17
feb
Seneste opdatering: 18/2-16 kl. 0312
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Islamski5-640x480

W Sieci er Polens største ugeblad med lige under 200 000 i oplag, udskamningen rasler ned over denne forside. I morgen skal der være EU topmøde. Løkke Rasmussen burde tage sig sammen og få en politik, nemlig at støtte østlandene sådan som vi i sin tid gjorde mod Sovjet.  Før EU-topmødet i morgen: Østeuropæiske lande gør fælles front mod Merkels åbne grænser – det er “rent selvmord”.

Voldtægts-associationen bør ikke forarge andre end dem, der er skyldige til voldtægten. Se f.eks. i dag Teenage migrant who dragged 14-year-old Austrian schoolgirl from toilet cubicle and GANG RAPED her with five friends. Det er forbrydere, der muliggør sådan noget.

Making perfectly clear the intention of the edition, the edition features articles titled ‘Does Europe Want to Commit Suicide?’ and ‘The Hell of Europe’. The news-stand blurb declares: “In the new issue of the weekly Network, a report about what the media and Brussels elite are hiding from the citizens of the European Union”.

Opening the cover article, Aleksandra Rybinska writes: “The people of old Europe after the events of New Year’s Eve in Cologne painfully realised the problems arising from the massive influx of immigrants. The first signs that things were going wrong, however, were there a lot earlier. They were still ignored or were minimised in significance in the name of tolerance and political correctness”. ‘Islamic Rape Of Europe’: Polish Magazine Splashes ‘White Europa’ Girl Groped By Migrant Hands

Fotografen og opløsningen af landet

Varje vecka kom det s k flyktingar från förläggningen Park Hotell och snattade och rånade på Burlövs centrum utanför Malmö. Mästerfotografen Freddy Mardell lyckades fånga en av dessa dramatiska jakter bort till förläggningen på Park Hotell, men Kvällsposten/Expressen var inte intresserade.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

10
Deltag i debatten...

avatar
5 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
leonopteryxStereopolAnna SvenssoninvernesJakob Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Anna Svensson
Guest

En kritisk ung tysk tjej uppmanar folk att tänka själva och inte förlita sig på msm:

https://www.youtube.com/watch?v=fjMMia8aEzs

invernes
Guest
invernes

zzz comment image

Stereopol
Guest
Stereopol

Hos deg trenger man ikke fjerne hjernen, da du ble født uten!

Det positive for din skyld er at du ikke trenger å bekymre deg for å få hjernesvulst…

…og det er da noe.

leonopteryx
Guest
leonopteryx

Jeg vil vel heller tro at dette trollet ble født med en hjernesvulst.

Alt det rasket dette kreaturet greier å spy utav seg på en normal “arbeidsdag”, tyder på sterkt svekkede sjelsevner.

Jakob
Guest
Jakob

Respekt til wSIECI og Polen. Gid vi dog havde politikere,medier og landsmænd af samme skuffe.

FelixKrull
Guest
FelixKrull

Polakkerne har et noget mere ufordunklet syn paa asyljihad.

http://media.breitbart.com/media/2015/11/polish-Football-2.jpg

OlofdeGothia
Guest
OlofdeGothia

Det nuvarande svenska civilsamhället vilar fortfarande på en fast grund. Men hur länge till ?

Det är den tidigare svenska homogena befolkningen som får bekosta politikerna utopier vad det gäller den extrema massinvandringen. https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/02/17/civilsamhalle/