11
apr
Seneste opdatering: 11/4-15 kl. 1438
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

2012-07-09-17.52.02-1

»EU’s nuværende struktur er ikke bæredygtig. EU vil gå under, når de første tre eller fire medlemsstater forlader EU. Det vil ske om 10 måneder eller om 10 år, det vil tiden vise, men det er uundgåeligt af mange grunde. Det monetære system er mere end usikkert, demografien er usund, de generøse forsorgssystemer kan ikke opretholdes, EU-direktiverne er irrelevante eller idiotiske osv. Hvad vi burde gøre, er at forlade euroen, lukke grænserne, indtil vi har genvundet kontrollen over migrationen og erkendt risikoen ved at give professionelle muslimske aktivister plads i hjertet af Europa – og simpelthen komme til fornuft igen. EU har en fremtid, som den organisationstype den oprindelig var tænkt som: En meget mindre organisation under stram kontrol af medlemsstaternes regeringer – ikke omvendt – som kan muliggøre forskellige former for internationalt samarbejde inden for Europas grænser.« Arabisten i Bruxelles: EU er ikke bæredygtig, interview. (Foto Hans Janssen tv. Ingrid Carlqvist og Lars Hedegaard ved EU Parlamentet.)

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
5 years ago

Jeg synes, han lyder lidt som revolutionsromantikkerne fra 70erne, der hele tiden bekræftede hinanden i, at det kapitalistiske systemet snart brød sammen, fordi “folket” ikke ville være med mere. Selvfølgelig holder EU ikke evigt, men desværre nok længere end vi kan forestille os. Sovjet holdt i 70 år! Jeg tror, at Grækenland bliver i EU og mon ikke man også i denne omgang redder landet økonomisk. Det vil være alt for stort et tab af anseelse, hvis de forlader EURO-zonen. Man skal bare finde en måde at snøre tyskerne på til at betale, uden de opdager det. Derfor forlænges lånene… Read more »

machiavelli
machiavelli
5 years ago

Enig med duen.

Ole Burde
Ole Burde
5 years ago

EU kan klare sig lang tid endnu hvis det kan projektere et effektivt fjendebillede som får borgerne til forskræmt at søge ly i det imaginære sammenhold . Faktisk sku’ Putin kræve betaling af Merckel for at have leveret løsningen !

Morten - - -
Morten - - -
5 years ago

Hvorfor skulle “EU” (nej, jeg ved ligesom du, kære læser, heller ikke Hvad eller Hvem “EU” er) gå under? Jo mere presset “EU” bliver – desto mere vil uhyret stramme grebet, og det er vi forsvarsløse over for. Vore politikere, på nær mindretallet i DF og EL, har alle svoret faneed til “EU”. Ellers ville de ikke blive opstillet til Folketinget. “EU”s krise bliver grim. For os. Og nu går vi om lidt hen og stemmer på politikere, hvis loyalitet først er til “EU”. For eksempel Søren Pind, som somme så gerne så som statsminister. Napoleon som statsminister, ja hvorfor… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago
Reply to  Morten - - -

EU går under fordi befolkningerne ikke ønsker det. Det sker godt nok i et adstadigt tempo, men sådan er det jo med demokrater. De handler ikke så hurtigt – og da slet ikke når de skal tænke selv…