25
okt
Seneste opdatering: 25/10-15 kl. 1430
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En mand affyrer skud under shiiternes Ashura march, en helt unødvendig og opviglende politisk manifestation politiet ikke burde give tilladelse til. Han bliver udsat for grov vold og arresteret af politiet. Den shiitiske pøbel vil have ham ud af politibilen.Vilde billeder: Prøver at bryde ind i politibil til anholdt pistolmand. Lars Hedegaard skriver på Facebook:

·Så er krigen kommet til Danmark – hvis nogen skulle være i tvivl. Politikerne ville have mangfoldighed og har derfor forfulgt enhver, der var utryg ved den muslimske masseindvandring. Og de fortsætter deres bestræbelser på at underminere Danmark. Nu har de fået det, som de ville, men jeg er ikke sikker på, at ret mange af Danmarks undergravere i eller uden for Folketinget vil tage æren for de strålende resultater, de har opnået. Vi kunne jo sende nedenstående video til folketingsmedlemmerne og spørge, om de er stolte af deres indsats.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

newest oldest most voted
Notify of
more borders
Guest
more borders

Koloniseringen av europa och skandinaven har fallit väl ut för muslimerna, det är dags att sätta hårt mot hårt och köra ut både 1a 2a och 3e generationens muslimer de raserar det nordiska samhället alltför mycket.

ramonafransson
Guest
ramonafransson

Vidrigt! Vidrigt! De skiter i allt som stavas demokrati och lagar. Allt som går dem emot krigar de för att få som de vill ha det! När ska någon sätta ner foten? När?

HermannSchultz
Guest
HermannSchultz

Muslimer har inget i den civiliserade världen att göra. Möjligen som studieobjekt för evolutionen och människans ursprung.

invernes
Guest
invernes

Hvorfor muslimer vil til Sverige 🙂
comment image

sussebassa
Guest
sussebassa

En snømann ikledd burka ??

invernes
Guest
invernes

Den muslimske Hufsa 🙂

Lenn
Guest
Lenn

Det er ikke lang tid siden, at Movia omlagde en hel busrute, fordi disse afsindige muslimske idioter skulle gå i optog pga. en afdød ét eller andet. Hvorfor ser vi ikke hinduister, buddhister eller katolikker gå i optog for afdøde? Katolikker har en række helgener, som de fejrer, men vi ser dem ikke mase deres religion ned over vores hoveder. Det er vanvittigt, at politikerne ikke forbyder den slags optog. Hvor er DF henne?

Jesper
Guest
Jesper

Det var Ashura og som alt andet i Islam handler det om død. Husayn ibn ʿAlī blev halshugget efter et slag hvor nogle muslimer havde været oppe at slås med nogle andre. Det har de nu været i 1400 år, og det vil de fortsætte med, indtil der ikke er flere levende mennesker tilbage på jordkloden at slå ihjel i Allahs navn. Det nye er dog, at de nu også slås i Københavns gader. Men det kan vi lige så godt vænne os til, for islam er en dødskult, og hermed skal vi kulturberiges ifølge politikere, EU og FN.

Rune Hansen
Guest
Rune Hansen

Nu skulle du nok ikke have nævnt katolikker, for de har deres problemer ovre i Irland med forskellige Orange walks, der fejrer Prins William af Orange’s sejr over King James II ved slaget ved Boyne i 1690.

invernes
Guest
invernes

Hvorfor sitter folk stille og godtar at regjeringer i Europa slipper disse udyrene løs på oss ? er Europas folk hjerneskadet ?

sussebassa
Guest
sussebassa

Rett og slett fordi De ikke Tror at de politiske partiene de har stemt på i flere Tiår virkelig vil bytte de ut med mere føyelige,trygdetrengende, IQ låge grupper…muslimer, som er deres fremtidige Stemmekveg.
Vi andre er blitt for vanskelige fordi vi opponerer… ifrågesettar deres politikk…egentlig ønsker rakt til He..
De ødelegger våre land og suger ut alt det vi har spart opp igjennom flere generasjoner….
Siste øk overslag ifra Norge….750 Milliarder…..Rett i søpla…kunne rett og slett bruke de på Toan.