11
feb
Seneste opdatering: 12/2-16 kl. 0813
27 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hvem er ikke glad for Twitter? Man kommer til lægen eller tandlægen, og man kommer som sædvanlig til en halv time for sent. Man har valget imellem Twitter, Politiken, Alt for Damerne og Helse. Man følger verdens gang på Twitter. Det seneste terrorangreb kommer på skærmen ikke to minutter efter at det er sket.

Nye toner fra EU?

Tør man virkelig tro det? I den ellevte time.

NATO is sending warships to the Aegean Sea to help Turkey and Greece crack down on criminal networks smuggling migrants and refugees into Europe.Three military vessels have been ordered to move immediately to the Aegean Sea to conduct reconnaissance and surveillance, Jens Stoltenberg, the NATO secretary-general, said today.The move is aimed at helping Europe tackle its worst migration crisis since World War II, with more than a million asylum-seekers arriving in Germany alone last year. NATO warships ordered to patrol the Aegean Sea ‘without delay’ after Turkey, Germany and Greece ask for help in stopping illegal migration

Tens of thousands of migrants could be sent back to Greece, under plans unveiled by the European Commission on Wednesday.The EU’s leadership wants to apply a rule, known as the Dublin regulation, that permits EU countries to deport an asylum seeker to the first EU country they reached on their journey. Some 800,000 people arrived in Greece last year on their way to central Europe, but removals under the Dublin rule have been suspended since 2011 after the European Court of Justice and European Court of Human Rights ruled that the Greek asylum system is “degrading”. EU plan to send asylum seekers back to Greece


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

27
Deltag i debatten...

avatar
8 Comment threads
19 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
Morten - - -jasminumkenneth hovestølAnna SvenssonMarkus Lindt Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
jasminum
Guest
jasminum

Lars Bern; verdensherredømme – del III publisert idag:
http://anthropocene.live/2016/02/11/drommen-om-varldsherravalde-iii/

kenneth hovestøl
Guest
kenneth hovestøl

Hva enn NATO, EU eller noen land kommer til å gjøre der nede. Så er de i mine øyne like inkompetente og viljeløse for det.
– Det er for sent, og for mange liv gått tapt.

Anna Svensson
Guest

Från EU håll har vi hört mycket, för det mesta händer ingenting ändå. Bort med EU, hellre i dag än i morgon.

Markus Lindt
Guest
Markus Lindt

Vilket intryck ger Europeiska Unionens beslutsfattande? 1. Välkommen hit! Sjöbevakare hämtar migranter till Italien. 2. Nej, Italien får inte skicka tillbaka immigranter. 3. Turkiet får inte skicka immigranter till EU. 4. Turket får inte hindra Syrier att komma till Turkiet. 5. Ungern får inte skydda sina gränser. 6. Grekland måste skydda sina gränser. 7. Migranter skall skickar tillbaka till Grekland. 8. Nato skall göra (vad fan?) i Egeiska havet. Stoppa migranter? Göra sig till åtlöje? … samt lögner om den ekonomiska och kriminologiska effekten av invandring, mörkläggning iakttagna verkningar av migrationen, censuravtal med Google, Twitter och Facebook. Vem fan producerar… Read more »

jasminum
Guest
jasminum

Å, nei det er så kjekt å være med der. Inviterte til Davos blir vi jo og. Ja, ja gode penger tjente jeg – nå trekker jeg meg tilbake å kjøper et slott.

Bjørn
Guest
Bjørn

NATO ved i Det ægæriske Hav giver absolut ikke færre indvandre. Det er den bimse (men stafmyndige) Merkel, som dumt vil tækkes den lille sultan ved Bosporus, hvis felttog i Syrien, Irak og mod PKK truer med at blive hans eget endeligt.

Lenn
Guest
Lenn

Godt sagt!

jasminum
Guest
jasminum

Hennes selvbilde tåler/tolererer ikke noe tap av ansikt. VI må lære oss å avsløre slike i tide – om mulig! Farlige mennesker.

Morten - - -
Guest
Morten - - -

Korrekt, Bjørn. NATO har allerede svaret, at der ikke bliver tale om “push-back”-operationer. Såeh … forvent “menneskefiskeri”. Og for Danmarks vedkommende: Asylantfiskeri.

