2
jun
Seneste opdatering: 2/6-15 kl. 2307
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Se ogsĂĄ: Mobilisierungsvideo – Identitäre Demo gegen den GroĂźen Austausch – Wien 6. Juni

“SD-politiker frias för hets mot folkgrupp”

skriver Expressen. Michael Hess skrev at ”det är djupt inrotat i Islams kultur att vĂĄldta och misshandla sĂĄdana kvinnor som inte rättar sig efter Islams lära”. Hess ved en del om det, for han har boet i muslimske lande. Nu findes begrebet “voldtægt” slet ikke i islams hellige skrifter, det er et begreb vi har, fordi vi har en ide om, at kvinder bør kunne bestemme, hvem de har sex med, men det er en fremmed tanke i islam. En kvinde findes kun i relation til en mand, og skrifterne taler sĂĄledes kun om, hvem han mĂĄ have sex med imod deres vilje, og det er krigsfanger og slaver, nærmere kommer islam ikke begrebet voldtægt. Kvinder er kvæg, der skal parres, sælges eller slagtes koranisk set.

Muslimer i Europa har bevist dette i stor stil i Europa. Hundredetusinder af europæiske kvinder og børn er blevet voldtaget af muslimer i 40 ĂĄr med vore politikeres billigelse. Senest op imod en million i England. “De underkastede har vi lov at voldtage,” og de kan jo ikke tro andet end at vi har overgivet os, siden vores politikere lukker dem (fjenden) ind. Vi er deres krigsfanger, punktum, og det er lidt tragikomisk, vi ikke har forstĂĄet det, men vi fortsætter dog med at stemme pĂĄ de politikere, der fører krig imod os pr. stedfortræder, sĂĄ der er mĂĄske hĂĄb endnu om en sejr uden modstand for kolonisatørerne. Danske kvinder iler fra Løkke til Thorning, Thorning der vil forrĂĄde dem bare lidt mere end Løkke.

Vi forstĂĄr det ikke, og Expressen forklarer det ikke, at fordi lever i en kultur der har kunnet se verden fra kvindens standpunkt helt tilbage i vikingetiden, og betragte kvinder som væsner med en egen vilje. Danske og svenske journalister, hvor feministiske de end er, har ikke lyst til at bore videre i disse sager, og det forstĂĄr jeg godt. At “islam respekterer kvinden” er en af tidens tykkeste løgne. Det er aldrig forekommet i 1400 ĂĄr. At kvinder støtter muslimsk indvandring eller konverterer, viser blot hvor irrationelt mennesket er. Der er ogsĂĄ bøsser, der er “multikulturalister”. Galskaben er et vilkĂĄr, hvis man vil eksistere i denne verden, og ikke i en eller anden forestilling.

Hess var oprindelig idømt 32.000 kroner, hvilket de facto er en svensk domstol der overgår til at dømme efter sharia. Har du krænket en muslim eller profeten i dit eget land, Sverige, er du hjemfalden til straf, er logikken. Men at man også er skyldig, hvis man citerer koranen ordret, som Hitzb ut Tahrir formanden Fadi Abdullatif blev to gange, gør at 266b og HMF domme er fuldstændigt som det danske vejr: Hvilken vej vinden blæser hver anden gang, eller rettere: Rent nonsens. Er koranen en ulovlig bog, når man straffes for at citere den, eller hvilke dele, er ulovlige? 266b og HMF er retsløshed og vilkårlighed, slet og ret, og det er det værste, der kan overgå jura. Hvordan kan juristerne ikke se det, og hvis de ser det, hvordan kan de ikke sige det?

Orban: Migration threatens European civilisation

Mass migration threatens European civilisation, Hungary’s controversial Prime Minister Viktor Orban said Tuesday.”Today mass migration is taking place around the globe that could change the face of Europe’s civilisation. If that happens, that is irreversible,” Orban said at a conference in honour of former German Chancellor Helmut Kohl, who recently turned 85.

