31
jul
Seneste opdatering: 31/7-14 kl. 1150
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!

folk forstÄet som antisemitter i Europa, der gÄr ud og ter sig voldeligt? Det gÞr folk der slÄr om sig med store pÄstande som f.eks. Yonatan Ungermann Goldshtein i Deadline i aftes, medstifter af intet mindre end JÞder Mod Folkemord: Befolkningen er nidoblet siden 1948, Gaza har verdens 13 hÞjeste befolkningstilvÊkst.

 Hvad forresten angĂ„r antallet af dĂžde, sĂ„ citerer alle medier  Hamas’ egne tal, og jeg ved ikke hvornĂ„r de sidst har sagt en sandhed borset fra nĂ„r de som i seneste fredagsbĂžn gentager deres lĂžfte om at drĂŠbe hver eneste jĂžde i verden. Andre faktorer: Up to 25 Percent of Hamas Rockets Fall Short and Kill Gazan Civilians og ‘Misfired Rocket Killed Children in Shati’. Douglas Murray udreder den mĂ„de vi taler om krigen pĂ„, se: Douglas Murray and Ben Soffa from Palestinian Solidarity Campaign discuss anti-Semitism

“Unge, svenske kvinder der elsker deres land”

Via Vlad der har en kommentar. Nye toner. Man ser, at SD har fĂ„et et reklamebudget, man venter nĂŠsten bare pĂ„ colaflasken eller tyggegummipakken, men politikere er jo grundlĂŠggende i reklamebranchen. De gĂ„r begge ud pĂ„ ikke at stĂžde nogen fra sig, at behage sĂ„ mange som muligt. Det er derfor de er hĂ„rde at hĂžre pĂ„, isĂŠr i valgkampe. Man kan benytte lejligheden til at sammenligne den med Reinfeldts valgvideo, der hĂŠvder at “alle behövs”. Det modsiges noget sĂ„ grundigt af arbejdslĂžshedsstatistikken.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

26 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bergfast
6 years ago

NĂ€r man i ett samhĂ€lles offentliga ideologiska sprĂ„k och ideologiska diktat avkrĂ€ver ett tvĂ„ng att vara tolerant som dĂ„ fĂ„r betyda att vara kĂ€rleksfull, samt god, mot allt, allting och alla, sĂ„ kan man faktiskt befinna sig i en diktatur fastĂ€n man inte tror det. Man ser dĂ„ denna dikterande diktatur som endast varande god och av godo. Som en lyhörd efterföljare av samhĂ€llsdiktaten tror man sig verkligen vara enbart tolerant, ja, varför inte ocksĂ„ kanske bĂ„de vidsynt, kĂ€rleksfull, klok, god och förstĂ„ndig som diktaten föreskriver. Man tycker sig dĂ„ förstĂ„ den samhĂ€lleliga lagstiftande maktens, och Ă€ven t ex den… Read more »

Angela
Angela
6 years ago

Jag ber er lĂ€sa Normaliteten under attack för att förstĂ„ hur illa det Ă€r stĂ€llt i samhĂ€llet och hur propagandan gĂ„r som undergrĂ€ver demokratin och förvandlar mĂ€nniskor till slavar. Utdrag som förskrĂ€cker: “Ett utmĂ€rkt exempel pĂ„ politiseringen av sexualiteten har getts av den s k sexrĂ„dgivaren Katerina Janouch. Hon har varit skribent i Expressen och i flera ungdomstidningar, vilket torde göra henne till en av ungdomens frĂ€msta informationskĂ€llor. I Expressen (20/8 -04) förde hon pĂ„ tal mĂ€n som vill bli pĂ„satta av kvinnor med ett sĂ„ kallat strap-on, ett bĂ€lte med en dildo pĂ„. Janouch gillade idĂ©n som hon kopplade… Read more »

Bergfast
6 years ago

Unga – svenska – kvinnor?… AngĂ„ende filmen om unga svenska kvinnor, sĂ„, Ă€rligt talat, de ser lite mer ut som amerikanska kvinnor, lite blonda, lite mörka, lite asiatiska och med ungefĂ€r samma frisyr som de flesta amerikanska unga kvinnor verkar vilja föredra, Ă€n vad de faktiskt ser ut som typiska svenska kvinnor egentligen. Dessutom sĂ„ Ă€r de flesta unga kvinnor, i de flesta delar av vĂ€rlden, oftast vackra, friska, glada och oskuldsfulla, samt har oftast en mycket mild och vĂ€nlig framtoning. Filmen skull i princip lika gĂ€rna ha kunnat presenteras som amerikanska unga kvinnor som Ă€lskar sitt land
. Ingen större… Read more »

Angela
Angela
6 years ago

Nobody, förlorarna Àr de som lÄter sig förledas. Kunskap Àr makt! Förlorarna Àr dem som inte reagerar och agerar! Förlorarna Àr de passiva, de som hukar, de som utplÄnar sig sjÀlva.

