11
mar
Seneste opdatering: 11/3-16 kl. 1851
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jag och min hustru hade en ytterst skrÀmmande upplevelse igÄr nÀr vi Äkte taxi hem frÄn en mottagning. Taxichauffören hade just blivit utsatt för ett rÄnförsök men kommit undan med en hÄrsmÄn och med en spottloska frÄn den tilltÀnkte rÄnaren pÄ sin sidoruta. Det var inte första gÄngen han rÄkat ut för nÄgot sÄdant, han menade att detta var en verklighet som taxichaufförer lever med dagligen numer. Det som rann ur honom till oss, helt frÀmmande, var ytterst skrÀmmande. Han gav uttryck för ett fullstÀndigt ursinnigt hat mot det samhÀlle och de politiker som han ansÄg ha svikit sitt folk. Det han sÄg i förlÀngningen av den hÀr utvecklingen vill ni inte höra, men lÀs gÀrna denna artikel av Lasse Wikman som givetvis refuserades av etablissemangets propagandaorgan DN.

Svenska regeringen regerar mot sina landsmÀn

Missnöjet vĂ€xer i Sverige. Fler och fler kĂ€nner sig otrygga, kĂ€nner sig distanserade och man kĂ€nner inte igen sitt land lĂ€ngre. Sverige har alltid varit ett humant land. Vi har vĂ€rnat och tagit hand om de som behöver vĂ„r hjĂ€lp. Vi har skyddat mĂ€nniskor som Ă€r i behov av en fristad och vi har stĂ€llt upp för de fria idealen – idĂ©erna och tankarna som gör mĂ€nniskan till den rĂ€ttrĂ„dige samhĂ€llsmedborgaren vi hyllat.En statsmakt i fritt fall og Lasse Wikman: Svenska regeringen regerar mot sina landsmĂ€n

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lazze
Lazze
5 years ago

test

Mariah_Magdalena
Mariah_Magdalena
5 years ago

De folk Sverige tagit emot kommer frÄn krighÀrdar.
Och till sommaren kommer kanske 100.00-200-000 till eftersom ingen grÀnskontroll hindrar nÄgon frÄn att söka asyl.
Vi Àr mÄnga som inser att detta inte kommer att sluta vÀl.
I det kaos som kommer att drabba Sverige kommer ingen hjÀlp att finnas.
Den starke tar det han vill ha, och den svage gÄr under.
I vÀnster ringhörna stÄr svenskarna som inte haft krig pÄ 200 Är och i höger folk som inte haft fred pÄ 2000 Är.

sussebassa
sussebassa
5 years ago

Du har rett..denne gangen blir det ingen hjelp Ă„ fĂ„ for Sverige..LĂžfven bare kjĂžrer pĂ„..og har allerede bedt om hjelp men fĂ„r det ikke.,.hvor sprĂžtt er det..men han bare fortsetter alikevel…i samme destrutive spor og undergang for det svenske folket. De handler som om de er over alle og alt, verdensmestere…og tenke konsekvens av egne handlinger er ikke deres sterke side…WW2..da ble de ogsĂ„ advart…pĂ„ randen til Ă„ bli bombet…sĂ„ langt mĂ„tte det altsĂ„ gĂ„ for at de endret sin kurs….. I disse tider er hvert land for seg selv, ..EU har jo kollapset..hĂ„per det er varig. Synd om det… Read more »

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago

Sverige har alltid varit ett humant land. NÄÄ vad fel han har Sverige har alltid utnyttjat invandrare för skitjobben. Man har satt dom i baracker o ghetton. En lagom invandring Ă€r human dĂ€r man lĂ„ter dom komma in i svenska samhĂ€llet eller rĂ€ttare sagt stĂ€ller krav o tvingar in dom. StĂ€ller krav pĂ„ svenska sprĂ„ket det Ă€r en human invandring i en sĂ„n mĂ€ngd sĂ„ jobben rĂ€cker till. Inte en massa hittepĂ„ jobb i deras kultur det bygger bara upp hat. SödertĂ€lje nĂ€r man klarade sig bĂ€ttre pĂ„ finskan och det var krav pĂ„ att man kunde finska för att… Read more »

