6
okt
Seneste opdatering: 7/10-16 kl. 1843
100 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Nordfront er en nazi-site, der citeres undtagelsesvist, for det er dem svenskerne tvinges i armene på af politikerne. Sagens natur gør, at jeg finder det beføjet. Jeg interesserer mig ikke i første række for hvem, der siger noget, men hvad de siger, og de siger ikke andet end hvad de fleste med sund fornuft også siger. Blind høne finder også korn.

Jeg har i årevis frygtet, at svenske politikere ville skabe rigtige ekstremister af besindige svenskere. Nu frygter jeg, det ikke er så langt fra at lykkes. – Søndagskronikken i morgen aften handler om den afghanske gruppevoldtægt mod en kvinde i rullestol i Visby.

De fem män som misstänks för en gruppvåldtäkt mot en rullstolsburen kvinna har släppts på fri fot. Åklagarens beslut bygger på en juridisk teknikalitet som i grunden handlar om att den rullstolsbundne kvinnan inte gjort tillräckligt motstånd, något som varit svårt, om inte uteslutet, då hon varit just rullstolsburen.

 Kommentar

I ett normalt samhälle hade ingen klandrat poliserna för att de skyddar misstänkta men ännu ej dömda brottslingar. Men detta är inget normalt samhälle. Här ingår detta agerande i ett mönster, där svenskar som protesterar mot utrotningen av det svenska folket förföljs och polisen totalt sviker sitt uppdrag. Som helhet ökar deras arbete antalet rasistiska gruppvåldtäkter mot svenska kvinnor, i jämförelse med om vi inte haft någon ordningsmakt alls.

De har gjort sig själva till maktens megafoner och kan därmed inte längre ursäktas med att det ingår i polismaktens natur att skydda den politiska makten. De är aktiva deltagare i den pågående våldtäkten på Svea Rike och utrotningen av det svenska folket. Jag hoppas få se riktiga poliser tröttna på att bli rövknullade av PK-snutjävlar och göra uppror. Men till dess ligger min respekt för polisen överlag någonstans i rännstenen. Misstänkta våldtäktsmännen släpps på grund av kvinnans handikapp, – Polisbevakning efter gruppvåldtäkten – Migranter pekas ut på högerextrem sajt – Ett hundratal i protesttåg för våldtagen kvinna

Se hvad der driver den inderligt, forudsigelige, svenske ulykke: Snart spricker Sverige

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

100 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
4 years ago

Sverige har blivit ett inverterat land. Allt är bakochfram och uppochner ner. Ondskan och galenskapen styr – inte godheten och klokheten.

“REVOLUTIONEN BÖRJAR PÅ GOTLAND

Blir det på Gotland befrielsen av Sverige inleds?”

http://blueshift.nu/revolutionen-borjar-pa-gotland/

FeliCity
FeliCity
4 years ago

TACK , varmt tack för en RIKTIGT bra sann debatt.

OlofdeGothia
OlofdeGothia
4 years ago

Så här på en lördagskväll kanske vi borde ägna oss åt nordisk historia då endast lite kuriosa.
Mitt enkla budskap går endast ca 200 år tillbaka i tiden men kanske är den läsvärt för både dansk som svensk.
Vi har ju mycket gemensamt som brödrafolk när vi sedan sekler tillbaka i tiden lagt ifrån oss stridsyxan
Yxan har på senare tid oförståndiga politiker importerat och följderna av det ser vi nu i våra samhällen.
https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/10/08/leif-gustavs-grabb-eller-olof-albins-sonson/

jonny_99
jonny_99
4 years ago

Mannen som konfronterade de misstänkta våldtäktsinvandrarna trakasseras nu av “svensk” polis. — Jag blev stannad i min arbetsbil av polisen och de frågade om körkort och nykterhetskontroll och påstod att det var en ”rutinkontroll”. Sedan rörde sig samtalet snabbt åt ett annat håll och de undrade var bilen varit under gårdagen. Då jag inte ville svara bad polisen mig att gå ur bilen och testade mig för droger och gjorde en ögonkontroll, säger Boström till Nordfront och fortsätter sedan: — För att trakassera mig ännu mer kör polisen mig till ett sjukhus för att ta blod och urinprov på mig,… Read more »

Oxis
Oxis
4 years ago

Som svensk(svenska) blir man förtvivlad över utvecklingen. Det som hände på Gotland med kvinnan var förfärligt men än förfärligare var samhällets svek mot henne. Alla vackra ord vi genom åren har hört om hur polisen skall agera vad gäller våldtäktsoffer, alla vackra ord om hur åklagare och advokater skall agera, alla kurser de gått på, alla vridningar och vändningar på alla ord och begrepp som kan förekomma i sammanhang som dessa, allt med alla uttalade goda intentioner från överheten – allt detta föll inte bara platt som en pannkaka på jorden efter händelsen på Gotland, det föll ned i underjorden,… Read more »

OlofdeGothia
OlofdeGothia
4 years ago

Det svenska advokatsamfundets generalsekreterare Ann Ramberg får ett tillrättavisande av styrelsen för olämpliga uttalanden den senaste tiden.
https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/10/07/att-skriva-om-rattor-far-konsekvenser/

OlofdeGothia
OlofdeGothia
4 years ago

Socialdemokraterna har ett dilemma. Deras historia kantas av skandaler och tragedier. Tur att det svenska civilsamhället fungerar så som de åderlåtit det genom årens lopp..
https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/10/07/adalen-31-eller-gotland-2016/

River
River
4 years ago

Det er ligesom at alle venter på at andre skal gøre oprør. Samtidig skammer man folk ud der allerede gør noget.

