2
feb
Seneste opdatering: 3/2-15 kl. 1554
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 02-02-2015 081652

Det er virkelig fornemt, at det er lykkedes DR at få interviews med Charie Hebdos redkatør Gerard Biard, den forhenværende chefredaktør Phillipe Vals og den overlevende tegner Laurent Sourisseau, der slap med at blive såret i højre arm,  fordi han spillede død på gulvet. Hør de tre interviews, det er fremragende. Jeg må ikke rose Krasnik for min ven turistføreren, men jeg er jo et fordomsfrit menneske, jeg tager Deadline som det kommer.

Teaterdirektøren Jon Stephensens indsats i debatten med Birgithe Kosovic, er på en gang naiv, fej og uvidende, men hans defaitisme er helt betegnende for danske intellektuelle, der enten ikke vil eller kan tænke principielt. Han vælger at pisse i bukserne af angst samtidigt med at han anbefaler at vi underlægger os islams blasfemiforbud. Han kan godt lide konsensus og dialog, han mistænker “at nogen nu vil benytte lejligheden til at nedbringe indvandringen af muslimer” (underforstået: Nu vi ser, de er en sikkerhedsrisiko, dog næppe for Stephensen. Endnu er det kun jøder, Westergaard og Hedegaard, der er i sigtekornet.) Koranen har som bekendt dødsstraf for at “håne profeter”, det var den der blev eksekveret i Paris. Hvilken ‘dialog’ vil Stephensen før med den del af  koranen?

En ægte dansk Adam Homo, ham er der såmænd ingen der vil skyde i hovedet. De franske intellektuelle fra Charlie Hebdo, som er i virkelig fare, viser forskellen i formatet med al tydelighed. Se og hør også, da Gerard Biard var i København: Danmark takker Charlie Hebdo, oktober 2014.

Den svenske Lügenpresse i aktion

Midt på dagens udbasunerede de alle: Otte svenskere voldtager kvinde på Finlandsfærge. Hen under aften røg “svenskere” ud af rubrikkerne. Finske medier havde længe omtalt personerne som “bosatte i Sverige”, hvilket let kunne læses som “personer med svensk pas.” De anholdte i Stockholm er da også Bjar Mhamad Shakir, 27, Barre Abdullah Barre och Abdi Mohamed Ahmed, 24. Fra retten i Åbo/Turko her.

Samtidigt kunne der stykkes et billede sammen fra forskellige øjenvidner på Twitter og Facebook. Den svenske feministpresse havde endnu engang taget stilling imod voldtagne svenske kvinder, dog en lille smule mere tøvende en for ti år siden, da den løj med højere cigarføring om fire somalieres gruppevoldtægt på Linda og Jenny i Gøteborg.

En af disse somaliere voldtog iøvrigt en 84 årig svensk kvinde i Dalarna, da han var sluppet ud efter to års feministisk “ungdomsvård.” Som et kuriosum kan det nævnes, at Stockholms Feministiske Län har fire gange så mange anmeldte voldtægter (1496) som hele Danmark (366). Det er klart, at danske aviser må hylde Drude Dahlerup på 70 års dagen i dag for svensk feminismes overvældende sejr.

I virkeligheden har pressen taget stilling for sig selv, da den består af tjenere og mundskænke for magten. Motivet ligger i egeninteressen mere end i ideologien. De kalder det ‘presseetik’ og stoler på publikums uvidenhed: Svenske mænd begår helt enkelt ikke gruppevoldtægter. Finlandsbådene ser ivørigt ud til at være det rene mareridt: Var femte anmäld våldtäkt i Stockholm sker på en finlandsfärja.

 GM:en till gruppvåldtäkten på Färjan var INTE etniskt svenska män, utan hade “somalisk bakgrund!  Talade hyfsad svenska.Vi såg dem gripas. Twitter

Indspilning i fuld skærm 02-02-2015 082222

Kvinnor från Södertälje vittne till färjevåldtäkt

De fem kvinnorna från Södertälje befann sig ombord på färjan och hade uppmärksammat killgänget under kvällen.Vi satt i vår hytt när de försökte ta sig in. De frågade oss om vi ville ha sällskap och en av dem ska ha sagt att det fanns mycket ”pussy” där inne. Deras kvinnosyn var vidrig och vi fick ut dem genom att trycka igen dörren, säger den 29-åriga kvinnan till LT.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

19
Deltag i debatten...

avatar
10 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
Leiden: Identitære besætter megamoské « SnaphanenPeter BuchPeter AndersenLeneCitizens for an Orange Revolution in Europe (CORE) Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
trackback

[…] Se Den svenske Lügenpresse i aktion […]

Lene
Guest
Lene

Ifølge nyhederne d.d. fordømmer Dansk Folkepartis Søren Espersen kritik af Islam på face book. Ak ja, vi er aldeles prisgivet. Intet politisk parti vil beskytte danskerne mod de indtrængende barbarer. Jeg vil påstå, at der ER tale om en politisk sammensværgelse. Hvordan kan den gradvise politiske falden til patten ellers forklares? Husker I bogen “Ingen tør kalde det sammensværgelse” af Gary Allan? Jeg tør.

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Det kunne muligvis forklares ved at politiske partier på grund af deres stuktur, som en følge af deres organistionskarakteristika fører, generelt partidiciplin og der blandt andet kan konstateres udbredt ansvarsforflygtigelse. Det vil sige, tilstanden er potentiel foventelig, uden man behøver nævne sammensværgelse.

