2
jan
Seneste opdatering: 2/1-15 kl. 1429
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vulgærliberalisterne

Jeg har mange gange bemærket, at der ikke findes nogen borgerlighed i Sverige, eller at Reinfeldt var en revolutionær liberalist. Ubesmittet af marxistisk tankegods og sprog er i realiteten kun Sverigedemokraterna. Det er ganske let at høre sprogligt eller se efter i partiprogrammerne, ret få udlændinge har desværre bemærket det. Man hører ingen europæiske borgerlige snakke om “könsmaktsordning” eller “värdegrund” , de er ikke feminister og de går ikke i larmende homoparader for en procent af befolkningen, der iøvrigt har det glimrende, hvis de ikke lige blev ovefaldet af muslimer. Er det svenske folk klar over, at deres politikere er et særtilfælde?

1968 udryddede det gamle Sverige mentalt og forstætter nu med at udrydde nationen Sverige, for svensk borgerlighed er antinational over en bank. Når over 30 procent i Sverige er indvandrede og efterkommere fra de sidste 45 år (glem reklameetiketten “17 procent udenrigsfødte”), er ‘udryddelse’ ikke en talemåde, det er den umiddelbare fremtid. Sverige bliver inter uden national, det var Marx’ utopi Reinfeldt fulgte i fremmedaftalen med Miljøpartiet. Ikke alle indvandrere er naturligvis kommet som erobrere, men så tilpas mange er, at de vil overtage magten i landet efterhånden. Det bliver i dette århundrede. Nu er de svenske “borgerlige” med decemberoverenskomsten heller ikke så demokratiske, så det gør noget. Eminente Marika Formgren i Vad var det jag sade?

* I Magasinet Neo skriver jag om hur värdegrundsdemokratin fått de borgerliga partierna att anamma postmarxistiska idéer. Ett citat: ”Våra borgerliga allianspartier kan känna sig blåsta. De har misstagit ”den demokratiska värdegrunden” för att vara neutral (så som den faktiskt är neutral inför olika ekonomisk-politiska modeller). Alltså har allianspartierna bit för bit anpassat sig efter värdegrunden – lite positiv särbehandling här, lite normkritik där, lite nystartszon här och lite feminism där. Allianspartierna verkar inte ens ha insett att de gav upp det borgerliga bit för bit, men nu när väljarna har ledsnat på jobbskatteavdrag märks det.”

* I ”Strukturer som snuttefilt” (Gotlands Allehanda) skrev jag också om hur svensk borgerlighet anammat vänsteridéer, och hur negativt detta har varit för utvecklingen i den svenska skolan.

* I ”Reinfeldts pussel går inte ihop” (Gotlands Allehanda) rapporterade jag från Moderaternas arbetsstämma och konstaterade att Reinfeldt förkastar vissa delar (de ekonomiska) av 68-vänsterns idéer men omfamnar andra.

* I ”Folkfostrarpartiet” (Barometern) skriver jag att Folkpartiet borde sätta större tilltro till människors tankeförmåga och fria vilja.

* I ”Finns det en höger utanför plånboken?” (Barometern) konstaterar jag att borgerliga ideologier tvärtemot vad illasinnade rykten säger har många värdefulla idéer som inte rör ekonomi, men att dessa icke-materialistiska värden inte är särskilt framträdande hos svenska, borgerliga politiker.

* Att svensk borgerlighet utvecklas mot en vulgärliberalism som bara bryr sig om pengar och rättigheter (aldrig skyldigheter) skriver jag också om i ”Utan skyldigheter i marknadsstaten” (Barometern).

Prøv at høre hele det politiske spektrum her efter EU valget: “Det er xenofobt og højreekstremt at ville værne sit land”


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

5
Deltag i debatten...

avatar
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
T. SnorrasonmachiavelliCitizens for an Orange Revolution in Europe (CORE)Boethius Victor Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
machiavelli
Guest
machiavelli

I sidste ende er der kun en løsning, total udslettelse af islam uden hensyn til menneskelige omkostninger, den belutning viger man tilbage for af “humanistiske” årsager, men islam vil i sidste ende utvivlsomt fremtvinge “die Endlösung” på problemet.

Ja det tror jeg også. En omfattende europisk borgerkrig.

T. Snorrason
Guest
T. Snorrason

Krigen vil ikke blive specielt europæisk, idet man er nødt til at gå efter “hjertet” af problemet, den arabiske halvø og olierigdommen, som finansierer det hele. Problemet er ikke europæisk, men globalt. Det kræver, at USA deltager – og det sker ikke, så længe Obama er ved magten – tværtimod. Men verdenen kan ikke og skal ikke leve med stadige terrortrusler, unødige omkostninger til diverse sikkerhedsapparater, som reelt kun symptombehandler, men ikke fjerner kræftsvulsten. Interessant kunne være, hvis man så på, hvorledes England håndterede islam i sine kolonier. Der var de sædvanlige gale mullaher og oprør, nu og da et… Read more »

T. Snorrason
Guest
T. Snorrason

Mark Stein siger her åbent, hvad alle politikerne ved, men ingen endnu vover at sige åbent, nemlig at islam skal bekæmpes aktivt på alle fronter. Ethvert angreb på love og samfund skal aktivt bekæmpes, interfaith pladder er nonsens og spild af tid. Alene indholdet af koranen og diverse imamers “prædikener”, læs blodtørstige politiske manifester og opfordringer mod anderledes tænkende og troende er nok til at forbyde dødskulten i ethvert vestligt, sekulært land. Man skal acceptere islams evige krigserklæring og handle derefter – ganske som Rusland har gjort i århundreder, nogle gange i åben krig. I sidste ende er der kun… Read more »

Citizens for an Orange Revolution in Europe (CORE)
Guest
Citizens for an Orange Revolution in Europe (CORE)

Lenin: “Kapitalisten kommer att sälja oss repet, som vi ska hänga honom med.”

Dagens leninister: Svensken kommer att vara fullt upptagen med att shoppa för jobbskatteavdraget medan vi hänger honom.

Boethius Victor
Guest
Boethius Victor

Den franske præsident Hollande kan sandelig også være med. Jeg tænker her på nytårstalen, som den franske præsident Hollande holdt den 31. december 2014. Hen mod slutningen af talen opfordrer han til sammenhold for og med “alle” mod “konservatismerne”, som er “talrige”, og mod “populismerne”, som er “farlige”.  Han siger: “Lad os gå op imod de røster, som bedrager og misbruger folket.” (“Ecartons les discours qui trompent et qui abusent le peuple.”) Videre advarer han mod at “stigmatisere en religion” (“en stigmatisant une religion”) og give efter for frygten. I stedet skal franskmændene imødegå truslerne (“les menaces”) ved resolut at… Read more »