22
apr
Seneste opdatering: 22/4-15 kl. 1615
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er rart at høre, der er nogen der har det ligesom en selv. Den kommende danske valgkamp – reklamebureauernes kamp mod reklamebureauerne – vil jeg gå til yderligheder for at undgå. Af partier er der grader af Helvede, og jeg vil da anbefale at stemme på det mindst forfærdelige til den tid.  At være TV-fri, er en god begyndelse og en god profylakse, hvis man vil undgå kvalme.

Sandheden er ilde hørt

Torben Hansen, historiker om Aia Fogh og DF, natur og kultur:

Mennesker som art er flokdyr, fordi ungerne skal lære at overleve. Instinkterne er for svage, og derfor SKAL der overføres erfaringsbaseret viden fra voksne til børn. En antilopeunge kan løbe en times tid efter at være blevet født og kan altså tage flugten. Det lærer den ikke af sin mor. Det er NATUR – sådan er den født.

Den urokkelige forudsætning eller paradigmet for mennesker og antiloper er at bevare livet. Derfor slutter mennesker sig sammen i kollektiver. De normer, et kollektiv fungerer efter, og som ungerne får indlært, hedder KULTUR. Hvad ved politikerne om kultur – udover at der sendes penge til såkaldte “kunstnere”?

Den islamofile venstrefløj nægter at bruge begreberne natur og kultur. Derfor hænger undervisningssystemet fra folkeskole til universiteter i laser. For her er et segment af biologisk voksne, der mentalt er børn, og som nægter at forsyne de biologiske børn og unge med erfaringsbaseret viden og instruere dem i at træne sindet med henblik på at omgåes med andre mennesker. Disse pseudo-undervisere har en religiøs tro på, at staten kan frembringe DET NYE MENNESKE, som altid opfører sig pænt og hensynsfuldt. Sådan var det, da Sovjetunionen blev oprettet, og sådan var det i den cubanske revolution, anført af Castro og Che Guevara. Deres trosbekendelse var “el hombre nuevo”. Men de skrotter erfaring og empiri, og derfor er medier og politik løsrevet fra virkeligheden.

Overlevelsesdriften er den stærkeste blandt mennesker og dyr. Så er der andre drifter, der under gunstige vind- og vejrforhold kan administreres ved fornuft. Behovsudskydelse og AFFEKTKONTROL er fornuftige forholdsregler i visse kulturer, der har frembragt adfærdsmønstre og mentale mekanismer som frihed og samvittighed. Det kan og skal altsammen læres, og det begynder med DANNELSE og kendskab til fakta. Og det kommer fra fortiden, som de politiske korrekte islamofile undervisere og journalister hader. Derfor smadrede de historieundervisningen.

Andre menneskegrupper har ikke udviklet disse instrumenter, og aktuelt er over halvanden milliard muslimer på vej ned i inferno. Derfor er det landsforræderi, ondskab og nihilisme at importere personer fra den kant til Vesten uden at sortere dem. Aia Fogh har helt ret: Det Radikale Venstre har ansvaret for de to ritualmord i Københavnstrup fornylig.

Men hvorfor organiserer vi ikke en frihedsbevægelse, der kan forklare fru Jensen, at de ulykker, hun udsættes for, skyldes staten? Hun får tæsk af Abdullah og co. men forbinder det ikke med Marianne Jelved og Gammeltoft-Hansen. Her er en oplagt informationsopgave, som DF-ledelsen svigtede ved at give Aia mundkurv på.

Kommentar by Torben Snarup Hansen

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Louis B Knockel
Louis B Knockel
5 years ago

God kort evolutionsbeskrivelse, hr. Torben Hansen. Kunne man dog bare bringe fædrenes visdom videre til børn og børnebørn.

Vidste ikke, at fr. Aia Fog havde fået mundkurv på. Håber hun snart river den af og råber højt igen.

snøfte
snøfte
5 years ago

Stemmer dette egentlig? Jeg minnes mine besteforeldre og foreldre, født sent på 1800-tallet og tidlig på 1900-tallet og deres omsorg for sine barn og den oppvoksende slekt, og hvordan de ivaretok oss barn med de få ressurser de hadde til rådighet. De var enda ikke så sosialistisk “skolert” av propaganda fra det sosialistiske styringsapparat på den tiden, men som nabo tak man seg helt naturlig av andre også andre naboers barn. Som liten husker jeg enda at vi kunne banke på i nabohuset og be om et glass vann om vi var tørste, og var vi sultne gikk det også… Read more »

achantus
achantus
5 years ago
Reply to  snøfte

Akk, det var en lykkeligere tid.

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago

DF udøver vel blot behovsudskydelse og affektkontrol. Både de og deres vælgere véd at Aia Fogh har ret – og at dagen vil komme, hvor regnskabet bliver gjort op..!