4
apr
Seneste opdatering: 4/4-15 kl. 1514
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Anti-Islamic protests around the country spark ugly stand-offs, Reclaim Australia and No Room for Racism rallies clash across Australia

Emigrér!

Hvad informerede personer skriver pÄ nettet, kunne ikke stÄ i deres uinteressante aviser:

Mötte en jurist pÄ tÄget pÄ vÀg hem frÄn sitt arbete i tingsrÀtten. FrÄgade honom dÄ om man kan se nÄgra trender i tingsrÀttens arbete. UngefÀr sig likt, pÄ samma nivÄ svarade han politiskt korrekt. DÄ berÀttade jag att jag i höstas lÀste en polisrapport om att det fanna 55 omrÄden i Sverige som polisen helst inte ville gÄ in i, stenkastning mm. Det var dÄ som ett sesam öppna dig och jag fick dÄ en helt annan version av honom.

Han var för Sveriges framtid en stor pessimist, han var glad att han hade livet bakom sig, jobbade nu lite extra som pensionÀr. Han berÀttade om det ökande problemet med gÀngbildningar i hans stad. NÀr de skyldiga tas in till förhör tiger de bara eftersom vi inte kan tvinga dem att tala och ingen vill vittna emot dem, berÀttade han, sÄ man kommer ingen vart med dessa. Han rekommenderade unga att exempelvis flytta till Australien för i Sverige med dess politiker som inte vill förstÄ landets bÀsta finns det ingen bra framtid. Kommentar af Rutger Staff pÄ Med röven före

I have two months left in Sweden before I return home to USA. Honestly, I’m starting to feel like the guy in a bad movie that manages to get his plane off the ground two seconds before the runway crumbles into the abyss.

Simply put, what Sweden is doing right now has no equal in history. The American natives had no choice. Neither did the Australian aborigines. Some communist dictatorships have attempted forced relocation programs and social engineering schemes (Tibet, the “Russification” of the Slav cultures etc.) But never before has a people voluntarily decided to set themselves up to become a minority in their own country within a few generations. I sincerely hope Sweden will come to its senses. But personally, I don’t intend to stick around and witness it firsthand. Sweden taxing itself into oblivion

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
GustaWasa
GustaWasa
5 years ago

Det finns alltid ett startskott nĂ„gonstans i vĂ€rlden och detta startskott kan man sĂ€ga Ă€r i Australien. Nu kan vi se hur medborgare börjar tappa tĂ„lamodet bĂ„de med islam och den vĂ€nsterliberala församlingen som enbart bevakar sina guldklimpar. Islam som har sett till att vĂ€nsterliberaler har kunnat uppbĂ€ra en upphöjd politisk makt i samhĂ€llet. de har inte kunnat skapa denna politiska makt om de inte gjort detta till en uttalad ideologi som de följer. Deras dĂ„rskap Ă€r att de Ă€r mer rĂ€dd att folk börjar att tala om detta med islam och dĂ€rmed frĂ„ntar “kulturmarxismen” deras verktyg att styra mĂ€nniskorna.… Read more »

Lenn
Lenn
5 years ago

Indslaget om Aussierne. Ja, sĂ„dan er det jo.. Overalt hvor ‘tyrken’ indfinder sig, bliver der kaos og vold, og blandt de okkuperede landes retmĂŠssige ejere (de oprindelige folkeslag) bliver der forvirring og skĂŠnderier, for og imod. Det svĂŠkker vores kultur og Ăžkonomiske formĂ„en, og det ĂždelĂŠgger vores sammenhold. VenstreflĂžjen skulle stoppe og tĂŠnke lidt pĂ„, at de rent faktisk kĂŠmper for de stĂžrste racister af alle – gennem verdenshistorien – nemlig muslimerne. De, som siges at have drĂŠbt omkr. 270 Millioner mennesker, dem forsvarer venstreflĂžjserne nu af hjertet, ogsĂ„ i Danmark. Mon ikke de – mĂ„ske ubevidst – gĂžr det,… Read more »

Statslös svensk
Statslös svensk
5 years ago

Gapet mellan eliten och det svenska folket Àr allt för stort. Den debatt som förs av makteliten i Sverige Àr nÄgonting som de allra flesta svenskar tar avstÄnd ifrÄn. Ett vÀxande problem Àr att utlÀnningarna har blivit sÄ mÄnga att de redan ser sig som ett Herrefolk. Eftersom PK-media, opinionsbildare och ledande politiker gör sitt allra bÀsta för att tysta all form av kritik kan vi redan nu utgÄ ifrÄn att multikulti-Àventyret kommer fÄ ett olyckligt slut.