Filtnisse
Filtnisse
5 years ago
Reply to  invandrare1957

Hur mĂ„nga lĂ€nder vĂ€rlden över har US varit inne i och ersatt med puppetledare? Även i Ukraina för att ringa in Ryssland. Sen Irak, Syrien o Iran har alltid varit en dröm.
Ryssland har slagits mot muslimska rebeller. Tjetjenien, Afghanistan..

Observant55
Observant55
5 years ago
Reply to  Filtnisse

Du glömde visst Rysslands oprovocerade attack mot Ukraina 2014.

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago
Reply to  Observant55

Var der ikke engang noget med Cuba..?
Hvor mange “oprĂžrer” ville USA mon “stĂžtte” – hvis Canada eller Mexico gik i forbund med Rusland..?

Observant55
Observant55
5 years ago
Reply to  Peter Zichau

Jag har inte sett nĂ„gra amerikanska “gröna mĂ€n” försöka ta över Cuba frĂ„n Guantanamo. DĂ€remot har jag sett ryska “gröna mĂ€n” ta över Krim, du kanske missade det Peter.
För övrigt pÄ vilket sÀtt Àr USA och Ukraina i forbund?

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago
Reply to  Observant55

USA og EU er det samme. De ville gerne have Ukraine ind i deres fold. Det store russiske mindretal i Ăžst brĂžd sig hverken om den idĂ© eller Kiev, for den sags skyld. Derfor gĂžr de naturligvis modstand – ligesom “vores” oprĂžrer plejer at gĂžre. I Ăžvrigt stemte over 90 procent af Krims borgere for russisk annektering. Det plejer vi i vesten at tage som et ret klart udtryk for et flertals Ăžnske. Men selvfĂžlgelig gĂŠlder der forskellige standarder i vores optik. Den sang kender vi jo til hudlĂžshed. Serberne mĂ„tte jo ogsĂ„ finde sig i de bosniske muslimers overgreb,… Read more »

Observant55
Observant55
5 years ago
Reply to  Peter Zichau

Om den rysktalande minoriteten i östra Ukraina vill bilda en egen stat sĂ„ mĂ„ste de sjĂ€lvklart fĂ„ göra det men det skall ske genom fredligt politiskt arbete och inte som nu med vĂ„ld, terror och gangstermetoder. “Valet” i Krim Ă€r helt irrelevant eftersom det inte genomfördes pĂ„ ett demokratiskt sĂ€tt dĂ€r olika Ă„sikter om Krims framtid fritt kunde stĂ€llas mot varandra. Om det serbiska ledarskapet hade arbetat med vanliga lagliga demokratiska metoder hade det inte behövt nĂ„gra bombanfall frĂ„n NATO överhuvudtaget. USA har gjort sig skyldigt till en mĂ€ngd onda saker men det urskuldar de övergrepp som skett mot Ukrainas… Read more »

Filtnisse
Filtnisse
5 years ago
Reply to  Observant55

Har du lÀst Aftonbladets version?

Det Àr USA hela tiden. Syrien. Pipelinen frÄn Saudi o Qatar. Man ville ta bort Assad som vÀgrade lÄta pipeline gÄ genom landet till Turkiet. Direkt efter det finansierade o trÀnade man rebeller som sedan blev IS
Stora nya gasfyndigheter i Polen samt i vÀstra Ukraina skulle göra EU oberoende av Ryssland. De stora olje o gasbolagen Exxon o Co. Vill ha! Dessutom vill USA ha baser runt om hela Ryssland. Hör inspelningar dÀr man bestÀmmer vilken marionettregering man vill ha.
“F.ck the EU”

https://youtu.be/fWkfpGCAAuw
Follow the money.

