19
nov
Seneste opdatering: 19/11-15 kl. 0935
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

2E6C8B2C00000578-3317776-Bodies_litter_the_streets_of_a_Paris_alley_after_a_string_of_ter-a-74_1447454685806

Af Skjoldungen

Hvor megen selvransagelse kan man nå på to timer? – Så lang tid tog det jihadisterne at slagte 129 café- og koncertgæster i det kvarter, der ligger kun 200 meter fra mit hyggelige ‘Studio‘ i Rue Charlot. Jeg kender kvarteret og navnlig dets folkeliv, når mørket falder på. Det drejer sig ikke om hr. og fru Francois Ordinaire. For de går i hvert fald ikke til garagerock i Ba’ta’Clan. Det var der så andre, der gjorde. Og her tør jeg godt påstå, at der blandt dem næppe var mange, der har stemt på Front National. Formentlig lige så få, som man finder DF-ere i det københavnske natteliv.

Hvilke tanker er gået igennem hovedet på dem, da de bag mundingsglimtende fra Kalashnikov’erne så de kære kulturberigere i fuldt ornat?

De første har næppe nået at tænke ret meget. Men i løbet af de næste par timer har de sidst henrettede haft tid til at “se deres liv gå forbi” – som det altid hedder i romanerne. Har de haft åndsnærværelse nok til at huske, at de faktisk stemte på Hollande, Sarkozy eller alle de andre politikere, som ivrer for den muslimske invasion?

Har de kunnet huske alle artikerne og TV-udsendelserne om islams fortræffeligheder og at islam er ‘Fredens Religion’? – Har de kunnet huske, at det de nu var i færd med at opleve, intet havde med islam at gøre? – Måske. Naïvitet kan være en velsignelse, og de dræbte fortjener kun medfølelse, ikke skadefryd. Så mens muslimer overalt i verden i disse timer fejrer ‘sejren over de vantro’ med Allahu-Akbar-råb og bilkorteger med ISIS-flag vajende, kan vi andre spørge: hvem bliver de næste?

Place de la République og Boulevard Voltaire er blot større udgaver af Kongens Nytorv og den indre bys ‘dødsrute’. Samme publikum. Også her sidder ‘dem med de rigtige meninger’ og drikker deres latter og avec‘er, mens de bekræfter hinanden i den rette tro. Også her finder man spillesteder, hvis ‘musik’ lyder som Helvedes porte slået på vid gab. Her stemmer man ikke på Dansk Folkeparti, men på Enhedslisten, De Radigale og – alternativt – Alternativet. Man føler sig kort sagt i salveten. For godt nok er man omringet af ca. 200.000 muslimer, men de kommer jo ikke her, vel?

Og skulle man nære lidt betænkelighed ved at det gør de faktisk i Paris, kan man jo bare tage mobilen frem og via avisernes netsider og TV konstatere, at det hele intet har med islam at gøre, og at vi nu skal passe på ikke at gøre muslimerne til større ofre, end de er i forvejen. Vi skal tværtimod gå i dialog med de mest ildsprudende og svovlsydende imamer. Så skal det nok gå, altsammen…

Hvorfor man altid nævner imamerne i den forbindelse, når det hele nu ikke har noget med islam at gøre, får stå hen i det uvisse. Eller rettere: for journalisternes egen regning. De har nu næppe tid til at redegøre herfor, thi i øjeblikket er samtlige medier i fuld ‘damage control mode‘. Bør vi også have medlidenhed med dem, når deres ‘vandhuller’ kulturberiges og de finder ud af, hvilken ende af en Kalashnikov, der er ‘the business end‘?

Her er svaret et rungende NEJ. For meget kan man sige om journalister, men naïve er de ikke. Hvilket med al ønskelig tydelighed fremgår af deres iganværende islam-apologi. De ved, hvad de gør. Og de fremturer tilmed. Uvidenhed er ingen undskyldning for at lyve, fortie og binde publikum historier om ‘ubetydeligt mindretal’, ‘psykisk ustabile personer’ og ‘socialt udsatte’ på ærmet. Var de hæderlige og retskafne journalister – en contradictio in terminis – ville de i det mindste tie.

Nej, de er på Death Row og appelmulighederne er opbrugt. Redaktionsgangen er blevet til dødsgangen. For enden venter den skæbne, de selv har valgt sig. I gamle dage kunne en journalist, der skammede sig over sin metiér, gå på Dødsruten og drikke sig ihjel. Nu kan de gå på Dødsruten v. 2 og vente på at blive kulturberiget ihjel. I heldigste fald. Ellers må de vente på den optrækkende borgerkrig, hvor enten muslimerne trækker dem ud af cellerne og skærer hovedet af dem, eller modstandsbevægelsen stiller dem op ad en mur.

Skulle enkelte overleve, venter retsopgøret og de mindst maligne af dem vil muligvis kunne se frem til at rådne op i et fængsel, hvor nøglen er smidt væk. Resten vil blive kørt til Lynetten eller Undallslund Plantage. I alle tilfælde vil de også få lidt tid til selvransagelse. Gad vide, om de så har samme evne til at se realiteterne i øjnene som colonel Nicholsen…?

