24
sep
Seneste opdatering: 24/9-16 kl. 1931
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ikke sandt, hvad er forskellen p√• den vikarierende drama-l√¶rer Justin Trudeau og lad os sige Morten √ėstergaard eller Uffe Elb√¶k? Lidt b√łssede personer uden skyggen af erhvervserfaring.

Under DR2/Debatten forleden opstod der et kort afsl√łrende minut der blotlagde den undergrund af had og splittelse, politikerene har installeret. Elmas Berke lagde ogs√• m√¶rke til det.¬†Poul H√łjlund fra Nye Borgerlige og Martin Henriksen (DF) var i ordskifte med flere “nydanskere”, da en afgrund √•bnede sig for vores √łjne. Ret hurtigt fik programv√¶rten tild√¶kket den med l√łst snik- snak.

Det var det “nye vi,” vi s√•, det var had. Ingen havde i virkeligheden skylden, de var bare plantet i situationen af andre. Elmas Berke bebrejder H√łjlund og Henriksen, jeg bebrejder de politikere, der har tilrettelagt situationen. Det er alt det, jeg har fors√łgt at forebygge. Konflikterne er plantet, og der er meget lidt nogen kan g√łre ved det. Fremtiden er grader af konflikt takket v√¶re Trudeau, √ėstergaard og Elb√¶k, og de fatter det ikke engang selv. √ėstergaard var ‘rystet’, han har aldrig oplevet noget lignende, men det kommer han til igen. Mange gange.¬†Ordvekslingerne falder fra omkring minut 47 og frem.

Islamkritiker Hamed Abdel Samad truet på livet af salafister

Forfatteren taler i K√łbenhavn og Stockholm i n√¶ste uge

Hans kritik af islam har indbragt politolog og bestsellerforfatter Hamed Abdel-Samad mange fjender. Salafister og det egyptiske Muslimske Broderskab √łnsker at se ham d√łd. I Tyskland kan han kun f√¶rdes med livvagter. Selv ser han sine b√łger som en “stille, reflekterende analyse”.

“Jeg forlod Egypten for at leve, t√¶nke og skrive frit, is√¶r,” siger Abdel-Samad i en samtale med avisen “Die Welt”. “Nu vil islamister lukke munden mig i Tyskland.” S√łnnen af en imam kom i 1995 til Tyskland i en alder af 23 √•r til Tyskland og er blevet en af de mest fremtr√¶dende kritikere af islam.

V√¶rker som ‚ÄěDer islamische Faschismus‚Äú und ‚ÄěMohamed ‚Äď Eine Abrechnung‚Äú er regelm√¶ssigt p√• bestsellerlisterne. men han m√łdes ogs√• af kritik fra alle sider. “Islamister √łnsker at dr√¶be mig, almindelige muslimer afpresser mig med deres s√•rede f√łlelser,” siger han til avisen. “Og tyske intellektuelle taler om vand p√• h√łjrefl√łjens m√łlle.” Auch in Deutschland: Islamkritiker Abdel-Samad wird von Salafisten bedroht. (Snaphanens overs√¶ttelse)

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Odd S. Olavss√łn
Odd S. Olavss√łn
4 years ago

Det er da helt utrolig s√• t√łseforn√¶rmet han kan blive, ham Morten √ėstergaard.
Jeg måtte opgive at se programmet færdigt, det var tæerkrummende pinligt!

Peter Zichau
Peter Zichau
4 years ago

Morten √ėstergaard er “rystet over tonen i debatten og har aldrig oplevet noget lignende”.

S√• skulle hans v√¶lgergruppe vist v√¶re tilgodeset…

Argumenter har han ingen af Рkun de sædvanlige infantile floskler, som også de to muslimer og tyrkiske Elmas Berke benytter sig af. Fordummelse af 3. grad Рvi takker Morten og alle hans kumpaner.

I √łvrigt snakker muslimerne rask v√¶k om kinesere – men selv er de alts√• pludselig blevet danskere..?

https://www.document.dk/2016/09/24/bullshit/

Marit
4 years ago

Ære være Abdel-Samad !