Lenn
Lenn
5 years ago

ErklĂŠr staten Krig! Start derefter deporteringerne, – nĂ„r I har sat LĂžfven og resten af de kriminelle, som giver landet Sverige vĂŠk til jihadister og voldtĂŠgtsmĂŠnd, i hundehullet!!
Men jeg ville gerne have hÞrt, hvad taxichauffÞren havde at fortÊlle, og jeg synes synd pÄ ham, som man vil sige pÄ nordisk. MÄ vi fÄ fortsÊttelsen?

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  snaphanen

Tak, men mÄske orker jeg ikke at hÞre det. Det er sÄ trÊttende. PÄ en israelsk trÄd har en person lige skrevet, at Sverige ser ud til at gÄ bare én vej: at vÊre pÄ vej til at bÞje sig helt for islam og blive den fÞrste islamiske stat i Europa. Jeg anser dette for at vÊre meget plausibelt. Svenskerne har selv stemt de hjernedÞde politikere ind, for de er jo ikke kommet tilrejsende fra Pluto (selvom man skulle tro det!).

begriper nada
begriper nada
5 years ago
Reply to  snaphanen

Vi har ocksÄ en betydande skara som inte Àr registrerade alls. Finns inte i statistiken. Ingen vet antagligen hur mÄnga det Àr, eller vilka de Àr.

Filtnisse
Filtnisse
5 years ago
Reply to  begriper nada

Det sÀgs vara lika mÄnga som inte ens sökte asyl. 160000 extra NN

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  snaphanen

Ja, det ved jeg godt, og det er ogsĂ„ derfor, at jeg mener, broen til Sverige skal lukkes en dag. SĂ€po er en samling Vimmerby-pansere, sandsynligvis blot lidt mer’ inkompetente og idiotiske end PET! De sidste skal jo altid have alting at vide fra andre lande, og de siger, de overvĂ„ger, men hvorfor stopper de ikke terrorister som tĂžsedrengen ‘Ommer’, i stedet for at overvĂ„ge i mĂ„nedsvis. Det hedder prĂŠventiv antiterrorbekĂŠmpelse. HĂ„ber, I lĂŠser med, PETz!! Sharpen up, eller oplĂžs jer selv!

sussebassa
sussebassa
5 years ago

BĂ„de Reinfeldt og LĂžfven, primĂŠrt Reinfeldt..var den som Ă„pnet Sveriges grenser for flyktninger..Ăžko emigranter Uten egentlig Ă„ vite hvem de slapp inn i landet..idag ca 40 000 illegale..hvorav mange “ernĂŠrer seg av mord, rĂ„n og voldtekter..elendig/ingen organisering/oversikt over hvem de er…alikevel fĂ„r de Ăžko stĂžtte og hus.
De som egentlig betaler for dette gildet er de eldre/sjuke/pleietrengende/mennesker i lange kĂžer for alvorlige sykdommer…KĂžene bare stiger.
Dette vet vi som bor i Sverige nĂ„…god info pĂ„ ikkePK blogger.
En gladnyhet..Det Tyske partiet AFD regner med Ä fÄ ca 20% i delstatsvalg, mens merkel tilbake..mere mere.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  snaphanen

De er som rotter…ser man 3 kan man gange det med 100…mange holder seg skjult.

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  sussebassa

hahaha! Enig! De ÞdelÊgger alt pÄ deres vej.

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  sussebassa

Det er virkelig en syg verden, vi lever i! Se denne artikel om ‘hot invaders’ – kommentarerne er ret gode, de fleste af dem. http://www.dailymail.co.uk/news/article-3488207/A-bit-fun-hugely-inappropriate-Hot-Migrants-Instagram-account-listing-20-attractive-men-trying-reach-Europe-divides-Internet.html#reader-comments