17
feb
Seneste opdatering: 17/2-16 kl. 1448
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Som egypteren siger: Europa har kun set begyndelsen af denne muslimske patologi. En i en endelÞs rÊkke. HÞr fra efter indledningen minut 7:45.

Den svenske klassekampslinje

Klassekampsbegrebet er stadig sĂ„ levende i svensk bevidsthed, som det var i 1970. Idag er det blot “den kreative klasses rĂ„ og brutale klassekamp imod arbejderklassen:” Henrik Dahl i Humanisme pĂ„ svensk

Selv efter at man i Sverige har givet op, er der partier og enkelte MFere, der ikke er i stand til at slippe »den svenske linje« i immigrationspolitikken. I egen selvforstÄelse er tilhÊngerne af den svenske linje bevÊget af noget, man kalder »humanisme«. Det vil sige en etisk og erkendelsesmÊssig tilgang, hvor mennesket altid er udgangspunktet og endemÄlet.

I virkeligheden er det sÄ som sÄ med humanismen i den svenske linje. For de mennesker, der skal betale prisen for humanismen (Þkonomisk sÄvel som i form af lidelse og afsavn), bliver sÄ godt som altid skrevet ud af fortÊllingen. Derfor ville det vÊre mere retvisende at omtale den svenske linje som »klassekampslinjen«. GÄr man sagen efter i detaljer, er der nemlig tale om den kreative klasses rÄ og brutale klassekamp imod arbejderklassen og den lavere mellemklasse.

Der findes ingen rationelle grunde til at tro andet end, at hvis man kÞrer den svenske linje, er der bydele og kvarterer, der vil synke ned i lovlÞshed. Og hvem vil det gÄ ud over? Den eksisterende arbejderklasse og lavere middelklasse, som ogsÄ bor i disse kvarterer.

Forringelserne af skolevÊsenet og af livskvaliteten ved at vÊre elev, sker ikke pÄ Østerbro. De sker i mindre velstillede omrÄder, hvor kaoter fra ghettoerne konsekvent ÞdelÊgger undervisningen og forulemper deres skolekammerater. Hvis Nordre Frihavnsgade kontrolleres af bander, er der hÞjst tale om emsige grupperinger, der vil forhindre salg af ikke-Þkologiske fÞdevarer og engang imellem kÞd.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
sussebassa
sussebassa
4 years ago

NĂ„ skal en kjempe lyxkrysser huse muslim parasittene som overflĂžmmer Sverige..tar ca 1000 i bara lyx… friatider.se
Hvor mye smartere og rettferdig det hadde vĂŠrt om de hadde fylt denne med alla dessa parasitter og seilt dom tilbaka hvor de kom ifrĂ„n…alla.
Det blir tettere og nĂŠrer for varje dag at dette kommer at kollapsa…pĂ„ alla omrĂ„der.
Inge analyse framover i tid hva det vil koste svenskene…det vĂ„gar man sjelvklart ikke.
En ting er sikkert…dette kaoset vil koste LĂžfven hans ministerpost og resten av regjeringen, som jeg applauderer.