Det bliver “grænsekontrol” version 2.0. Dixi.

– – –

Lenn
Guest
Lenn

Sådanne ‘toner’ skulle lyde fra tinge i EU! Se video med Michael Savage – http://www.barenakedislam.com/2016/02/11/banned-in-britain-conservative-radio-talk-show-host-michael-savage-has-been-banned-from-entering-the-uk-since-2009/ – og den er endda nogle år gammel. Man bliver både skidesur, men kommer også til at grine.

invernes
Guest
invernes

NATO skulle jo beskytte oss mot farer ! nå renner det livsfarlige muslimer inn i Nato land, på tide de kaster ondskapen ut av Europa og stenger grensene for disse satans horder.

Lenn
Guest
Lenn

Næh! Den tror jeg bestemt ikke på. Dommedagsuret siger 3 i midnat http://thebulletin.org/timeline, og allerede de horder, vi har fået ind i Europa, er nok til at knække det hele og starte en voldsom borgerkrig, dernæst verdenskrig. Bortset fra det, så er Stoltenberg en parodi (det var ham, der åbnede Norges porte på vid gab, for muslimerne), for han og resten af slænget vil jo ikke fatte, at det er en massiv okkupation og slet ikke den ‘stoore tragedie’, som han taler om! De kommer, fordi Merkel har inviteret dem fra nær og fjern, og det er mange gange blevet… Read more »

sussebassa
Guest
sussebassa

Hvis dette innebærer at det blir færre lykkesøkere/kjeltringer som kommer seg til Norden er det helt ok for meg, skjønt jeg ser galenskapen i å returnere de til Grekenland, stakkars land og befolkning…de må jo også hjelpes som Tyrkia får ved milliarder pøses inn.
Brundtland var den som åpnet Norges porter for denne galeskapen, ved å lure oss bakveien inn i EØS, som senere ble fult opp av Stoltenberg…fellesnevner PK og begge forrædere av Norges befolkning.

Lenn
Guest
Lenn

Det var Brundtland, ja, havde glemt det. Men Tyrkia lurer jo Merkel, for de får nok milliarder ind, men ud den andenandre vej – ad baglemmen – sender de i tusindvis fra deres mangeårige ‘flygtninge’lejre.

sussebassa
Guest
sussebassa

Tyrkia lurer oss alle…bestandig og alltid, men vi må prøve ut alt nå.
Vi burde pøse inn milliarder i alle flyktningeleirer..bygge nye, der de fleste flyktninger lever…enda.

T. Snorrason
Guest
T. Snorrason

Det mindste man kunne gøre, er at hjemsende 1 tyrk for hver “flygtning” Europa modtager, det ville da lette lidt – og Tyrkiets økonomi går jo fint, ifgl. Erdogan, så der måvære god brug for flittige og arbejdssomme tyrker i deres hjemland. De fleste har jo derudover dobbelt tyrkisk statsborgerskab, så det kan ikke være problemet.

Lenn
Guest
Lenn

Hahaha! God ide! Det kunne være super!

Lenn
Guest
Lenn

Ja, men hvorfor skal kristne Europa hænge på “tyrkens” ødelæggende adfærd, kan man jo spørge? De mohammedanere koster os milliarder. Nu bør Merkel sige “Stop” til flere flygtninge, og be’ Saudi om at tage affære. Det er trods alt deres uvorne og onde fætre! Europa skal være lukket land. Luther sagde noget interessant, da ‘tyrken’ stod uden for Wien for ca. 500 år siden: “For djævelen søger gennem sit redskab, tyrkerne, ganske vist ikke alene at opnå det verdslige herredømme, men også at støde Kristi rige og hans hellige lemmer fra troen, som Daniel siger i 7,8. Derfor vil jeg… Read more »

jasminum
Guest
jasminum

Skal enorme flyktningeleire etableres på gresk jord. Går Hellas med på dette. Skal Natobåter bare joine redningsbåtene som allerede opererer der nede. Ja Nell, naturligvis skulle Natobåter returnere de såkalte “flyktningene” tilbake til Tyrkia og Libya evnt. et tryggere land enn Libya.

Jens Stoltenberg – talerør og nikkedukkemann.