12
nov
Seneste opdatering: 12/11-14 kl. 2033
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 12-11-2014 050405

Anton Corbijn’s masterful adaptation of John Le Carr√©’s spy thriller will leave you missing Philip Seymour Hoffman more than ever, says Tim Robey. A Most Wanted Man, review: ‘lavishly mesmerising’

Filmen er den sidste der udkom, mens Philip Seymour Hoffman endnu levede. Le Carr√© er lavet om til en terrorsetting i Hamborg. Instrukt√łren er den ber√łmte hollandske fotograf Anton Corbijn. Man kan blandt andet se filmen¬†her.¬†Anbefales.

Schweiz stemmer om indvandring 30 november

Afstemningen er foresl√•et af gruppen Ecopop i parlamentet, der blandt andet g√•r ind f√•r at sende massiv hj√¶lp til kontraception til Afrika. Det er alts√• ikke SVP, som er delt om afstemningen. Forslaget g√•r ud p√•, at indvandringen ikke m√• overstige 2 promille eller 16.000 om √•ret. Internationale medier skriver, at schweizerne er skeptiske og forslaget har ringe st√łtte, men tysksprogede siger, at st√łtten til det i dag er 53%.

Ambulansfack vill ha militärutrustning

Kravallhj√§lm, skyddsv√§st och gasmask. Ambulansf√∂rbundet anser att det kr√§vs dj√§rva √•tg√§rder f√∂r att trygga arbetsmilj√∂n.‚Äď Nu har det varit s√• m√•nga incidenter. Det har varit allt fr√•n skjutningar till folk med machete och folk som sl√•r s√∂nder ambulanser eller f√∂rs√∂ker att ge sig p√• ambulanspersonal. Vi √§r inte fredade i den utstr√§ckning vi tidigare har varit, s√§ger Henrik Johansson, ordf√∂rande i Ambulansf√∂rbundet, till Dagens Medicin.

Han f√∂rklarar att f√∂rbundet i f√∂rsta hand vill att larmcentral och ambulanser ska ha tillg√•ng till de uppgifter som polisen har om personer som kan misst√§nkas vara v√•ldsamma eller har vapen. Men f√∂rbundet vill √§ven att det inf√∂rs vad Henrik Johansson kallar taktiska enheter. ‚Äď Akutsjukv√•rdare som √§r f√∂rberedda att √•ka in i en hetzon. De har kravallhj√§lm, skotts√§ker v√§st, benskydd och h√∂lsterf√∂rpackning. De har en utrustning som √§r anpassad f√∂r att kunna jobba i en s√•dan milj√∂. De har naturligtvis ocks√• gasmask.Dagens Medicin

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] A Most Wanted Man, Phillip Seymour Hoffmans sidste, kunne man se her p√• bloggen den 12 november sidste […]

LarsS
LarsS
6 years ago

Rigtig god film, godt link – tak!

Moran ya Simba
Moran ya Simba
6 years ago

“Schweiz stemmer om indvandring 30 november” Glimrende initiativ men misser, s√• vidt jeg kan se, problemets kerne, sikkert p√• et fors√łg p√• ikke at ville diskriminere. Det er muslimske indvandrere der ikke skal ind i Europa. Naturligvis skal det halve Kina og det kvarte Indien og en trediedel af AFrika heller ikke lige flyttes til Europa. Men der er en fundamental uretf√¶rdighed i at tale om “indvandrere” n√•r det er muslimer, indvandret eller f√łdt i en af deres kolonier heroppe, der er problemets kerne. Verden har brug for en √¶rlig snak om islam. N√¶rmest alle ikke-muslimer (udenfor vestens unier og… Read more »

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
6 years ago

Tanka inte de närmaste dagarna, om ni inte måste. Bensin och diesel kommer att bli mycket billigare:

http://www.nytimes.com/2014/11/13/world/europe/ukraine-russia-military-border-nato.html?ref=world&_r=0

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
6 years ago

Om den direkta kopplingen mellan “vardags”-brottsligheten i Europa och jihadismen:

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/islamic-state/11226434/Suspected-Islamic-State-supporters-arrested-in-Germany.html

Santor
Santor
6 years ago

Ang : Ambulansfack vill ha militärutrustning.

N√łjagtig som i en krigszone!

Hvornår mon politikerne indser det indlysende?