12
sep
Seneste opdatering: 12/9-16 kl. 1747
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Eric Zemmour: “For the Last Forty Years We Have Been Colonisable” – transskription. Denne  historie falder ind under det, som EU og Facebook er blevet enige om, ikke at kunne lide. At ville lægge linket på Facebook medfører disse manende ord:

“Denne besked omfatter indhold, der er blevet blokeret af vores sikkerhedssystemer. Hvis du tror, at du ser dette ved en fejltagelse, opfordrer vi dig til at fortælle os det.”

Jeg finder dette overformynderi voldsomt ildevarsende, og skal minde om, at denne blog ligger på en server i et frit land udenfor EU: U.S.A.

Orban demands ‘SINKING’ of Med boats

EUROPE must help Christians BEFORE Islamic people and sink empty migrant ships to save the Mediterranean, the tough-talking prime minister of Hungary has demanded.

Hardliner Viktor Orban pulled no punches as he pinned the blame on the “elite” of the failing European Union (EU) for the escalating migrant crisis engulfing the continent. The prime minister, who has called a referendum in Hungary over EU migrant quota systems, said the superstate had “collapsed in front of our eyes”.

A defiant Mr Orban called on the beleaguered bloc to focus on helping Christian people in order to tackle the migrant crisis, which has seen millions of refugees travel through the continent’s open borders. He said: “If we really want to help, we should help where the real problem is.

“We should first help the Christian people before Islamic people. “If Europe wants the best for itself, and it really wants to build a united army, it should be able to rule the Mediterranean, and – as the old Roman emperors did – sink the empty, unauthorised ships.” Christians BEFORE Islam: Orban blasts EU over migration and demands ‘SINKING’ of Med boats


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

14
Deltag i debatten...

avatar
6 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
MaritinvernesɱØяñιηg$ʇðя ©™snaphanenNiklas Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Marit
Guest

Takk og pris for Viktor Orban ! En virkeig MANN !

invernes
Guest
invernes

Helt enig med Orban her ! galskapen må stoppes med alle midler.

Niklas
Guest
Niklas

Sverige har hilst disse utilfredse, krævende og klagende flygtninge https://youtu.be/KcLGE2f3zZo

jonny_99
Guest
jonny_99

Området runt Stalingrad Métro i Paris, i nådens år 2016.

https://www.youtube.com/watch?v=ju79YT_lBVI

Hestehandleren
Guest
Hestehandleren

Jeg har hverken Twitter, Facebook, Instagram osv… MEN jeg følger snaphanen, uriasposten, dangerandplay og en del Youtubere, og lader Youtube/Google give mig forslag… OOOOG…. det kan godt være at jeg er “over” skeptisk.. Men Youtube ligger ikke længere de nyeste inlæg op… Jeg skal selv være proaktiv nu, for at få sidste oploads fra dem jeg følger og forslag til hvad der ligger inden for mine søgninger og Youtube brug… DET KAN VÆRE MIG, der opfatter det forkert, eller DET KAN VÆRE omtalte ændringer i Googles algoritmer, til fordel for Clinton….??? Det skal siges at jeg ikke bruger nogen som… Read more »

River
Guest
River

Jeg ser også kun blogge som dig, dangerandplay kendte jeg ikke. Er der andre du vil anbefale. Jeg ser selv hodja, synopsis, og de svenske afpixlat, everykindapeople, samtiden, fristeder, derudover muslimissue og barenakedislam.
Generelt en god ide at fortælle andre hvor man skal holde sig orienteret.
Abonnerer på en del youtube kanaler, men følger tildels de forslag der gives.

Hestehandleren
Guest
Hestehandleren

Du får lige et screendump… 🙂

Hestehandleren
Guest
Hestehandleren

Derudover er der selvfølgelig Breibart, FOX, 180grader, Denkorteavis, Gates of vienna, jihadwatch.org, Hodja.wordpress, infowars.com… Men kig gerne på stefan Moleneux, Billwitlle, david Seaman, Rebelmedia… Men husk det er en tidssluger…

Selv har jeg fravalgt at se TV og spillefilm… Virkeligheden er meget mere interessant..!!!

Hestehandleren
Guest
Hestehandleren

Appropo… Som du kan se har jeg stadigvæk interesser i mad og golf… Jeg sidder ikke i en kælder og “konspirerer”.. God fornøjelse… 🙂

River
Guest
River

Hestehandleren
Tak for input. Jeg kigger på dine forslag 🙂

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Guest

Prova Startpage/Ixquick istället för Google.

Dogen
Guest
Dogen

Jeg er virkelig skremt av mengden sensur, meningstyrrani, hjernevask, overformynderi, inkompetanse, ignoranse etc i samfunnet. Tror det er for mye å ta inn over seg for delen av befolkningen som fremdeles tror på MSN og ser kattevideoer på FB.

Snakket med en i dag som fremdeles ikke tror det er noe galt med Hillarys helse.