14
dec
Seneste opdatering: 14/12-15 kl. 1023
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

5-8 november 2015: Panelists include Peter Hoekstra, Daniel Greenfield, Daniel Pipes & Bruce Thornton. GĂ„ i al fald ikke glip af Greenfield minut 15 og Daniel Pipes minut 31. Han fokuserer pĂ„ Sverige, “the most dramatic case.” Ordstyrer Stakelbeck har ikke ret i, at halvdelen af “MalmĂžs befolkning er muslimer,” halvdelen er indvandrere og efterkommere. Hvor mange der er muslimer, ved vi ikke, men gĂŠt pĂ„ 30 procent.

Eva Selsing: “LĂžkke kĂžrer os ud over afgrunden”

Politik handler om i dag og i morgen, nĂ„r det gĂ„r hĂžjt om i overmorgen. Det handler ikke om dine bĂžrn og deres fremtid om tredive Ă„r. NĂ„r politikere derfor ikke gĂžr det eneste nĂždvendige, som de vil blive nĂždt til senere, er det fordi det er ubehageligt og fordi de kalkulerer med at vĂŠre dĂžde, pensionerede eller forfremmede til FN, nĂ„r det ikke kan udskydes lĂŠngere. Det nĂždvendige skriver Douglas Murray om i Migrant Crisis? Europe Hasn’t Seen Anything Yet:

“One question I ask politicians whenever I get a chance is: why do they not do now the things which they will end up having to do at some point down the line? If you speak with Australian officials who dealt with a similar refugee boat-crisis in their country last decade, they will tell you that you have to keep the migrants out of your country and dissuade others from coming….”

Eva Selsing bekymrer sig mere om sine bĂžrn og sit land end de fleste borgere og politikere. LĂžkke er ved at stille os over for et demografisk fait accompli, som svenskerne er blevet for over ti Ă„r siden:

Lars LĂžkkes svigefulde ageren og hans regerings destruktive migrantpolitik er farlig. Farlig for Danmark, farlig for vores bĂžrns fremtid.

 

Der er noget nĂŠsten episk ondskabsfuldt over at placere 500 flygtninge i Nyborg, i et omrĂ„de med kun 700 huse. Men det gĂžr regeringen. Nyborg er en del af det mindre ressourcestĂŠrke Danmark – her er ikke mange velnĂŠrede medietyper, der kan lave ramaskrig over at fĂ„ deres lokalsamfund tvangstilfĂžrt sĂ„ mange asylansĂžgere. Var dĂ©t mon med i begrundelsen for at vĂŠlge netop dette som det fĂžrste sted, regeringen bruger nĂždret mod befolkningen?

Og tro ikke, at det slutter med Nyborg. Prognoserne for 2016 er steget fra 15.000 til 25.000 flygtninge. Disse vil have ret til familiesammenfÞring, sÄ de facto-tallet vil vÊre langt hÞjere. PÄ trods af, at Venstre gik til valg pÄ en »straksopbremsning« af tilvandringen. [..]

Jo lÊngere tid, der gÄr, fÞr et menneske med samvittighed og integritet lukker grÊnsen, desto farligere en situation vil Danmark vÊre i. Jo flere smÄ samfund, der skal fyldes med tvangsfordelte migranter, desto mere vil opsplitningen af vores land Þges. Jo flere potentielle terrorister, vi lukker ind, desto stÞrre er risikoen for flere blodsudgydelser pÄ dansk jord.Lars LÞkkes svigefulde ageren og hans regerings destruktive migrantpolitik er farlig. Farlig for Danmark, farlig for vores bÞrns fremtid. Han kÞrer os ud over afgrunden. LÞkke kÞrer os ud over afgrunden

I ForlÊngelse skriver Mauricio Rojas i dag i Kommer vÄr sjÀlvgodhet att döma oss?

”Romarna före fallet var sĂ„ sĂ€kra som vi Ă€r i dag att deras vĂ€rld skulle fortsĂ€tta i all framtid att existera utan grundlĂ€ggande förĂ€ndringar. De hade fel. Vi borde vara kloka nog att inte upprepa deras sjĂ€lvgodhet.”

