3
maj
Seneste opdatering: 3/5-16 kl. 2025
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indlæringskurven i Miljøpartiet har været flad, men den kommer til at blive stejlere i mødet med virkeligheden. Når man ser deres medlem Mohamed Temsamani, burde én ting falde i øjnene: Den mørke plet i panden. Den signalerer ligesom visse skægmoder fundamental islam, det er nemlig en “zebibah” (prayer bump).

“Ny-svenskeren” er så troende, at han knalder panden ekstra meget i gulvet, når han beder. Han viser den stolt frem på TV, men Miljømupperna aner ikke, hvad de ser med deres egne øjne. Temsamani er medlem af Freedom and Justice Party (Egypt),  et salafistisk søsterparti ligesom Islamisk Trossamfund i Danmark, som Københavns Kommune vil afbryde samarbejdet med. De Radikale i Danmark var udsat for  en lignende infiltration i 2002, men hvor Danmark har en nogenlunde normalt fungerende presse, har svenske journalister beskyttet deres yndlingsparti i flere årtier. Nu er MP ude for åben granskning, og det overlevede de ikke i mange uger.

MP er en blanding af De Radikale i Danmark og Alternativet, blot lidt mere ekstremt og fantastisk. Det er et feministisk, økologisk, pacifistisk parti, der vil have en “värld utan gränsar.” De har end ikke spurgt sig selv, hvad denne mand overhovedet kunne have til fælles med dem, bortset fra ønsket om fri indvandring? Temsamani ser det som erobring og kolonisering for Allah. Han begynder med fjendens unge, dumme kvinder og feminister. Det ville jeg også have gjort.

Der er masser af den slags mennesker, som er indvandret til Sverige. De fleste deltager ikke i lokal polittik, af den enkle grund, at de ikke er demokrater. Men en del gør, de deltager i Brodeskabets erobringsstrategi, der kort kan besrives sådan: “Demokratiet er som en stige for os. Når vi er nået til tops, smider vi den væk”. Adolf Hitler kunne ikke have sagt det mere præcist. Erobringsplanen hedder “The Pocject.”, og Fridolin og Romson var mest perfekte nyttige idioter, der var for hånden i Sverige.

Gustav Fridolin blev Riksdagsmedlem da han var 19 år gammel (!) Åsa Romson kom i partiets ledelse da hun var 22 år. Var det nu videre betryggende set i eftertidens lys? Der er meget at lære for de svenske forstadsidealister (förortsidealister) i MP endnu.

Det forekommer mig, at mindst halvdelen af en politikers tid, går med at forsøge at rydde op i egne fuck-ups, og hvor meget af resten går med at intrigere indbyrdes om karrieren og magtens herlighed? Hvor megen tid bliver der tilovers til at gøre sig mere vidende og dygtig? Sveriges overlevelse vil kræve nogle helt andre politikertyper. Nytt islamistavslöjande i Miljöpartiet

Hungary supreme Court gives go-ahead for anti-migrant quota referendum

Hungary’s Supreme Court has given the go-ahead to the government’s initiative on holding a popular referendum concerning the European Union’s planned mandatory refugee quota system.Under the Curia’s decision, the final question put to the electorate will be the following:

Do you want the European Union to require the compulsory resettlement of non-Hungarian citizens to Hungary without authorization by the Hungarian Parliament?

[..] Prime Minister Viktor Orbán announced the government’s plan to hold a referendum on the issue in late February. The initiative received mixed reactions from Hungary’s opposition parties but has been strongly criticised by a number of foreign politicians, such as German Chancellor Angela Merkel and President of the European Parliament Martin Schulz. Hungary Today


0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Rune Hansen
Rune Hansen
4 years ago

Ateister har også en “prayer bump”. http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-fc/wallbash.gif

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x