OlofdeGothia
OlofdeGothia
4 years ago

De som har haft förmånen att styra Sverige de senaste 50 åren har inte levt upp till de normala demokratiska principerna. De har tillsett att de blivit en politisk elit. Ett skrämmande exempel på det var när en riksdagsman från det etablerade partierna uttryckte sig så här ;Sverigedemokraterna stjäl våra platser. Det som har varit deras naiva ambition är att Sverige ska lysa som en klar stjärna i det globala samfundet. De tror t o m på sin skapelse den “humanitära stormakten”. Kritiserar man deras förda politik blir man kallad för fascist och nazist och kan i ett antal fall… Read more »

OlofdeGothia
OlofdeGothia
4 years ago
Reply to  Tor Arne

Vi som tror på ett bättre Sverige än det nuvarande kämpar vidare.

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  OlofdeGothia

Klart vi gjør, og vi blir flere og flere for hver dag som går…ihht siste metningar..SD leder.

invernes
invernes
4 years ago
barfbag
barfbag
4 years ago

Stem på bog for at få den udgivet://http://www.annemariewaters.org/an-appeal-for-two-minutes-of-your-time/

invandrare1957
invandrare1957
4 years ago

Undrar vad som sägs o skrivs i Afganistan om Sverige och hur man beter sig när man kommer hit. Som i mena länderna finns det instruktioner hur man gör för att komma hit. Borde vara det som Säpo borde hålla på med. Men som en krönikör skrev på Avpixlat att man begår ett jätte samhälls experiment i Sverige och med svenskarna som tror gott om alla i överheten.

jasminum
jasminum
4 years ago

Snaphanen. Takk for “åpent” kommentarfelt. Dette var intressant. Og til deres kommentatorer; bra jobba. Håper dere ikke tenker at det må være en lettvekterside. Dere vet hvor mye (rent overveldende) vi får via eks. msm 😉

OlofdeGothia
OlofdeGothia
4 years ago
kenneth hovestøl
kenneth hovestøl
4 years ago
Reply to  OlofdeGothia

Det var en bra side.

OlofdeGothia
OlofdeGothia
4 years ago

Tack så mycket

papers__please
papers__please
4 years ago

Sverige er i dag berygtet i hele verden for at være et meget farligt land at opholde sig i på grund af de ekstremt mange blodige voldtægter og drab der er fulgt med masseindvandringen. Stockholm alene bærer officielt titlen “Rape capital of the World”. I ingen anden hovestad i verden sted begåes tilsyneladende flere voldtægter end i Stockholm. Der er alt mulig grund til at advare folk mod at rejse til Sverige – især hvis man medbringer kvinder og børn.

Lawrence
Lawrence
4 years ago
invernes
invernes
4 years ago

Sverige de gales land.

Skolans förklaring till sexattackerna: Din dotter är “blond och söt och därför spännande att ge sig på”

http://www.friatider.se/skolans-forklaring-till-sexattackerna

jonny_99
jonny_99
4 years ago
Reply to  invernes

Det galna är att detta sker med en elev på mellanstadiet. Hon blir misshandlad och kallad hora och fitta. Men det riktigt sjuka är följande Vid ett tillfälle drog några pojkar ned hennes byxor i skolmatsalen och ställde sig och juckade mot henne. Vid ett annat tillfälle blev hon misshandlad på skolan, något som skolans kurator blev vittne till. Misshandeln polisanmäldes, men fallet lades ned. … Situationen var till slut så allvarlig att flickan erbjöds att köras ensam i en buss till och från skolan, men inte ens det hjälpte. Ett gäng pojkar på skolan sprang före flickan och omringade… Read more »

invernes
invernes
4 years ago
Reply to  jonny_99

Det er som et mareritt , hvor i helvete er svenske menn ?

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  invernes

De fleste er blitt Hen, og oppfører seg deretter…feige “mammadalter”.

Lillemor
Lillemor
4 years ago
Reply to  invernes

La oss for all del håpe de driver massiv mønstring i de svenske skoger. Og at de innser at det er på høy tid at de kommer fram snart.

invernes
invernes
4 years ago
Reply to  Lillemor

Ja man får leve i håpet 🙂

Breidablikk
Breidablikk
4 years ago
Reply to  invernes

Tipper at det langsomt demrer for svenske kvinner at den ekstreme svenske feminismen ikke har gjort noe særlig godt for Sverige, og minst av alt for kvinnene selv! Alt feministene har oppnådd er å dyrke fram den moderne svenske (og norske) tusseladd som feministene lovpriser, men – innerst inne, stilltiende – forakter!

Tafsa inte på yttrandefriheten
Tafsa inte på yttrandefriheten
4 years ago

Varför protesterar inte de svenska kvinnorna, istället låter de männen protestera!

