20
apr
Seneste opdatering: 20/4-15 kl. 1754
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Når man hører Cecilia Wikström (FP), Maria Ferm (MP) og Margrethe Auken, skulle, man jo tro det er en øvelse der kræver en intelligenskvotient på 120, at forhindre at “bådflygtninge” drukner. Det gør det slet ikke. Man holder bare op med at lokke dem over havet, som disse kvinder er fortalere for. Det er kun i politik, at så enkel en ting kan være indviklet. når Wikström sammenligner dødsfaldene med holocaust, viser det kun, at hun ikke er tilregnelig, at hun er farlig for sine omgivelser.

De mener, at det er Europas skyld, at Middelhavet bliver “verdens største kirkegård,” som Wikström siger med patos i stemmen. I og for sig har de ret: Det er netop deres skyld, at afrikanere uden asylgrund lokkes i døden ved løfterne om en fremtid i Europa. Kvinderne kunne ikke have mere ret, det er deres skyld.  De er en del af problemet, men genierne har ikke opdaget det.

Hvad der foregår på Midelhavet – og i endnu højre grad vil foregå i de kommende år, hvis det får lov at fortsætte – er en invasion af vores hjemlande. Det burde være stoppet for længe siden. At der findes politikere, som mener det er i orden at vi invaderes af illegale, fortæller hvor forskruede disse politikere er, og at de er vores fjender. Europa skal lægge en flådeblokade og sende alle “bådflygtninge” hjem. Selvom vi ville, kunne vi alligevel ikke huse Afrikas befolkningseksplosion på halvanden mia. mennesker inden 2050.

 Når man hører amatørerne Wikström og Ferm, forstår man pludselig bedre, hvordan Sverige har kunnet køre sig i sænk på kun en generation. Demokratier er sikkert den mindst ringe styreform, men det er ikke desto mindre livsfarligt ved de tosser, det giver magt. Ja, jeg var lige ved at sige midaldrende, sentimentale kvinder, hvis børn er fløjet fra reden og som savner nogle andre, der er afhængige af deres kærlighed, men jeg gjorde det ikke. Studér den dramatiske Wikström, der leger politiker. Hun er 49, men ser betydeligt ældre ud bag malingen. Det må tage på én, at lide med Afrikas milliarder selvom man får en millionærløn i Bryssel. Australian Border Deaths Database, Debatten om tragedien i Middelhavet er hyklerisk

RLM intervjuar Lars Vilks; Sverige finns inte

Radio Länsman er en You Tube radio, som svenskerne har været nødt til at lave, fordi deres egen medier er så ufattelig dårlige og politiserende. Den er derfor meget forhadt af almindelige journalister, og man er nærmest færdig, hvis man optræder i den. For nylig slog journalisten Marcus Birro nærmest sig selv ihjel som offentlig person, ved at optræde i den. Det er ikke svært, at melde sig ind i det dårlige selskab i Sverige.

Lars Vilks er jo færdig i pænt selskab i forvejen, så han optræder alligevel. Han har altid været ophøjet ligeglad med, hvilket selskab, der kunne ‘sværte’ hans person. Svenske, politiserende journalister vil bruge dette imod ham. Det vil prelle af ligesom alt andet er prellet af Vilks.

Journalisterne kan ikke forstå det, for de er selv så konforme og følsomme over for hvilket selskab, der kan tørres af på dem. Deres uddannelse har ikke forberedt dem på det. Vilks er ligeglad. Det er ubegribeligt, og så ender han altid med latteren på sin side. Til gengæld er det en bedre samtale, end nogen svensk journalist tidligere har lavet med Vilks. Så kan de lære hvordan man laver et godt radioprogram, journalisterne. Der har været gode danske interview med Vilks, men dette er det  bedste svenske hidtil.

