24
okt
Seneste opdatering: 24/10-14 kl. 1225
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ottawa Soldier Shot Photos. Brian Lilley: THE DAY AFTER THE OTTAWA TERRORIST ATTACK.

New York: Økse-jihadist angriber politi

The Arabic at the top of his Facebook page is from the Qur’an: it is the first few verses of the Fatihah, the Qur’an’s first chapter and the most common prayer in Islam. “In the name of Allah, the Compassionate, the Merciful. Praise be to Allah, Lord of the worlds, the compassionate, the merciful, master of the day of judgment.”

Indspilning i fuld skĂŠrm 24-10-2014 080936

“Police Commissioner William Bratton said it was unclear what provoked the attack.” Of course. The evidence points in a direction he doesn’t want to go in, so he has to find something else. “Hatchet-wielding man attacks NYPD officers,” Video: Hatchet attack on New York cops, Muslim Shot Dead After Attacking NYPD Cops w/Axe.

Hver dag sin morderiske, forrykte konvertit: Why Is Islam So Attractive To Criminals And Homicidal Maniacs? I Danmark mÄ det vÊre et spÞrgsmÄl om tid, inden vi har jihad pÄ gaden.

Integrationskatastrofen

Et af de rigtig tunge navne i Sverige blander sig afviklingen aflandet. Lars Bern er medlem af Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien og af Svenska Dagbladets bestyrelse. Han pĂ„peger at Sverige naboer vil blive ramt af alndets enorme indvandring. Den har vi allerede mĂŠrket i danmark: To “svenske” terrorforsĂžg og nogle kĂŠmperĂžverier. DesvĂŠrre taler Lars Bern for dĂžve Ăžren og antagelig ogsĂ„ femten Ă„r for sent. I september vĂŠltede der 9.973 ind over Sveriges grĂŠnser, flest fra Eritrea og Afghanistan. MĂ„ske har rygtet om et systemkollaps spredt sig, sĂ„ syrerne kommer til Danmark.

Jag deltog nyligen i ett informellt möte med nÄgra av landets mest kÀnda opinionsbildare och politiska skribenter. Det vi diskuterade var vÄr oro för ett Sverige som var pÄ vÀg att gÄ sönder. Det som oroade mest var hur invandringspolitiken utvecklats pÄ senare Är och den rÄa och primitiva debatt som uppstÄtt i den politikens kölvatten.

Sju av riksdagens partier har drabbats av en beröringsskrÀck nÀr det gÀller invandringen som börjar bli till allvarlig skada för den svenska demokratin. Det enda parti som driver frÄgan Àr SD som Àr utsatta för en sÄ rÄ hatkampanj frÄn övriga partier och i de gamla etablerade medierna, att partiets ledare mÄst sjukskriva sig. Jag mÄste frÄga mig, hur politiker och journalister som berömmer sig om att vara demokrater och humanister kan bete sig som de gör. Det vore möjligen försvarbart om invandringspolitiken fungerade. Men nu gör den ju inte det och behöver dÀrför inta en framtrÀdande plats i den politiska debatten, sÄ att vÀljarna fÄr en chans att pÄverka den förda politiken.

Alliansregeringen hade tidigare en mycket dugande integrationsminister som hette Nyamko Sabuni. Hon var sjÀlv invandrad frÄn Afrika och hade givetvis bÀttre förutsÀttningar Àn övriga att förstÄ problemen. Hon blev dock, med sin stora begÄvning och breda erfarenhet, ett hot mot den inre kretsen inom Folkpartiet som dÀrför manövrerade ut henne och ersatte henne med den arketypiska politiska broilern Ullenhag. Han har misslyckats katastrofalt vilket inte lÀngre gÄr att dölja. Klumpiga försök frÄn honom att trixa med statistik för att dölja sitt misslyckande förstÀrker det sjaskiga intrycket av pojken. Antalet s.k. utanförskapsomrÄden i landet har vuxit okontrollerat under hans och Alliansregeringens tid vid makten och vi Àr pÄ vÀg att skapa en stor frustrerad bidragsberoende underklass som vi inte sett pÄ snart hundra Är.

Alliansregeringen hade den dÄliga smaken att utropa landet till en humanitÀr stormakt, trots integrationskatastrofen som snarast Àr ett tecken pÄ att landet Àr en inhumanitÀr lilleputtstat. Detta pinsamma högmod som vÄra politiker lÀgger i dagen, jÀmnar knappast marken för en förstÄende attityd frÄn vÄra nordiska grannlÀnder och frÄn övriga lÀnder i Europa, nÀr vÄra problem börjar gÄ över grÀnserna.