“There is no way back from a multicultural Europe. Neither to a Christian Europe, nor to the world of national cultures,” Orban added.He insisted that migration needs to be addressed seriously. “If we make a mistake now, it will be forever,” Orban, 52, said. France 24  Lydsiden er den tyske tolk.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nicke99
Nicke99
5 years ago

Assad i samarbete med IS? Tja, ĂĄtminstone tillfälligt, men skulle han verkligen ge sĂĄ starkt understöd som artikeln antyder att han gör just nu, om han verkligen var hotad av IS, eller är IS en enhetsfront skapad av Assad(/Iran/Kreml) för att ta kontroll över nyttiga idioter bland extremislamister för att styra islams revolutionära potential och rikta dess sprängverkan i önskvärd riktning (tänk: religion som steroider för “Folket”)? Kan han vara sĂĄ cynisk? Ja, tänk Lenin, Trotskij, Stalin, Mao och Pol Pot:

http://www.nytimes.com/2015/06/03/world/middleeast/new-battles-aleppo-syria-insurgents-isis.html

Statslös svensk
Statslös svensk
5 years ago

Ingen återvändo från det mångkulturella helvetet som EUs maktelit skapat i Europa? Så vad har Ungerns premiärminister tänkt sig i stället?!

latmask
latmask
5 years ago

Ett antal europeiska länder som det var förut. Fast Ungern kunde gärna vara litet större dock inte så stort som det var fram till 1919.

Lenn
Lenn
5 years ago

Nej, islam har ingen respekt for kvinder – og børn. Jeg kunne aldrig drømme om at stemme pĂĄ hverken Løkke eller Thorning, da jeg ikke mener, at nogen af dem har statslederformat. Valgkampen er den mest intetsigende og sygeste, jeg til dato har set i DK, og jeg ser ikke mere af den! Det er en valgkamp baseret pĂĄ integration af de u-integrerbare, som jo hverken vil eller mĂĄ lade sig integrere. Det fatter ingen politikere ĂĄbenbart. Hvorfor handler valgkampen ikke om, hvordan vi fĂĄr de mange asylsøgere og nassende ‘flygtninge’ ud igen? Hvorfor handler den ikke om, at det… Read more »

John Hansen
John Hansen
5 years ago
Reply to  Lenn

Med tanke på hvordan de stemmer på så har ikke kvinner særlig respekt for seg selv heller.

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  John Hansen

Jeg er kvinde, og jeg stemmer selvfølgelig DF. Hvad ellers?? Der er intet alternativ, og selvom jeg gerne vil have, at DF siger helt stop for AL indvandring de næste 20 ĂĄr, sĂĄ ved jeg, at de vil kæmpe for at begrænse den. Men man kunne ønske sig et endnu hĂĄrdere parti end DF…

machiavelli
machiavelli
5 years ago
Reply to  Lenn

“Valgkampen er den mest intetsigende og sygeste, jeg til dato har set i DK, og jeg ser ikke mere af den!”

Fuldstændig enig. Og hvor er pressen, som skal informere om virkeligheden over for en en befolkning der tilsyneladende er helt blank? Vi har et demokrati uden presse, og politikere uden viden og holdning. Det er klart at katastrofen nærmer sig. Inviterer man ræven ind i hønsehuset, tager den naturligvis for sig af retterne. Der må snart komme en modstandsbevægelse på benene, før det er for sent.

Nicke99
Nicke99
5 years ago
Reply to  machiavelli

Ja, men en fredlig och frihetlig sĂĄdan, civil olydnad i stor skala – ett riktigt Euromaidan över hela Europa. Det som hĂĄller pĂĄ att ske är inget naivt misstag, det är ett enda stort terrordĂĄd, en operation där KGB och Kreml är spindeln i nätet, precis som i Ukraina. Det ukrainska folket kastade av sig det kommunistiska oket. Det har vi själva ännu mycket bättre förutsättningar att göra.

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  machiavelli

Ja, som dig ønsker jeg ogsĂĄ en modstandsbevægelse – pĂĄ europæisk plan. Det er sandt, at vi nærmest ingen presse har, for pressen udelader en masse historier, som de og de røde lakajer pĂĄ Borgen ikke ønsker at oplyse befolkningen om, bl.a. de mange overfald pĂĄ danskere, antallet af ISIS-terrorister i DK osv. osv. Der lægges lĂĄg pĂĄ, der manipuleres, og mĂĄske vinder rød blok pĂĄ netop dĂ©t.

Hammerlein
Hammerlein
5 years ago

Fint indlæg. Man ser de omkringsiddende ved han har ret, og føler ubehaget ved at have svigtet. Nej jeg drømmer sikkert.

Nicke99
Nicke99
5 years ago

Turkiets president hotar journalist med “att fĂĄ betala ett högt pris” för avslöjanden om turkisk vapenexport.

http://edition.cnn.com/2015/06/02/middleeast/turkey-syria-weapons/