13
maj
Seneste opdatering: 14/5-16 kl. 0216
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Black Pigeon igen. Der er forskellige vurderinger af Sadiq Khan, jeg fĂŠstner lid til Tommy Robinsons. Og for at holde humĂžret helt oppe: PROFESSOR NYBORG: CIVIL WAR “MOST LIKELY” OUTCOME OF MIGRANT CRISIS. Low IQ of “refugees” threatens foundation of western civilization

Sandelin rescencerar Storhaug

Malmö – det nordiska Marseille

LĂ„t oss dröja ett tag vid Malmö – det nordiska Marseille. Storhaug skriver att hon befinner sig i centrala Malmö, det omrĂ„de hon explicit anger Ă€r RosengĂ„rd. Äldre svenska kvinnor berĂ€ttar att de mĂ„ste lĂ€mna staden dĂ€r de bott hela sitt liv. Arabiska och somaliska pojkgĂ€ng radar regelbundet upp sig utanför deras fönster och trakasserar pĂ„ olika sĂ€tt. Det rĂ€cker med att en kvinna lever ensam.

Omgivningen gör livet omöjligt för de sista svenskarna i trappuppgÄngen, de till och med erbjuds pengar för att flytta sÄ att klanen kan ta över. Intervjuobjekten har personliga erfarenheter av rÄn, överfall, att medvetet bli pÄkörda, trots att de Àr Ànda upp i sjuttioÄrsÄldern.

En handikappad kvinna fick en pistol mot tinningen och rÄnades pÄ sin rullstol, bara för att gÀnget ville ha den som leksak. Till detta kommer anlagda brÀnder i trappuppgÄngar, drivor av sopor som hÀlls ut utanför tröskeln, spottloskor (t.o.m. frÄn smÄ barn), bilbomber, beskjutningar, inbrott i svenskarnas lÀgenheter, vÄldtÀkter ocksÄ pÄ Àldre kvinnor.

En av de kvinnor som Storhaug intervjuar anser att det pĂ„gĂ„r en etnisk rensning, sedan svenskarna kommit i minoritet. ”Om du ska bo kvar hĂ€r mĂ„ste du lĂ€ra dig arabiska!” lyder uppmaningen. De intervjuade kvinnorna berĂ€ttar ocksĂ„ om en poliskĂ„r, som inte kommer nĂ€r man ringer. Det finns som bekant ett femtiotal ”No-Go zoner” i Sverige, dĂ€r statens vĂ„ldsmonopol inte fungerar och dĂ€r ambulans och brandkĂ„r inte ger sig in utan poliseskort.

NRK gjorde i helgen ett liknande reportage frĂ„n en sĂ„dan stockholmsförort som chockade Norge. Hot och stenar haglade mot polis och teve-team. Svenska journalister rapporterar inte gĂ€rna om vad som hĂ€nder med dessa utsatta stadsdelar. De Ă€r resultatet av en ansvarslös invandringspolitik och Ă„tföljande segregation som inte gĂ„r att hejda – en politik som de för övrigt sjĂ€lva varit med om att driva fram. De vĂ€ljer hellre att rapportera om urbefolkningens pĂ„stĂ„dda rasism och islamofobi. LĂŠs resten Recension: LandsplĂ„gan islam av Hege Storhaug (Kassandra Publishing, 2016)

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
kenneth hovestĂžl
kenneth hovestĂžl
4 years ago

StĂžtter Snaphanen og Black Pigeon 100%. Verden er et Sodoma og Gomorra igjen. Og London leder an.

invernes
invernes
4 years ago

Tiltredes 😉

tavsen
tavsen
4 years ago
Reply to  invernes

London calling to the faraway towns. Now that war is declared-and battle come down

https://youtu.be/QZPAdPsT7s8

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago
Reply to  tavsen

London calling
To the zombies of death
Quit holding out
And draw another breath

http://www.tekstowo.pl/piosenka,the_clash,london_calling.html