6
sep
Seneste opdatering: 7/9-16 kl. 0611
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Forfatteren Akif Pirinçci Рoversættelser på Snaphanen

Svensk politi presset i bund

För näravarande utreds cirka 45 mord och 70 mordförsök i Stockholm

45 mord, det er alle Danmarks mord p√• √©t √•r. Det er tretten √•r siden fhv. DN chefredakt√łr Hans Bergstr√∂m i et interview sagde: “Politiet kommer ikke n√•r man ringer efter dem.” Det er kun blevet v√¶rre siden, meget v√¶rre. N√•r politichefen eller den ansvarlige minister taler om det, er det rent bullshit som man kunne h√łre i SVT Agenda forleden. (fra minut 27) De tunge, √•relange problemer, skyldes ikke en to √•r gammel politireform.

Der er √©n forklaring, de omhyggeligt g√•r udenom: Antallet forbrydelser er eksploderet de sidste fyrre √•r, og det er nogenlunde samme antal poliser, der skal h√•ndtere dem. √Örsagen er politikernes masseimport af st√¶rkt kriminelle personer. Voldsforbrydelser er steget med 330 procent siden 1975, seksualforbrydelser er √łget med 873 procent.¬†Voldt√¶gter alene er √łget med 1395 procent (!)

Sverige har ikke brug for at komme op p√• EU gennemsnittet, 30 000 politifolk. Sverige har brug for mindst 50 000 politifolk for at kompensere for antallet forbrydere. M√•ske hellere 70 000, men det ville alligevel ikke kunne kompensere for tabet af et h√łjtillidssamfund.

Hvis de var √¶rlige sagde de til svenskerne: “Det bliver ikke bedre, det bliver v√¶rre. Retssamfundet er i f√¶rd med at forsvinde, og det forsvinder p√• grund af indvandringen fra kaos-kulturer. Politiet kan ikke holde trit med politikernes √łdel√¶ggelse af landet. Det er sat p√• en ul√łselig opgave. Derfor siger svenske politifolk op, og derfor bev√¶bner svenskere sig og danner borgerv√¶rn.” Samtidigt stiger skatten i Sverige for anden gang p√• en uge.

Grov brottslighet, komplicerade ärenden, terror och migration. Officiella besök och fotbollsmatcher i huvudstaden och ett reformarbete som pågår för fullt. Framöver kommer arbete med verkställighet av de immigranter som inte ska vara kvar i Sverige. Satsningar i särskilt prioriterade områden kräver också personal. Det behövs resursförstärkning och prioriteringar.

Trycket på grova brott är större än någonsin. För näravarande utreds cirka 45 mord och 70 mordförsök. Det sker också fler skjutningar och förekommer fler tyngre vapen, berättar Ulf i podden. Polisen, Stockholm

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Odd S. Olavss√łn
Odd S. Olavss√łn
5 years ago

Den svenske definition af fascisme, man skulle n√¶sten tro at det var skrevet af den paranoide ‘nazist-fascist-racist’ SSortseer, Henrik Arnstad (her pr√¶senteret med god humor af ‘En Arg Blatte’ (oversat: En gal/sur perker)), som √•benbart har viet sit liv til at se ‘nazist-fascist-racister’ alle vegne, undtaget i det svenske Socialdamokrati (som han er medlem af, og ‘national’r√•dgiver for n√•r det drejer sig om den (√•hh, jeg gider n√¶sten ikke skrive det en gang til…) nazistiske, fascistiske og (ikke mindst) racistiske h√łjrefl√łj, personificeret af partiet SD og is√¶r partilederen Jimmie √Ökesson og resten af SD’s ledelse. Velkommen Henrik Arnstad…
https://www.youtube.com/watch?v=96R4Pcad5nA

Odd S. Olavss√łn
Odd S. Olavss√łn
5 years ago

“Hvis de var √¶rlige sagde de til svenskerne: ‚ÄúDet bliver ikke bedre, det bliver v√¶rre. Retssamfundet er i f√¶rd med at forsvinde, og det forsvinder p√• grund af indvandringen fra kaos-kulturer. Politiet kan ikke holde trit med politikernes √łdel√¶ggelse af landet. Det er sat p√• en ul√łselig opgave. Derfor siger svenske politifolk op, og derfor bev√¶bner svenskere sig og danner borgerv√¶rn.‚ÄĚ ” …Og det g√łr det bestemt ikke bedre at Sveriges indenrigsminister holder h√•nden over partikammeraten i Socialdemokratiet; Sveriges fuldst√¶ndig uduelige rigspolitichef, som ikke en gang er politimand! men han er √•benbart en god Socialdemokrat/partisoldat. Socialdemokratisme n√•r det er ‘bedst’…… Read more »

Tafsa inte på Sverige!
Tafsa inte på Sverige!
5 years ago

Sverige håller på att ta kål på sig själv!

Odd S. Olavss√łn
Odd S. Olavss√łn
5 years ago

“Tafsa inte p√• Sverige”…

Er det det nyeste armb√•nd fra den s√•kaldte ‘rikspolischef’ Eliasson?

sussebassa
sussebassa
5 years ago

Sverige har utviklet seg til Et skitten, snusket, uetisk og umoralsk land..takket v√¶re “lysprostituerte” politikere som bare tenker p√• seg sjelv…EU parl betaler godt..Alt er til salgs.
Art friatider.se …forskere sier at globalisterna er p√• god veg √• tape, og nasjonalistene har fremgang i hele Europa..nogot alle vi her Vet og lengtar etter…ogs√• v√•ra barn som igjen kan f√łles seg tryggare.