Citizens for an Orange Revolution in Europe (CORE)
Guest
Citizens for an Orange Revolution in Europe (CORE)

Svensk Lügenpresse:

“I virkeligheden har pressen taget stilling for sig selv, da den består af tjenere og mundskænke for magten. Motivet ligger i egeninteressen mere end i ideologien. De kalder det ‘presseetik’ og stoler på publikums uvidenhed”

Nej, det är en ren maktdemonstration. De hånar oss, och de vet (tror?) att vi inte kan göra något åt det.

Bjovulf
Guest
Bjovulf

Her er det korrekte link til DR2 Deadline-debatten med Jon Stephensen i går, Steen –
dit henviser nu til dagens DR2-Deadline ( 2 / 2 / 2015 ) 😉

http://www.dr.dk/tv/se/deadline/deadline-879#!/25:06

takker! *S

Victor
Guest
Victor

Brækkende nyhed. TjetjenerenIsa Munajev er faldet i kamp for Ukraine og mod de russiske separatister.

Jeg har aldrig forstået, hvorfor dette fænomen, at Ukraine har allieret sig med de tjetjenske islamister, ikke bliver nævnt mere.

Til de borgerlige af jer: Spørg jeres politikere, hvordan de kan støtte en regering, der giver de banditter frit løb.

Peter Andersen
Guest

Victor – det er ganske simpelt. Putin er nationalist. Han er ikke hverken idealist eller reformator, men blot et simpelt øjebliksbillede af Rusland. Hvad den nation har stået igennem med er ikke småting. Når muren endelig falder, rejser den russiske nationalisme sig. Ni ud af ti russere stemmer på Putin, fordi han trykker på de nationale værdier. Men hov..! Overfor dette står EU. Vi er jo lige blevet enige om, at nationalisme er noget værre noget. Ergo: Putin er farlig..! Kan vi ikke lige minde Polen og Baltikum om hvor farlig den russiske nationalisme egentlig er? Jo, det kan vi… Read more »

Peter Andersen
Guest

Og så bliver jeg sgu lige nød til at tilføje, at Rusland altid har haft en alliance med Iran og Syrien. Shiamuslimer er nemlig ikke lige så forskruede som sunnier. Sådan noget véd Rusland alt om, qua deres egen baghave. Assad i Syrien beskyttede rent faktisk de religiøse mindretal – her under et stort antal kristne og drusere – og hans far advarede faktisk Frankrig om, at jøder og andre kunne komme i problemer, hvis de forlod området. Men vi kører bare der ud af med saudier, kuwaitere, arabiske emirater, egyptere, tunesiere, parkistanere og alt muligt andet lort og tror… Read more »

traveler
Guest
traveler

Da nyheden on gruppevoldtægten kom ud, vidste enhver, at Lügenpresse var på spil. Og det var bare et spørgsmål om tid, før sandheden slap ud via andre kanaler. De mistænkte har begge navn efter deres profet, hvad skal man dog sige. Etniske svenske mænd begår næsten aldrig gruppevoldtægter. Men for at forstå medierne sære indre logik i deres nyheder og forskere i deres forskning, så kan de kun placere ansvaret hos de svenske mænd for ikke at blive udråbt som racister. Det er dem forbudt at skildre sandheden: De kan miste job, anseelse, sikkerhed. Men skulle det alligevel ske i… Read more »

Ramona Fransson
Guest
Ramona Fransson

Det märkliga är att svensk media aldrig vill lära sig skillnad på kultur och kultur. Man kan inte och skulle aldrig komma på idén att blanda griskött med oxfilé och servera det till en troende muslim, men till en etnisk svensk, etnisk tysk, osv … alltså människor som vuxit upp med föräldrar som bär med sig en västerländsk kultur, skulle äta det gladeligen, om man inte är vegan vill säga. Men den kvinnosyn som de flesta män har som kommer från MENA -länderna är att kvinnor ska skyla sina kroppar från huvud till fot och gör de inte det är… Read more »

Peter Andersen
Guest

Det er simpelthen skønt at høre en tøsedreng som Jon Stephensen. Hans segment har lukket muslimerne ind, troet på alt det bedste og nu står han og aner ikke hvad der er op eller ned. Nu må vi hellere passe på vi ikke får polarisering i vores lille samfund..? Surprise Hr. Stephensen – den må du sgu ta’ på din egen kappe. Nu er vi jo nogle stykker, som har prøvet at sige det her længe. Men os skulle man naturligvis ikke lytte til, for vi var jo grunden til polariseringen..? Nu viser det sig så, at dine elskede muslimer… Read more »

Peter Andersen
Guest

Og så bare lige for at runde den af kære lille Jon – Det kommer ikke til at blive bedre i fremtiden.

Du og jeg og alle andre danskere kunne sikkert sagtens aftale at vi, fra nu af, aldrig mere vil polariserer noget som helst. Men lur mig om ikke der skulle være en vis befolkningsgruppe, vi nok ikke kan få taget med i ed – om vi så appeaser her fra og til 2037. Men hold du bare kæft alligevel, så sker der sikkert ikke dig noget… Tro på det…

Tænk lige lidt over den…

KSD
Guest

OT:
Samuelsen lyver på direkte tv

Fra artiklen:

“Personligt har jeg dog svært ved at forstå, hvorfor LA vil skære i hjælpen til de ældre og i bevillingerne til skoler og børnehaver, når der findes meget nemmere metoder til at finansiere de ønskede skattelettelser. To eksempler:
Indfør et totalt stop for asylansøgere og genindfør starthjælpen.”

https://ksdha.wordpress.com/2015/02/01/samuelsen-lyver-pa-direkte-tv/