2
jun
Seneste opdatering: 2/6-15 kl. 2307
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Se ogsĂ„: Mobilisierungsvideo – IdentitĂ€re Demo gegen den Großen Austausch – Wien 6. Juni

“SD-politiker frias för hets mot folkgrupp”

skriver Expressen. Michael Hess skrev at ”det Ă€r djupt inrotat i Islams kultur att vĂ„ldta och misshandla sĂ„dana kvinnor som inte rĂ€ttar sig efter Islams lĂ€ra”. Hess ved en del om det, for han har boet i muslimske lande. Nu findes begrebet “voldtĂŠgt” slet ikke i islams hellige skrifter, det er et begreb vi har, fordi vi har en ide om, at kvinder bĂžr kunne bestemme, hvem de har sex med, men det er en fremmed tanke i islam. En kvinde findes kun i relation til en mand, og skrifterne taler sĂ„ledes kun om, hvem han mĂ„ have sex med imod deres vilje, og det er krigsfanger og slaver, nĂŠrmere kommer islam ikke begrebet voldtĂŠgt. Kvinder er kvĂŠg, der skal parres, sĂŠlges eller slagtes koranisk set.

Muslimer i Europa har bevist dette i stor stil i Europa. Hundredetusinder af europĂŠiske kvinder og bĂžrn er blevet voldtaget af muslimer i 40 Ă„r med vore politikeres billigelse. Senest op imod en million i England. “De underkastede har vi lov at voldtage,” og de kan jo ikke tro andet end at vi har overgivet os, siden vores politikere lukker dem (fjenden) ind. Vi er deres krigsfanger, punktum, og det er lidt tragikomisk, vi ikke har forstĂ„et det, men vi fortsĂŠtter dog med at stemme pĂ„ de politikere, der fĂžrer krig imod os pr. stedfortrĂŠder, sĂ„ der er mĂ„ske hĂ„b endnu om en sejr uden modstand for kolonisatĂžrerne. Danske kvinder iler fra LĂžkke til Thorning, Thorning der vil forrĂ„de dem bare lidt mere end LĂžkke.

Vi forstĂ„r det ikke, og Expressen forklarer det ikke, at fordi lever i en kultur der har kunnet se verden fra kvindens standpunkt helt tilbage i vikingetiden, og betragte kvinder som vĂŠsner med en egen vilje. Danske og svenske journalister, hvor feministiske de end er, har ikke lyst til at bore videre i disse sager, og det forstĂ„r jeg godt. At “islam respekterer kvinden” er en af tidens tykkeste lĂžgne. Det er aldrig forekommet i 1400 Ă„r. At kvinder stĂžtter muslimsk indvandring eller konverterer, viser blot hvor irrationelt mennesket er. Der er ogsĂ„ bĂžsser, der er “multikulturalister”. Galskaben er et vilkĂ„r, hvis man vil eksistere i denne verden, og ikke i en eller anden forestilling.

Hess var oprindelig idÞmt 32.000 kroner, hvilket de facto er en svensk domstol der overgÄr til at dÞmme efter sharia. Har du krÊnket en muslim eller profeten i dit eget land, Sverige, er du hjemfalden til straf, er logikken. Men at man ogsÄ er skyldig, hvis man citerer koranen ordret, som Hitzb ut Tahrir formanden Fadi Abdullatif blev to gange, gÞr at 266b og HMF domme er fuldstÊndigt som det danske vejr: Hvilken vej vinden blÊser hver anden gang, eller rettere: Rent nonsens. Er koranen en ulovlig bog, nÄr man straffes for at citere den, eller hvilke dele, er ulovlige? 266b og HMF er retslÞshed og vilkÄrlighed, slet og ret, og det er det vÊrste, der kan overgÄ jura. Hvordan kan juristerne ikke se det, og hvis de ser det, hvordan kan de ikke sige det?

Orban: Migration threatens European civilisation

Mass migration threatens European civilisation, Hungary’s controversial Prime Minister Viktor Orban said Tuesday.”Today mass migration is taking place around the globe that could change the face of Europe’s civilisation. If that happens, that is irreversible,” Orban said at a conference in honour of former German Chancellor Helmut Kohl, who recently turned 85.