OlofdeGothia
OlofdeGothia
4 years ago

Läs det senaste vad det gäller tragedin på Gotland och vilka konsekvenser det kan få när relevant information saknas-
I bloggartikeln tas det också upp det senaste angående Expressens C. Hagen-gate.
https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/10/06/tank-efter-fore/

invernes
invernes
4 years ago

Jeg skulle ønsket at nordisk ungdom forkastet disse fordømte nazist tankene og gikk tilbake til den gamle

ÅSATROEN, ekte vikinger må gjenreises fra grunnen av. 🙂

Lillemor
Lillemor
4 years ago
Reply to  invernes

Nazistene var jo ikke fascinert av alt norrønt i det hele tatt…

kenneth hovestøl
kenneth hovestøl
4 years ago
Reply to  Lillemor

Litt, så 😉
– Har noen Norsk Ungdom ukeblad fra 1940-45, som er rikelig illustrert med norrønt og det blonde særnorske/svenske. Aller mest det nasjonalromantiske fra begge landene. Skal finne frem disse.
Og bladene verken biter eller brenner i hendene når man leser i dem…. Historisk er det knall stoff….

Lillemor
Lillemor
4 years ago

God innstilling, Kenneth. Informasjon biter slett ikke. Ikke det som ligger ute på internett heller.

Av det lille jeg har lest av NS-materiale, syns jeg det er kjempespennende, og det er i tillegg mye «snillere» enn man kan få inntrykk av hvis man bare går på skolen og hører på lærerne sine 🙂

kenneth hovestøl
kenneth hovestøl
4 years ago
Reply to  Lillemor

Nemlig.
– Jeg fant bare 2 aviser/hefter. Resten ligger nok på loftet.
– De jeg har her fremme nå er nr.1 og 8. og er trykt i Sørum eller frontsiden er laget av en kunstner som heter Sørum….

kenneth hovestøl
kenneth hovestøl
4 years ago
Reply to  Lillemor

Her litt “Saga-prosa” :)))) – Mot det er av mann å våge segja sanning bland vepna menn. Mot det er å spenna båge, når varden brenn. Mot det er av mann å stille upp i rekkja som gjeng til strid. Byggja hær bland ulvar ville søkja dekkja eit gamalt splid. Mot det er å halda anda bland dei andre når tora skrell. Mot det er av mann å stranda sjølv om andre i rekkja fell. Dåd det er når mannen svingjer sverd mot stryet når rekkja svinn. Dåd det er når mannen springjer fram i gnyet og noko vinn. Eli… Read more »

jasminum
jasminum
4 years ago

Det var vikingeånd det. Som du finner i bøkene om danerne/vikingene som kunne gitt oss herredømme over England i sin tid. MÅ leses 😉

http://www.mynewsdesk.com/no/bazar-forlag/pressreleases/ny-roman-fra-bernard-cornwell-mesteren-av-historiske-romaner-1215109

kenneth hovestøl
kenneth hovestøl
4 years ago
Reply to  jasminum

Det skal jeg love deg, Jasminum. Elsker å lese nye ting om Vikingene 😉

jasminum
jasminum
4 years ago

Gled deg; jeg var fjetret – har lest hele serien, og flere med. Søk ditt bibliotek, og les serien kronologisk (få med deg alle.. Mitt bibliotek hadde alle 8-9 (ca.) inne – du kan nok bestille dem til ditt.

Dere dansker, les ivei, oppdiktede, men så levende og realistiske at de smelter sammen med den virkelige historien. Heltemot derigården; på plass.

kenneth hovestøl
kenneth hovestøl
4 years ago
Reply to  jasminum

Da tror jeg at de skal kjøpes inn. For det har jeg gjort med for eksempel Wilbur Smith sine bøker, etter at jeg hadde lånt og lånt dem på biblioteket 🙂

Psilly
Psilly
4 years ago
Reply to  jasminum

Takk for tipset.

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Lillemor

Hvor har du det ifra…

Breidablikk
Breidablikk
4 years ago
Reply to  Lillemor

Hva nazistene stod for er irrelevant – som om tidligere tiders evt. misbruk skulle forhindre oss skandinaver i dag å la oss inspirere av vår stolte fortid, som – i mange aspekt, eksempelvis diktning – ikke står tilbake for grekere, romere og andre høykulturer!

Lillemor
Lillemor
4 years ago
Reply to  Breidablikk

Jeg er enig. Den kommentaren kom litt sleivete ut. Det var ment som en litt sarkastisk slenger til invernes, som bruker uttrykk som “nazist tankene” (sic.). Usikker på hva han siktet til (det kan ha noe med religion å gjøre, siden han videre henviste til Åsatruen som noe spesielt “unazistisk”), men alt ble lissom bare galt.

Pachama
Pachama
4 years ago

Det første avsnitt i denne teksten, bør leses. Og så leses om igjen.

Så må man tenke 30, 20, 10 år tilbake. Og deretter fem år frem.

Hvor mye gjenstår ikke, allerede basert på den politikk svenske politikere hittil har ført? Hvor mye gjenstår ikke å “oppdage”, for flertallet svensker?

De er blitt rundlurt. Alle deres illusjoner, alle de vakre løfter – står for fall. Det vil bli en kostbar, smertefull prosess.

Det som vil bli farlig, er når svenskene forstår hvilke irreversible, konkrete konsekvenser dette vil ha for deres land, deres alderdom, deres barn og barnebarn.

