24
sep
Seneste opdatering: 24/9-16 kl. 1931
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ikke sandt, hvad er forskellen pÄ den vikarierende drama-lÊrer Justin Trudeau og lad os sige Morten Østergaard eller Uffe ElbÊk? Lidt bÞssede personer uden skyggen af erhvervserfaring.

Under DR2/Debatten forleden opstod der et kort afslĂžrende minut der blotlagde den undergrund af had og splittelse, politikerene har installeret. Elmas Berke lagde ogsĂ„ mĂŠrke til det. Poul HĂžjlund fra Nye Borgerlige og Martin Henriksen (DF) var i ordskifte med flere “nydanskere”, da en afgrund Ă„bnede sig for vores Ăžjne. Ret hurtigt fik programvĂŠrten tildĂŠkket den med lĂžst snik- snak.

Det var det “nye vi,” vi sĂ„, det var had. Ingen havde i virkeligheden skylden, de var bare plantet i situationen af andre. Elmas Berke bebrejder HĂžjlund og Henriksen, jeg bebrejder de politikere, der har tilrettelagt situationen. Det er alt det, jeg har forsĂžgt at forebygge. Konflikterne er plantet, og der er meget lidt nogen kan gĂžre ved det. Fremtiden er grader af konflikt takket vĂŠre Trudeau, Østergaard og ElbĂŠk, og de fatter det ikke engang selv. Østergaard var ‘rystet’, han har aldrig oplevet noget lignende, men det kommer han til igen. Mange gange. Ordvekslingerne falder fra omkring minut 47 og frem.

Islamkritiker Hamed Abdel Samad truet pÄ livet af salafister

Forfatteren taler i KĂžbenhavn og Stockholm i nĂŠste uge

Hans kritik af islam har indbragt politolog og bestsellerforfatter Hamed Abdel-Samad mange fjender. Salafister og det egyptiske Muslimske Broderskab Ăžnsker at se ham dĂžd. I Tyskland kan han kun fĂŠrdes med livvagter. Selv ser han sine bĂžger som en “stille, reflekterende analyse”.

“Jeg forlod Egypten for at leve, tĂŠnke og skrive frit, isĂŠr,” siger Abdel-Samad i en samtale med avisen “Die Welt”. “Nu vil islamister lukke munden mig i Tyskland.” SĂžnnen af en imam kom i 1995 til Tyskland i en alder af 23 Ă„r til Tyskland og er blevet en af de mest fremtrĂŠdende kritikere af islam.

VĂŠrker som „Der islamische Faschismus“ und „Mohamed – Eine Abrechnung“ er regelmĂŠssigt pĂ„ bestsellerlisterne. men han mĂždes ogsĂ„ af kritik fra alle sider. “Islamister Ăžnsker at drĂŠbe mig, almindelige muslimer afpresser mig med deres sĂ„rede fĂžlelser,” siger han til avisen. “Og tyske intellektuelle taler om vand pĂ„ hĂžjreflĂžjens mĂžlle.” Auch in Deutschland: Islamkritiker Abdel-Samad wird von Salafisten bedroht. (Snaphanens oversĂŠttelse)

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Odd S. OlavssĂžn
Odd S. OlavssĂžn
4 years ago

Det er da helt utrolig sÄ tÞsefornÊrmet han kan blive, ham Morten Østergaard.
Jeg mÄtte opgive at se programmet fÊrdigt, det var tÊerkrummende pinligt!

Peter Zichau
Peter Zichau
4 years ago

Morten Østergaard er “rystet over tonen i debatten og har aldrig oplevet noget lignende”.

SĂ„ skulle hans vĂŠlgergruppe vist vĂŠre tilgodeset…

Argumenter har han ingen af – kun de sĂŠdvanlige infantile floskler, som ogsĂ„ de to muslimer og tyrkiske Elmas Berke benytter sig af. Fordummelse af 3. grad – vi takker Morten og alle hans kumpaner.

I Ăžvrigt snakker muslimerne rask vĂŠk om kinesere – men selv er de altsĂ„ pludselig blevet danskere..?

https://www.document.dk/2016/09/24/bullshit/

Marit
4 years ago

Ære vére Abdel-Samad !