TyvĂ€rr Ă€r det inte mycket som sĂ€ger att vi inte kommer att göra det. Vi har alldeles för mĂ„nga Chamberlain och knappast nĂ„gon Churchill i ledande stĂ€llning i denna ödesstund. SĂ„ var det ocksĂ„ pĂ„ 1930-talet, dĂ„ det kommande elĂ€ndet hade kunnat stoppas genom ett modigt och klarsynt ledarskap. I stĂ€llet trodde man in i det lĂ€ngsta att strutspolitiken var bĂ€sta sĂ€ttet att slippa den totalitĂ€ra stormen, men dess styrka bara vĂ€xte inför en orkeslös motstĂ„ndare, som vĂ€grade inse utmaningens vidd. Samma sak har hĂ€nt i vĂ„ra dagar och konsekvenserna Ă€r bedrövande.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
É±Ă˜ŃĂ±Îčηg$Ê‡Ă°Ń ©ℹ

Uppgifter frĂ„n tyska sĂ€kerhetstjĂ€nster och en av Tysklands högsta domare varnar inför att ISIS redan har insmugglat en hemlig armĂ© pĂ„ flera hundratusen man I Tyskland som skall slĂ„ till under mars 2016. De skall slĂ„ ut elnĂ€tet, kommunikationsnĂ€t och viktiga befattningshavare. De förses med vapen frĂ„n hemliga fartygsleveranser, som kommit till olika tyska hamnar. Blackwater Ă€r med och organiserar flyktingar i Tyskland. Alla de hundratusentals migranter som inte lĂ„tit sig registreras mĂ„ste ha tagit mycket pengar med sig, dĂ„ de struntar i statens. Vi vet att ISIS aldrig haft brist pĂ„ pengar tack vare mĂ„nga rika lĂ€nder, Saudiarabien, Qatar,… Read more »

torstein
torstein
5 years ago

Da Kvite-Krist fikk innvadere Europa/Norden rundt 1000-Ă„rskiftet, var det med hjelp av de europeiske kongemakter og deres herskende eliter som med makt tiltvang seg hegemoniet; lokale smĂ„konger og deres vikinger hadde gjort seg alt for mektige og rike pĂ„ ran og mord i vesterled og truet nĂ„ kongemaktens herskere. I dag ser vi en ny herskende elite i norden, riktignok uten kongemakt, men like fullt en maktelite som maner for et nytt paradigmeskifte som med import av islam og muslimers hjelp kjemper for fortsatt herredĂžmme, ved Ă„ konsekvent desimere den opprinnelige hvite etniske befolkningen og erstatte den med multikulturell innvandring,… Read more »

Joakim "Bronco" MĂ„rtensson

Daniel Greenfield Ă€r suverĂ€n som vanligt. Han gör emellertid ett misstag nĂ€r han refererar till “Hartz IV”. Det har ingenting med “Hearts” (“because it’s so caring”) att göra utan Ă€r helt enkelt taget efter namnet pĂ„ personen som ledde kommissionen som ledde fram till Hartz IV, nĂ€mligen Peter Hartz. Annars har han rĂ€tt i allt.

https://sv.wikipedia.org/wiki/Hartz_IV

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago
Reply to  snaphanen

Jeg er udmĂŠrket klar over, at Daniel Pipes er en intellektuel kapasitet ud over det sĂŠdvanlige, nĂ„r det kommer til islam og vesten. Men ku’ han for helvede ikke snart lade vĂŠre med at lefle for dette mytiske moderate islam, som kun herskede da muslimerne havde totalt herredĂžmme over deres egne omrĂ„der – og globalisering var en by i Rusland. Det rigtige islam er det vi ser nu. Vi sĂ„ det bare ikke fĂžr, fordi vi selv var stĂŠrke og for Ăžvrigt passede os selv.

Lawrence
Lawrence
5 years ago

Eva Selsing: “Der er noget nĂŠsten episk ondskabsfuldt…. ”

Ja, der er noget episk ondskabsfuldt der er ved at ske med vores tusindÄrige europÊiske folkeslag.. Udryddelse.

Vi har glemt hvem vi er. Vi har tabt vores identitet, selve skjoldet der omkranser et folks sjÊl, og gÞr det i stand til at omkranse sit fÊllesskab med en manifesteret, fysiks ydre grÊnse for, hvem er vi, og hvem er de. Og hÄndhÊve den med stolthed.

Og dermed er det nu tid til en episk opvÄgnen.

https://www.youtube.com/watch?v=3rnRPhEwELo&feature=youtu.be&mc_cid=9f1e279795&mc_eid=942781c3a2

SĂžren Petersen
SĂžren Petersen
5 years ago

Godt brĂžlt, lĂžvinde:-) (@Eva Selsing – fĂ„ nu lavet det nye parti! )