Breidablikk
Breidablikk
4 years ago
Reply to  Pachama

Termen “nazist” har ikke lenger noen betydning. Og hvis noen er så lite oppfinnsomme at de fremdeles kaller seg “nazister”, da dømmer vi dem likevel på deres gjerninger, ikke deres ord. Enhver som er “nasjonalt og patriotisk besinnet” og viser det i den gode gjerning, er “med oss”, og ikke mot oss, samme hva slags ideologi som måtte besverges. Iallfall i mitt moralske univers teller den gode gjerning. Korrekte eller ukorrekte tanker og begrunnelser har mindre betydning. Selv om jeg mener at man i dag bør starte helt på nytt, tankemessig, og avvise enhver kobling til fortidens politiske ideologier som… Read more »

Steinadler
4 years ago
Reply to  Breidablikk

Til dette med Steigan og Russland. Kan ikke si jeg har inntrykk av at han idylliserer eller idealiserer Russland på noen tilsvarende måte som Rustad gjør ang. USA. Jeg vil snarere si Steigan langt på vei har akseptert at det nettopp er den “senkapitalistiske globalisme” med USA/NATO/EU som protagonister som er hovedfienden. Og med Russland og Kina som antagonister. Om man med en viss rett kan påstå at oppmerksomheten om problematiske sider ved Russland, både internt og utenrikspolitiks, nettopp derfor kan bli noe skjev, så lar det seg knapt sammenligne med Rustads ganske så eksplisitte stillingtagen til fordel for USA.

Breidablikk
Breidablikk
4 years ago
Reply to  Steinadler

Enig i dette. Det viktige er jo de enkelte tenkeres og nettsteders faktiske gode ytelser! Men jeg selv greier ikke å absorbere slikt stoff uten kritisk sans. Om ikke annet: å se den skjevhet du påpeker, utelatelsene og alt som forbigås. Likevel er det fiffig å lese Steigan og Rustad sammen – de kompletterer hverandre på en forbløffende måte: Steigan med USA-kritikk, men Rustad med innandringskritikk som Steigan ikke formulerer. Jeg har jo ingen bevis, men jeg tipper at det bak denne “blindhet” ligger hos Steigan en rest av et slags “kommunistisk/sosialistisk ideal” hvor etniske, religiøse og kulturelle faktorer ignoreres… Read more »

Oliver Langeland
Oliver Langeland
4 years ago
Reply to  Breidablikk

Den største “blindheten” ligger hos Rustad og co og skriver man negativt om USA så er det store muligheter for å bli sensurert og har ventet over 8t for å kommentarer på trykk. Kommer man til kritikk av israelsk innblanding eller politikk så er man garantert til å sensurert. Rustad og co bedriver egentlig med hatkampanjer, mens Steigan prøver å informere folk. Det som få har fått med seg er at hverken øst eller vest skyller på banksterne, men nettopp på øst eller vest, sin “motpart”. Det er et spill hvor alle de store elitene spiller på lag og alle… Read more »

Breidablikk
Breidablikk
4 years ago

Jo, men samtidig yter Doc.no utmerket i kritikken av Islam og innvandring, for eksempel, hvor vi ikke har noe annet eller bedre i Norge!

Tor Arne
Tor Arne
4 years ago
Reply to  Breidablikk

Anbefaler også derimot.no og Jan Hårstads gode analyser på Verdidebatt: http://www.verdidebatt.no/edgar69/

Vaeringen
Vaeringen
4 years ago
Reply to  Tor Arne

Takker for den. De som ikke frekventerer Verdidebatt bør gjøre det for å lese Hårstad (samt Slagsvold og Ferling, som også er svært interessante)

Oliver Langeland
Oliver Langeland
4 years ago
Reply to  Breidablikk

Doc vil ikke hjelpe oss, kun skape splid som ikke burde vært der i første omgang. Dem er en kontrollert opposisjon.. Denne ble slettet av doc i dag etter 4-5 timer som pending. Årsaken er enten linken som er nederst før youtube-klippene eller denne setningen “Dere i doc overser fakta. Mitt spørsmål til dere er; Hvorfor?” Hvordan vet jeg det? Fordi jeg har testet dem ut og hver gang det er en liten link til Israel så blir dem automatisk stoppet. Disse to er det eneste nye jeg har tilført når det gjelder min kritikk av Doc og deres skriverier… Read more »

Breidablikk
Breidablikk
4 years ago

Det er bare å godta begrensningene, og glede seg over ytelsene! Eller starte eget nettsted, hvis du har kapasitet! Det samme gjelder selvfølgelig meg selv!

jasminum
jasminum
4 years ago

Og nok en gang; Dette er europeiske nasjonalstaters myndigheter med på!

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Hörde för några dagar sedan ett rykte om att det var denne Rustad som golade till Gatestone Institute om Ingrid Carlqvist så att hon fick sparken. Hon har tydligen även hamnat i onåd hos Jan Sjunnesson. Om några minuter ska jag lyssna på Motgifts senaste Runda Bordet-program där Ingrid och Conrad är gäster. Kanske man får reda på mer om vad som har hänt där.

jasminum
jasminum
4 years ago

Du skulle observert antallet “removed” på min profil for øyeblikket. Bare å konstatere at går vi youtubelenker ol. i næringen så er det over og ut 😉

Men; det skal sies noen kommentarer “klarer seg”. Takknemlig for det. Tenke oss kontrasten mell. eks. sider som doc. og msm (?) Det samme med hrs – de øver et visst påtrykk på allmenheten.

Oliver Langeland
Oliver Langeland
4 years ago
Reply to  jasminum

Jeg har nå blitt offisielt utestengt fra Document.no Dem er en kontrollert opposisjon og har visst det hele tiden gjennom hva dem skriver og hvem dem støtter osv. Det oser politikk, ideologi og hatkampanjer av dem. Jaja, likte ikke engang å skrive hos dem så like greit. God helg..