“There is no way back from a multicultural Europe. Neither to a Christian Europe, nor to the world of national cultures,” Orban added.He insisted that migration needs to be addressed seriously. “If we make a mistake now, it will be forever,” Orban, 52, said. France 24  Lydsiden er den tyske tolk.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nicke99
Nicke99
5 years ago

Assad i samarbete med IS? Tja, Ă„tminstone tillfĂ€lligt, men skulle han verkligen ge sĂ„ starkt understöd som artikeln antyder att han gör just nu, om han verkligen var hotad av IS, eller Ă€r IS en enhetsfront skapad av Assad(/Iran/Kreml) för att ta kontroll över nyttiga idioter bland extremislamister för att styra islams revolutionĂ€ra potential och rikta dess sprĂ€ngverkan i önskvĂ€rd riktning (tĂ€nk: religion som steroider för “Folket”)? Kan han vara sĂ„ cynisk? Ja, tĂ€nk Lenin, Trotskij, Stalin, Mao och Pol Pot:

http://www.nytimes.com/2015/06/03/world/middleeast/new-battles-aleppo-syria-insurgents-isis.html

Statslös svensk
Statslös svensk
5 years ago

Ingen ÄtervÀndo frÄn det mÄngkulturella helvetet som EUs maktelit skapat i Europa? SÄ vad har Ungerns premiÀrminister tÀnkt sig i stÀllet?!

latmask
latmask
5 years ago

Ett antal europeiska lÀnder som det var förut. Fast Ungern kunde gÀrna vara litet större dock inte sÄ stort som det var fram till 1919.

Lenn
Lenn
5 years ago

Nej, islam har ingen respekt for kvinder – og bĂžrn. Jeg kunne aldrig drĂžmme om at stemme pĂ„ hverken LĂžkke eller Thorning, da jeg ikke mener, at nogen af dem har statslederformat. Valgkampen er den mest intetsigende og sygeste, jeg til dato har set i DK, og jeg ser ikke mere af den! Det er en valgkamp baseret pĂ„ integration af de u-integrerbare, som jo hverken vil eller mĂ„ lade sig integrere. Det fatter ingen politikere Ă„benbart. Hvorfor handler valgkampen ikke om, hvordan vi fĂ„r de mange asylsĂžgere og nassende ‘flygtninge’ ud igen? Hvorfor handler den ikke om, at det… Read more »

John Hansen
John Hansen
5 years ago
Reply to  Lenn

Med tanke pÄ hvordan de stemmer pÄ sÄ har ikke kvinner sÊrlig respekt for seg selv heller.

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  John Hansen

Jeg er kvinde, og jeg stemmer selvfĂžlgelig DF. Hvad ellers?? Der er intet alternativ, og selvom jeg gerne vil have, at DF siger helt stop for AL indvandring de nĂŠste 20 Ă„r, sĂ„ ved jeg, at de vil kĂŠmpe for at begrĂŠnse den. Men man kunne Ăžnske sig et endnu hĂ„rdere parti end DF…

machiavelli
machiavelli
5 years ago
Reply to  Lenn

“Valgkampen er den mest intetsigende og sygeste, jeg til dato har set i DK, og jeg ser ikke mere af den!”

FuldstÊndig enig. Og hvor er pressen, som skal informere om virkeligheden over for en en befolkning der tilsyneladende er helt blank? Vi har et demokrati uden presse, og politikere uden viden og holdning. Det er klart at katastrofen nÊrmer sig. Inviterer man rÊven ind i hÞnsehuset, tager den naturligvis for sig af retterne. Der mÄ snart komme en modstandsbevÊgelse pÄ benene, fÞr det er for sent.

Nicke99
Nicke99
5 years ago
Reply to  machiavelli

Ja, men en fredlig och frihetlig sĂ„dan, civil olydnad i stor skala – ett riktigt Euromaidan över hela Europa. Det som hĂ„ller pĂ„ att ske Ă€r inget naivt misstag, det Ă€r ett enda stort terrordĂ„d, en operation dĂ€r KGB och Kreml Ă€r spindeln i nĂ€tet, precis som i Ukraina. Det ukrainska folket kastade av sig det kommunistiska oket. Det har vi sjĂ€lva Ă€nnu mycket bĂ€ttre förutsĂ€ttningar att göra.

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  machiavelli

Ja, som dig Ăžnsker jeg ogsĂ„ en modstandsbevĂŠgelse – pĂ„ europĂŠisk plan. Det er sandt, at vi nĂŠrmest ingen presse har, for pressen udelader en masse historier, som de og de rĂžde lakajer pĂ„ Borgen ikke Ăžnsker at oplyse befolkningen om, bl.a. de mange overfald pĂ„ danskere, antallet af ISIS-terrorister i DK osv. osv. Der lĂŠgges lĂ„g pĂ„, der manipuleres, og mĂ„ske vinder rĂžd blok pĂ„ netop dĂ©t.

Hammerlein
Hammerlein
5 years ago

Fint indlĂŠg. Man ser de omkringsiddende ved han har ret, og fĂžler ubehaget ved at have svigtet. Nej jeg drĂžmmer sikkert.

Nicke99
Nicke99
5 years ago

Turkiets president hotar journalist med “att fĂ„ betala ett högt pris” för avslöjanden om turkisk vapenexport.

http://edition.cnn.com/2015/06/02/middleeast/turkey-syria-weapons/