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

Vi har ret til at begrænse indvandringen http://www.b.dk/kronikker/vi-har-ret-til-at-begraense-indvandringen Af Michael Böss, historiker og samfundsforsker ved Aarhus Universitet 20. april 2015, 17:00 … For Danmarks tilfælde betyder det, at det må anses for legitimt at overveje konsekvenserne både for os selv som modtagerland og for de lande, hvor indvandrerne og asylansøgerne kommer fra – i det omfang, asylansøgerne ikke er krigsflygtninge eller personligt forfulgte. Hvad der i forhold til den enkelte asylansøger derved kan forekomme at være en ubarmhjertig politik, vil i det store billede være den mest etiske. Vi kender det fra de mange ulykkelige skæbner, som vi næsten dagligt… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

Tænk nu, hvis en ægte national moderat (konservativ) i Sverige vovede at sige de samme “forbudte” / förbjudna selvfølgeligheder / självklarheter – og partiet så rent faktisk mente, hvad de sagde – også efter et valg 😉 Bådkrisen løses ved at behandle asylansøgningerne i Afrika http://puls.politiko.dk/baadkrisen-loeses-ved-at-behandle-asylansoegninger-i-naeromraaderne Af Rasmus Jarlov 21. april 2015 – kl. 2:50 I Australien har man også i årevis haft et problem med, at titusinder af mennesker sejlede til landet i plimsollere for at få asyl. Folk druknede fuldstændig ligesom i Middelhavet. Fra 2014 besluttede man at stoppe fuldstændig med at give asyl til folk, der kom… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

Det er interessant, at man overhovedet kan begynde at diskutere sådanne følsomme spørgsmål åbent nu, selv om det sikkert bare er en form for markering fra Lars Løkke forud for det næste valg. Løkke: Vi bliver nødt til at diskutere flygtningehåndteringen http://politik.tv2.dk/2015-04-21-loekke-vi-bliver-noedt-til-at-diskutere-flygtningehaandteringen Af Jakob Binderup 21. april 2015, 16:43 Opd. 21. april 2015, 16:54 [ NB Oprindeligt havde artiklen en overskrift, hvor Lars Løkke viste mere forståelse for Morten Messerschmidts forslag om, at EU skulle følge Australiens fornuftige politik på dette område ] … Partiformanden [Lars Løkke] understreger dog i samme åndedrag, at man på EU-niveau skal diskutere hvorvidt man… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

Er der mon noget håb om, at kommentarlinks’ene ude til højre kommer til at virke korrekt,
så man ryger direkte ned til kommentaren for det relevante indlæg, Steen?

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago
Reply to  snaphanen

Fint – mange tak 😉

Jeg mener, at det endda har virket i perioder på dette nye site,
eller tager jeg helt fejl?

1lopkesk
1lopkesk
5 years ago

Jeg maa hellere lave en af Lars Vilks Rundel hunde paa det andet ben!

1lopkesk
1lopkesk
5 years ago
Reply to  snaphanen

heh, nej desvaerre det er mine eneste arbejdsbukser!

Huginn
Huginn
5 years ago

Som jag har fattat saken, så har Australien (också) tillgång till immigration detention centres, som INTE är belägna i Australien. Dessa detention centres är mer än ej lockande – de är avskräckande. “Since the implementation of the Pacific Solution Australia also funded immigration detention centres on: Manus Island Regional Processing Centre, Papua New Guinea closed during in February 2008, reopened on 22 November 2012. Nauru closed during in February 2008, reopened in 2012″/wikipedia Europa har inte tillgång till ngr liknande öar i Medelhavet, som skulle kunna fungera avskräckande. Spanien kan avtala med Marocko, att återsända folk till Marocko och minska… Read more »

Poul Købke
Poul Købke
5 years ago

Kvinder og muslimerne er meget heldige . Kvinder mener alting er mændernes skyld, og muslimernes
mener, at det er vestens skyld . Bliver sjovt at følge i Sverige ,når de fastlåste retninger støder sammen.
Vil kvinder være nød til at bede mændene klare det ufattelige shit , som kvinderne har skabt ?

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago
Reply to  Poul Købke

De svenske mænd du taler om er, til den tid, enten emigreret eller flyttet i gated communities. Resten er bare en velfriseret samling komplet nytteløse genus-feminister…