Psilly
Psilly
4 years ago

Jeg vurderte en periode å vise hvilke av mine kommentarer som har blitt slettet derfra, nettopp for å illustrere det du her poengtere, men tenkte at jeg ikke ville provosere den godeste Spikeren for mye.

Oliver Langeland
Oliver Langeland
4 years ago
Reply to  Psilly

Hehe, Spikeren er en fundamentalist og ingenting biter på dem;) Det eneste som skjer er at dem legger deg ved hat, overser deg, og hvis det er skrevet “dårlig” uten linker så får man advarsler og eventuelt utestengelse. Jeg fikk ikke advarsler eller utestengelse, men noen noen reprimander om at jeg prøvde å ta over bloggen samt at de likte ikke mitt fokus på elitene og at det ble altfor negativt:) Dem eier ikke innsikt da dem selv skriver endel om elitene, men da gjerne gjenforteller propagandaen om at f.eks Hillary er ond, mens Trump er god. Høyre er bra… Read more »

Breidablikk
Breidablikk
4 years ago
Reply to  Steinadler

Legger til: tilfellet Ukraina er jo et godt eksempel på hvordan man kan lese Rustad og Steigan mot hverandre. Jeg mener Rustads suverene utelatelse av nazi-symbolikk er like lite adekvat som Steigans stempling av dagens ukraina-regime som nazistisk. Jeg tror at vi her, derimot, har en nøkkel for å forstå europeisk utvikling framover. Nemlig: det uhyre interessante faktum at “hele” Vesteuropa omfavner dagens regime i Ukraina selv om det kom til makten ved et udemokratisk kupp og ved bruk av nazi-historie og nazi-symbolikk, iallfall hos vesentlige militante grupperinger. Alt dette ble glattet over. Min hypotese er at Tyskland er nestemann… Read more »

Oliver Langeland
Oliver Langeland
4 years ago
Reply to  Breidablikk

Ledelsen i Ukraina er jødisk og Steigans stempling av dagens ukraina-regime som nazistisk er ikke langt fra sannheten hvis man orker å sette seg i hendelsene og implementeringen av “nazi”-bataljoner som angrep etniske russere. De plyndret, voldtok og drap.. Når det gjelder Tyskland så blir dette andre gangen det germanske folket holder på å bli “utryddet”.. Årsakene for den store innvandringen er mange, men målet er å ødelegge nasjoner samt splitt og hersk mm. Eliten har ranet verden og noen må få skylden når rentene begynner å stige og få vil klarer å betjene gjelden som kun kan øke. Norge… Read more »

Breidablikk
Breidablikk
4 years ago

Ja, men “nazistisk” har i så tilfelle fått ny mening – så grunnleggende at det kanskje ikke er hold for å snakke lenger om “nazisme” ?

Oliver Langeland
Oliver Langeland
4 years ago
Reply to  Breidablikk

Det har du helt rett i. For meg så døde nazismen 1945, men fascismen lever i sitt beste velgående og PK er en del av pakken.. When fascism comes to America, it will not be in brown and black shirts. It will not be with jack-boots. It will be Nike sneakers and Smiley shirts. Smiley smiley. Germany lost the Second World War. Fascism won it. Believe me, my friend. -George Carlin Når det gjelder dagens “nazister” i Ukraina så minner det litt om situasjonen om den satanistiske Greven som ble ble drapstruet av satanister pga sitt svik da han ble… Read more »

Tor Arne
Tor Arne
4 years ago

Mitt inntrykk er at tilnærmingen “kreativ destruksjon” er sentralt hos den globalistiske eliten. Jfr. “order out of chaos” http://www.zerohedge.com/news/2014-08-15/order-out-chaos-doctrine-runs-world og “creative chaos”/”constructive chaos” som er sentralt i neocon-doktrinen.

Oliver Langeland
Oliver Langeland
4 years ago
Reply to  Tor Arne

Jeg er helt enig. Opplegget med å spille på alle hester samtidig minner meg litt om animerte tråder av Sun Tzu hvor det skal være vanskelig å forstå hva som skjer. Både enkelt hendelser, men også dynamikken og helheten. Men jeg må si at spillet de utfører er ikke så intelligent og det er forholdsvis lett å avsløre dem og det som bekymrer meg mest er massene som ikke har intelligens til å se eller forstå. Jeg mistenker at mange mennesker har mangelfullt utviklede og varig svekkede evner.. IQ har falt med 14.1 poeng fra 1889 til 2004. http://www.upi.com/Health_News/2013/05/23/Last-century-Western-nations-lost-an-average-14-IQ-points/UPI-77081369362633/?spt=hs&or=hn Samtidig… Read more »

Tor Arne
Tor Arne
4 years ago

Proxy er vel et annet eksempel på “animerte tråder.” F.eks. proxy-krigføringen i Midt-Østen og NGOer som er finansiert av Soros. http://www.jpost.com/Opinion/Our-World-Soross-campaign-of-global-chaos-464770

http://www.merriam-webster.com/dictionary/proxy

Oliver Langeland
Oliver Langeland
4 years ago
Reply to  Tor Arne

Ja, helt klart! Disse “ekstremgruppene” som blir opprettet/finansiert i USA og Europa av elitene er får å lage “militariserte” ytterpunkter som skal fremme hat og ødeleggelse. Når det gjelder proxy-krigføringen så er det også en nødvendighet når det kommer til Ukraina (kanskje snart Moldova) og i Midtøsten da det er umulig spillteoretisk å vinne en kamp mellom 2 store atommakter. Ødeleggelsene blir altfor stor over en laang periode til ingen nytte. Så om de hadde vært fiender eller venner som jeg mener, så er proxy nok den eneste muligheten for dem å krige på. Jeg tror folket i Russland hadde… Read more »