Som ett brev pÄ posten kommer snart vÄra nordiska grannar att drabbas av vÄrt misslyckande. PÄ liknande sÀtt som RumÀniens och Bulgariens misslyckade integration av sina romer, lett till en invasion av tiotusentals tiggare pÄ vÄra gator, kommer kriminella gÀng frÄn svenska utanförskapsomrÄden att börja invadera de nordiska grannlÀnderna. Att svenska politiker inte begriper att vi i ett öppet Norden inte kan föra den politik vi gör utan konsekvenser för grannsÀmjan, Àr fegt och obegÄvat. Det Àr givetvis bara en tidsfrÄga innan man börjar stÀnga grÀnser i Europa för personer med svenska pass. Vi hör redan starkt kritiska röster mot den svenska politiken i Danmark. Vi mÄste skyndsamt begrava det högmodiga skrytet om den humanitÀra stormakten och i ödmjukhet sÀtta oss ner med de övriga nordiska lÀnderna och forma en gemensam invandringspolitik. Detta mÄste ske innan vÄr politik hunnit förgifta relationerna till dem. .Integrationskatastrofen

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

26 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Per
Per
6 years ago

Nu sagde de lige i P3 nyhederne her kl 17 at det alligevel var terror, og politichefen i omrÄdet har udtalt sig om hans muslimske baggrund og hans besÞg pÄ terror/islam hjemmesider. (og ja det var med vilje at jeg satte en skrÄstreg mellem terror og islam)

PFEP
PFEP
6 years ago

Nu heter det gudhjĂ€lpamig i USA frĂ„n polismyndigheten att Zale Thompson enbart var en “arg man” p.g.a hans tillkortakommande inom armen!
Att killen var typ konvertit med obskyre korancitat pÄ sin FB-sida, verkar inte ha uppmÀrksammats av media.
Killen verkar jo vara ganska frÀlst uti Jihad och med suicidal övertygelse yxar pÄ mot ordningsmakten!
Han Àr inte den första och tro mig; inte heller den sista dÄre dÀr lÄter övertygelsen gÄ före mÀnskliga hÀnsyn.

Per
Per
6 years ago

IfĂžlge politiet var Ăžksemanden bare en tilfĂŠldig mand der var lidt sur: http://ekstrabladet.dk/112/article5266217.ece

Machiavelli
Machiavelli
6 years ago

Der sker ikke mere i Hedegaard sagen. De springer op som tigre og falder ned som lam. Blot vent og se.

Prudentius
6 years ago
Reply to  Machiavelli

Ha-ha 🙂 Det tror du ikke?? (Jeg er iĂžvrigt helt enig!) Tyrkerne finder det selvfĂžlgelig umuligt, at tage en hastigt selvafviklende ultra-letvĂŠgter multikulti-stat, som den danske, alvorligt. NĂ„r erklĂŠrede jihadister i kalifatets tjeneste kan pendle uhindret frem og tilbage mellem slagmarken og lille Dannevang mĂ„ enhver tiltro til vores regerings og myndigheders autoritet og suverĂŠnitet fordampe. De vesteuropĂŠiske stater har gennem EU, multikulturalismen, menneskerettigheds-kulten og de to sviende Ă„ndsvagt dyre politiske-militĂŠre nederlag i Irak og Afghanistan, devalueret sig selv helt enormt. At tyrkerne overhovedet gider give bare antydningen af en sĂžforklaring mĂ„ betragtes som en aldeles ufortjent trĂžsteprĂŠmie, til elevrĂ„det… Read more »

Hans Und
6 years ago
Reply to  steen

Jeg ved ikke engang om det er en Ă„ben FB. Men jeg spĂžrger mig for og vender tilbage.

Hans Und
6 years ago

Jeg hÞre fra en svensk bekendt, som har det FB, at der skulle vÊre sket en lettelse af den svenske vÄben lovgivning.

Nu skal man jo ikke lĂŠgge for meget i FB rygter, ligesom man ikke skal tillĂŠgge noget i MSM vĂŠgt fĂžr det er bekrĂŠftet af seriĂžse medier.

Er det noget snaphanen har kendskab til?

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
6 years ago

Som vetenskapsman vet Lars Bern att mÀnniskor pÄ den hÀr nivÄn Àr rationella och förstÄr att inte upprepa misstag sÄ mÄnga gÄnger.

Han bör pröva med en annan hypotes Àn att den förda politiken av de styrande politikerna sjÀlva skulle betraktas som ett misslyckande, om han pÄ allvar vill hitta en förklaring till varför den fortfarande ser ut som den gör efter sÄ mÄnga Är.

Angela
Angela
6 years ago

Ja, du har alldeles rÀtt men det Àr ÀndÄ en början. Debatten skulle fortsatt nÀr mÄngkulturen kom pÄ tal men den tystades ner och dÄ fanns inte nÀtet dÀr folk kunde fÄtt komma till tals. Kritiken fanns dÀr. Politikerna i Sverige följer den redan uppgjorda agendan och Sverige Àr först ut pÄ banan att anamma den fullt ut.

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
6 years ago

Den hÀr Àr ocksÄ intressant:

Terroristens far Ă€r en “affĂ€rsman” frĂ„n Libyen, som deltog i striderna dĂ€r 2011.

Modern infödd kanadensiska men Àr ocksÄ styrelseledamot(?) i Kanadas MIGRATIONSMYNDIGHET

(“BĂ€sta vĂ€nnen” som uttalar sig i artikeln har ett engelskt namn, men de trĂ€ffades “i en moskĂ©”)

http://www.theglobeandmail.com/news/national/drugs-and-religion-key-themes-in-ottawa-shooters-troubled-life/article21282240/

Bjovulf
Bjovulf
6 years ago
Reply to  steen

Tak 😉

Har der vĂŠret mere fremme om det andet rapporterede skyderi i et nĂŠrtliggende shoppingcenter?
Eller var det bare ren indbildning?

