13
maj
Seneste opdatering: 14/5-16 kl. 0216
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Black Pigeon igen. Der er forskellige vurderinger af Sadiq Khan, jeg fæstner lid til Tommy Robinsons. Og for at holde humøret helt oppe: PROFESSOR NYBORG: CIVIL WAR “MOST LIKELY” OUTCOME OF MIGRANT CRISIS. Low IQ of “refugees” threatens foundation of western civilization

Sandelin rescencerar Storhaug

Malmö – det nordiska Marseille

Låt oss dröja ett tag vid Malmö – det nordiska Marseille. Storhaug skriver att hon befinner sig i centrala Malmö, det område hon explicit anger är Rosengård. Äldre svenska kvinnor berättar att de måste lämna staden där de bott hela sitt liv. Arabiska och somaliska pojkgäng radar regelbundet upp sig utanför deras fönster och trakasserar på olika sätt. Det räcker med att en kvinna lever ensam.

Omgivningen gör livet omöjligt för de sista svenskarna i trappuppgången, de till och med erbjuds pengar för att flytta så att klanen kan ta över. Intervjuobjekten har personliga erfarenheter av rån, överfall, att medvetet bli påkörda, trots att de är ända upp i sjuttioårsåldern.

En handikappad kvinna fick en pistol mot tinningen och rånades på sin rullstol, bara för att gänget ville ha den som leksak. Till detta kommer anlagda bränder i trappuppgångar, drivor av sopor som hälls ut utanför tröskeln, spottloskor (t.o.m. från små barn), bilbomber, beskjutningar, inbrott i svenskarnas lägenheter, våldtäkter också på äldre kvinnor.

En av de kvinnor som Storhaug intervjuar anser att det pågår en etnisk rensning, sedan svenskarna kommit i minoritet. ”Om du ska bo kvar här måste du lära dig arabiska!” lyder uppmaningen. De intervjuade kvinnorna berättar också om en poliskår, som inte kommer när man ringer. Det finns som bekant ett femtiotal ”No-Go zoner” i Sverige, där statens våldsmonopol inte fungerar och där ambulans och brandkår inte ger sig in utan poliseskort.

NRK gjorde i helgen ett liknande reportage från en sådan stockholmsförort som chockade Norge. Hot och stenar haglade mot polis och teve-team. Svenska journalister rapporterar inte gärna om vad som händer med dessa utsatta stadsdelar. De är resultatet av en ansvarslös invandringspolitik och åtföljande segregation som inte går att hejda – en politik som de för övrigt själva varit med om att driva fram. De väljer hellre att rapportera om urbefolkningens påstådda rasism och islamofobi. Læs resten Recension: Landsplågan islam av Hege Storhaug (Kassandra Publishing, 2016)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

5
Deltag i debatten...

avatar
2 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Peter BuchBlack Pidgeon fortæller om Vestens forfald | Hodjanernes Blogtavseninverneskenneth hovestøl Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
trackback

[…] Taget herfra […]

kenneth hovestøl
Guest
kenneth hovestøl

Støtter Snaphanen og Black Pigeon 100%. Verden er et Sodoma og Gomorra igjen. Og London leder an.

invernes
Guest
invernes

Tiltredes 😉

tavsen
Guest
tavsen

London calling to the faraway towns. Now that war is declared-and battle come down

https://youtu.be/QZPAdPsT7s8

Peter Buch
Guest
Peter Buch

London calling
To the zombies of death
Quit holding out
And draw another breath

http://www.tekstowo.pl/piosenka,the_clash,london_calling.html