Breidablikk
Breidablikk
4 years ago

Når det gjelder Ukraina mener jeg man må skille mellom de ulike gruppene som er i spill. De enkelte regioner har jo sin egen historie og sine egne helter. Ulykken er å la seg av amerikanere overtale til å snu seg aggresivt mot den pan-russiske fortid som dagens ukrainere, iallfall de viktigste delene, har til felles med russere, hviterussere og andre. Var jeg ukrainer ville jeg gått inn i union med Russland og – innad i unionen krevd min helt naturlige og historisk betingte del av Sibirs enorme rikdommer, og anvendt dagens “høy-russisk” på samme måte som også sveitsere og… Read more »

Oliver Langeland
Oliver Langeland
4 years ago
Reply to  Breidablikk

Jeg er forsåvidt enig, men valget mellom “Russland” og “USA” er som president valget i USA. South Park: 2016 Election is Choice Between ‘Giant Douche and Turd Sandwich’. Valget mellom pest eller kolera og begge veier leder oss til samme plass. Akkurat som kapitalisme og kommunisme hvor enden på visen er en rik adel mens folket sulter. Problemet nå er at vi tviholder på de gamle inndelingene, mens eliten består av globalister og kjører folkegrupper mot hverandre, også innad i nasjonene og alle “kjemper” mot alle. Den største inndelingen er vel kanskje høyre vs venstre, men problemet er at krig… Read more »

Breidablikk
Breidablikk
4 years ago

Det om muslimer: her har du helt rett. Det tragiske er at det handler om en kunstig konflikt, et importert dilemma, som selvfølgelig plager oss til de grader at vi gjerne mister blikk for de egentlige og bakenforliggende destruktive kreftene i vår tid. Her leverer Steigan bra, men nøyer seg med å kritisere “USA” som en enhetlig blokk, uten å tematisere, etter det jeg har lest, de ulike ideologiske, etniske og økonomiske interesser som er avgjørende for USAs kurs. Men selvfølgelig: her snakker jeg om et nivå som kanskje ligger utenfor det man kan belyse i et nettsted i offentligheten.… Read more »

jonny_99
jonny_99
4 years ago
Reply to  Steinadler

Peter Scholl-Latour om den unisona desinformationen i västerländska medier, med Ukraina och Syrien som exempel. … eines will ich noch sagen. Wir regen uns zu Recht über die NSA auf. Aber man musste schon sehr naiv sein, um nicht zu wissen, dass diese Überwachung stattfindet. Das größere Problem sind Fabriken der Desinformation, ob sie sich nun in North Carolina, London oder Israel befinden. Die zielen auf deutsche und europäische Medien. Und das klappt. Von der „taz“ bis zur „Welt“ – ein Unisono, was die Ukraine betrifft. Oder Syrien: Als man die Aufständischen als die Guten und die anderen als die… Read more »

norweger02
norweger02
4 years ago
Reply to  Steinadler

Si meg hvem du omgås.osv….. lallende P-beundring passer i vodkaaftener på Dr.veien hver lørdag.

Oliver Langeland
Oliver Langeland
4 years ago
Reply to  Pachama

Du må nok ned fra din “høye hest”. Alle som kommer innenfor EU og får lovlig opphold kan fint flytte på seg. De fleste er blitt rundlurt og alle deres illusjoner står for fall. Det vil bli en kostbar og smertefull prosess. Norge er på gjeldstoppen i verden og det går like dårlig med Norge som Sverige eller Hellas for den saks skyld. Alle er konkurs og er en av grunnene for at negative renter er innført. Gjelden kan kun øke. Eliten har ranet verden, mens dere ser på importerte problemer. Folket har falt for det eldste trikset i boken… Read more »

Tor Arne
Tor Arne
4 years ago

Hva er “det eldste trikset i boken”?

Oliver Langeland
Oliver Langeland
4 years ago
Reply to  Tor Arne

Det eldste trikset i boken er hva tryllekunstnerne begynte med for å skape illusjoner. Det er å få mennesker til å følge med hva høyre hånd gjør gjennom “store bevegelser” slik at fokuset er dratt vekk fra den venstre hånd. Biologien og psykologien vår blir brukt imot oss hvor mye av kunsten og nyheter i dag inneholder propaganda eller elementer av den som er ment til å få mennesker til å tenkt likt og handle deretter som “preprogramming” eller som de ofte gjør i trikset “mind reading” hvor dem legger tanker eller føringer i hoder på mennesker for å skape… Read more »

sussebassa
sussebassa
4 years ago

“Norge er på gjeldstoppen…like dårlig for Norge som for Sverige”….
Der tror jeg du ikke er helt med….

