8
nov
Seneste opdatering: 8/11-15 kl. 0137
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hamed Abdel-Samad var inviteret af AfD ville holde et foredrag i Dachau om sin bog „Mohamed – Eine Abrechnung“. Men efter voldsomme angreb af mod-demonstranter,  som man ser de første par minutter i videoen, holdt han i stedet en indtrængende og bevægende tale om ytringsfrihed. Desværre er den ikke undertekstet, men den skal bare med. Man kan også høre ham i Wien den 28 oktober her: Islam er kommet, for at herske.

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
T. Snorrason
T. Snorrason
5 years ago

Lidt forunderligt, at det alene er Europas og Vestens skyld, at Mellemøsten og muslimske lande er failed states i brand. Hvis bare vi ville sende lidt flere penge og hjælp, så… Hvis bare vi havde gjort det tidligere…. Hvis vi militært havde ordnet forholdene lidt tidligere i Syrien….. Det er jo en slem gang vrøvl. Hvis muslimerne ikke selv kan indse, hvor hovedproblemet er, nemlig islam, så kan der intet gøres, medmindre Vesten genkoloniserer det hele og udrydder eller undertrykker islam. Italien havde problemer med katholicismen, indtil pavestolen stækkedes omkring 1860erne. Overalt hvor religion og stat ikke er adskilt, ender… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago
Reply to  T. Snorrason

Vi skal sådan set bare lukke for tilstrømningen. Hvis man mener at krige, fattigdom og alskens former for undertrykkelse vil afføde én eller anden form for flygtningesituation, må FN finde globale løsninger og sikre landområder – overvåget af FN. Sådan kan det gøres. Men hvorfor skulle man dog fifle med sådan noget, når Europa bare siger “kom her”..? Desuden skal Europa til at gøre op med den forblommede ideologiske tankegang, at alle kulture er ens eller kan sameksisterer problemfrit. Det kan de ikke – og det burde efterhånden være evident. Spørgsmålet er så – “hvad gør vi nu?” Vi går… Read more »

MollyM
MollyM
5 years ago

“Demokratiet lever af den frie diskussionskultur”! – nemlig!!!

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  MollyM

Ytringsfrihet har vi egentlig aldrig hatt i Norge.,heller.
Pk eier og styrer media, som i resten av Europa.
Det er derfor de er så sinna at vi ikkePK har fått alternativ diskusjonsmedia…som øker enormt, mens PKaviser går inn …mange PKjournalister arbeidsledige…så det går då åt rett hold.

MollyM
MollyM
5 years ago
Reply to  sussebassa

Mærkeligt, at man absolut skal være “i sync” med den toneangivende “elite” for at blive taget alvorligt! Dette er jo ikke ægte demokrati, vel?

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  MollyM

Det har aldrig vært snakk om ekte demokrati, men ren lissomdemokrati…
Egentlig har det vært krig mellom pk och ikkePK siden “dagenes morning”, men nå er det så tilspisset som det aldrig før har vært…Folk våkner av hjernevasken.
Dom som Ejer media Ejer sanningen, tyverr….

invernes
invernes
5 years ago

Jeg vil ikke have sådan nogle billeder. *Steen

MollyM
MollyM
5 years ago
Reply to  invernes

Føj!

invernes
invernes
5 years ago
Reply to  MollyM

Avpixlat er redde for Stasi myndighetene i Sverige

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  invernes

..som de har god grunn for også, och vi som debbatterar der..
Sahlin vedgår jo dette..hon snokar…inte langt til stasi då.