28
jul
Seneste opdatering: 29/7-14 kl. 1711
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

45,000 Descend on London to Protest at Israel’s Actions in Gaza. Blackwalltunnelen gĂĄr fra Greenwhich under Themsen til Tower Hamlets. Mon ikke der skulle være en enkelt kvik politiker i Europa i disse dage, der spørger sig selv om hvor længe endnu Europas kan have en selvstændig Mellemøstpolitik, endsige Ă©n, der støtter et liberalt demokrati imod en fascistoid terrorbevægelse? Det bliver værre endnu, vi fĂĄr brug for flere nye Inger Støjberg-kronikker med halve løsninger der kommer 15 ĂĄr for sent.

Hvis man følger Israel nogenlunde omhyggeligt – og det er som bekendt ikke pĂĄ dansk TV, det foregĂĄr – ved man at de ikke trækker sig fra et Gaza med endnu intakte raketter, tunneler og ‘offensive capability’. Den europæiske ‘multikultur’ er ikke sluppet af krogen endnu, den vil blive yderligere kompromitteret den kommende uges tid, der vil ikke være anden grænse end den fantasien sætter. Jeg sagde til en jødisk ven under Operation Cast Lead, der ikke faldt i en dansk sommerferie og derfor bød pĂĄ værre arabiske voldeligheder i København: “Hvor slemt bliver det i Europa næste gang?” Vi har ikke svaret endnu.

Man sender landsforræderen Tony Blair en uvenlig tanke, manden der får Kim Philby og Guy Fawkes til at blegne.  Hvad laver han forresten nu hvor han er fredmægler for stormagterne i Mellemøsten? Partying while the Middle East burns. Festen skal have kostet en halv million kroner.

Endnu en Moderat forlader partiet

som sagt, hold øje med Moderaterna når de nu har tabt valget. Selvfølgelig ved centralt placerede politikere i Sverige, de skader landet irreversibelt, men deres psykologi er udslagsgivende: De forkerte skal ikke få ret. Forfængelighed og stolhed vejer tungere end nationen, de har ansvaret for. Det tragiske er, at den erkendelse de uvægerligt vil ankomme til, kunne være nået i samfund med en fungerende offentlighed allerede i 1995, for næsten tyve år siden få år efter Bildts enorme Balkanindvandring. Alle faretegn var synlige allerede da, men som det er udtrykt af mange med lidt variationer siden Roland Huntford i 1972:

Sverige är inte nĂĄgon fungerande demokrati. Sverige har ett slags demokratiskt skal – allmän rösträtt, offentliga val. Men den demokratiska processen är kortsluten pga att svenska s.k. journalister inte arbetar som journalister. De har accepterat statens uppdrag att forma väljarnas ĂĄsikter.

Efter ĂĄtta ĂĄr som moderat ersättare i äldrenämnden har Gunnar Sandwall bestämt sig för att gĂĄ ur partiet. Han instämmer inte längre med Moderaternas invandringspolitik och överväger att i höst rösta pĂĄ SD.– Jag blir missuppfattad när jag säger att jag vill ha en mer kontrollerad invandring. I den moderata gruppen är det svĂĄrt att föra fram ĂĄsikter om volymer, säger Gunnar Sandwall. Han menar att en nationell partipiska gör att ingen vill ta i invandringen Moderatprofil lämnar partiet – överväger SD-röst

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
7 years ago

NĂĄr man ser pĂĄ billedet af den moderate svensker, der forlader partiet, sĂĄ ser man en ældre herre – selvfølgelig! Det er i den alder, man er et fri menneske og kan sige sin mening, fordi der ingen arbejdsgiver mv., der kan true ens levebrød.

Charles Nielsen
Charles Nielsen
7 years ago

ISIS-flag blokerer London tunnel

Den havde nok også gået her hjemme, da folk er ligeglade, og det selvom §67 forbyder det.
For det er brud pĂĄ den offentlige orden.

Kim Rasmussen
Kim Rasmussen
7 years ago

“Flush ’em fuckers out “…..hvad med at finde bundproppen paa Themsen og slippe tilpas
meget vand ind til at laere afskummet at svoemme…LOL…jeg kan lige se det for mig,hvordan fjolserne kommer sproejtende ud af begge tunnel-aabninger.

Prudentius
7 years ago

Jamen altsĂĄ dog. Sikke noget rod! Og her gik “vi” og troede at de millioner “vi” har importeret fra Mellemøsten, Asien og Afrika ville sløjfe deres egen etnisk-kulturelle-religiøse identitet og de dertilhørende politiske-sociale interesser, til fordel for “vores” bizarre umulige post-modernisme. At tænke sig, at muslimer ville være loyale overfor deres egen teokratiske ideologi og deres egne etniske frænder, og slet ikke vores svage selv-afviklende stater, ja det er faktisk umuligt. Jeg er i chok. Men jeg har dog ikke mistet troen pĂĄ dialog og rummelighed. Vi mĂĄ gĂĄ foran og tænke stadig mere visionært. Kun mere masseindvandring og mere… Read more »