Oliver Langeland
Oliver Langeland
4 years ago
Reply to  sussebassa

Norge blant verdens mest forgjeldede – Man må ikke la seg lure. Verden har bygd opp massivt med gjeld siden 2008. http://www.nettavisen.no/na24/norge-blant-verdens-mest-forgjeldede/8546739.html Som du ser av tabellen så er Sverige på 10 plass i 2014 med en debt-to-GDP på 290% og Norge ligger på 14 plass med en en debt-to-GDP på 244% og USA ligger på 16 plass. Men det som ikke er tatt med er de enorme pensjonsbombene i Norge pga tidligere kreativ økonomisk føring og det enorme forfallet av infrastruktur, og skal vi bare vedlikeholde hva forfedrene våre har bygget er kostnaden over 3000 milliarder, skal vi ha… Read more »

kenneth hovestøl
kenneth hovestøl
4 years ago

Vil det si at Ap og gjengen kan bare overta “makten” i 2017. For det spiller vel ingen rolle likevel?

Oliver Langeland
Oliver Langeland
4 years ago

Ja, Stortinget har degradert selv til å bli en administrasjon som de gjorde med kommunene. De blir kun snakk om hvor man skal kutte og det er alltid de gamle, de syke, ungdommen osv. Eller hvor dem skal øke skattene. Aldri er det snakk om deres egen sløsing og kostnadseffektivitet. De drepte lokaldemokratiet ved å overføre større plikter enn overføringer noe som gjorde at kommunene fikk enorm gjeld, mens på papiret så har staten liten gjeld siden det er kommunene og alle andre offentlige selskaper som sitter på den store gjelden. Vi hadde noen kraftkommuner som gikk bra, men dem… Read more »

kenneth hovestøl
kenneth hovestøl
4 years ago

Har akkurat den erfaringen her i Lindesnes kommune 🙂
– Vi ble egentlig ikke lurt i Terraskandalen, men kommunens “luringer” ville absolutt gamble på børsen. Og dermed solgte de det meste av aksjepostene i El-selskapet og DA kom finanskrisen i 2008…… 🙂 Og ordføreren den gang var bankmann ….. he he…

Oliver Langeland
Oliver Langeland
4 years ago

De fleste ble lurt. Citigroup var storbanken som stod bak Terraskandalen. http://e24.no/makro-og-politikk/dette-er-terra-skandalen/2122946 Kraftkommunene fikk “gode avtaler” med Terra-gruppen ( Nå Eika Gruppen AS) som solgte råtne gjeldspapirer (Subprimelånene og andre råtne lån var blandet inn i derivat og obligasjonsmarkedet med AAA rating.) fra Citigroup til kommunene. En klausul i investeringsavtalen gjorde at kommunene måtte spytte inn mer penger, dersom verdien på investeringene falt under 55 prosent av pålydende verdi, og høsten 2007 var Terraskandelen et faktum, da kommune ikke hadde råd til dette. Som takk for Terraskandelen, ble Citigroup belønnet med å være depotbank for oljefondet. http://www.dn.no/nyheter/2014/05/05/Oljefondet/oljefondet-bytter-bank

kenneth hovestøl
kenneth hovestøl
4 years ago

“Som takk for Terraskandelen, ble Citigroup belønnet med å være depotbank for oljefondet.”

– Mener du Despotbank 😉 ?

Psilly
Psilly
4 years ago

🙂

Tor Arne
Tor Arne
4 years ago

Anbefaler deg å lese kommentaren til “svitjod2000” til dette blogginnlegget av Lars Bern: https://anthropocene.live/2016/10/06/wallenbergs-missmanagement-skadar-sveriges-intressen/#comments

Det stemmer godt overens med den agendaen som du har beskrevet i flere av dine kommentarer, men med Sverige som eksempel.

Oliver Langeland
Oliver Langeland
4 years ago
Reply to  Tor Arne

Bra artikkel og en god kommentar som utfyller hverandre meget bra. Nesten samme oppskriften er brukt på alle nasjoner også f.eks USA. De holder på å gjøre landene insolvente samtidig som alt av ressurser, systemer og alt annet viktig blir solgt til de rike globalistene. De holder også på å innføre internasjonale avtaler som gjør at store internasjonale selskaper står ovenfor nasjoner juridisk. Det nasjonene sitter igjen med er enorm gjeld, mange fattige mennesker, multikultur, og nasjoner vil ikke ha mulighet til å betjene gjelden til bankene sammen med minimum 30% av befolkningene. Når den dagen kommer vet kun den… Read more »

Tor Arne
Tor Arne
4 years ago

“Vi skal ha fokuset på hamsterhjulet, brød og sirkus, krig, innvandring, frykt og terror..”

“A nation in fear is even better influenced and controlled.” http://www.zerohedge.com/news/2016-08-21/german-government-urges-citizens-stockpile-food-water-first-time-cold-war-ended

Når krakket kommer og kaoset blir fullkomment vil det sannsynligvis etter en tid komme “an offer you can’t refuse” om medlemsskap i en totalitær og fascistisk union, med nedskriving av gjeld som “belønning” til de landene som underkaster seg… http://steigan.no/2016/03/09/milliardaerenes-fire-skrekkscenarier/

Oliver Langeland
Oliver Langeland
4 years ago
Reply to  Tor Arne

Ja, dessverre og det store problemet er å informere befolkningene om problemstillingene. Siden mange ikke orker, har evner eller ikke vil vite så taper vi kampen om nasjonene. Mange av de alternative sidene hjelper oss heller ikke siden de er mest opptatt med splitt og hersk og annet tull. Doc har f.eks utestengt meg nå siden jeg ikke er del av ekkokammeret deres. Hadde det ikke vært for at jeg fikk kniven på strupen økonomisk så skulle jeg ha laget et ordentlig forum for nordmenn, men jeg blir nødt til å starte en bedrift igjen for å overleve, og dette… Read more »

sussebassa
sussebassa
4 years ago

At det ikke skulle spille noen rolle om pk eller ikkepk skulle styre,… gjelder Ikke i Sverige.
Vi ikkePK vil ha vekk Løfven.. hans politikk…spes. ifht innv galskapen, kriminalitet og lignende.
Vi vil ha SD`s Åkesson som står for en mer svenskvennlig politikk..svensk kultur, lover og regler i Sverige, og ikke muslimenes/islam.

