en utomordentligt intressant historia om Tycho (latin) Tygo (danska) och dennes vetenskapliga insatser och hans liv, t o m öppningen av hans… Read more »

trackback

[…] Khaled Mashal er stor i munden til aften pĂ„ I24. Der skal ikke vĂŠre nogen vĂ„benhvile, siger han fra sit skjul i Qatar. “Alle er lykkelige og stolte, Hvis I er parate til at dĂž, er vi ogsĂ„ parate til at dþ”. Selvom Gaza synker i grus, klarer han sig nok. Det er som at hĂžre Hitler rable fra fĂžrerbunkeren. Khaled Mashal erklĂŠrer sejr, angriber alt og alle. Se her. […]

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Ännu en “varm” svensk sommer / afslutning pĂ„ ramadanen (27. juli) pĂ„ vej? 😉 Stenkastning mot polisen i Rinkeby http://www.expressen.se/nyheter/stenkastning-mot-polisen-i-rinkeby/ Publicerad 24 jul 2014 01:28 Under natten till torsdagen har det varit oroligt i Rinkeby med bland annat stenkastning mot polisen och en bilbrand. [ Utroligt sĂ„ meget netop dette mĂžnster synes at gentage sig overalt, hvor der er “kulturberigelse” fra isĂŠr visse “kulturer”/ religion ] – Vi invĂ€ntar att vi kan sĂ€tta oss i förstĂ€rkta fordon [ !!! , = kĂžretĂžjer ] för att kunna Ă„ka dit igen, vi vill inte ha en konfrontation [!!!], sĂ€ger Mats BrĂ€nnlund, lĂ€nsvakthavande… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

GĂŠt / Gissa en etnicitet 😉 Interessant att se, hvordan den berĂžmte “respekt” Ă„benbart kun gĂŠlder i en retning … http://hd.se/landskrona/2014/07/23/barnfamilj-fick-pengarna-ater/ Barnfamilj fick pengarna Ă„ter efter badbesök LANDSKRONA Publicerad 22 juli 2014 kl. 21:48 För en familj i Landskrona Ă€r det nu slut med besöken pĂ„ Citadellbadet. PĂ„ mĂ„ndagen rĂ„kade man ut för en obehaglig upplevelse med stundtals mycket aggressiv stĂ€mning frĂ„n en grupp besökare. Det hela slutade med att familjen fick sina entrĂ©pengar Ă„terbetalade. … – Ja vi satte oss pĂ„ lĂ€ktaren och det var hur trevligt som helst. Plötsligt kom en grupp mĂ€n i Ă„ldern 20-35 Ă„r och… Read more »

Angela
Angela
7 years ago

Bara ett tips om en rolig blogg.:) http://polytempik.blogspot.se/

Obs det Ă€r satir sĂ„ det inte blir som med “batikhĂ€xan” att mĂ„nga inte förstod att det var satir. TyvĂ€rr skriver ingen mer pĂ„ batikhĂ€xan men denna duger bra. Ett skratt förlĂ€nger livet! 🙂 Och det behövs om vi skall överleva i den hĂ€r smörjan vi tvingas leva i. Om inte annat sĂ„ retar vi vĂ€l etablissemanget om vi lyckas hĂ„lla oss vid liv ett tag till!

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Angela

Haha, tack sĂ„ mycket, Angela 😉

Helt otroligt – fanns det verkligen nĂ„gon, som inte
förstod att BatikhÀxan var satir!?!

Det skulla ju vara oerhört roligt att fÄ höra, hur
dom uppfattade det dÄ.

Vad har hĂ€nt med BatikhĂ€xan? BrĂ€nd pĂ„ PK-bĂ„len? 😀

Lightmann
Lightmann
7 years ago

# Charles Nielsen, sprĂžgsmĂ„let er, om der overhvodet findes uskyldige i Gaza? – Jeg kom til at tĂŠnke pĂ„ denne video jeg netop har set pĂ„ Hodjas blog – Ekstrem BĂžrneopdragelse. Fed chance for at se det pĂ„ MSM: h t t p s://www.facebook.com/photo.php?v=10202487518566047

Charles Nielsen
Charles Nielsen
7 years ago

Det er svĂŠrt at komme igennem her.

BĂžr ses.
https://www.facebook.com/photo.php?v=10202487518566047

SpÞrgsmÄlet er, om der overhovedet findes uskyldige i Gaza?
Det minder mig om noget der hed Hitlerjunged.

HH
HH
7 years ago

Tack steen, dina rader lÀttade för mig. Faktiskt Àr det inte bara vÀrmen som fÄr mig att kÀnna som om jag hÄller pÄ att fÄ vÀrmeslag.

Jag Àr till födslen en mycket norröna man. Men jag Àlskar allt det gröna runtomkring mig!

En eloge till det mycket trevliga programmet frĂ„n olika danska slott dĂ€r folk kommer med sina fynd – tavlor och mycket annat. Framförallt fĂ„r man som tittare en rejĂ€l dos dansk historia. Tack för det!

HH
HH
7 years ago

Onsdag e m, solen skiner nĂ€stan för mycket, det Ă€r verkligen varmt. En dam kom pĂ„ besök, jag kĂ€nner henne inte nĂ€rmare. Hon var sympatisk och trevlig att prata med. Sen kom det. Vi talade om det kommande valet. Hpn berĂ€ttade att hon tidigare röstat pĂ„ Miljöpartiet. Hon tyckte verkligen mycket om deras vĂ€rn för naturen och – underströk hon – att vapnen mĂ„ste tystna och att vi mĂ„ste kunna tala med varandra utan att skjuta. Och dĂ€rför borde vi i Sverige helt enkelt sluta med allt militĂ€rt. Jag stĂ€llde inga frĂ„gor. T ex “tycker du att de ryska rebellerna… Read more »

SkÄning
SkÄning
7 years ago
Reply to  HH

Du mÄste vara en tÄlmodig man. FörstÄr inte att du kan vara tyst i sÄdana lÀgen. Jag klarar inte av det. Det Àr vÀl inte sÄ att jag stÀller direkt konfrontativa frÄgor till nÄgon man inte kÀnner, men minst ett ifrÄgasÀttande i alla fall.

Förresten, vilket program och danska slott syftar du pĂ„? Är kanske trött, men jag mĂ„ste ha missat nĂ„got inlĂ€gg.

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago

Man mÄ faktisk sige til multikultis forsvar, at de ikke kunne vide, at der var en global, makrohistorisk revolution under opsejling. Kun fÄ sÄ den komme. Men det ville unÊgtelig vÊre rart, hvis de nu kunne tage hÞjde for den i deres analyser, for den har mildest talt indflydelse pÄ mange aspekter af samfundsudviklingen her og dér, samt pÄ internationale konflikter.

– – –