Att visa kĂ€nslor Ă€r INTE att “tappa nĂ„gon fattning”. Det Ă€r bara de som görs ansvariga som i brist pĂ„ annat tar till vĂ€rdelösa floskler.

Angela
Angela
6 years ago
Reply to  Angela

Awakening, Motivation.Vilja.Engagemang.MÀnniskokÀrlek.

https://www.youtube.com/watch?v=WDf757QwXpk

HH
HH
6 years ago

UrsÀkta det dubbla budskapet!

HH
HH
6 years ago

En person vid namn Farrachzad plus tvĂ„ medsystrar med det gemensamma efternamnet Karlsson – ingen genusupprördhet hĂ€r? Jag menar Karls son – har i en kvĂ€llstidnings s k kulturavdelning gĂ„tt till motattack mot den förstnĂ€mndas spelande av en Ebba Grön-melodi som handlade om diverse skjutning av borgerliga personer. “Äsch, en gammal lĂ„t som framfördes för 35 Ă„r sen. Äsch” Som ni ska förstĂ„ – ord utan mening. Eller? En annan kĂ„sös raljerar om sin röda ungdom. Men hur hade det varit om hon hade raljerat om sin bruna ungdom? Och skojat om sommarlĂ€ger under vajande fanor och smattrande trumpeter? Handlar… Read more »

Anonymous
Anonymous
6 years ago

PĂ„ en kvĂ€llstidnings s k kultursida bryter stormen loss. Ett femininum vid namn Farrokhzad plus tvĂ„ flickor som heter Karlsson i efternamn – vĂ€nta, Ă€r hĂ€r inget fel i genusbalansen? – kastar sig ut i bitterhet. Ebba Grön-melodien som hade spelats och vĂ€ckt sĂ„dan uppstĂ„ndelse om att skjuta ihjĂ€l misshagliga individer var vĂ€l inget att bli upprörd över tycker man i inlĂ€gget. Ord flyter omkring och har tydligen ingen substans eller mening lĂ€ngre. Som kĂ„sösen i en annan tidning raljerade om sin “röda ungdom”. Men vad hade hĂ€nt om hon raljerat om sin “bruna ungdom”? En av Lars Forssels dikter… Read more »

Angela
Angela
6 years ago

Open Pride för barn 0-10 Ă„r för att lĂ€sa och titta i bilderböcker. Kinkysex, sexleksaker för röv och kuk… Om inte detta Ă€r ett DEGENERERAT, DEPRAVERAT och DEKADENT samhĂ€lle sĂ„ vet inte jag vad det Ă€r! Att PUBLIC SERVICE kan sĂ€nda skiten och göra reklam för den ÄR skandal! Att folk Ă„r efter Ă„r lĂ„ter sig förföras av denna skit Ă€r Ă€nnu mĂ€rkligare! Att folk inte demonstrerar mot! Motdemonstrerar mot! Demonstrerar utanför riksdag och regering. SlĂ€nger ut det depraverade packet Ă€r en Ă€nnu större gĂ„ta. Redan flera 100 Ă„r före Kr trode de att de tagit kĂ„l pĂ„ kananeerna och… Read more »

Angela
Angela
6 years ago
Reply to  Angela

“Man vill bli Ă€lskad, i brist dĂ€rpĂ„ beundrad, i brist dĂ€rpĂ„ fruktad, i brist dĂ€rpĂ„ avskydd och föraktad. Man vill ingiva mĂ€nniskorna nĂ„got slags kĂ€nsla. SjĂ€len ryser för tomrummet och vill kontakt till vad pris som helst.” ur Doktor Glas, 1905

A propos kvinnan som intervjuades i P1Morgon.

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago
Reply to  Angela

Implicit er der i doktor Glas ytring en total seen bort fra at selv lidet troende, i selve troen, har et socialt perspektiv.
Egne erfaringer med mennesker tyder for mig pÄ at stÞrstedelen af alle mennesker kun ville have godt af perioder uden nogen som helst kontakt med andre mennesker.

Som passivt medlem af eneboernes forbund mÄ jeg udtrykke, at kontalt med mennesker er aldeles overvurderet.

HH
HH
6 years ago

Ja, den danska heroiska insatsen under kriget för de förföljda judarna lyser likt en fyrbÄk under en förfÀrande tid. All beundran för er danskar för denna sant mÀnskliga och demokratiska insats!

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago
Reply to  HH

Det er og bliver navnlig tysk tilbagholdenhed der er baggrunden for reultatet, vil jeg hÊvde, noget der kunne tyde pÄ der ogÄ var tyskere, der vidste hvilken vej det gik, og en undgÄen flere dumheder som kommende taber i krigen var bedst.

