28
jun
Seneste opdatering: 29/6-15 kl. 2236
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Stortorget i Malmø. Man skal forestille sig, der er fuld af ungdommelige mennesker, der messer “ingen racister i vore gader”, en remse de nok har lært i skolen ligesom jeg lærte “Nu falmer skoven trindt om land” engang. Ordet “racisme” fandt Trotsky på i engelsksproget artikel i 1932 (historien om ordet er dog lidt længere), og hvor det ikke har nogen magt i Danmark, er det nu den nye statsreligion i det sækulære Sverige. Alle kryber i angst for det, som for en inkvisitor. Malmø er da også en kommunistisk by lige bortset fra islam, der udgør 30 procent af befolkningen. Det er en interessant befolkningsblanding lidt ligesom i Iran 1979. Vi ved, hvordan det gik.

Dan Park sammenligner islam med facisme, ligesom eks. muslimen Hamed Abdel Samad også gør i Tyskland på et intellektuelt niveau, man må sige overstiger svenske politikere og juristers, og uden at blive straffet. Denne sammenligning i Park’s korte tale har nu fået ham indkaldt til yderlige afhøringer hos svensk politi med henblik på en tillægsstraf for “had mod folkegruppe,” som han allerede har.

Man må ikke kalde en islam for ‘fascistisk’ i Sverige, og en religiøs ideologi er åbenbart en “folkegruppe”, der ikke må fornærmes ligesom muslimernes profet. Må man da heller ikke kalde svensk krænkelseslovgivning for ‘sharia’? Dansk er ganske vist også, men den har dog ikke præsteret noget så hårrejsende som dommen mod Dan Park. Svenske politikere forsøger at administrere “det nye ustyrlige Sverige” med lovgivning. Love kan ikke kompensere for tabt enighed, de vil kun udstille lovgivernes afmagt.

Park’s fuldstændige foragt for svenske myndigheder må imponere enhver, der deler den. GoV: Sweden, fascism.

“Islam = Fascism”. Så stod det på Pegidamedlemmarnas banderoll under lördagens manifestationen på Stortorget. Polisens anmäler nu personerna bakom manifestationen för hets mot folkgrupp.Polisen anmäler Pegidamedlemmar

RLM Intervjuar Sandelin & Arnstberg

En video der er født klassikker. Desværre spiller, som de begge siger, fakta overhovedet ingen rolle i svensk indvandringsdebat. Al ære til dem begge at de stadig vil tale for overvejende døve øren, og intet under at de begge ser temmelig sort på Sveriges fremtid. Gunar Sandelin siger: “Jeg vil lige så gerne interviewes i RLM, som have en kronik i Dagens Nyheter” (hvad han ikke kan få.) Dette siger noget om til hvilket niveau af relevans, svensk MSM har neddroslet sig. RLM


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4
Deltag i debatten...

avatar
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
perma2snaphanenRamona Fransson Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
perma2
Guest
perma2

“Hate speech”… At det går an. Hvem var det som hatet mest der i Malmö? Alle de som rakk finger, pep og skrek taktfast for å overdøve noen få. Eller han som prøvde å argumentere? Denne Dan Park er en meget modig og prinsippfast mann. Alt han sa var sant. Det hadde vært en ære å stå der sammen med han.

Ramona Fransson
Guest

Islam är INTE EN FOLKGRUPP! Islam är en ideologi och religion! Och de som utövar islam efter Koranen är vad jag kallar bokstavstrogna och då är de fascister, nazister, grovt intoleranta och grovt fientliga gentemot de som inte anammar deras religion.