I Ăžvrigt en interessant detalje – som vist ikke har vĂŠret fremme fĂžr? – at gerningsmanden
rent faktisk kaprede premiereministerens bil ( og lod chauffĂžren lĂžbe ) – formentlig for
at kunne kĂžre helt op til indgangen uden at vĂŠkke mistanke.

Hvor vidste han lige det fra? Og at bilen holdt parat lige der?

Bjovulf
Bjovulf
6 years ago

Videoer af gerningsmanden i Ottawa fra han stiger ud af bilen
og til han er pÄ vej ind i det canadiske parlament:

http://politiken.dk/udland/ECE2434239/se-canadisk-terrorist-storme-parlamentet/

Bjovulf
Bjovulf
6 years ago

Hmmm, Rovsinggade?!? – hvad er det nu lige, det minder mig om? 😉

Bjovulf
Bjovulf
6 years ago
Reply to  Bjovulf

NĂŠh, sĂ„mĂŠnd – surprise, surprise 😉

http://www.bt.dk/krimi/anholdt-med-spraengstoffer-har-tilknytning-til-forsvaret

Anholdt med sprĂŠngstoffer har tilknytning til Forsvaret

Af Lars Westh Jacobsen Fredag den 24. oktober 2014, 10:56

Det er en 31-Ă„rig mand “med tilknytning til Forsvaret”, der torsdag blev anholdt pĂ„ NĂžrrebro i KĂžbenhavn i besiddelse af plastisk sprĂŠngstof. Det oplyser KĂžbenhavns Politi pĂ„ Twitter.

Politiet uddyber ikke nĂŠrmere, hvordan manden er tilknyttet det danske forsvar.

Ud over den 31-Ă„rige, anholdt KĂžbenhavns Politi torsdag en 33-Ă„rig dansker med pakistanske rĂždder.

Morten Dreyer
Morten Dreyer
6 years ago

Mon ikke selv de mest ateistiske dele af regeringen hver aften beder en intensiv aftenbĂžn til de hĂžjere magter ? Regeringen har i et ideologisk Ăžnske om at udskifte den danske befolkning, valgt at Ă„bne alle dĂžre for indvandring. Det har medfĂžrt, at vi har fĂ„et et stĂžrre element af stĂŠrkt troende muslimer, hvor alt for mange Ăžjensynlig er at betragte som islamister, som sĂŠtter islam hĂžjere end freden og roen i Danmark. I udlandet er de lĂŠngere fremme end i Danmark. Vi har i andre vestlige lande set uventede angreb pĂ„ tilfĂŠldige mennesker pĂ„ gaden. Flere gange hver uge… Read more »

Michael Larsen
Michael Larsen
6 years ago
Reply to  Morten Dreyer

KÊre Morten Dreyer, med dette indlÊg er du snart forhenvÊrende folketingskandidat. Ikke fordi der er noget vÊsentligt forkert i det du skriver, men fordi Dansk Folkeparti ogsÄ har en rem af den politiske korrekthed, der siger at det er forbudt at omtale elefanten i rummet ved dens rette navn.

Morten Dreyer
Morten Dreyer
6 years ago
Reply to  Michael Larsen

Jeg tror nok de fleste DFere kan se og tale om elefanten.

Men selv om vi er DFere, sÄ kan vi godt holde en urban tone.

Klar, prĂŠcis og lige til punktet.

Som man siger:
En diplomat kan fortÊlle dig, at du kan gÄ ad Helvede til, men han gÞr det pÄ en sÄdan mÄde, at du glÊder dig og ser frem til turen.

Machiavelli
Machiavelli
6 years ago

Forbryderne ĂŠndrer ikke mening, fĂžr de har lĂŠrt det pĂ„ den hĂ„rde mĂ„de. SĂžrgeligt at sige det. Det bliver i Ăžvrigt interessant at hĂžre de politiske bemĂŠrkninger, nĂ„r den fĂžrste tosseaspirant har foldet sig ud i Danmark. En af bemĂŠrkninger er sikkert: “Det har intet at gĂžre med Islam”.

Jernhesten
Jernhesten
6 years ago

“Hver dag sin morderiske, forrykte konvertit”

Ja, og derfor udgĂžr indvandring fra muslimske lande en sikkerhedstrussel.

Prudentius
6 years ago
Reply to  Jernhesten

Og de vestlige politikere regner stadig med at kunne tĂŠmme og styre islam?? Og det med evigt voksende muslimske befolkninger i de vestlige stater??

Muslimske stater kan ikke, de svĂžmmer i blod.

Hvilken del af “hellig krig” er det man ikke forstĂ„r i Vesten??

Men for multikulturalisterne forbliver det spildte Allahs ord pÄ Balle-Lars.

Machiavelli
Machiavelli
6 years ago

“Why Is Islam So Attractive!

Fordi de hÞrer til pÄ en tosseanstalt.