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago
Reply to  HH

Lidt belĂŠg for tysk tilageholdenhed: http://www.helsingorleksikon.dk/index.php?title=K%C3%B8bmand_Leedgaard&diff=5794&oldid=5793 Omtrent en femtedel nede pĂ„ siden: …Byens lille modstandslomme, som holdt til i det gamle mejeri pĂ„ [[Ole Piis Vej]], brugte derfor nu mere sine krĂŠfter pĂ„ at hjĂŠlpe forfulgte danskere og jĂžder til Sverrige. Forfulgte ventede i mejeriets hestestald pĂ„ besked fra havnen, om hvem tyskerne havde pĂ„ vagt. Der var en gruppe tyske soldater kaldet sĂžnderjyderne. Det var dansksindede tyskere fra Flensborg, der boede i Store BjĂžrns hus pĂ„ havnevej, og som var kendt for at vende det blinde Ăžje til transporterne. NĂ„r de kom pĂ„ vagt, havde man 4 timer til… Read more »

nobody
nobody
6 years ago

Danmark rÀddade en majoritet av sina medborgare till Sverige under okupationen, men vem skall rÀdda oss svenskar och danskar, nÀr helvetet bryter löst?

“Leonard Cohen – The Future”: http://www.youtube.com/watch?v=D97OxHZzBeQ

Eddie hade rĂ€tt – “eddie meduza – en idiot”: http://www.youtube.com/watch?v=zsxZkHwicAA

Peter Buch
Peter Buch
6 years ago
Reply to  nobody

Nej.
StĂžrtedelen af jĂžder i Danmark, omkring 7.000 tog til Sverige, http://da.wikipedia.org/wiki/Redningen_af_de_danske_j%C3%B8der
Langt de fleste, vel omkring 98- 99% af hele befolkningen, min vurdering uden belĂŠg, forblev i Danmark.

nobody
nobody
6 years ago
Reply to  Peter Buch

Ber om ursÀkt för att jag var sÄ otydlig, men efter att för sÀkerhetskull lÀst denna delen av Sveriges & Danmarks historia innan jag postade sÄ kunde jag inte med gott samvete sÀga danska medborgare med judisk bakgrund.

Detta av en enda anledning! De var och Àr en del av oss, de var danskar och mÄnga av dem blev sedemera betraktade som svenskar. SÄ det var i sjÀlva verket sÄ att en majoritet av danskarna som blev hotade av ockupationen blev rÀddade genom dansk handlingskraft och svenskt mottagande.

Bjovulf
Bjovulf
6 years ago
Reply to  nobody

Ja, vi fĂ„r vĂ€l vĂ€nta med att öppna luckan i bron tills alla non-PK’iter / Ă€kta svenskar har nĂ„tt över sundet. Sen fĂ„r Frederik Reinfeldt (M), Mona Sahlin (S), Gudrun Schyman (FI), Annie Lööf (C), Åsa Romson (MP) & co. klara seg pĂ„ egen hand sĂ„ bra det gĂ„r och njuta ur den importerade “kulturberikningen pĂ„ sina egna kroppar – för en gĂ„ngs skuld 😉

Angela
Angela
6 years ago
Reply to  Bjovulf

Och vad fan skall vi göra dĂ€r? Vakna upp nĂ„gon gĂ„ng.Danmark och övriga lĂ€nder i vĂ€st kommer snart att vara likdana som i Sverige. Sverige Ă€r bara först ut pĂ„ banan. De hĂ€r mĂ€nniskorna har fĂ„tt ordentligt grepp över Sverige. Snaran dras Ă„t och varför tas inte Pride upp? Det Ă€r skrĂ€mmande med all propaganda för Pride utan nĂ„gon som helst kritisk röst mot eller nĂ„gon förklaring eller beskrivning vad det Ă€r eller vad det stĂ„r för. Bara ren propaganda! Vi lĂ€mnar ut vĂ„ra barn medvetet till dessa sexuella gangstrar. Medvetet skall barnen vĂ€njas vid att deras kroppar och sjĂ€lar… Read more »

nobody
nobody
6 years ago
Reply to  Angela

I vÄr kultur, Àr det den som tappar fattningen som Àr förloraren, kom ihÄg det.

P.S. Kan inte pÄstÄ att jag Àr perfekt heller dÄ det gÀller detta.

nobody
nobody
6 years ago

ApropÄp Moderaternas nya valfilm.

“Eddie Nilsson – Reinfeldt, din dumma javla idiot”: http://www.youtube.com/watch?v=TLURinHvq0M

Visst Àr den enkel och banal, men det Àr just vad sanningen Àr.

P.S. för Danmark i tiden! “D-A-D – Laugh And A Half”: http://www.youtube.com/watch?v=j_t0lHHH5FU