11
sep
Seneste opdatering: 15/9-16 kl. 2216
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

You Tube fjerner løbende denne video. Udskiftet torsdag d. 15.

Hun står, eller prøver at stå, med ryggen til og det lyse hår midt i billedet. Der er 25 grader i New York i dag. De fleste amerikanske, Clinton-tro medier holder det ude af overskrifterne. Washington Post skriver dog i sandhedens interesse: Hillary Clinton’s health just became a real issue in the presidential campaign. Prøv at se klippene et par gange. Mandag hedder det, hun har lungebetændelse.

Dette vaklende, politiske ringvrag søger verdens mest stressende job. Det vil ikke blive til noget, tør jeg godt spå. Der har været mange videos, men denne amatørvideo ligner den, som endeligt gør det af med hendes ambitioner. Stefan Molyneux: This is the way, that Hillary Clintons campaign ends. Not with a bang, but with a stagger and a faint.

Hillary Clinton Statement About 9/11


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

14
Deltag i debatten...

avatar
8 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
barfbagNilsvspirildjasminumsnaphanen Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
barfbag
Guest
barfbag

Off topic. -eller?Klik for at afgive din stemme, så bogen Beyond Terrorism kan blive udgivet. Jeg ønsker at købe mig et eksemplar.http://www.annemariewaters.org/an-appeal-fo-two-minutes-of-your-time/

Nilsv
Guest
Nilsv

I samme sekund Clinton er valgt, synker hun sammen til en bunke støv, som når Dracula får sølvspydet gennem hjertet.

Hvorfor skulle vi tro på, hun har lungebetændelse? Alle andre informationer har jo været forkerte.

sussebassa
Guest
sussebassa

For egen del venter jeg spent på forklaringen…
Det vil vi Alle her lære noe av…
Hvordan juge med sterk overbevisning, slik at de fleste kjøper det.

spirild
Guest
spirild

Clinton offer for klimaterror.

Hestehandleren
Guest
Hestehandleren

Whoaaaawwww… Jeg så klippet 8 gange…. Og fik ondt af Hillery, men… Hvis ikke præsidentvalget er afgjort nu.. Så fortjener amerikanerne hende… Det er en KAMEL at sluge for MSM og hvis de prøver at dække over det.. Så vil de for evigt have mistet alt magt… Og givet den til Snaphanen og alle de andre “konspirationstosser”…. 🙂 !!!

Hillery har Parkinson.. OG NU BLIVER DE NØDT TIL AT FRIGIVE HENDES HEALTH RECORDS… Og så er Demokraterne ude….!!! Parkinson og hjerneskade.. Hun bliver ikke præsident…

sussebassa
Guest
sussebassa

Med tabletter til enhver situasjon..sove, våken, pigg mm…er det mange Bivirkninger som nok nå begynner å ise seg…tabletter imot bivirkninger tilslutt…
Da egner man seg ikke til president …pensjoner deg.
Heja Trump…

Tafsa inte på Sverige!
Guest
Tafsa inte på Sverige!

Hon måste börja inse att hon är sjuk. Man inte kan vara en president som andra styr! Hon måste lägga av p g a dålig hälsa! Hon är maktgalen som till varje pris vill bli USA president! Hillary Zombie!

Arve Henriksen
Guest
Arve Henriksen

Hillary er frisk som en fisk.

https://www.youtube.com/watch?v=j1NhtqEHirs

papers__please
Guest
papers__please

Det skal blive spænnende at se hvordan løgnepressen vil prøve at ‘spinne’ sagen og dække over endnu en episode af Hillary Clintons åbenlyse sygdom. Den korrupte og kriminelle Hillary Clinton er jo hele løgnepressens favorit til posten som USAs præsident.