* Dødsruten: Små 20 værtshuse med sent åbent i Københavns middelalderby – se kort.

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

Og vi bringer en genudsendelse fra JP & Uriasposten – hvis ikke man efterhånden vidste bedre, så kunne man jo ligefrem forledes til at tro, at manden forsøgte at være morsom 😉 Er de mon bestukket i dyre domme af Saudiarabien og Quatar i EU og i Europarådet ( hvem har egentlig stemt på dem? ), når de kan få sig selv til at sige og mene dette groft uansvarlige og helt ufatteligt naive og virkelighedsfjerne vås? Mogens “Gør Plads til Islam i Europa” Jensen på slap line: Mogens Jensen: Islam anerkender kerneværdier såsom “friheden til at udtrykke tanker” Kronik… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

Et glimrende og meget vidende svar fra en læser på Uriasposten, som helt piller Mogens Jensens – og Europarådets – naive, uvidende og groft uansvarlige vås helt fra hinanden: http://www.uriasposten.net/archives/15637 5. Manden er snydt, så det driver. Han har ikke sat sig ind i stoffet og videregiver uden eftertanke eller kritisk sans de løgne, han har fået bundet på halsen. Lad os uddybe: “Siden islam tog sin begyndelse i det 7. århundrede, har de islamiske landes kultur haft betydelig indvirkning på videnskab,viden og kultur i Europa” Udokumenteret, vildledene Denne floskel antyder, at islamisk kultur har haft en ligelig og konstruktiv… Read more »

Søren Ferling
Søren Ferling
5 years ago

Det er en flot pillen Mogens artikel fra hinanden, du her laver, men jeg tror der er tale om langt mere dystre ting end kundskabmangel hos alle disse ‘naive’.

Jeg tror at hans ‘fakta’ er leveret til ham af de mennesker, som betaler ham for at skrive, hvad han gør.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago
Reply to  Søren Ferling

Takken bør altså gå til Henrik Ræder Clausen, hvis fremragende indlæg på Uriasposten ved den anledning jeg tillod mig at citere i fuld udstrækning her.

Desværre har JP sidenhen sørget for, at man nu kun kan læse MJs floskuløse, lallende naive, uvidende og ubehjælpsomme kronik mod betaling – hvilket jo i sig selv er urkomisk 😉 – , men resten af den var ikke overraskende på samme lave og helt igennem virkelighedsfjerne niveau.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

Dette er jo ligefrem urkomisk, set i bakspejlets klare lys 😉 Tyrkiet og de øvrige islamiske lande havde absolut ingen grund til bekymring med Mogens “Gør Plads til Islam i Europa” Jensen som tovholder i Europarådets uddannelsesudsvalgs rapport angående islam, islamisme og islamofobi – nærmest tværtimod … Dansk tovholder på kontroversiel rapport http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE4050103/Dansk-tovholder-p%C3%A5-kontroversiel-rapport/ Europa 03.10.2008 kl. 15:35 I muslimske lande kan det udlægges som en provokation [ !!! uha, uha 😉 ], at en dansk politiker er valgt til at være tovholder i arbejdet med en rapport, der skal afleveres til Europarådets parlament. De tyrkiske parlamentsmedlemmer stillede derfor med en… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago

Det “sjove” er, at rigtig mange danskere og europæere efterhånden kender mere til islam – og dets historie – end de nogensinde havde ønsket. Og det kan vi jo bl.a. takke Mogens Jensen og de andre uvidende fjolser for. Derfor er alt hr. Jensens sludder og vrøvl også direkte pinligt at læse.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

Islam hører ikke til i Europa http://jyllands-posten.dk/debat/breve/article4351734.ece Det er rystende at læse den socialdemokratiske kulturordfører Mogens Jensens kronik i JP 23/6. Aner manden slet ikke, hvad islam er? Har han ikke anskuelsesundervisning hver dag i hele den islamiske verden, hvordan denne fortidige lovreligion ødelægger samfundene og gør deres borgere til tabere i verdens udvikling? Han skriver om islam som en del af Europas videnskabelige og kulturelle udvikling. Nej, islam har ført krig mod Europa siden middelalderen, og nu er den islamiske befolkningseksplosion ved at invadere Europa. Hele grundlaget for islam, Koranen, er spækket med påbud og anvisninger, som strider mod… Read more »

Marie Vov
5 years ago

Så kan man kun håbe at islamistvennerne snart tager en tur på Death Row.

Morten - - -
Morten - - -
5 years ago

Gid afsnittet, der starter med: “Nej, de er på Death Row” var blevet sparet væk. Sandsynligheden for, at den nuværende situation ender tragisk er stor, men sandsynligheden for, at den ender dramatisk er derimod beskeden, på nær for et antal tilfældige terror-ofre. Derfor fremstår afsnittet unødvendigt hævngerrigt, idet selve scenariet og motivforskningen er urealistisk. Journalisterne sidder ikke i en “førerbunker” og skriver for livet, mens artilleritordenen ubønhørligt tager til. De skriver for dyre middage/frokoster, medlemskab af det gode selskab, priser – og mange for simpelthen at fremstå seksuelt attraktive. Journalister er efter min erfaring mere forfængelige end gennemsnittet, og forfængelighed,… Read more »