8
sep
Seneste opdatering: 8/9-15 kl. 0709
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En sidste hilsen fra en “flygtning” på Hovedbanegården i Budapest inden afgangen til Tyskland. Normalt er rent og pænt sted. Efter sig trækker de et hav af affald og ekskrementer. Jeg har forgæves søgt efter flere detaljer om situationen, men ungarnsk er meget vanskeligt, selvom man engang har boet sammen med en finsk kvinde.

Relateret: Goodbye Hungary, hello Germany!, ISIS Fighters In Europe? Islamic State Extremists Exploit Refugee Flow, Waiting To Launch Attacks, Militant Operative Says, EU states increasingly say they prefer non-Muslim refugees, DANSKE ASYLAKTIVISTER TAR FLYKTINGAR TILL SVERIGE MED BÅT. 90 procent der ankommer i Serbien, siger de er syrere, men de har ingen dokumenter, der beviser det. Migrant crisis: Pakistanis, others dumping IDs to become ‘Syrian’

ZDF: Et land to verdener

Meget interessant og skræmmende reportage af venstreorienterede ZDF

One Country, Two Worlds

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
smiley
smiley
5 years ago

Engang fortalte meg en egyptiske mann at syrere er de absolutt aller verste iblant Araber mht vold, krim og grådighet. Ifølge det han sa er de mer eller mindre lunatikker. Han sa at en syrer vil gjerne selge sin egen mor. Det var før borgerkrigen.

latmask
latmask
5 years ago

Radioprataren nämnde om hur immigraterna började lämna Keleti. Några plockade bland kvarlämnade kläder. Halshuggargesten uppmärksammades i bildtexten.
Medger att ungerska är svårt.

Lenn
Lenn
5 years ago

Her er så et bevis, og man må tænke: Hvor mange andre lignende beviser er der derude i cyberspace – hvis nu vimmerbypanserne kunne tage sig sammen til at tjekke folk, fx deres mobiler og sociale medier? Dette skulle gøres med det samme. Denne lede karl er ISIS-terrorist, men nu giver han den som ‘stakkels flygtning.
….øh, billedet forsvandt for mig…. sørens!

Lenn
Lenn
5 years ago

Meget interessant ZDF-docu! Jeg bemærkede især, at Canada sender ‘få tilbage’, som en mand siger henimod slutningen, og de ‘få’ udgør ml. 5.000-10.000! Det kunne vi lære noget af i både Skandinavien og Tyskland. Ud med dem, som ikke vil opgive hulemandstraditionerne!

Lenn
Lenn
5 years ago

Velkommen til halshugger-folket! I mødes med blomster og store velkomstkommittér! Godt, at I kunne lægge vejen forbi….

Landsmannen
Landsmannen
5 years ago

Nu vill Merkel (och Löfvén) tvinga resten av EU att bli islamiserat. I ännu högre grad.

Jostein Bjoerkmo2
Jostein Bjoerkmo2
5 years ago

Media i Norge feilinnformerer og mørklegger det de kan om denne saken. Det at Engelskmennene skulle ta inn 20 000 i løpet av fem år, som ikke får visum men skal sendes ut igjen senere, er endret til at de tar så mange nå. Det står heller ingen ting om at de ikke får varig opphold. Denne linja burde Norge også legge seg på. Da ville nok antallet som kommer gå ned drastisk. Tyskland skal ta imot 500 000 står det å lese. Dette er også feil. Det er kun en uttalelse fra en forvirret politiker. Det tyske folket lider… Read more »

Jostein Bjoerkmo2
Jostein Bjoerkmo2
5 years ago

Er det nødhjelpspakkene som tomsingene her hjemme samler inn vi ser spredd utover?

FelixKrull
FelixKrull
5 years ago

Givetvis. Man burde bede de barmhjertige samaritanere om at komme og hente deres lort eller betale for oprydningen.

invernes
invernes
5 years ago

Ledere i Kuwait vet litt mer om syrere enn våre åndssvake politikere, de utaler at de ikke vil ta i mot en eneste syrer, syrere er psykopater i følge Kuwait`s ledere, men våre åndssvake politikere sier kom kom til Europa.

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  invernes
Jesper
Jesper
5 years ago

Der er flere ting, der ikke passer ind i situationen. De mange unge mænd, der flygter iblandet et passende antal kvinder og børn – måske for at give migranstrømmene et udseende, der mere minder om rene flygtninge. De unge mænd på Banegården i Budapest, der nægter at forlade toget og kaster med mad og vand. De er velklædte og med nye mobiltelefoner. De siger, at de er fra Syrien, men ser ikke syriske ud så vidt jeg kan bedømme det. De kunne snarere være afghanere eller pakistanere. Værst af alt er dog, at de optræder aggressivt men alligevel kontrolleret og… Read more »