Oliver Langeland
Oliver Langeland
4 years ago
Reply to  sussebassa

Du har en altfor forenklet virkelighetsmodell. Hadde livet og konfliktene vært så enkel så hadde det vært enkelt å reparere problemene. Men alle tidligere hvite land er ikke lengre hvit og vi alle kommer til å bli minoriteter i våre egne tidligere land. (NWO). Dette er enormt mye større enn PK og sosialister. Vi har hele den politiske og økonomiske elite imot oss, sammen med flertallet av folket. I Norge så stemmer ca 70% av befolkningen på partier som vil dem vondt, men politikere og politikk er kun illusjoner av valgfrihet og demokrati, og du som bor i Sverige må… Read more »

kenneth hovestøl
kenneth hovestøl
4 years ago

Fant et gammelt ordtak just nu, som passer i dagens samfunn;

Visste hesten sin makt, så lot han ingen seg ride.
– I overført betydning kan man vel si at visste folket sin makt så ville vel folket ikke la seg overstyre, på en måte.

Oliver Langeland
Oliver Langeland
4 years ago

Helt rett. Vi er faktisk blitt temmet som hesten og alle tror at elitene styrer verden, men det er ikke sant. Flertallet har alltid bestemt og elitene er alltid avhengig av fruktene til arbeidet av folket. Elitene er også avhengig av propaganda og indoktrinering får å få folket til å handle etter deres valg som f.eks krig og indirekte innvandring. Det er faktisk massene som er problemet og ikke eliten da propagandaen ikke lurer noen, men heller hjelper mennesker å lure seg selv..

Propaganda does not deceive people; it merely helps them to deceive themselves. -Eric Hoffer

Tor Arne
Tor Arne
4 years ago

Anbefaler å lese Nya Tider, det gir en god forståelse av hvordan denne propagandakrigen foregår. Nya Tider har skremt det svenske PK-etablissementet, ser det ut til:
http://nyatider.nu/jan-helin-gor-bort-sig/
http://nyatider.nu/var-tids-kattare/
http://nyatider.nu/debatten-om-debatten/

sussebassa
sussebassa
4 years ago

..Og du fokuserer altformye på økonomi..istedenfor å se heltheten…egentlig bare legge seg ned å dø,…løpet er kjørt…trist.
Dessuten hejer jeg på Trump også, og mener det er en forskjell på hans politikk og Clinton.
Av 2 onder velger man det minste…men man har iallef et valg…eller man kan bli hjemmesitter og gi F Blanke.

kenneth hovestøl
kenneth hovestøl
4 years ago
Reply to  sussebassa

Sitat Sussebassa; “Av 2 onder velger man det minste…” – For min del spiller det en viss rolle hvilke 2 eller flere onder det er snakk om. T.eks. om jeg hadde kniven på strupen for min familie, er jeg ikke sen om å svare at jeg hadde offret meg selv. Dog hadde jeg tatt med meg “ondet” i fallet. – Om det gjelder politikk, er man fri til å velge bort alt og dermed ikke delaktig i “uvesenet.” Er klar over at viss man er mange nok og står samlet i å danne “politikk” som er FOR folket, er jeg… Read more »

sussebassa
sussebassa
4 years ago

Det er jo politikk i alt..så hvordan unngår du det..
Om du ikke deltar i valg kan du ikke klage heller…lycka till…

kenneth hovestøl
kenneth hovestøl
4 years ago
Reply to  sussebassa

Jeg må være ærlig med deg å si at jeg ikke er ute av politikken enda. Etter nyttår så er jeg ute.
– Det er enkelt å unngå politikk. Det er bare å holde seg borte i fra det. Eller som jeg, gå ut av det i første omgang. Har nå lært at politikk ikke er for folket, men for folkene i politikken. For de som liker maktbegjær og posisjoner.

For de som ikke deltar i valg, trenger ikke å klage heller….. men påpeke alle feil som blir gjort i politikken er ikke klaging.

sussebassa
sussebassa
4 years ago

¨Politikerforrakten er stor i Sverige, spes de som sitter i EU parlam og drar inn kjempelønner for skit og ingenting.
Er imot EU och Schengen…og slik det nå ser ut sprekker EU når som helst..Hurrah..
Innvandringen de trodde skulle ta drepen på de Europeiske landene, blir deres egen bane…Merkel må avsettes..blir det nog, stor tilbakegang for hennes politikk…tyskerne reiser seg..Lovende ut i Frankrige også.. La Pen`s framgang. i Sverige SD`s store framgang størst i Sverige etter siste målinger..
Så ja det ser lovende ut for oss ikkePK..ut med alle kulturmarxister.

clareal
clareal
4 years ago
Reply to  Pachama

Det är bestämt allt. Hela Europa blir till det Coudenhove-Kalergi önskade. Sverige är som alltid bäst i klassen, men övriga Norden följer.
Skulle Eliten misslyckas, blir vi alla Samson-optionerade!