2
aug
Seneste opdatering: 2/8-15 kl. 1102
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

In this speech to a meeting of Swinton Circle in London on 31 July 2015, Liberty GB leader Paul Weston exposes the Left’s relentless assault on British culture, identity and tradition.

“Stormakt byggd pĂ„ sjĂ€lvhat”

Det er en bemÊrkelsesvÊrdig metamorforse, GÞteborgs-Posten har gennemgÄet. Den ser antagelig det samfundssammenbrud for sig, som flere og flere regner for uundgÄeligt, og den vil gerne redde sig over pÄ den rigtige side, inden det braser. Jeg vil ogsÄ mene, hvis man alligevel er i gang med at skrive, kan man lige sÄ godt skrive om virkeligheden. Marika Formgren er gÊstekronikÞr. Hun forlod en karriere i svensk presse, netop fordi den demonstrativt ikke ville handle om virkeligheden.

Problemet för samhĂ€llseliten Ă€r att svenska folket inte delar de humanitĂ€ra stormaktsambitionerna. I enkĂ€ter bor svenskar förvisso gĂ€rna granne med invandrare. Sverigedemokraternas framgĂ„ngar och pĂ„gĂ„ende ”white flight” visar dock att enkĂ€tsvaren bara Ă€r lĂ€pparnas bekĂ€nnelse. [..]

Medan handgranaterna smĂ€ller, white flight driver upp en bostadsbubbla och skolresultaten faller fritt försöker samhĂ€llseliten intala oss att allt löser sig, om vi bara gör skolan Ă€nnu mer ”lustfylld” och hatar oss sjĂ€lva litet mer. Men svenskar Ă€r inte annorlunda Ă€n andra mĂ€nniskor, vi kan inte lösa problem utan kunskaper och vi kan inte Ă€lska resten av vĂ€rlden medan vi hatar oss sjĂ€lva. Svenskarna har samma begrĂ€nsningar och förtjĂ€nar samma empati som alla andra. Marika Formgren: “Stormakt byggd pĂ„ sjĂ€lvhat”

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Zichau
Peter Zichau
8 years ago

Jeg er nok desvĂŠrre blevet indoktrineret i en grad, som fĂ„r mig til at se Weston fremstĂ„ en anelse for konspiratorisk. Men hvis bare manden har 80 procent ret, er det sĂ„mĂŠnd slemt nok…

Svend
Svend
8 years ago

Paul Weston: Den klogeste, vĂŠsentligste og bedste tale nogensinde. Ord for andet sagde han, hvad jeg har sagt de sidste 30 Ă„r 🙂 Og han bukkede ogsĂ„ i neon, hvorfor Vesten er fĂŠrdig, og hvorfor fornuftige mennesker vĂŠlger ikke at fĂ„ bĂžrn.

Morten - - -
Morten - - -
8 years ago

Sverige er nu for alvor gĂ„et ind i et nyt Ă„rti: Halvfemserne (nitiotalet). Lad os hĂ„be, de derfra accelererer sĂ„ hurtigt, at de nĂ„r os inden lĂŠnge. – Og at vi ogsĂ„ har formuleret en endelig politik, inden Sverige sender deres asylanter videre til os … Hvad vi bĂžr frygte.
– – –

Jan Johansen
Jan Johansen
8 years ago

GĂžteborg-postens metamorfose heter Alice Teodorescu: https://sv.wikipedia.org/wiki/Alice_Teodorescu
Da hun ble ansatt gikk mange gamle redaksjonsmedlemmer av i protest: http://www.dagensmedia.se/nyheter/print/dagspress/article3876224.ece
Med henne som ny politisk redaktÞr har avisen skiftet politisk stÄsted i mange viktige saker. Og nye friske skribenter er blitt hentet inn.
Kursendringen er sannsynligvis konsekvens av at GP’s nettavis siste Ă„rene har hatt mindre trafikk enn nye, innvandringskritiske nettmedier som Avpixlat, Exponerat og Fria Tider. Som sikkert gav eierne av Sveriges tredje stĂžrste papiravis panikk, nĂ„ som alle vet at medier pĂ„ nett blir framtiden.

Peter Buch
Peter Buch
8 years ago

Svenskere er anderledes.
Det er ikke hvemsomhelst der er vore arvefjender. Det krĂŠver sandelig noget at komme i den kategori.

At svenskere, uden kontrol og uden at stille hÞje krav, tillader adgang og ophold til tusinde udefrakommende potentielle forbrydere og samfundsundergravere der derefter fÞrst kan hÊrge Sverige og derpÄ komme anstigende til Danmark viser de er samfundsundergravere af fÞrste grad.
Det har intet med empati, men med ren idioti, at gĂžre.

Peter Buch
Peter Buch
8 years ago
Reply to  snaphanen

Nej, den artikel sÄ jeg ikke, men mon ikke jeg har lÊst om det fÞr.
Den samme idioti udÞves jo delvis herhjemme, sÄ der er jo ikke tale om det udelukkende er andres fejl at verden er af lave. Men det svensken udÞver er sÄ meget tydeligere og mangfoldigere.

Irrationalitet er vel endnu (ogsĂ„) et slags tegn pĂ„ menneskelighed…

Armadillo
Armadillo
8 years ago
Reply to  snaphanen

Journalistisk vensterpartis problemer kommer fĂžrst at visa sig den dagen da SD har sĂ„ meget magt at ‘AlmĂ€nna Presstödet’ forsvinder eller formindskes radikalt.
Uden dette skattefinanserede enorme bidrag (+500 miljon i 2012) kommer flertallet aviser at bukke under.
Da kommer vi at fÄ se en tsunamilignende parade af omvendelse under galgen.

Morten - - -
Morten - - -
8 years ago
Reply to  Peter Buch

Jeg er nu af den mening, at svenskerne bare er “bagude” i forhold til os – og at just dĂ©t er den skĂŠbnesvangre forskel: Da danskerne bar sig ad som svenskerne (og det gjorde vi i firserne (ottiotalet)) var vi til dels skĂŠrmet af, at folkevandringen endnu kun var i sin vorden. Ellers kunne vi sĂ„mĂŠnd have udraderet os selv som det lille land, vi er. Men vi havde tid til at nĂ„ til erkendelse og bremse lidt op. Svenskerne er ramt af en forsinkelse af denne erkendelse i forhold til en meget voldsom udvikling. Er det min vurdering. Grunden… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
8 years ago
Reply to  Morten - - -

Det mener jeg du har fuldstĂŠndig ret i Morten. Jeg husker ogsĂ„ firserne – og til dels halvfemserne – som mindrevĂŠrdskompleksernes og selvhadets Ă„rtier. Det lille navlebeskuende land, som kunne lĂŠre sĂ„ forfĂŠrdelig meget af udlandet. Der gik sĂ„ bare ikke ret langt tid fĂžr den almindelige dansker ikke kĂžbte den lĂŠngere. Og nu er det, i den grad, tippet til vores fordel, at man kan latterliggĂžre modparten, uden at gĂžre sig synderlige anstrengelser. Sverige, derimod, vil sĂ„ gerne vĂŠre en del af det multikulturelle samfund, fordi skisport og nordlys ligesom ikke klinger sĂ„ helvedes smart – i Stockholms elites… Read more »

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x