24
apr
Seneste opdatering: 25/4-15 kl. 0317
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Two surveys last year of Europeans show that many, especially Greeks, Italians and others in the continent’s south, hold negative views of immigrants and are concerned about new arrivals from outside the EU.

European leaders are now trying to address the humanitarian crisis, but if sentiment captured in last year’s German Marshall survey still holds true, they face public opinion obstacles. Across 10 EU countries, six-in-ten Europeans (60%) disapprove of their government’s handling of immigration, including around three-quarters in Spain (77%), Greece (75%) and the UK (73%). PEW: Refugees stream into Europe, where they are not welcomed with open arms

Det er ikke svært at se, at europæiske politikere er ved at male sig op i et hjørne. Indvandringspresset vil bare stige. Det forventes at nå en halv million i 2015, det vil nå fem millioner, og det vil nå ti millioner, og det tidspunkt vil komme, hvor enhver kan se, det er en egentlig invasion og skaderne vil være uoprettelige. Så langt øjet rækker, vil det ikke mindske. Presset fra befolkningerne vil stige og stige, destabiliseringen og voldeligheden i Europa vil øge hurtigere og hurtigere, politikerne må vide, de lever på lånt tid.

Asger Aamund er en praktisk mand, hvis rofessionelle liv afhænger af, om han skaber eller løser problemer. Han viser i dag i Rædslernes hav, hvor let politikerne kunne løse problemerne, hvis de ville. Men de vil det ikke endnu, ikke nok. De er kort sagt ikke deres løn værd. Ledede de en privat virksomhed, havde bestyrelsen fyret dem for mange år siden. Vælgere er en mere taknemmelig bestyrelse, at have.

Hvad de fleste europæere kan gøre, er at bojkotte det demokrati, som disse politikere sjakrer med. Befolkningerne har aldrig fået lov at tage stilling til alle de konventioner, politikerne har bagbundet og handlingslammet sig selv med. Hvis Europa falder i kaos, bliver folket trukket med, men politikerne også. De vil ikke undslippe deres ansvar. De vil ikke engang kunne henvise til, at “befolkningerne stemte for det, men nu har ombestemt sig.” Ansvaret er deres alene og det bliver tungere og tungere, for hvem vil “stå sammen med dem”, næste gang det kræver liv og næste igen og når det begynder at kræve mange liv?

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Iq
Iq
5 years ago

Everybody knows, that they all are lying. First they take Manhatten, then they take ……ikke siden 2 verdenskrig har der været så mange flygtninge…. Vi må redde de stakkels mennesker….. Der flygter fra krig og forfølgelse…..
Hvor længe skal vi høre på de fliskler og løgne. Alle ved jo inderst inde, at det er en stor løgn.

niklasr
niklasr
5 years ago

Frågan blir då: Vilka svenskar har detta PEW frågat då siffran är väldigt låg jämfört med vad svenska institut får fram i samma fråga.

S Pdlr
S Pdlr
5 years ago

Lars Bern: “Godhetspsykosen”
http://antropocene.se/2015/april/godhetspsykosen.html

“Det svenska samhället faller sönder till följd av att det drabbats av en kollektiv godhetspsykos som snart har fått hela landets etablissemang att tappa kontakt med verkligheten. När vi lyssnar på nyheterna i svenska Public Service får vi numer dagliga bevis för ett patologiskt tillstånd som blir allt djupare och som på allvar hotar stabiliteten.”

Samt “Feministpsykosen”. Jämställdhetsivern har lett till en närmast hysterisk överdominans av kvinnligt tyckande i politiken och debatten. Känslomässigt baserat, fakta, logik och konsekvensalalyser tycks närmast som okända, iaf ointressanta, begrepp, ersatta av fruntimmers genusteorier och samhällsfantasier.

Skåning
Skåning
5 years ago

Vad i hela fridens namn är det som gör oss nordeuropéer med självmordsbenägna än sydeuropéer? Jag har mina teorier, men det är ändå helt obegripligt.

Skåning
Skåning
5 years ago
Reply to  snaphanen

Nej, den siffran verkar väldigt orimlig jämfört med SOM-institutets årliga undersökningar sedan tidigt 90-tal. Politikerna har aldrig haft ett folkligt mandat för detta, ens i Sverige.

Men jag var mest förbluffad över varför Nordeuropa är så mesiga jämfört med Syd. Det är trots allt vi som har (haft) välfungerande, icke-korrumperade och produktiva samhällsklimat. Jag tippar på att det beror på “the eternal nazi shame”.

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
5 years ago
Reply to  snaphanen

Hvis det er et menneske, som svenskerne har skullet give deres mening til kende til i telefonen – er svaret nok et udslag af “selvkontrol”. De er simpelthen bange for af give udtryk for deres inderste tvivl – bedre at fortrænge, det giver en god mavefornemmelse..

achantus
achantus
5 years ago
Reply to  Steinadler

Et meget interessant foredrag!