24
maj
Seneste opdatering: 25/5-16 kl. 0827
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“The simplest way to explain the behavior of any bureaucratic organization is to assume that it is controlled by a cabal of its enemies.”As in, within a year, that so-called liberal Muslim academy will be taken over by Muslim radicals. Just you watch. Swedish government to start funding Muslim imams — just like in Iran, Saudi Arabia, Sverige får sin första skattefinansierade imamutbildning i Stockholm.

Sverige vil gerne kontrollere det rovdyr de har lukket sig selv inde med. Det forstås, men at tæmme islam på denne måde, er ikke lykkedes i 1400 år. Jeg kender kun en måde at kontrollere islam på, og den praktiseres i Singapore og noget voldsommere, i Kina: Diktér vilkårerne og håndhæv dem om nødvendigt brutalt. Sørg for, at der er så få af dem som overhovedet muligt. Ikke noget med “hvad synes du selv?”

Sådan sameksisterer man med islam nu hvor vi desværre skal det. Det kommer vi ikke til at se i den nordiske skovbørnehave foreløbig. Islam vil have frit spil overfor de nordiske pædagoger mange år endnu, antagelig indtil de er så stærke, at de kan være ligeglade med, hvad vi mener. Sverige er på vej mod 1 mio. muslimer, de har allerede været ustyrlige længe, og der er intet som tyder på, at Sverige genvinder kontrollen.

Nicolai Sennels on Gad Saad

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Gad vide, om denne “mandlige” svenske håndværker har gået i en kønsfri børnehave og en kønsfri skole? 😉

http://www.thelocal.se/20160525/why-a-swedish-handyman-wore-high-heels-to-work

Når man kender lidt til svenskernes syn på kønsområdet, så kan det vel kun være et spørgsmål om tid, før de har smarte sikkerhedsmodeller af sådanne hen-sko klar i alle størrelser til de stolte svenske håndværkere …

torstein
torstein
4 years ago

Trist, men sandt: Muslimske menn smitter homofile svenske menn i Västergötland med gonore og syfilis, antall smittede blant svenske menn som har sex med menn er 4 doblet de siste par år. (NRK 25.05.2016)

Peter Zichau
Peter Zichau
4 years ago

De svenske (og alle andre) kvinder tror islam er en lille kælebjørn. Hvorfor skulle vi kæmpe for dem mere..? De har fået stemmeret, høje uddannelser og frit slag på alle hylder. De har oven i købet feminiseret halvdelen af mændene. Nu må de sgu selv stå på mål for deres egne handlinger..!

MollyM
MollyM
4 years ago
Reply to  Peter Zichau

Kan du ikke lide kvinder, P.Z.?

Peter Zichau
Peter Zichau
4 years ago
Reply to  MollyM

Jeg elsker kvinder. Men giver man dem en lillefinger tager de hele hånden. Og nu har de taget hele hånden så hvad gør det, at det vi brokker os nu..?

MollyM
MollyM
4 years ago
Reply to  Peter Zichau

Ja, livet er i sandhed hårdt 😉

Peter Zichau
Peter Zichau
4 years ago
Reply to  MollyM

Nu skal jeg jo heller ikke generaliserer men, mænd er kun gode til at stå sammen på et fodboldhold eller i en krig. Ellers konkurrerer vi jo normalt med hinanden.
Men kvinder tænker altså mere på deres eget bedste. Og det samfund vi har nu er skabt for kvinder, fordi de har stemt ens.
Så det må de altså selv rode sig ud af. Hvorfor skal vi straffes dobbelt..?

MollyM
MollyM
4 years ago
Reply to  Peter Zichau

Jeg melder hus forbi – jeg stemmer med forstanden og fornuften

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
4 years ago

Dialog er Vestens mirakelmedicin – tror de i alle tilfælde!

jasminum
jasminum
4 years ago
Reply to  snaphanen

Godt sagt, rent oppløftende 🙂
Er det deg som intervjuer Nicolai Sennels? Bildet utstråler klokskap, passende porsjon pragmatisme, kraft og vilje. Og som mennesker generelt innehaver av nok følelser til å kjempe også med hjertets følelser – tenker jeg.

Takk, og det var mitt utspill på en vakker, vakker gave av en sommerdag. Registrer også at naturens utfoldelse/blomstringen er en måned tidligere ute her vest i Norge. Må være CO2 velsignelsen*. Nå ventes bare et naturgitt, sjeldent, men förödande jordskjelv som forstyrrelse. Det tar vi en annen gang.

* den likte nok ikke vestens imperialister som bruker klima som dhimmifiserings-redskap.

jasminum
jasminum
4 years ago
Reply to  snaphanen

Vel, æres den som æres bør, du med 😉

Observant55
Observant55
4 years ago
Reply to  snaphanen

Nu är det ju så att du hade varit kvar på ditt päredanska 1500-tal om det inte varit för att ditt land tog del av vetenskap och framsteg från andra kulturer, missat det?

River
River
4 years ago

Hjul og stejle. Genlæs Jyske Lov og se hvordan misædere bør behandles.

MollyM
MollyM
4 years ago
Reply to  River

Bedre: dyp dem i tjære og rul dem i fjer!

BillyTheBritt
BillyTheBritt
4 years ago

There are secular minded and tolerant Muslims who successfully integrate into Western societies, but what makes them successful is the degree to which they are secular and tolerant and the ideological distance they are from Islam. It is the westernised aspect of them which makes them acceptable, not the Islamic.

The less Islamic and the more westernised a Muslim is then the better he is and he is at his best when he is not a Muslim at all. Sad but true.

Peter Zichau
Peter Zichau
4 years ago
Reply to  BillyTheBritt

Tell that to women..!

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x