4
apr
Seneste opdatering: 4/4-15 kl. 1514
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Anti-Islamic protests around the country spark ugly stand-offs, Reclaim Australia and No Room for Racism rallies clash across Australia

Emigrér!

Hvad informerede personer skriver på nettet, kunne ikke stå i deres uinteressante aviser:

Mötte en jurist på tåget på väg hem från sitt arbete i tingsrätten. Frågade honom då om man kan se några trender i tingsrättens arbete. Ungefär sig likt, på samma nivå svarade han politiskt korrekt. Då berättade jag att jag i höstas läste en polisrapport om att det fanna 55 områden i Sverige som polisen helst inte ville gå in i, stenkastning mm. Det var då som ett sesam öppna dig och jag fick då en helt annan version av honom.

Han var för Sveriges framtid en stor pessimist, han var glad att han hade livet bakom sig, jobbade nu lite extra som pensionär. Han berättade om det ökande problemet med gängbildningar i hans stad. När de skyldiga tas in till förhör tiger de bara eftersom vi inte kan tvinga dem att tala och ingen vill vittna emot dem, berättade han, så man kommer ingen vart med dessa. Han rekommenderade unga att exempelvis flytta till Australien för i Sverige med dess politiker som inte vill förstå landets bästa finns det ingen bra framtid. Kommentar af Rutger Staff på Med röven före

I have two months left in Sweden before I return home to USA. Honestly, I’m starting to feel like the guy in a bad movie that manages to get his plane off the ground two seconds before the runway crumbles into the abyss.

Simply put, what Sweden is doing right now has no equal in history. The American natives had no choice. Neither did the Australian aborigines. Some communist dictatorships have attempted forced relocation programs and social engineering schemes (Tibet, the “Russification” of the Slav cultures etc.) But never before has a people voluntarily decided to set themselves up to become a minority in their own country within a few generations. I sincerely hope Sweden will come to its senses. But personally, I don’t intend to stick around and witness it firsthand. Sweden taxing itself into oblivion

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
GustaWasa
GustaWasa
5 years ago

Det finns alltid ett startskott någonstans i världen och detta startskott kan man säga är i Australien. Nu kan vi se hur medborgare börjar tappa tålamodet både med islam och den vänsterliberala församlingen som enbart bevakar sina guldklimpar. Islam som har sett till att vänsterliberaler har kunnat uppbära en upphöjd politisk makt i samhället. de har inte kunnat skapa denna politiska makt om de inte gjort detta till en uttalad ideologi som de följer. Deras dårskap är att de är mer rädd att folk börjar att tala om detta med islam och därmed fråntar “kulturmarxismen” deras verktyg att styra människorna.… Read more »

Lenn
Lenn
5 years ago

Indslaget om Aussierne. Ja, sådan er det jo.. Overalt hvor ‘tyrken’ indfinder sig, bliver der kaos og vold, og blandt de okkuperede landes retmæssige ejere (de oprindelige folkeslag) bliver der forvirring og skænderier, for og imod. Det svækker vores kultur og økonomiske formåen, og det ødelægger vores sammenhold. Venstrefløjen skulle stoppe og tænke lidt på, at de rent faktisk kæmper for de største racister af alle – gennem verdenshistorien – nemlig muslimerne. De, som siges at have dræbt omkr. 270 Millioner mennesker, dem forsvarer venstrefløjserne nu af hjertet, også i Danmark. Mon ikke de – måske ubevidst – gør det,… Read more »

Statslös svensk
Statslös svensk
5 years ago

Gapet mellan eliten och det svenska folket är allt för stort. Den debatt som förs av makteliten i Sverige är någonting som de allra flesta svenskar tar avstånd ifrån. Ett växande problem är att utlänningarna har blivit så många att de redan ser sig som ett Herrefolk. Eftersom PK-media, opinionsbildare och ledande politiker gör sitt allra bästa för att tysta all form av kritik kan vi redan nu utgå ifrån att multikulti-äventyret kommer få ett olyckligt slut.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x